Το “ελληνικό ” πολιτικό σύστημα εκτελεί σχέδιο (ελεγχόμενης) καταστροφής της χώρας. Αγνοεί ότι η χώρα κρατείται τεχνηέντως στον αναπνευστήρα και ότι ο αναπνευστήρας θα τραβηχτεί στο σχεδιασμένο χρόνο.

Το “ελληνικό ” πολιτικό σύστημα εκτελεί σχέδιο (ελεγχόμενης) καταστροφής της χώρας. Αγνοεί ότι η χώρα κρατείται τεχνηέντως στον αναπνευστήρα και ότι ο αναπνευστήρας θα τραβηχτεί στο σχεδιασμένο χρόνο.

4 Απριλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι ΟΛΟΙ τους.

Η πλέμπα χειραγωγείται επικοινωνιακά. Αγνοεί ότι το το λεγόμενο συνταγματικό τόξο είναι απολύτως στημένο.

Η πλέμπα, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ…

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…

ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η πρώτη φωτογραφία, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

To ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών είναι η ακτινογραφία μιας εθνικής Οικονομίας. Το εμπορικό ισοζύγιο στην Ελλάδα είναι διαχρονικά αρνητικό. 

Η χώρα είναι καταναλωτική και εισαγωγική αποικία, δηλαδή καταναλωτικό προτεκτοράτο εισαγόμενων προϊόντων που αγοράστηκαν με το βουνό του ελληνικού χρέους.

 

Σήμερα το δημόσιο χρέος ανέρχεται σε 400 δισ. Ευρώ με το θηριώδη λόγο 200% προς το ΑΕΠ.

 

Τα χρέη των πολιτών προς το δημόσιο υπερβαίνουν τα 120 δισ. . 

 

Οι Τράπεζες είναι φορτωμένες με 150 δισ. κόκκινα δάνεια. Και το κρυφό χρέος του ασφαλιστικού από τη δημογραφική κατάρρευση υπολογίζεται σε 1 τρισεκατομμύρια Ευρώ.

 

Η χώρα είναι πρακτικά χρεοκοπημένη ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 90, με το 30% του ΑΕΠ να δημιουργείται από τον τουρισμό.

 

Οι Γάλλοι λένε το εξής σοφό: οι τουριστικές Οικονομίες είναι τρίτος Κόσμος.

H ακτινογραφία δείχνει και πόσο γρήγορα πεθαίνεις.

 

Όταν μπαίνεις στο ευρώ με 8 δις ετήσιο εμπορικό έλλειμμα και το 2008 έχεις 40 δις ετήσιο.. κάτι σημαίνει..το αυτό με το τρεχουσών συναλλαγών.

 

Το να είχε περιορίσει το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών και αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ  το εκτόξευσε σε 30 δις και ανεβαίνει.. κάτι λέει.

Στην φώτο που ποσταρα βλέπετε τον 2ο θάνατο της Ελλαδας.. ακριβώς γιατί για να καλύψει αυτή την τρύπα θα αρχίσει να δανείζεται… και να δανείζεται και πάμε μια από την αρχή… χρεωκοπία.
ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι ΟΛΟΙ τους.
Η πλέμπα χειραγωγείται επικοινωνιακά. Αγνοεί ότι το το λεγόμενο συνταγματικό τόξο είναι απολύτως στημένο.
Αγνοεί ότι το “ελληνικό ” πολιτικό σύστημα εκτελεί σχέδιο (ελεγχόμενης) καταστροφής της χώρας.
Αγνοεί ότι η χώρα κρατείται τεχνηέντως στον αναπνευστήρα και ότι ο αναπνευστήρας θα τραβηχτεί στο σχεδιασμένο χρόνο.
Και το καλύτερο…Η πλέμπα γρι δεν έχει πάρει χαμπάρι. Πάει και κάνει κατάθεση τα λεφτά της στις τράπεζες ζόμπι.
Και δεν αναρωτιέται: “Αν η τράπεζα δεν κάνει την κατάθεσή μου δάνειο για να κερδίζει, που πάνε τα λεφτά μου; “
Δηλαδή πάνε οι Έλληνες και καταθέτουν τα λεφτά τους σε τράπεζες που δε δίνουν δάνεια την τελευταία δεκαετία, επιπλέον δε έχουν έναν Ωκεανό κόκκινων δανείων στους ισολογισμούς τους. 
Συνεπώς οι ελληνικές τράπεζες δεν λειτουργούν ως τράπεζες καθότι δεν λειτουργεί το κλασικό πανάρχαιο τραπεζικό μοντέλο: οι καταθέσεις δίνονται ως δάνεια και η Τράπεζα κερδίζει από τη διαφορά επιτοκίου δανεισμού και κατάθεσης”.
Και το ερώτημα είναι, που πάνε οι καταθέσεις;;
Η απάντηση είναι προφανής: Σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΚΑΤΑΘΈΤΗΣ ΚΑΤΑΘΈΤΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΊΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΟΜΌΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΊΟΥ, ΔΗΛΑΔΉ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.. 
Αυτό όμως εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους καθότι το ελληνικό κράτος είναι χρεοκοπημένο.
Λάβετε λοιπόν υπόψη ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι 400 δισ. και 200 δισ. είναι οι ελληνικές καταθέσεις στις τράπεζες με τις οποίες (καταθέσεις) οι τράπεζες αγοράζουν ελληνικά ομόλογα.
Αν πράγματι ο Ηρακλής έχει καθαρίσει τους ισολογισμούς τους από τον Ωκεανό των 100 δισεκατομμυρίων κόκκινων δανείων, όπως λένε, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ δίνουν δάνεια;
Η απάντηση είναι απλή: Γιατί ο Ηρακλής είναι λογιστική ΚΟΜΠΊΝΑ, είναι ΑΠΆΤΗ. Κι αφού δεν μπορούν να δώσουν δάνεια, τις καταθέσεις μετατρέπουν σε ελληνικά ομόλογα. 
Η πλάκα είναι ότι η ανυποψίαστη πλέμπα αντί να πάει να αγοράσει ελληνικό ομόλογο και να πάρει 5% επιτόκιο, πάει και κάνει τα λεφτά αυτά κατάθεση στην τράπεζα για να πάρει ΜΗΔΕΝ επιτόκιο, και με τα λεφτά του καταθέτη πάει η τράπεζα και αγοράζει ελληνικό ομόλογο και παίρνει αυτή το 5% δίνοντας 0% στον καταθέτη..
Και η δικαιοσύνη;; Ανέκδοτο.
Η φώτο από ΕΔΩ… 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα