Το δεύτερο Μπαρμπαρόσα, χρειάζεται Κασσελάκηδες. Συνέλθετε, ηλίθιοι!

Το δεύτερο Μπαρμπαρόσα, χρειάζεται Κασσελάκηδες. Συνέλθετε, ηλίθιοι!

1 Σεπτεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Τζώρας: Δεν αποκάλεσα χθες, τυχαία, άθλιους και ελεεινούς τους Πολάκη – Τσίπρα. Με την τελευταία τους πολιτική ανάσα, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν το Έθνος.”

Όταν έχεις σαν σύμβολο και πρότυπο τον ψυχοπαθή και διεστραμμένο παιδοβιαστή Βελουχιώτη,  όπως τον έχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ο Πολάκης και ο Τσίπρας, μόνο μίσος για την Ελλάδα μπορείς να έχεις και να επιζητείς την καταστροφή της…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης λέει, ότι θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα, εννοεί το Δημοκρατικό κόμμα του Μουσουλμάνου ομοφυλόφιλου Μπαράκ Ομπάμα, του παιδεραστή Μπιλ Κλίντον και της σατανίστριας λεσβίας, Χίλαρι Κλίντον. Δημοκρατικό κόμμα του Ομπάμα, σημαίνει δημιουργία του ΙSIS, που ευτυχώς, επί προεδρίας Τραμπ το διαλύσαμε και επίσης, σημαίνει επίθεση στην λευκή και ορθόδοξη Ρωσία.

Ο πόλεμος κατά των λευκών, στρέιτ και Χριστιανών ανδρών από την μικρή κλίμακα της κοινωνίας, πέρασε στην μεγάλη κλίμακα των Εθνών επί προεδρίας Μπάιντεν. Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο βρωμιάρης, πήγε πάνω από τους τάφους τον Βενιζέλων. Ήθελε να δείξει, ότι θα στείλει εκστρατευτικό σώμα στη Ρωσία. Το εκστρατευτικό σώμα που επιθυμεί να στείλει ο Κασσελάκης, συγκροτείται από μικτό στράτευμα Ελλήνων Αριστερών και μεταναστών Μουσουλμάνων.

Η βαθύτερη επιθυμία του είναι, όσοι μετανάστες καταταγούν για να πολεμήσουν τους Ρώσους, να λαμβάνουν και την ελληνική υπηκοότητα. Η επιθυμία Τσίπρα – Πολάκη, είναι η αναβίωση ενός νέου ομοφυλόφιλου και παιδόφιλου Βελουχιώτη και αυτή, ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Κασσελάκη. Τα ίδια μικτά κλιμάκια Αριστερών του ΚΕΕΡΦΑ και Μουσουλμάνων, θα περιπολούν στις ελληνικές πόλεις και θα καταδιώκουν Χριστιανούς, λευκούς και στρέιτ άνδρες.

 

Δεν υπερβάλλω καθόλου. Αυτό, είναι το τελικό σχέδιο του αλλασόμορφου εθνικοσοσιαλισμού και το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει εδώ και 4 χρόνια στις αμερικανικές πόλεις. Ελληνικά νηπιαγωγεία βάφονται ήδη στα χρώματα των ΛΟΑΚΤΙ και η νέα σβάστικα, αγγίζει πλέον, τα παιδιά μας.  

Ο Κασσελάκης, ίσως να μη γίνει ποτέ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός της χώρας. Μπορεί να έχει ρόλο, όμως, σε μία συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη, που τόσο πολύ εκτιμά και θαυμάζει. Μπορεί και θα γίνει το υπομόχλιο μέσα στην νεοταξική Αριστερά, για την πολεμική εμπλοκή της χώρας κατά της Ρωσίας.

Δεν αποκάλεσα χθες, τυχαία, άθλιους και ελεεινούς τους Πολάκη – Τσίπρα. Με την τελευταία τους πολιτική ανάσα, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν το Έθνος.

 

Κάνουν όμως το λάθος, νομίζοντας ότι εμείς, οι υπόλοιποι, θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στο σχέδιό τους, για διαμελισμό της χώρας και επιστροφή των συνόρων της πατρίδας μας κοντά στη Λάρισα…

 

Υ.Γ. Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα (Γερμανικά: Unternehmen Barbarossa), ονομάζεται το σχέδιο επίθεσης και εισβολής της Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση.

Η εκτέλεση του σχεδίου ξεκίνησε την Κυριακή, 22 Ιουνίου1941, παραβιάζοντας το Σύμφωνο Μη Επιθέσεως Μολότοφ – Ρίμπεντροπ. Αποτελεί μέρος του Ανατολικού Μετώπου.

Έλαβε το όνομά της από τον Αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Φρειδερίκο Μπαρμπαρόσα, θέτοντας σε εφαρμογή τον ιδεολογικό στόχο της Γερμανίας να κατακτήσει τη δυτική Σοβιετική Ένωση για να την εποικίσει με Γερμανούς, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Γερμανικού Ζωτικού Χώρου με μαζική εξόντωση υπολοίπων λαών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα