Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει ;

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει ;

7 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:876
Μοίρασέ το

 

Τέτοιος θα είναι και ο ψευδο-Μεσσίας τους!!!

Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών ..!

Περιμένοντας τον Αντίχριστο…..

Περιμένοντας τους βαρβάρους!

 

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ…

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ…

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει ; Τέτοιος θα είναι και ο ψευδο-Μεσσίας τους!!! Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών

2 κοριτσάκια…. 2 αρνάκια του Θεού

κι ένα μόλις 5 μηνών… που δεν πρόλαβε να πει την πρώτη λέξη και του έκλεισαν το στόμα δια παντός

Το Ισραήλ είναι το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωσε το Θεό του και Θεό ημών στα νήπια θα κολώσει .… χιλιάδες παιδιά σκοτώθηκαν στο σαφάρι παιδιών που διοργάνωσε η Δύση ( ή μάλλον τα άδυτα της Δύσης/Δύησης) με πρωτοπαλίκαρο το Νετανιάχου.

Χιλιάδες άλλα θα παραμείνουν αγνοούμενα κάτω από τα ντουβάρια θάφτηκαν ζωντανά στο ικρίωμα της απανθρωπότητας τη Γάζα.. στο βωμό του … ψευδοΜεσσία τους ..τέτοιος θα είναι και ο Μεσσίας τους.. Από τους καρπούς γνωρίζεται το δέντρο …

15500 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν , εκ των οποίων το 75%-80% είναι παιδιά και γυναίκες. Χιλιάδες κυρίως γυναικόπαιδα αγνοούνται κάτω από ερείπια..

άλλοι 700 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν χθες στη Γάζα

Περιμένοντας τον Αντίχριστο….. Περιμένοντας τους βαρβάρους

Ιδού ο Αντίχριστος έρχεται εν τω μέσω των βομβών …και δικός του ο δούλος ον ευρήσει σφραγισμένο με ατομισμό, απονιά, σκληροκαρδία, ρατσισμό, μισαλλοδοξία, υπεροψία, ιδιοτέλεια κ.α…! γιατί αυτό είναι το προχάραγμα. Το τσεκάρισμα.. αυτοί είναι οι αρραβώνες με το θηρίο..

Aπό τότε που ο Χριστός είναι Ερχόμενοςείναι κι αυτός τον πάει κατά πόδας ένας κακόγουστος μιμητής ..

Ψάχνει για συμμάχους μετά την ήττα του και αφού δεν τους βρήκε στον ουρανό τους αναζητεί στη γη. Ο πιο μεγάλος στρατολόγος τρομοκράτης είναι αυτός..Έχει φτιάξει του κόσμου τα δίκτυα.. Κάθε φορά που του κάνουμε τα χατήρια παίρνουμε κι ένα πόντο δικό του πόντο δηλ. νουμεράκι…που εξαργυρώνεται πολύ δύσκολα... Αυτά τα νουμεράκια μαζεύονται ….

Είναι ψευδοδημιουργός στο Χριστό επαίρεται τα βλέπεις τούτα τα βουνά εγώ τα έφτιαξα είναι οι σωροί της αμαρτίας τις βλέπεις τούτες τις θάλασσες και τους ωκεανούς εγώ τα έφτιαξα είναι οι αμαρτίες του κόσμου βλέπεις τούτα τα ποτάμια είναι ρεύματα ρεύματα οι αμαρτίες που ανανεώνονται με νέες τάσεις και γούστα.

Ποτάμια αίματος εγώ τα έκανα και λίμνες αίματος εγώ..

Ολα εγώ τα φτιαξα είμαι σαν εσένα δημιουργός

Οι βάρβαροι τελικά ήρθαν … και όπως πάντα επιλέγουν την Τελική Λύση.. αλλά και οι άλλοι που ήταν αδρανείς περιμένοντας τους βαρβάρους επίσης εξαχρειώθηκαν από την τελματίζουσα στασιμότητα γίνανε οι ίδιοι βάρβαροι …. δεν είχαν ανάγκη πλέον τους βαρβάρους…..

 

 

Πηγή

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα