Το επίπεδο της τρέλας στην κοινωνία μας έχει φτάσει σε ύψη που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Το επίπεδο της τρέλας στην κοινωνία μας έχει φτάσει σε ύψη που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

27 Φεβρουαρίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:703
Μοίρασέ το

 

Τι συμβαίνει σε μια κοινωνία όταν ο αριθμός των τρελών ξεπερνά τον αριθμό των φυσιολογικών ανθρώπων;  Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από το να το μάθουμε. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποδείξετε ότι η κοινωνία μας βυθίζεται σε μια άβυσσο παραφροσύνης είναι να βγείτε στους δρόμους.

Δεν χρειάζεται ούτε να πας στις ΗΠΑ, ούτε να βγεις στο δρόμο, για να δεις το μέγεθος της παράνοιας…

Άνοιξε το χαζοκούτι, που εξακολουθείς να έχεις στο σπίτι σου αντί να το πετάξεις, και δες τις εκπομπές με όλα τα πρόσωπα που τις παρουσιάζουν και μετά κοίτα κατά Σύνταγμα πλευρά… εκεί με το ροζουλί κιναιδοβούλιο… ρίξε και μια ματία όπου δεις ράσο, και θα διαπιστώσεις πως το… κλουβί με τις τρελλές, είναι μια απειροελάχιστη μικρογραφία μιας κοινωνίας που έχει κυριολεκτικά σαλτάρει, γιατί την σαλτάρησαν οι ψυχοπαθείς εξουσίες της…

Και μην ξεχνάτε πως η 4η εξουσία είναι η δημοσιογραφία… ή μήπως είναι η πρώτη;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όσο για την ελληνική κοινωνία… λάβετε υποψη και το μπόλι… εδώ αλλάζει το DNA,  δεν θα αλλάξει τα μυαλά των μπολιασμένων;;;

Τι συμβαίνει σε μια κοινωνία όταν ο αριθμός των τρελών ξεπερνά τον αριθμό των φυσιολογικών ανθρώπων;  Δυστυχώς, νομίζω ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από το να το μάθουμε. 

Μια έρευνα που διεξήχθη στα τέλη του περασμένου έτους ανακάλυψε ότι το 90% των Αμερικανών πιστεύει ότι βιώνουμε αυτή τη στιγμή μια κρίση ψυχικής υγείας. 

Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί παίρνουν σήμερα χάπια για την ψυχική ή συναισθηματική τους υγεία και ο αριθμός των Αμερικανών που αυτοκτονούν συνεχίζει να αυξάνεται και να αυξάνεται κάθε χρόνο που περνάει. 

Αλλά οι αριθμοί σίγουρα δεν είναι απαραίτητοι για να αποδείξουν ότι το επίπεδο της τρέλας στην κοινωνία μας έχει φτάσει σε ύψη που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποδείξετε ότι η κοινωνία μας βυθίζεται σε μια άβυσσο παραφροσύνης είναι να βγείτε στους δρόμους.

Για παράδειγμα, όταν η κυβέρνηση Μπάιντεν έψαχνε για «εξτρεμιστές στο στρατό», κατά κάποιο τρόπο τους έλειπε αυτός ο τύπος …

Ένας εν ενεργεία αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αφού αυτοπυρπολήθηκε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο DC και μετέδωσε ζωντανά τα αποτελέσματα.

Το φρικιαστικό βίντεο μεταδόθηκε στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης Twitch το απόγευμα του Σαββάτου, αφού ο άνδρας ντυμένος με μαχητικά ρούχα δήλωσε «Δεν θα είμαι πλέον συνένοχος στη γενοκτονία».

Οι φλόγες απλώθηκαν στο σώμα του άνδρα αφού φώναξε: «Πρόκειται να εμπλακώ σε μια ακραία πράξη διαμαρτυρίας», προτού φωνάξει επανειλημμένα Ελεύθερη Παλαιστίνη!

Πώς κάποιος τέτοιος μπαίνει πραγματικά στον στρατό εξαρχής;

Έχουν πραγματικά πέσει τόσο χαμηλά τα πρότυπα στρατολόγησης που σχεδόν οποιοσδήποτε με σφυγμό μπορεί να εισέλθει;

Φυσικά ο γενικός πληθυσμός δεν είναι καλύτερος.

Κυριολεκτικά, το επόμενο άτομο που θα συναντήσετε στο δρόμο μπορεί να είναι ένας δολοφόνος με τσεκούρι, ένας μαζικός πυροβολητής, ένας σεξουαλικός διεστραμμένος ή κάτι ακόμα χειρότερο …

Μια μαμά από το Οχάιο δημοσίευσε μια χαμογελαστή φωτογραφία της σε μια ηλιόλουστη παραλία την ίδια στιγμή που η μικρή της κόρη πέθαινε στο βρώμικο παρκοκρέβατό της στο σπίτι.

Η Kristel Candelario, 32 ετών, ομολόγησε την ενοχή της για επιβαρυμένη δολοφονία την Πέμπτη επειδή εγκατέλειψε την 16 μηνών κόρη της, Jailyn, όταν έφυγε για 10ήμερες διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο τον Ιούνιο.

Τρεις μέρες μετά το ταξίδι, η φαινομενικά ανέμελη μαμά μοιράστηκε μια φωτογραφία της να κλέβει για την κάμερα σε μια αμμώδη παραλία.

Αυτή η 32χρονη γυναίκα άφησε κυριολεκτικά την κόρη της στο σπίτι, ενώ έκανε διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο για 10 ημέρες.

Όταν τελικά επέστρεψε στο σπίτι, η κόρη της ήταν ήδη νεκρή από την πείνα και την αφυδάτωση …

Όταν η Candelario επέστρεψε τελικά στο σπίτι της στο Κλίβελαντ λίγες μέρες αργότερα, βρήκε την κόρη της να μην αναπνέει στο παρκοκρέβατό της και κάλεσε το 911.

Το μωρό είχε μαραζώσει σε ένα σωρό που «αποτελούνταν από λερωμένες κουβέρτες και ένα κάτω μέρος, κορεσμένο με ούρα και κόπρανα», ανέφερε μια ένορκη κατάθεση.

Μια αυτοψία αργότερα αποκάλυψε ότι η Jailyn υπέκυψε στην πείνα και την αφυδάτωση.

Τι στο καλό σκεφτόταν;

Χρειάζονται πολλά για να με σοκάρουν αυτές τις μέρες, αλλά αυτή η ιστορία σίγουρα με σόκαρε.

Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα σώσει την ανθρωπότητα, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη τρελαθεί εντελώς.

Για παράδειγμα, όταν ερωτάται για απίστευτα άρρωστους ανθρώπους που κάνουν αδιανόητα πράγματα στα παιδιά, η AI αρνείται να τους αποκαλέσει κακούς…

 

 

 

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν πρόκειται ποτέ να σώσει την ανθρωπότητα επειδή η τεχνητή νοημοσύνη είναι προγραμματισμένη από την ανθρωπότητα.

Και η ανθρωπότητα είναι πραγματικά μπερδεμένη αυτή τη στιγμή.

Απλά κοιτάξτε το Λος Άντζελες.

Πριν από πολλές δεκαετίες, ήταν μια από τις πιο όμορφες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αλλά τώρα είναι μια κόλαση που σαπίζει, σε αποσύνθεση …

Το Λος Άντζελες, μια από τις πολυπληθέστερες κομητείες των Ηνωμένων Πολιτειών, παλεύει με μια καταστροφική πραγματικότητα: ο αριθμός των νεκρών μεταξύ του αδέσποτου πληθυσμού του έφτασε σε ανησυχητικά ύψη το 2023, με περισσότερα από 2.000 άτομα να χάνουν τη ζωή τους.

Αυτοί οι τραγικοί θάνατοι, κατά μέσο όρο σχεδόν έξι την ημέρα, υπογραμμίζουν τη σοβαρότητα της ανθρωπιστικής κρίσης που εκτυλίσσεται στους δρόμους και στα καταφύγια σε όλη την κομητεία. Μια ολοκληρωμένη ανάλυση των δεδομένων των ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες, που εξετάστηκε αποκλειστικά από τον Guardian, παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα της κλιμακούμενης έκτακτης ανάγκης.

Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουν καταγραφεί συνολικά 11.573 θάνατοι αδέσποτων ατόμων, με τους θανάτους να αυξάνονται σταθερά κάθε χρόνο. Μόνο το 2023, χάθηκαν 2.033 ζωές — μια εκπληκτική αύξηση 291% από το 2014 και μια αύξηση 8% από το προηγούμενο έτος.

Στην άλλη ακτή, το Μεγάλο Μήλο «κατακλύζεται από ένα κύμα εγκλημάτων που διαπράττονται από παράνομους μετανάστες» …

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Νέα Υόρκη έχει κατακλυστεί από ένα κύμα εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από παράνομους μετανάστες

Η επίθεση στην αστυνομία στην Times Square, οι πυροβολισμοί στο Μανχάταν, μια σειρά από κλοπές στο Μπρούκλιν – όλα αυτά είναι έργο λαθρομεταναστών.

«Αυτό που συμβαίνει στις χώρες του Τρίτου Κόσμου συμβαίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης – κάθε μέρα, σε κάθε δήμο, χωρίς συνέπειες», δήλωσε η Vickie Paladino, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Υόρκης από το Queens.

Οι πολιτικοί μας θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στο εθνικό μας κύμα εγκληματικότητας, αλλά δεν έχουν καμία πρόθεση να το κάνουν.

Αντίθετα, συνεχίζουν να χτυπούν τους πραγματικούς τους εχθρούς.

Στη σημερινή εποχή, οι πραγματικοί «κακοί» είναι εκείνοι που επιλέγουν να υπερασπιστούν τις παραδοσιακές αξίες …

Ένα νομοσχέδιο που εισήχθη στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Ιλινόις θα όριζε νομικά ως «παιδική κακοποίηση» όταν οι γονείς αντιτίθενται στη μετάβαση του φύλου των παιδιών τους μέσω αποκλεισμού της εφηβείας, διασταυρούμενων σεξουαλικών ορμονών ή χειρουργικής επέμβασης.

Η νομοθεσία, Bill 4876, που εισήχθη νωρίτερα αυτό το μήνα, θα προστατεύει επίσης τους γιατρούς από την ευθύνη σε περίπτωση που αποφασίσουν να συνταγογραφήσουν αυτές τις θεραπείες σε παιδιά που δεν έχουν λάβει τη γονική συναίνεση.

Η νομοθεσία θα επιτρέπει επίσης στο Υπουργείο Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Ιλινόις (DCFS) να απομακρύνει τα παιδιά από τους γονείς τους επειδή αντιτίθενται σε τέτοιες διαδικασίες.

Σε αυτό το σημείο, ακόμη και ο Πάπας έχει εγκαταλείψει εντελώς τις παραδοσιακές αξίες.

Παραδόξως, όταν ο Πάπας έκανε την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τον γάμο, ένα πολύ σημαντικό άγαλμα στην πατρίδα του χτυπήθηκε από κεραυνό την ίδια στιγμή …

 

 

Πιστεύετε ότι ήταν σύμπτωση;

Φυσικά αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Πραγματικά ζούμε σε εξαιρετικά τρελούς καιρούς, και θατρελαθούν μόνοτα επόμενα χρόνια.

Αλλά δεν χρειάζεται να επιτρέψετε σε όλη την παραφροσύνη να σας κυριεύσει.

Προσκολληθείτε στην αλήθεια, γιατί η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.

Το νέο βιβλίο του Michael με τίτλο  «Chaos»  είναι διαθέσιμο  σε χαρτόδετο βιβλίο  και  για το Kindle  στο Amazon.com και μπορείτε να δείτε το νέο του ενημερωτικό δελτίο Substack  εδώ .

endoftheamericandream.com

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 703


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα