Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: “Για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό” (βίντεο).

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: “Για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό” (βίντεο).

14 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:578
Μοίρασέ το

 

“Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο!

Η εκατόμβη θυμάτων του κόβιντ έχει ένα και μόνο όνομα κερδοσκοπία εμπορευματοποίηση υγείας ιδιωτικοποίηση του αγαθού ζωής.

Οι Big Pharma αποφασίζουν όχι με βάση το δημόσιο συμφέρον αλλά με γνώμονα το κέρδος. Έγκλημα χωρίς τιμωρία….. “

 

 

 

 

Δεν είναι μόνον η χαμηλή τιμή του φαρμάκου αυτού που είναι σωτήριο για τον κορονοϊό…

Είναι που τα εμβόλια τους, είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo, λέει για την Ιβερμεκτίνη: «για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό. Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο!…»

”-Είναι πραγματικά θλιβερό γιατί από την αρχή υπάρχουν θεραπείες. Για π.χ Ιβερμεκτίνη. Στην Ιαπωνία δεν έχουμε ακόμη ολοκληρώσει μια κλινική δοκιμή. Eπίσης μια κλινική δοκιμή ευρείας κλίμακας κοστίζει πολύ ακριβά. Ξέρω ότι το Πανεπιστήμιο του Kitasato έκανε μια όπως και ο φαρμακευτικός όμιλος Kowa αλλά δεν είναι ακόμη στο στάδιο αιτήματος της εξουσιοδότησης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί ασθενείς στην Ιαπωνία αλλά να κοιτάξουμε τα δεδομένα στο εξωτερικό αυτό το φάρμακο δεν είναι μόνο αποτελεσματικό για θεραπεία αλλά και για πρόληψη της ασθένειας. Θα ήταν ευχής έργο να μπορούσαμε ν΄αναπαράγουμε αυτά τ΄αποτελέσματα και στην Ιαπωνία αλλά δεν υπάρχει μεγάλη φαρμακευτική που να επιδίδεται αρχής γενομένης από την Kowa.

-Γιατί;

Πολύ απλά γιατί δεν είναι επικερδής. Η Ιβερμεκτίνη αναπτύχθηκε εδώ και δεκάδες χρόνια οι πιστοποιήσεις της (διπλώματα ευρεσιτεχνίας) έληξαν και υπάρχουν πολλά γενόσημα. Η τιμή πώλησης είναι άκρως χαμηλή και καμιά φαρμακευτική εταιρεία δεν θα είναι σε θέση ν΄ανακτήσει ( αποσβέσει) την επένδυση της στις κλινικές της δοκιμές. Αλλά για τον πληθυσμό αυτό φάρμακο είναι τέλειο, καθώς λειτουργεί και είναι φθηνό.

Επομένως στο μέλλον αυτό εδώ είναι ένα πρόβλημα εμπορικής στρατηγικής για τις Big Pharma καθώς για να είσαι franc πρέπει το συντομότερο να λύσεις ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας για την ανθρωπότητα.

Είναι αλήθεια ότι η έγκριση φαρμάκων απαιτεί όλες τις προφυλάξεις, βέβαια το αβλαβές όντας ήδη διαπιστωμένο αρκεί απλά η εξουσιοδότηση για μια νέα ένδειξη κάτι που δεν αντιπροσωπεύει τις ίδιες απατήσεις όπως η μελέτη του αβλαβούς ενός νέου φαρμάκου. ”

Η εκατόμβη θυμάτων του κόβιντ έχει ένα και μόνο όνομα κερδοσκοπία εμπορευματοποίηση υγείας ιδιωτικοποίηση του αγαθού ζωής.

Οι Big Pharma αποφασίζουν όχι με βάση το δημόσιο συμφέρον αλλά με γνώμονα το κέρδος.

Έγκλημα χωρίς τιμωρία…..

 

 

Πηγή

Προβολές : 578


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα