Το δήθεν σκάνδαλο υποκλοπών για να καλύψουν το έγκλημα με τα “μαγειρεμένα” ποσοστά θανάτων και το τεράστιο αριθμό, τριπλά εμβολιασμένων στις ΜΕΘ!

Το δήθεν σκάνδαλο υποκλοπών για να καλύψουν το έγκλημα με τα “μαγειρεμένα” ποσοστά θανάτων και το τεράστιο αριθμό, τριπλά εμβολιασμένων στις ΜΕΘ!

6 Αυγούστου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,437
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

 

Ποιά να παρέμβει;;;

Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ “δικαιοσύνη”;;;

Αυτό κι αν είναι ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι, πως Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ) ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ “ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ” (προσωρινά)  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.

Άλλωστε, με την μέθοδο της ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,  και την ψήφο των κομματόσκυλων και των ηλιθίων, τους έχουν εξασφαλίσει την διατήρηση στην πολιτική εξουσία…

ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ… ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το δήθεν σκάνδαλο υποκλοπών για να καλύψουν το έγκλημα με τα “μαγειρεμένα” ποσοστά θανάτων και το τεράστιο αριθμό, τριπλά εμβολιασμένων στις ΜΕΘ!

Όποιον Έλληνα και να ρωτούσες (μέχρι χθες), αν παρακολουθείται το τηλεφωνό του, θα σου λέγε ότι είναι πολύ πιθανό…

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, επιχειρηματίες, απλοί άνθρωποι που αντιστέκονται στο καθεστώς, με ένα απλό κουμπάκι, η ΕΥΠ, ή όποιος άλλος αξιωματούχος της Κολομβίας των βαλκανιών θέλει να πάρει πληροφορίες, είναι πολύ εύκολο να το κάνει.

Αυτά όμως ήταν γνωστά μέχρι χθες… σήμερα έχουν πέσει όλοι απο τα σύννεφα!

Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δημοσιογράφοι, κομματικά τρολ του διαδικτύου, όλοι ασχολούνται ξαφνικά με ένα θέμα που ήταν ήδη γνωστό… γιατί;

Μήπως επειδή αναγκάζονται να πουν την αλήθεια για τους φουσκωμένους θανάτους απο Covid, μετά απο 2 και πλέον χρόνια;

Αν υπάρχει ένα σκάνδαλο αυτή τη στιγμή, είναι η ομολογία τους για τον τρόπο καταγραφής των νεκρών με Covid-19, αυτό που λέγαμε από τις αρχές του 2020 και λίγο πολύ μας έβγαζαν τρελούς.

Αν δηλαδή κάποιος πέθαινε απο καρκίνο, καρδιολογικό νόσημα, ή οτιδήποτε άλλο ακόμα και τροχαίο – τότε καταγραφόταν ως θάνατος απο κορωνοϊο! Άγνωστο πόσοι απο αυτούς νοσούσαν μέσα στο νοσοκομείο, αφού είχες – δεν είχες κορωνοϊο σε έβαζαν σε θάλαμο με ασθενείς απο κορωνοϊό!

Αυτή η παραδοχή δεν συνέβει τώρα αλλα απο 04/05/2020 όπου ο Τσιόδρας είχε κάνει την γνωστή πια δηλώση: Στην Ελλάδα έχουμε επιλέξει να καταγράφουμε ότι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό όλους όσους πεθαίνουν και νοσούν από Covid-19, ακόμη και αν πεθαίνουν από αιτιολογία άλλης νόσου, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλικό.

Και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, μια περίπτωση ασθενούς με εγκεφαλική αιμορραγία που την τέταρτη ημέρας της νοσηλείας διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί και από τον νέο κορονοϊό. Κατέληξε και δηλώθηκε ως θύμα της επιδημίας.

Αυτό που παραδέχεται ο Τσιόδρας στο βίντεο και αποκρύπτει η Παγώνη, είναι πως αυτός είναι ο παγκόσμιος τρόπος καταγραφής, και ο εγκεκριμένος τρόπος καταγραφής θανάτων απο τον ΠΟΥ. Το ίδιο έχουν καταγγείλει κατα καιρούς και γιατροί απο τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Ισπανία και άλλες χώρες…

Εδώ πια αρχίζουμε και βλέπουμε μια παγκόσμια συνομωσία του ΠΟΥ και των κυβερνήσεων, τουλάχιστον του δυτικού κόσμου. Όπου ακολουθούν αυτη την παραπλανητική μέθοδο καταγραφής θανάτων, ώστε να διογκωθούν οι αριθμοί και να πειστεί ο κόσμος πως χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο.

Παραδοχή κι απο τον υπουργό υγείας θάνο Πλεύρη

 

Μόλις 5 μέρες πριν, ο υπουργός υγείας Α.Πλευρης παραδέχτηκε κάτι ακόμα χειρότερο απο αυτό: Ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και είσαι και θετικός στον Covid19, δεν θα πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, όπως συνέβαινε ως τώρα αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορονοϊού!

Αυτό σημαίνει πως αντί να τους πηγαίνουν στη μονάδα που χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις για να σωθεί η ζωή τους, τους πετάνε σε κλινικές Covid, που απο πολλές μαρτυρίες γνωρίζουμε πως ελάχιστα ασχολούνται με τους ασθενείς, κάτι που σημαίνει πως αυξάνεται κατα πολύ το ποσοστό θνησιμότητας τους, όπως για παράδειγμα η μονάδα εγκεφαλικών που ελαττώνει τη θνησιμότητα κατά 50-55%, όπως κατήγγειλε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, καρδιολόγος και ερευνητής, σχολιάζοντας την ομολογία Πλεύρη.

Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει τη θνησιμότητα κατά 50-55%, αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους “πετάνε” όλους σε κλινικές COVID. Η δικαιοσύνη αγνοείται…

Ακούσατε τι είπε; Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη!

Γιατί βγαίνουν ανοιχτά και τα παραδέχονται όλα… υπάρχει κάποιος λόγος;

Εδώ είναι που φτάνουμε στο ζουμί της υπόθεσης. Γιατί λοιπόν, βγαίνουν ανοιχτά και τα παραδέχονται όλα, τους έπιασε το φιλότιμο; ή αισθάνονται τύψεις; η απάντηση και για τα δύο είναι όχι!

Αφενός παίζει ρόλο ο μεγαλύτερος αριθμός των νεκρών που έχουμε σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα συνεχίζει να πεθάνει κόσμος από κορωνοϊό εν μέσω καλοκαιριού, σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απο το μέσο όρο και πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν αυτή την αρνητική πρωτιά.

Ο άλλος και πιο σημαντικός λόγος, είναι για να αλλάξει ο τρόπος καταχώρισης των θανάτων που χρεώνονται στον Covid, γιατι δεν τους συμφέρει που η συντριπτική πλειοψηφία αφορά αυτούς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Να θυμήσουμε, πως απο τοτε που οι πλήρως εμβολιασμένοι ξεπέρασαν το 64% στις ΜΕΘ, έδωσαν εντολή στον ΕΟΔΥ, να μην ξαναπαρουσιάσουν το ημερήσιο δελτίο θανάτων απο Covid, επειδή οι θάνατοι των πλήρως εμβολιασμένων συνέχιζαν να αυξάνουν με ταχύ ρυθμό.

Απο φήμες που ακούγονται πλέον το 100% είναι εμβολιασμένοι και το 80% και πάνω αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους!

Σε αυτή τη συγκυρία τους συμφέρει να ομολογήσουν αυτα τα εγκλήματα, για να δικαιολογήσουν κάποια αλλά… αυτό που έκρυβαν από την αρχή και έβγαζαν τρελούς όσους το ισχυρίζονταν, τώρα το ομολογούν για να καλύψουν άλλες μεγαλύτερες απάτες!

Ξαφνικά όμως όλη η Ελλάδα ασχολείται με ένα δήθεν σκάνδαλο υποκλοπών (Predator) της μαριονέτας Ανδρουλάκη, στην Κολομβία των βαλκανίων που όλοι παρακολουθούμαστε, περιμένοντας τους εισαγγελείς του Μητσοτακη (Ντογιάκος και σία) να κάνουν έρευνα για το ποιος και πώς αποκάλυψε το έγκλημα και βρέθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία, μέχρι η υπόθεση να μπει φυσικά στο αρχέιο!

Θυμηθείτε ξανά τα λόγια του Κωνσταντίνου Φαρσαλινού: Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη!

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως λειτουργεί ολόκληρο το σύστημα έτσι ώστε να ξεχαστεί μια “αναγκαστική” ομολογία ιατρικών εγκλημάτων!

Τώρα κάντε την ερώτηση στο εαυτό σας, γιατί θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη και πoιο είναι το μεγάλο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε αυτες τις μέρες;

Ακόμα κι αν δε πιστεύετε πως υπάρχει συνομωσία (αν και είναι ολοφάνερο πια), αλλα κακή διαχείρηση της κρίσης του κορωνοϊού.

Σίγουρα μπορείτε να αντιληφθείτε, ότι το μεγαλύτερο σκάνδαλο δεν είναι αυτό των υποκλοπών!

 

Πηγή

Προβολές : 1,437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα