Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των Πιθήκων, που χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ. Φάουτσι σε σχέση με έρευνα για τη βιοτρομοκρατία, εγκρίθηκε από τον FDA το…2019

27 Μαΐου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Και αυτόν τον τροποποιημένον ιόν ευλογιάς θα τον ενσωματώσουν μετά σε ένα νέο εμβόλιο κατά της ευλογιάς, όπως έγινε και με το..ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Ο κορωνοϊός (ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ που είναι και χιμαιρικός, οπλοποιημένος) βρίσκεται..ΜΕΣΑ -ΟΧΙ «έξω» μέσω αέρος– ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» COVID και αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον τόσο που εμβολιασμένοι έχουν..ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΟΪΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ!!!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ, ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ…2005, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ..ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ !!!

 

 

 

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις για την υγεία, από κάτω ο σιωνιστής ΦΑΟΥΤΣΙ… σαν τους οβριούς ένα πράμα…

Άσσος στα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ…

Να θυμίσω πως ο Τραμπ, τον είχε δεξί του χέρι;;;

Να θυμίσω πως ο Τράμπ, σταμάτησε δήθεν την χρηματοδότηση του Π.Ο.Υ., αλλά έδινε γερή χρηματοδότηση στον GAVI του ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ.;;;

Μια ακόμη στημμενη απάτη, για να τρομοκρατήσουν τους λαούς… και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία…

 

Καλλιόπη Σουφλή

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Η εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων ενίσχυσε τις μετοχές μιας δανέζικης εταιρείας βιοτεχνολογίας που ονομάζεται Bavarian Nordic A/S (Βαυαρική Σκανδιναβία), η οποία λέει ότι είναι η μόνη που έχει κατασκευάσει ένα εμβόλιο εγκεκριμένο για την ιογενή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τον CEO Paul Chaplin, η Bavarian Nordic  έλαβε ήδη αιτήματα από δεκάδες χώρες που αναζητούν το εμβόλιο και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εξασφάλισε συμβόλαιο για την παροχή του εμβολίου σε μια ανώνυμη χώρα στην Ευρώπη.

Το “Monkeypox”, η ευλογιά των πιθήκων – ποιος θα μπορούσε να την είχε δει να έρχεται;

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στο ποιος χρηματοδότησε τη Βαυαρική Σκανδιναβία, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον ….Δρ Anthony Fauci.

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/fauci-2.jpg.webp

cdn.newspunch

Μετάφρασις:

Σε άρθρο της Wall Street Journal με τίτλο “Ο επικεφαλής της υπηρεσίας υποκινεί την έρευνα για τη βιοτρομοκρατία – και διαμάχες”διαβάζουμε…

 

Από τον Bernard Wysocki Jr. Staff Reporter της THE WALL STREET JOURNAL

6 Δεκεμβρίου 2005 12:01 π.μ. ET

 

Καθώς ο Δρ Φάουτσι διοχετεύει κεφάλαια από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ σε κατασκευαστές εμβολίων, κάποιοι λένε ότι υπερβαίνει, το παρακάνει

Χρηματοδοτικοί αντίπαλοι

Η τακτική του Δρ. Fauci να χρηματοδοτεί ανταγωνιστές με άμεσα ανταγωνιστικά προϊόντα μπορεί επίσης να δημιουργήσει διαμάχες. Το 2001, η Bavarian Nordic A/S, μια δανική εταιρεία βιοτεχνολογίας, έφερε μια ιδέα για ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς στο Ινστιτούτο του Δρ. Fauci.

Αυτό τράβηξε την προσοχή του, καθώς το νέο εμβόλιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς με AIDS ή άλλες παθήσεις που θέτουν σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Το υπάρχον εμβόλιο θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο για τέτοιους ασθενείς.

 

Ο Δρ Fauci άρχισε να χρηματοδοτεί την έρευνα και την ανάπτυξη της Bavarian για ένα νέο εμβόλιο κατά της ευλογιάς. Άρχισε επίσης να χρηματοδοτεί έναν αντίπαλο, την Acambis PLC. Το NIH βράβευσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε εταιρεία, με στόχο να τις καταστήσει ανταγωνιστές για ένα συμβόλαιο Bioshield. Αυτή η σύμβαση για 20 εκατομμύρια δόσεις του νέου εμβολίου κατά της ευλογιάς αναμένεται να ανατεθεί το 2006.

 

Σε μια κίνηση που εξέπληξε τη Bavarian, το NIH έδωσε στον Acambis δείγματα ενός τροποποιημένου ιού ευλογιάς που χρησιμοποιούσε η Βαυαρία. Είχε λάβει τα δείγματα από τον προμηθευτή της Βαυαρίας, καθηγητή στη Γερμανία.

 

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.wsj.com/articles/SB113383825463714813

Και…ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η Bavarian Nordic, έχει έτοιμο ένα «εμβόλιο» για την Ευλογιά των Πιθήκων!!!

Και αυτόν τον τροποποιημένον ιόν ευλογιάς θα τον ενσωματώσουν μετά σε ένα νέο εμβόλιο κατά της ευλογιάς, όπως έγινε και με το..ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Ο κορωνοϊός (ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ που είναι και χιμαιρικός, οπλοποιημένος) βρίσκεται..ΜΕΣΑ -ΟΧΙ «έξω» μέσω αέρος– ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» COVID και αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον τόσο που εμβολιασμένοι έχουν..ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΟΪΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ!!!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ, ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ…2005, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ..ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ !!!

Και κοιτάξτε μερικούς από τους μεγαλομετόχους…κυρίως τα την Vanguard και την BlackRock, ..ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/FTJZ8TwVEAIkFaM.png.webp

cdn.newspunch

Ο Δρ Sam Bailey αναφέρει: Όπως και με τον COVID-19, φαίνεται ότι και άλλα μέρη περίμεναν με ανυπομονησία μια αγορά που θα παρουσίαζε μια τέτοια «πανδημία».

 

Ομοίως, αυτοί οι μάντεις ετοίμαζαν εμβόλια για να πάνε εκεί που κανένα εμβόλιο δεν είχε πάει πριν. Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία βιοτεχνολογίας Bavarian Nordic κέρδισε την έγκριση από τον FDA το 2019 για την εμπορία του JYNNEOS, ενός εμβολίου κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων.

Άλλες υγειονομικές αρχές ήταν επίσης έτοιμες να αντιδράσουν σε μια παλαιότερα σπάνια πάθηση που δεν απασχολούσε τα έθνη τους… μέχρι τώρα προφανώς.

Για παράδειγμα, στις 20 Μαΐου 2022, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο, «Συστάσεις για τη χρήση εμβολιασμού πριν και μετά την έκθεση κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού ευλογιάς των πιθήκων». Όπως το COVID-19, αρχίζει να νιώθει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά σε εμβόλια…

gov

Monkeypox vaccination

Recommendations for the use of pre and post exposure vaccination during a monkeypox incident.

guteurls.de Read full article here

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/FDA-approval-smallpox-and-monkeypox.jpg.webp

cdn.newspunch

Είναι θέμα χρόνου να έρθει στη γειτονιά σας το «σπάνιο» εμβόλιο της ευλογιάς των πιθήκων.

Τώρα λοιπόν που έχει στηθεί το σκηνικό μπορούμε να μπούμε στην «επιστήμη» της ευλογιάς των πιθήκων ξεκινώντας με μια επίσημη περιγραφή της υποτιθέμενης ιογενούς ασθένειας.

Το CDC δηλώνει ότι, «Η ευλογιά των πιθήκων ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1958, όταν δύο κρούσματα ασθένειας που μοιάζει με ευλογιά εμφανίστηκαν σε αποικίες πιθήκων που κρατήθηκαν για έρευνα, εξ ου και η ονομασία «ευλογιά των πιθήκων».

Η πρώτη περίπτωση ανθρώπινης ευλογιάς καταγράφηκε το 1970 στο Δημοκρατικό Δημοκρατία του Κονγκό».

Συνεχίζουν δηλώνοντας ότι, «στους ανθρώπους, τα συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων είναι παρόμοια αλλά πιο ήπια από τα συμπτώματα της ευλογιάς».

Λέγεται ότι η ασθένεια μοιάζει με γρίπη με την προσθήκη διόγκωσης των λεμφαδένων και στη συνέχεια εμφάνιση εξανθήματος και στη συνέχεια βλάβες που εξελίσσονται από κηλίδες σε κυστίδια και σε ψώρες.

Όσον αφορά τη θνησιμότητα της ευλογιάς των πιθήκων, το CDC αναφέρει ότι, «στην Αφρική, η ευλογιά των πιθήκων αποδειχθηκε ότι προκαλεί θάνατο σε 1 στα 10 άτομα που προσβάλλονται από την ασθένεια».

Αυτό το ποσοστό θνησιμότητας 10% έχει ήδη πυροδοτήσει το αφήγημα του φόβου και χρησιμοποιήθηκε επίσης ως το ποσοστό θνησιμότητας στο όνειρο  θερινής νυκτός του NTI (Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή) για την ευλογιά των πιθήκων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ιστορικά η ευλογιά των πιθήκων ήταν σχεδόν ανήκουστη στις χώρες του πρώτου κόσμου και οι σπάνιες περιπτώσεις είναι συνήθως σε άτομα που έφτασαν πρόσφατα από την Αφρική.

 

Για περισσότερα για τον ύπουλο ρόλο του NTI στην κατασκευή αυτής της νέας μορφής της «ευλογιάς των πιθήκων», διαβάστε επίσης >> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Συμμετείχαν ΠΟΥ, Ίδρυμα Γκεϊτς και Big Pharma (μεγάλες φαρμακευτικές) σε μια «προσομοίωση» πανδημίας της ευλογιάς των πιθήκων το 2021.

greeknewsondemand

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Συμμετείχαν Π.Ο.Υ., Ίδρυμα Γκεϊτς και Big Pharma σε μια «προσομοίωση» πανδημίας της ευλογιάς των πιθήκων το…2021

guteurls.de Read full article here

Διαβάστε επίσης >> Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

greeknewsondemand

Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021 –

guteurls.de Read full article here

Πράγματι, ένα από τα μόνα καταγεγραμμένα «ξεσπάσματα» της ευλογιάς των πιθήκων στον πρώτο κόσμο ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 2003.

Τα κρούσματα δηλώθηκαν σε 6 πολιτείες και λέγεται ότι προκλήθηκαν από τρωκτικά που εισήχθησαν στο Τέξας από την Γκάνα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε η ευλογιά των πιθήκων εκτός Αφρικής και το CDC δημοσίευσε ένα έγγραφο το 2006 που αναλύει το περιστατικό.

Το έγγραφο αναφέρει ότι, «η εξάπλωση του ιού από άτομο σε άτομο θεωρείται ότι συμβαίνει κυρίως μέσω μολυσματικών στοματοφαρυγγικών εκκρίσεων», αν και είναι σαφές ότι αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ επιστημονικά.

Συνεχίζουν να λένε ότι «ο ιός πιστεύεται ότι έχει μεταδοθεί από ζώα της Αφρικής» – με άλλα λόγια, είναι ένα ακόμα παραμύθι για ένα παθογόνο που πηδά από το ένα είδος στο άλλο.

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή >> https://drsambailey.com/viruses/monkeypox-mythology/

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα