Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Του Bill Gates Του Δίνει “Αποκλειστικά Δικαιώματα” Για Να “Υπολογιστικοποιήσει” Τους Ανθρώπους

Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Του Bill Gates Του Δίνει “Αποκλειστικά Δικαιώματα” Για Να “Υπολογιστικοποιήσει” Τους Ανθρώπους

14 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:377
Μοίρασέ το

 

Ο Bill Gates είναι οπαδός των πειραμάτων στο ανθρώπινο σώμα, είτε τα ανθρώπινα υποκείμενα έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους είτε όχι, και ο Klaus Schwab θεωρεί τη βιομηχανική βασικό συστατικό της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Μην υποτιμάτε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τρελοί, μεθυσμένοι από την εξουσία και δεν έχουν το συμφέρον μας στο μυαλό τους.

Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Του Bill Gates Του Δίνει “Αποκλειστικά Δικαιώματα” Για Να “Υπολογιστικοποιήσει” Τους Ανθρώπους

Μετάφραση: Απολλόδωρος

9 Δεκεμβρίου 2022 |  Wayside | Διαβάστε το εδώ

 

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκε στον Bill Gates απέδωσε στον αυτοαποκαλούμενο παγκόσμιο τσάρο της υγείας τα “αποκλειστικά δικαιώματα” να μηχανογραφεί τα ανθρώπινα σώματα και να τα χρησιμοποιεί ως τοπικά ασύρματα δίκτυα

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια δονητική, παλμική, παλλόμενη πύλη από σωλήνες και σήραγγες, γεμάτη με ηλεκτρολύτες και όλα ικανά να μεταδίδουν πληροφορίες, την αιμοδοσία του διαδικτύου και του 21ου αιώνα.

Τώρα προέκυψε ότι η Microsoft του Gates απέκτησε “αποκλειστικά δικαιώματα σε αυτή την ικανότητα του σώματος να λειτουργεί ως δίκτυο υπολογιστών.

Αν αυτό ακούγεται πολύ σαν επιστημονική φαντασία, τότε μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας. Στη Microsoft απονεμήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 6,754,472, το οποίο φέρει τον τίτλο: Method and apparatus for transmitting power and data using the human body. (Μέθοδος και συσκευή για τη μετάδοση ενέργειας και δεδομένων με τη χρήση του ανθρώπινου σώματος).

Κάτι που πραγματικά θα έπρεπε να είναι επιστημονική φαντασία, αν σταματήσετε να το σκέφτεστε. Σας συμβουλεύτηκε κανείς για το αν είστε διατεθειμένοι να παραδώσετε στον Bill Gates τα αποκλειστικά δικαιώματα του σώματός σας;

Ομάδες για τις πολιτικές ελευθερίες έχουν εκφράσει την οργή τους για την κίνηση του Gates να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το ανθρώπινο σώμα. “Τα μέρη του σώματος, στην προκειμένη περίπτωση το δέρμα, δεν θα έπρεπε με κανέναν τρόπο να μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας”, δήλωσε ο Jim Thomas της ομάδας ETC, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία. “Υπάρχουν μεγάλα ερωτήματα εδώ σχετικά με το αν τα άτομα θα μπορούν να αρνηθούν αυτή την τεχνολογία αν χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, σε συσκευές εντοπισμού”.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, ο Yuval Noah Harari, λέει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα άτομα δεν θα έχουν κανένα λόγο να αρνηθούν αυτή την τεχνολογία. Σύμφωνα με τον Harari, “Ο σχεδιαστής της ζωής δεν θα είναι πλέον ο θεός, το WEF θα είναι οι σχεδιαστές του μέλλοντος της ζωής“.

Ο Harari εξηγεί επίσης γιατί η πατέντα του Gates για το ανθρώπινο σώμα είναι τόσο σημαντική. Ο Gates ήταν στην πρώτη γραμμή της επανάστασης της επιστήμης των υπολογιστών, σύμφωνα με τον Harari, και βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή “της επανάστασης στις βιολογικές επιστήμες“. Και μαντέψτε τι; Σύμφωνα με τον Χάραρι, οι δύο επαναστάσεις του Μπιλ Γκέιτς πρόκειται να συγχωνευθούν.

Ενώ ο Harari αφήνει κάποια υπονοούμενα, ο Gates παραμένει ντροπαλός σχετικά με το τι σκοπεύουν να κάνουν στο ανθρώπινο σώμα, και πιο συγκεκριμένα, ποιανού ανθρώπινα σώματα σκοπεύουν να μηχανογραφήσουν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Gates σκοπεύει να επιτρέψει στα ανθρώπινα υποκείμενά του να επιλέξουν το θέμα.

Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr, ο Gates έχει μιαθεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές κατώτερων ανθρώπων”.

Ο Kennedy Jr. συνεχίζει προειδοποιώντας ότι ο Bill Gates έχει χρησιμοποιήσει τα χρήματά του για να αγοράσει συστηματικά “εξουσίες που ξεπερνούν, από ορισμένες απόψεις, αυτές που ασκούν οι πρόεδροι” και χρησιμοποιεί αυτές τις εξουσίες για να πειραματιστεί σε ανθρώπους σαν “πειραματόζωα”.

“Η στρατηγική του Gates να αγοράσει τον WHO [Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας] και να αγοράσει τον έλεγχο των αξιωματούχων υγείας των ΗΠΑ, όπως ο Tony Fauci & η Deborah Birx” σημαίνει ότι ο συνιδρυτής της Microsoft μπορεί πλέον “να υπαγορεύει τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας που επηρεάζουν 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και να ελέγχει τις πιο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής μας”, δήλωσε ο Kennedy Jr. στη σελίδα του στο Instagram.

“Υπό την καθοδήγησή του, ο ΠΟΥ διεξάγει παγκόσμια κοινωνικά και ιατρικά πειράματα εφαρμόζοντας τη θρησκευτική πίστη του Gates ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία (εμβόλια και γενετικά τροποποιημένη γεωργία) και τη βαθιά του κατανόηση των υπολογιστών για να τον καταστήσει σωτήρα όλης της ανθρωπότητας. Εμείς είμαστε τα πειραματόζωα του”.

Αλλά αν νομίζετε ότι τα σχέδια του Bill Gates για την ανθρωπότητα είναι ανησυχητικά, περιμένετε να γνωρίσετε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

Μια αμφιλεγόμενη πρόταση ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης για την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής” μέσω του biohacking έχει προσελκύσει την προσοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Ιδρύματος Γκέιτς.

Προσδεθείτε. Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν περίεργα.

Ο Matthew Liao, βιοηθικολόγος στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, παρουσίασε για πρώτη φορά την πρόταση σε μια εργασία που έγραψε το 2012. Με τίτλο “Human Engineering and Climate Change” (Ανθρώπινη μηχανική και κλιματική αλλαγή), η ουσία του εγγράφου υποστηρίζει τη χρήση ριζοσπαστικών βιοϊατρικών παρεμβάσεων στους ανθρώπους, ώστε να δημιουργηθούν άνθρωποι που θα είναι κυριολεκτικά φυσιολογικά φιλικοί προς το περιβάλλον.

Αυτές οι βιοϊατρικές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τρεις προσεγγίσεις: ένα πρόγραμμα ευγονικής κατά των ψηλών ανθρώπων, την πρόκληση δυσανεξίας απέναντι στο κρέας, συμπεριλαμβανομένου του μοσχαρίσιου, του χοιρινού και του κοτόπουλου, και τη ριζική μείωση των ποσοστών γεννήσεων με την αλλαγή των γνωστικών ικανοτήτων των γυναικών.

Ο Liao δηλώνει ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα πρόγραμμα ευγονικής που θα εκτρέφει τους ψηλούς ανθρώπους από τον πληθυσμό, επειδή η αύξηση του ανθρώπινου ύψους τους τελευταίους αιώνες είχε αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, επειδή οι ψηλοί άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες.

Για την υλοποίηση του προγράμματος ευγονικής, ο Liao έχει δύο προτάσεις. Η πρώτη είναι ο γενετικός έλεγχος των εμβρύων πριν από την εμφύτευση με εξωσωματική γονιμοποίηση, ώστε οι γονείς να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν παιδιά που είναι πιθανό να είναι κοντά και μικρά. Η δεύτερη πρόταση του Liao είναι ακόμη πιο ριζοσπαστική και περιλαμβάνει την ένεση ορμονών στα παιδιά για να καθυστερήσει σοβαρά η ανάπτυξή τους, ώστε να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες όταν ενηλικιωθούν.

Όσον αφορά την πρόκληση δυσανεξίας στο κρέας, ο Liao χρησιμοποιεί την αγαπημένη δικαιολογία των παγκοσμιοποιητικών ελίτ, την “κλιματική αλλαγή”, για να υποστηρίξει ότι πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους αλλεργικούς στο κρέας, διεγείροντας το ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στις κοινές πρωτεΐνες των βοοειδών.

Αυτό οδηγεί τον αυταρχισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ξεπερνώντας κατά πολύ οτιδήποτε επιχειρήθηκε στην Κίνα του Μάο ή στη Ρωσία του Στάλιν.

Αντί να τρώμε κρέας, όπως κάνουν οι άνθρωποι από την αρχή του χρόνου, το WEF θέλει να τρώμε το κρέας του Bill Gates που καλλιεργείται στο εργαστήριο. Η ελίτ έχει επίσης μια αδυναμία στον κανιβαλισμό. Εδώ είναι ο πολιτικός Ben Zion, ο οποίος είναι προσκείμενος στο WEF, να καταναλώνει ανθρώπινο κρέας από εργαστήριο, σε μια ιστορική πρωτιά, όπως ισχυρίζεται.

Ο 40χρονος πολιτικός του Facebook που μετατράπηκε σε βιοσυσκευαστή ισχυρίζεται ότι το εργαστηριακά καλλιεργημένο ανθρώπινο κρέας προέρχεται από κυτταρικές καλλιέργειες που πήρε από το ίδιο του το δέρμα.

Γιατί θέλουν να τρώμε γρύλους, ζωύφια και ανθρώπινο κρέας που έχει παραχθεί στο εργαστήριο; Η απάντηση βρίσκεται στο πόσο πολύ θέλει η ελίτ να μας ταπεινώσει και να μας υποβαθμίσει.

Αλλά οι προτάσεις του Liao δεν σταματούν εκεί. Περνώντας στο αγαπημένο θέμα της ελίτ, τον αποπληθυσμό, ο Liao προτείνει ότι για να μειωθούν ακόμη περισσότερο τα ποσοστά γεννήσεων, το WEF θα πρέπει να γεμίσει τις γυναίκες με έξυπνα φάρμακα για να ενισχύσει τις γνωστικές τους ικανότητες. Καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα υποστηρίζοντας ότι όσο πιο μορφωμένες γίνονται οι γυναίκες, τόσο λιγότερα παιδιά κάνουν.

“Οι γυναίκες με χαμηλές γνωστικές ικανότητες είναι πιο πιθανό να κάνουν παιδιά πριν από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών”, λέει ο Liao, “Ως εκ τούτου, μια άλλη πιθανή λύση της ανθρώπινης μηχανικής είναι η χρήση βελτιωτικών για τη γνώση, όπως το Ritalin και το Modafinil, για να επιτευχθεί χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων”.

Όταν ο Liao δημοσίευσε την εργασία του πριν από σχεδόν μια δεκαετία, προκάλεσε αντιδράσεις και απορρίφθηκε ως επί το πλείστον ως οικολογικός εξτρεμισμός, ακόμη και από ακτιβιστές της “κλιματικής αλλαγής”. Αλλά γρήγορα στο σήμερα, και οι ακραίες προτάσεις βιομηχανοποίησης του εγγράφου συζητούνται σοβαρά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Πέρυσι τον Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη φετινή Σύνοδο Κορυφής στο Νταβός, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ παρουσίασε το πλαίσιο της βιομηχανικής σε μια παρουσίαση με τίτλο:  ‘3 Scenarios for How Bioengineering Could Change Our World in 10 Years. (“3 σενάρια για το πώς η βιομηχανική θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο μας σε 10 χρόνια”).

Τα βρώσιμα εμβόλια που καλλιεργούνται σε φυτά και η γονιδιακή επεξεργασία CRISPR ήταν μερικά από τα κυριότερα σημεία του πλαισίου. Η παρουσίαση βασίστηκε σε ένα ακαδημαϊκό έγγραφο που χρηματοδοτήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τίτλο: Bioengineering Horizon Scan 2020.

Για τη φετινή Σύνοδο Κορυφής του Νταβός, η εργασία του Liao για την ανθρώπινη βιομηχανική προστέθηκε στο έγγραφο “Bioengineering Horizon Scan 2020” τόσο για το πλαίσιο βιομηχανικής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όσο και για το πλαίσιο της ‘κλιματικής αλλαγής’.

Όσο ριζοσπαστικές και αν φαίνονται οι προτάσεις του Matthew Liao για την ανθρώπινη βιομηχανολογία, η εξέταση και η διαβούλευσή τους από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Ο Bill Gates είναι οπαδός των πειραμάτων στο ανθρώπινο σώμα, είτε τα ανθρώπινα υποκείμενα έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους είτε όχι, και ο Klaus Schwab θεωρεί τη βιομηχανική βασικό συστατικό της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Μην υποτιμάτε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τρελοί, μεθυσμένοι από την εξουσία και δεν έχουν το συμφέρον μας στο μυαλό τους.


Δείτε περισσότερα εδώ truthinplainsight.com


Δικτυογραφία :

Bill Gates Patent Gives Him ‘Exclusive Rights’ To ‘Computerize’ Humans | Principia Scientific Intl.

Bill Gates Patent Gives Him ‘Exclusive Rights’ To ‘Computerize’ Humans

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/bill-gates-3db

Προβολές : 377


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα