Το βαρέλι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει κι άλλο πάτο... H διαστροφή του υπουργού και προβεβλημένου κυβερνητικού υποψηφίου στο νομό Αττικής!

Το βαρέλι της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει κι άλλο πάτο... H διαστροφή του υπουργού και προβεβλημένου κυβερνητικού υποψηφίου στο νομό Αττικής!

21 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:808
Μοίρασέ το

 

 

Πάρτι χλευασμού για τα sms με small size περιεχόμενο από κυρίες σαλονιών μέχρι οικιακές βοηθούς και νεαρά ζευγάρια σε λαϊκές συνοικίες

Αν δεν είσαι διεστραμμένος, μασσόνος και εκβιαζόμενος, δεν περνάς την πόρτα της βουλής…
Όταν το αντιληφθείτε, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
Να σας θυμίσω τον παρακάτω υποψήφιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, στο ευρωκοινοβούλιο;;;
Παραθέτω την διαστροφή του…
Καλλιόπη Σουφλή

Στις προεκλογικές περιόδους είθισται τα επιτελεία των υποψηφίων να μοιράζουν πόρτα πόρτα (ανάλογα, φυσικά, και με το μπάτζετ) φυλλάδια με το who is who εκείνων που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να περάσουν την είσοδο της Βουλής.

Ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικού στάτους και εκλογικής περιφέρειας, οι υποψήφιοι των κομμάτων, είτε πρόκειται για μεγάλα είτε για μικρά, χύνουν κιλά ιδρώτα στις γειτονιές, όπου δίνουν την προεκλογική τους μάχη, συνομιλώντας με πολίτες προκειμένου να κερδίσουν τον σταυρό τους.

Αυτά, φυσικά, στο προσκήνιο, γιατί στο παρασκήνιο κάποιοι επέλεξαν να μη χτυπάνε πόρτα πόρτα, αλλά από κινητό σε κινητό. Και πού το παράξενο, θα αναρωτηθείτε, μια και πολλοί υποψήφιοι βομβαρδίζουν τα κινητά των wannabe ψηφοφόρων τους ζητώντας τη στήριξή τους.

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί, όπως θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, υπάρχουν και υποψήφιοι που πριν καν προκηρυχθούν οι εκλογές της 21ης Μαΐου επιδόθηκαν σε έναν άλλου είδους «αγώνα», πιο πικάντικο και με με μεγάλες δόσεις κλειδαρότρυπας.

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», (παντρεμένος)υπουργός, ο οποίος είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα στον νομό Αττικής και το όνομά του απασχόλησε τα media και κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και των lockdowns, συζητιέται έντονα όχι μόνο στα κοσμικά σαλόνια, αλλά και στα σπίτια λαϊκότερων συνοικιών. Το αντικείμενο της συζήτησης δεν αφορά τα του χαρτοφυλακίου του, αφού, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, άλλου είδους «ενασχόλησή» του μονοπωλεί στις συζητήσεις με τσάι και… συμπάθεια των κυριών της high society! Γιατί, πώς να μην αντισταθούν κάποιες δεσποινίδες και κυρίες να εξομολογηθούν η μία στην άλλη το περιεχόμενο των sms που λαμβάνουν από το τηλέφωνο του υπουργού!Το περιεχόμενο όμως δεν αφορά τα του έργου του (αν υπάρχει) στο υπουργείο του ή κάποια ομιλία του. Εγκειται στην ανατομία συγκεκριμένου σημείου του σώματός του! Το διεστραμμένο στέλεχος της κυβέρνησης, που βρέθηκε λόγω της ιδιότητάς του στα σουαρέ κοσμικών και στις συναθροίσεις ισχυρών, απέκτησε με την πάροδο του χρόνου επαφές και σχέσεις ακόμη και με κυρίες του επιχειρηματικού κύκλου!

Σούσουρο

Μόνο που, όταν απέκτησε και τις «επαφές» με τα τηλέφωνα ορισμένων κυριών, αποφάσισε, χωρίς να λογαριάζει το σούσουρο, να ξεδιπλώσει τη διαστροφή του, που δεν είναι άλλη από το να στέλνει φωτογραφίες με το μόριό του σε στύση!

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», το κυβερνητικό στέλεχος δεν διστάζει να βομβαρδίζει με διεστραμμένες φωτογραφίες τα κινητά κυριών αλλά και δεσποινίδων, χωρίς όμως να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες σε επαύλεις αλλά και σε λαϊκά σπίτια! Γιατί η καζούρα που του κάνουν είναι τέτοια, που οι φωτογραφίες με το μόριό του «ικανοποιούν» μέχρι και την περιέργεια οικιακών βοηθών! Ακριβώς, καλά διαβάσατε!

Το small size περιεχόμενο των sms σε κάποιες περιπτώσεις έχει «παρελάσει» μπροστά από τα μάτια υπηρετριών που οι κυρίες τους φρόντισαν να δείξουν, θέλοντας έτσι να περιπαίξουν και να ξεμπροστιάσουν τον υπουργό! Ετσι η… φήμη του έφτασε από τις… Φιλιππίνες μέχρι τις χώρες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης, χωρίς να περνά καν από το μυαλό του πως έχει γίνει το… ανέκδοτο της high society. Προσφέρει όμως και ευχάριστες στιγμές σε νεαρά ζευγάρια, όπου οι νεαρές επιδεικνύουν τα μηνύματα που λαμβάνουν στους συντρόφους τους και παρέα χλευάζουν τον υπουργό.

 

Πηγή

Προβολές : 808


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα