Το γεύμα Μητσοτάκη – Δημητριάδη άνοιξε παράθυρο για πολιτικά σενάρια – Όλο το παρασκήνιο

Το γεύμα Μητσοτάκη – Δημητριάδη άνοιξε παράθυρο για πολιτικά σενάρια – Όλο το παρασκήνιο

23 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:191
Μοίρασέ το

Πλήρης αποκατάσταση σχέσεων σε δημόσια θέα θείου και ανιψιού, αλλά καμία σκέψη και από τους δύο για επάνοδο.

Τι είπαμε για την πλήρως ελεγχόμενη “δικαιοσύνη”;
Πως δεν στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Δημητριάδη, τον ιθύνοντα νου των υποκλοπών… άρα τα χέρια του Μητσοτάκη, είναι ελεύθερα να τον ξαναπάρει κοντά του, για νέες απάτες σε βάρος του λαού…
Σημειώστε όμως πως στην συνάντηση θείου και ανιψιού, δεν ήταν η Μαρέβα… κι αυτό, λέει πολλά…
Καλλιόπη Σουφλή

Την πλήρη αποκατάσταση των μεταξύ τους σχέσεων σηματοδοτεί το χθεσινό γεύμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον ανιψιό του και πρώην διευθυντή του Γραφείου του Γρηγόρη Δημητριάδη και την οικογένειά του.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν μετά από καιρό, σε χαλαρό κλίμα, στο οποίο συνέβαλαν και οι παρουσίες της συζύγου του κ. Δημητριάδη και του μικρού του γιού, με τον οποίον έχει ιδιαίτερη σχέση ο κ. Μητσοτάκη.

 

«Το χθεσινό γεύμα αποτελεί είδηση από μόνο του» σχολιάζουν κυβερνητικοί βουλευτές, γνωρίζοντας ότι προηγήθηκε μία μακρά περίοδος όπου οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν μπει «στον πάγο», λόγω της υπόθεσης των υποκλοπών και της απόφασης να κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Δημητριάδη, λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, τον Αύγουστο του 2022.

mitsotakis dimitriadis30 86223

Όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Δημητριάδης απείχε διακριτικά από τα πολιτικά δρώμενα, στάση που συνέχισε να κρατάει και μετά τις πρόσφατες εκλογές και την πανηγυρική επανεκλογή της ΝΔ. Η απουσία του ήταν παραπάνω από αισθητή στους κυβερνητικούς και κομματικούς κύκλους, με υπουργούς, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη να παραδέχονται στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους όταν έχασαν ένα πολύτιμο σημείο αναφοράς και κυρίως ένα πρόσωπο κλειδί για την επίλυση διάφορων προβλημάτων, είτε τοπικού είτε γενικότερου ενδιαφέροντος.

mitsotakis dimitriadis40 962d7

Χρειάστηκαν, μάλιστα, αρκετοί μήνες μέχρι να «μονταριστεί» ξανά το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου και να καλυφθούν τα κενά από την απουσία του κ. Δημητριάδη στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να γευματίσει και κυρίως να δημοσιοποιήσει τη συνάντησή του με τον κ. Δημητριάδη εικάζεται βασίμως ότι δίνει το σήμα ότι επήλθε αποκατάσταση των σχέσεων με τον πρώην διευθυντή του γραφείου του, ο οποίος, σημειωτέον, επί σειρά ετών, υπήρξε το «μάτι και το αυτί» του κ. Μητσοτάκη και ο άνθρωπος ειδικών αποστολών, όπως τον χαρακτήριζαν οι περισσότεροι στη ΝΔ.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει «αυτόματα» και επάνοδο του κ. Δημητριάδη στο κυβερνητικό σχήμα, κάτι που ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε ο ίδιος φέρονται να το έχουν συζητήσει ή πολύ περισσότερο επιδιώξει. Προσώρας, τουλάχιστον.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 191


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα