Το βρώμικο παρασκήνιο της σχέσης Μητσοτάκη – Βελόπουλου. «Χέρι χέρι» με τον Κ.Βελόπουλο!!!

Το βρώμικο παρασκήνιο της σχέσης Μητσοτάκη – Βελόπουλου. «Χέρι χέρι» με τον Κ.Βελόπουλο!!!

27 Οκτωβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:842
Μοίρασέ το

 

Παρασκήνιο για άτυπη συμφωνία ΝΔ και «Ελληνικής Λύσης»

 

Είναι να τους φτύνεις ΟΛΟΥΣ… ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…

 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

 

ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ…

 

Εσένα, ΡΑΓΙΑΔΑΚΟ, σε πετούν από το σπίτι σου με πλειστηρισμούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, και δεν λες κουβέντα… δεν ενώνεσαι με τους συμπατριώτες σου που βρίσκονται στην ίδια μοίρα για ν’ αγωνιστείς για το σπίτι σου… την επιχείρησή σου… (δεν αναφέρομαι σε λαμόγια)…

 

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

 

 

Συνέχισε να τρέχεις πίσω από κόμματα και κομματικές σημαιούλες…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Ο Βελόπουλος, αφού “κατακεραύνωσε” την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, κατεβαίνει γελώντας, και δίνει τα διαπιστευτήριά του στους ψυχοπαθείς Μητσοτάκη και Χατζηδάκη… 

 

 

ΠΟΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΧΙΑ…

 

Η ξαφνική εκτόξευση στις δημοσκοπήσεις, η «τιμωρία» των Σπαρτιατών και ο Βελόπουλος που ψηφίζει τα πάντα στη Βουλή.
«Χέρι χέρι» με τον Κ.Βελόπουλο - Παρασκήνιο για άτυπη συμφωνία ΝΔ και «Ελληνικής Λύσης»

Η αναμενόμενη για πολλούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο δικαστική εξέλιξη στο κόμμα των Σπαρτιατών (έντεκα βουλευτές του οποίου καλούνται ως ύποπτοι για εξαπάτηση των ψηφοφόρων από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου), ενεργοποιεί εκ νέου τις υπόγειες διαδρομές που συνδέουν τη ΝΔ με τα άκρα της δεξιάς πολυκατοικίας.

 

Προφανής στόχος, η αποψίλωση των Σπαρτιατών από ψηφοφόρους και η ανακατεύθυνσή τους είτε προς την κυβερνητική παράταξη, είτε προς την Ελληνική Λύση του Κυρ. Βελόπουλου, που όπως φάνηκε πρόσφατα, δεν είναι «ενοχλητικός» στα σχέδια του Μαξίμου.

Μάλλον το αντίθετο, αφού όχι μόνο δεν εμπόδισε αλλά αντιθέτως στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «ταφόπλακα» στο σκάνδαλο των υποκλοπών, υπερψηφίζοντας τις πραξικοπηματικές αλλαγές στις συνθέσεις της ΑΑΔΕ και του ΕΣΡ!

 

Με αντάλλαγμα, όπως λένε οι κακές γλώσσες στην πιάτσα, το σβήσιμο του προστίμου 2 εκατ ευρώ που είχε επιβληθεί στον κ. Βελόπουλο από την προηγούμενη διοίκηση του ΕΣΡ.

Μέγαρο Μαξίμου και Πειραιώς έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τη δικαστική περιπέτεια των Σπαρτιατών, από την οποία, όπως εκτιμούν, δύσκολα θα ξεφύγει το κόμμα του κ. Β. Στίγκα! Φτιάχνουν, δε, ήδη τη στρατηγική τους για να προσελκύσουν όσους από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους τους μπορούν, καταρχήν στις Ευρωεκλογές της ερχόμενης άνοιξης.

Μέχρι τότε, μπαίνει «στον πάγο» η ανάληψη πρωτοβουλίας για την αναγνώριση του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, η οποία θεωρείται ότι θα φουντώσει τα δεξιά και ακροδεξιά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων στα δεξιά και ακροδεξιά της ΝΔ.

Ταυτοχρόνως, έχουν αρχίσει και βγαίνουν μπροστά με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα βουλευτές που έχουν διεισδυτικότητα στον συγκεκριμένο χώρο, όπως ο πρώην υπουργός Θ. Πλεύρης, ενώ ειδικό ρόλο στη συγκεκριμένη επιχείρηση έχει και ο υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης, ο οποίος, πριν από μήνες – όχι τυχαία – όταν η κυβέρνηση πιεζόταν από το σκάνδαλο των είχε «φωτογραφίσει» τον Κ. Βελόπουλο ως τον μόνο δυνατό εταίρο σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Και ο υπουργός Εργασίας Άδ. Γεωργιάδης, όμως, θεωρείται από τα στελέχη που δύνανται να εκφράσουν τα πιο δεξιά ακροατήρια της ΝΔ και όταν χρειάζεται, επιστρατεύεται για να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά».

Να σημειωθεί ότι αν αποδειχθεί δικαστικώς η συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα «Σπαρτιάτες», τότε,πιθανότατα θα θεωρηθούν άκυρα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, όποτε οι 12 έδρες που είχαν λάβει στις εκλογές του Ιουνίου θα μοιραστούν αναλογικά στα κόμματα.

Σύμφωνα με αυτήν την αναπροσαρμογή, η ΝΔ θα λάβει 6 ή 7 έδρες επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να πάρει 2-3 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 1 ή 2 έδρες ενώ 1 θα πάρει και το ΚΚΕ. Τα κόμματα κάτω του 8%, εάν ισχύσει πάντα αυτή η συνθήκη, δεν θα δικαιούνται επιπλέον έδρα/ες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών κύκλων, η απόφαση του Εκλογοδικείου για την υπόθεση αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2024 και είναι προφανές ότι θα επηρεαστεί και από τη δικαστική έρευνα

 

 

Πηγή

Προβολές : 842


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα