Το εργαστήριο της Wuhan δημοσιεύει μελέτη που αποδεικνύει την χειραγώγηση του ιού H7N9 για να είναι πιο θανατηφόρος.

26 Μαΐου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:374
Μοίρασέ το

 

 

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan πιστεύεται ότι έχει συμμετάσχει σε μια επικίνδυνη μορφή έρευνας σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδων, καθώς οι πλέον διαγραμμένες ιστοσελίδες αποκαλύπτουν ότι το εργαστήριο χειραγωγεί τους κορωνοϊούς νυχτερίδων για να τους “αναπαράξει αποτελεσματικά σε πρωτεύοντα κύτταρα ανθρώπινου αεραγωγού και να επιτύχει in vitro τίτλους ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη SARS-CoV.”

Το έγγραφο ακολουθεί μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις σχετικά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan που ασχολείται με έρευνες “κέρδους λειτουργίας” με κεφάλαια Αμερικανών φορολογουμένων που προέρχονται από τον οργανισμό Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) του Fauci.

 

 

 

 

Η Κίνα, συνεχίζει τις σατανικές έρευνές της με τις νυχτερίδες, σε συνεργασία με τον Φάουτσι του αμερικάνικου Οργανισμού, δημιουργώντας νέους επικίνδυνους ιούς…

Αυτό, δεν σας λέει τίποτα;;;

Πιστεύετε ακόμα πως Κίνα και ΗΠΑ, είναι αντίπαλες χώρες, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία;;;

Και η Ρωσία, συνεργάζεται με την Κίνα…

Είδατε πόσο ωραία παίζουν στις πλάτες των λαών και της ανθρωπότητας;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Λέτε να δούμε νέες συνεργασίες του Σωτηράκη Τσιόδρα με τους Φάουτσι – Peter Daszak;;;

Τριαντα τέσσερα σχεδόν εκατομμύρια, (φανερά) τσέπωσε το Σωτηράκι…

 

Μετάφραση blümlifee

από την Natalie Winters

Ένα επιστημονικό περιοδικό που δημοσιεύτηκε από κορυφαίους ερευνητές του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan μοιράστηκε μελέτες που φαίνεται να εμπλέκονται σε έρευνα τύπου κέρδους λειτουργίας, μια αμφιλεγόμενη ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan πιστεύεται ότι έχει συμμετάσχει σε μια επικίνδυνη μορφή έρευνας σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδων, καθώς οι πλέον διαγραμμένες ιστοσελίδες αποκαλύπτουν ότι το εργαστήριο χειραγωγεί τους κορωνοϊούς νυχτερίδων για να τους “αναπαράξει αποτελεσματικά σε πρωτεύοντα κύτταρα ανθρώπινου αεραγωγού και να επιτύχει in vitro τίτλους ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη SARS-CoV.”

Τώρα, η τελευταία έκδοση του περιοδικού του εργαστηρίου, Virologica Sinica, φαίνεται να περιέχει παρόμοιο στυλ έρευνας με τον ιό H7N9 σε κοτόπουλα και ποντίκια. Αρχισυντάκτρια της έκδοσης είναι η διαβόητη “γυναίκα-νυχτερίδα” της Wuhan, Shi Zhengli, η οποία είναι η κορυφαία ερευνήτρια του εργαστηρίου για τους κορωνοϊούς νυχτερίδων και αποδέκτης κεφαλαίων από τον Anthony Fauci μέσω της EcoHealth Alliance του Peter Daszak.

Η Virologica Sinica δημοσίευσε τη μελέτη “Combined Insertion of Basic and Non-basic Amino Acids at Hemagglutinin Cleavage Site of Highly Pathogenic H7N9 Virus Promotes Replication and Pathogenicity in Chickens and Mice” (“Συνδυασμένη εισαγωγή βασικών και μη βασικών αμινοξέων στο σημείο διάσπασης αιμοσυγκολλητίνης του ιού υψηλής παθογόνου δράσης H7N9 που προάγει την αναπαραγωγή και την παθογένεια σε κοτόπουλα και ποντίκια” στην πιο πρόσφατη έκδοσή της, που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Η περίληψη της εργασίας περιγράφει πώς οι ερευνητές “δημιούργησαν έξι ιούς H7N9”, αναλύοντας πώς διάφορα αμινοξέα αλλοίωσαν τη λοιμογόνο δύναμη και τη μολυσματικότητα του ιού.

“Χαρακτηρίσαμε τους ανασυσταθέντες ιούς ως προς τον πολλαπλασιασμό του ιού σε κύτταρα πτηνών και θηλαστικών, τη θερμοσταθερότητα και τη σταθερότητα των οξέων, την αποτελεσματικότητα διάσπασης, τη λοιμογόνο δράση στα ποντίκια και την παθογένεια και τη μεταδοτικότητα στα κοτόπουλα”, σκιαγράφησε η μελέτη.

“Η υποκατάσταση I335V του ιού H7N9 ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ στα κοτόπουλα, υποδηλώνοντας ότι ο συνδυασμός μεταλλάξεων και εισαγωγών αμινοξέων στο HACS προήγαγε την αναπαραγωγή και την παθογένεια σε κοτόπουλα και ποντίκια”, εξήγησαν οι ερευνητές.

Ενώ η μελέτη διεξήγαγε πειράματα σε ποντίκια και κοτόπουλα, σημείωσε ότι οι παραλλαγές του H7N9 “είναι επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ στα κουνάβια, θέτοντας ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”.

Σε μια μελέτη περίπτωσης, η παραλλαγή H7N9 προκάλεσε ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 35% ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ , με τους ερευνητές να σημειώνουν ότι ορισμένα αμινοξέα “αύξησαν την παθογένεια”:

Παραδόξως, τα μονοβασικά μεταλλαγμένα (δηλαδή, PEIPKGR/G) εμφάνισαν σαφή συμπτώματα μόλυνσης, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στην τριχοφύϊα και κοιλιακής αναπνοής, μετά τη δεύτερη ημέρα μόλυνσης, ακολουθούμενα από 15% απώλεια βάρους σε σύγκριση με το αρχικό βάρος και θάνατο, με θνησιμότητα ποσοστό 35%. Επιπλέον, κάθε ιός H7N9 μπορεί να αναπαραγάγει την αποτελεσματικότητα στους πνεύμονες των μολυσμένων ποντικών PEVPKRKRTAR/G (P ¼ 0,0109) σημαντικά αυξημένους τους τίτλους του ιού στους πνεύμονες των ποντικών σε σύγκριση με εκείνον της ομάδας PEVPKGR/G, υποδεικνύοντας ότι η εισαγωγή του KRTA αύξησε την παθογένεια των ποντικών.

“Ιδιαίτερα, παρατηρήσαμε ότι η εισαγωγή μη βασικών αμινοξέων TA και IA στους ιούς H7N9 ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ παρά το γεγονός ότι είχαν τον ίδιο ιικό τίτλο, γεγονός που υποδηλώνει ότι το HPAIV H7N9 που ΕΙΣΗΧΘΗ με ένα μη βασικό αμινοξύ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ”, πρόσθεσε το περιοδικό.

Το έγγραφο ακολουθεί μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις σχετικά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan που ασχολείται με έρευνες “κέρδους λειτουργίας” με κεφάλαια Αμερικανών φορολογουμένων που προέρχονται από τον οργανισμό Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) του Fauci.

Διαβάστε:
(ακολουθεί η μελέτη στο ξενόγλωσσο κείμενο)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 374


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα