Το είπε ξεκάθαρα ο Κοττάκης πως ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ 111 ΠΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!...

Το είπε ξεκάθαρα ο Κοττάκης πως ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ 111 ΠΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!...

9 Αυγούστου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:690
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι πότε αυτός ο λαός θα γκρεμίσει “το πορνείο της Αλεξάνδρας”…

 

«Πολεμική ενέργεια η Νέα Αγχίαλος»

Την παραμονή των μεγάλων εκρήξεων στις αποθήκες πυρομαχικών άγνωστοι περικύκλωσαν το στρατόπεδο νύκτωρ και έβαλαν φωτιές σε τέσσερα σημεία με στόχο να το μετατρέψουν σε παρανάλωμα

 

 

 

Τι λέτε μωρέ;;; Δηλαδη, γύρω από ένα στρατόπεδο και μάλιστα μείζονος σημασίας, δεν υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου και μπορεί ο καθένας να πλησιάζει για να τινάξει το στρατόπεδο στον αέρα;

Πόσο μαλάκες είναι αυτοί που τα λένε; Ή μήπως θέλουν να αποκρύψουν το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν ενεργειακά όπλα;;; Κάτι ανάλογο με το ΜΑΤΙ… άλλου είδους φυσικά…

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ;;;

Και μπορεί η πλειοψηφία του λαού να είναι ΡΑΓΙΑΔΕΣ και φοβισμένα υπανθρωπάκια που ψηφίζουν τους ίδιους τους δολοφόνους τους, αλλά να πάρει η ευχή, υπάρχουν και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ…

Αυτοί που θα μπορούσαν να τινάξουν στον αέρα το πορνείο της Αλεξάνδρας, γιατί από εκεί εκπορεύονται όλα… από  τα κουμπιά της ΑΛΕΞΑΙΝΑΣ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ολες οι σοβαρές διαθέσιμες πηγές μάς διαβεβαιώνουν ότι όλα όσα συνέβησαν στη Ρόδο και την Αγχίαλο δεν ήταν τυχαία. Σύμφωνα μάλιστα με στρατιωτικές πηγές που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, όλα όσα έγιναν στην αεροπορική βάση που είναι εγκατεστημένη στον νομό Μαγνησίας αποτελούν «ξεκάθαρη πολεμική ενέργεια κατά της χώρας». Αυτό έλεγαν σε συνομιλητές τους.

Και τούτο διότι, όπως αποκαλύπτεται, την παραμονή των μεγάλων εκρήξεων στις αποθήκες πυρομαχικών άγνωστοι περικύκλωσαν το στρατόπεδο νύκτωρ και έβαλαν φωτιές σε τέσσερα σημεία περιμετρικά αυτού με στόχο να το μετατρέψουν σε παρανάλωμα. Κάτι που τελικώς απεφεύχθη. Είναι όμως δηλωτικό των προθέσεων των άγνωστων δραστών.

Το γεγονός όμως ότι άρχισε κατεπείγουσα έρευνα από τον ανακριτή και τις δικαστικές Αρχές για τη διερεύνηση αυτής της σκοτεινής υπόθεσης που κόστισε, εκτός των άλλων, και εκατομμύρια ευρώ στον Κρατικό Προϋπολογισμό λόγω της καταστροφής των ακριβών πυρομαχικών (διερεύνηση που ζήτησε και ο τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και βουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Αποστολάκης με μηνυτήρια αναφορά του στη Δικαιοσύνη, συνδέοντας τις πράξεις αυτές με συγκεκριμένη χώρα) μας δίνει την πραγματική διάσταση των εξελίξεων. Η κυβέρνηση ωστόσο, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, προσπαθεί να τηρήσει λεπτές ισορροπίες οι οποίες συνδέονται:

Πρώτον, με την ψυχολογία της χώρας, η οποία είναι ευμετάβλητος σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι τις φωτιές δεν τις έβαλε ο στρατηγός άνεμος αλλά… άλλοι στρατηγοί.

Δεύτερον, με το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η τουριστική περίοδος και οιοδήποτε γεγονός που θα αναστάτωνε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα θα είχε άμεσο αντίκτυπο στην εθνική μας οικονομία. Ηδη πολλοί κάτοικοι βαλκανικών κρατών, οι οποίοι σχεδίαζαν να επισκεφτούν τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου, ακύρωσαν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή.

Τρίτον, με το επενδυτικό κλίμα και τη διεθνή εικόνα της χώρας. Η Ελλάδα περιμένει εδώ και πάρα πολύ καιρό να αποκτήσει ξανά έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια την επενδυτική βαθμίδα και τυχόν έγερση ζητημάτων εθνικής ασφάλειας εις βάρος αλλοδαπών πολιτών θα προκαλούσε ανυπέρβλητα προβλήματα στο να τοποθετήσουν κάποιοι τα χρήματά τους εδώ.

Υπό αυτήν την έννοια, λοιπόν, δεν απορούμε που επιχειρείται να κρατηθούν αυτή τη στιγμή χαμηλοί τόνοι, ασχέτως αν εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε υποχρεωμένοι, συνυπολογίζοντας και το εθνικό συμφέρον, να κάνουμε τη δουλειά μας και να ενημερώνουμε – προϊδεάζουμε χωρίς υπερβολές τους πολίτες για τα επερχόμενα.

Ωστόσο, η σιωπή και υποβάθμιση της αληθούς σημασίας των γεγονότων δεν θα έχουν αξία, αν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες δεν καταφέρουν να εντοπίσουν σύντομα τι συμβαίνει μέσα στο ελληνικό έδαφος και βεβαίως να το εξουδετερώσουν. Εν προκειμένω, λοιπόν, δεν κρίνονται η Πυροσβεστική, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και άλλοι. Εν προκειμένω κρίνεται η ικανότητα του ελληνικού κράτους σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές άλλων χωρών να συλλέγει σημαντικές πληροφορίες η χρήση των οποίων μπορεί να αποτρέπει στο μέλλον πολεμικές ενέργειες σαν κι αυτές που περιγράφουν στους συνομιλητές τους υπό τον όρο της ανωνυμίας στρατιωτικές πηγές.

Ο πόλεμος της Ουκρανίας μπαίνει σε νέα φάση, κατηφορίζει στα Βαλκάνια, και η Ελλάδα είναι μέρος αυτού. Εφόσον επέλεξε να είναι, πρέπει να μπορεί να προστατεύει και τα συμφέροντά της, τα σύνορά της και την ασφάλεια του πληθυσμού της εντός της επικράτειάς της.

 

Πηγή

Προβολές : 690


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα