Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και η προφητεία του Pike

Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και η προφητεία του Pike

27 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:689
Μοίρασέ το

 

Ο απώτερος στόχος των κυρίαρχων τάξεων είναι να εξαλείψουν όλες τις μεγάλες θρησκείες και στη συνέχεια να κυβερνήσουν μια μονοκοσμική δυστοπία τύπου «Imagine», όπου -όπως μας είπε ο πράκτορας της αλλαγής John Lennon (ο οποίος, κατά σύμπτωση, θα έκλεινε τα 83 σήμερα) – Δεν θα έχουμε « χωρίς χώρες, θρησκείες και περιουσίες » (δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι, σωστά;).

 

Ας ξεκινήσουμε από τον βασικό κανόνα…

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ;;;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…

 

 

‘Αρα ελέγχουν απόλυτα και την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…

Άρα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με κριτική σκέψη…

Κι όπως είχε πει ο Μάλκολμ Χ: “Αν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται και να αγαπάτε αυτούς που τους καταπιέζουν…”.

Κι αυτοί που καταπιέζονται είναι οι Παλαιστίνιοι…

Κάθε τι άλλο που έχει σχέση με τρομοκρατία, ΜΑΚΡΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Εκτός της πρώτης φωτογραφίας το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

 

Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες ενοποίησης, συνθήματα και γεγονότα που υπονοούνται ότι είναι κάθε είδους θεωρητικός συνωμοσιών που σέβεται τον εαυτό του, και αυτά είναι: η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική δουλειά , τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τα πάντα και όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν με ένα false flag (ψευδής σημαία ορίζεταιως , “μια μυστική επιχείρηση που πραγματοποιείται με σκοπό να γίνει αντιληπτή ως έργο άλλης ομάδας, οργάνωσης ή χώρας”).

Αυτές οι δηλώσεις είναι τόσο άφατα ακριβείς και αναμφισβήτητα αληθινές (ίσως τα μόνα τρία γεγονότα στα οποία θα συμφωνούσαν όλα τα μέλη της συνομωσίας, ενώ διαφωνούσαν με μανία για όλα τα άλλα), είναι απολύτως εκπληκτικό το γεγονός ότι πολλοί φαίνεται να τα έχουν ξεχάσει όλα όταν απαντούν στο τελευταία κλιμάκωση της κατάστασης Ισραήλ-Παλαιστίνης.

Συνοψίζοντας, η 11η Σεπτεμβρίου οργανώθηκε από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ισραήλ ( CIA και Μοσάντ , οι οποίες έχουν εκτενή μορφή για τέτοια πράγματα) για να τους δώσουν μια δικαιολογία για να προωθήσουν τη στρατιωτική τους δράση στη Μέση Ανατολή.

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστήριξαν αυτό το «αντίποινα» κατηγορώντας για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου κάποιο άτομο σε μια σπηλιά που πέθαινε από νεφρική νόσο και, ιδού, εξαπολύθηκε πιο βάναυση αιματοχυσία που κόστισε τη ζωή χιλιάδων αθώων ανθρώπων (όπως συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα ).

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ. Αυτές οι επιθέσεις, στην καλύτερη περίπτωση, επιτρεπόταν να συμβούν, αν στην πραγματικότητα δεν ενορχηστρώθηκαν άμεσα από το ίδιο το Ισραήλ.

 

Να θυμάστε ότι η ισραηλινή κυβέρνηση -όπως και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο- έχει περάσει τα τελευταία τρία χρόνια προσπαθώντας να δολοφονήσει τους πολίτες της ( συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ) με θανατηφόρα ένεση, δεν αποφάσισε ξαφνικά ότι νοιάζεται για την ασφάλειά τους τώρα.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι το Ισραήλ διαθέτει ένα από τα πιο εκτεταμένα και επιτυχημένα δίκτυα κατασκοπείας στον κόσμο (δεύτερο μόνο σε ισχύ και εμβέλεια μετά τη CIA). Ως εκ τούτου, η ιδέα ότι η Χαμάς με πολύ λιγότερους πόρους θα μπορούσε να σχεδιάσει αυτές τις επιθέσεις εντελώς κάτω από τα ραντάρ είναι γελοία – εντελώς πλασματική και απίθανη.

Για να παραθέσω τον οδηγό μου και μάλιστα “πύλη” θεωρητικό συνωμοσίας, τον Χένρι Μάκοου (ο ίδιος εβραίος):

Ο ισχυρισμός ότι η επίθεση ήταν μια έκπληξη  είναι η μεγαλύτερη ένδειξη ότι αυτός ο πόλεμος επινοήθηκε από το Ισραήλ. Πράγματι ο Νετανιάχου τον αποκάλεσε “στιγμή του Περλ Χάρμπορ  ” αναφερόμενος σε μια άλλη ψεύτικη σημαία που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει την είσοδο των ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι αυτός ο πόλεμος έχει σχεδιαστεί για να αγγίξει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; 

Οι βετεράνοι των ισραηλινών πληροφοριών λένε ότι  δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η επίθεση να ήταν αιφνιδιαστική. Οι Ισραηλινοί έχουν πληροφοριοδότες στη Γάζα. Το παρακολουθούν ηλεκτρονικά. Πρέπει να ήξεραν ότι αυτό ερχόταν και αποφάσισαν να θυσιάσουν εκατοντάδες Ισραηλινούς για πολιτικούς σκοπούς.Έκαναν το ίδιο πράγμα το 1973. 

Είναι κλισέ ότι οι πολιτικοί ξεκινούν πολέμους για να επιφέρουν την αλλαγή. Ο Νετανιάχου χρειαζόταν έναν πόλεμο για να ενώσει ένα έθνος που διχάστηκε άσχημα από τις δικαστικές του μεταρρυθμίσεις. Το WEF/Rothschild/Κομμουνιστές χρειάζονται έναν πόλεμο για να αποφύγουν την ευθύνη για την υφέρπουσα γενοκτονία του COVID-19… Χρειάζονται επίσης μια απόσπαση της προσοχής από το γεγονός ότι το τραπεζικό σύστημα είναι χρεοκοπημένο και κατεστραμμένο, και ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν μια καταστροφή.

Το χειρότερο σενάριο είναι ότι οι Ισραηλινοί θα αντιδράσουν υπερβολικά και θα προκαλέσουν την οργή του μουσουλμανικού κόσμου που στη συνέχεια θα παρέμβει και θα εκπληρώσει την προφητεία του Άλμπερτ Πάικ.

Η προφητεία του Albert Pike, φυσικά, είναι ότι ο τρίτος και τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος (ξέρουμε πόσο αγαπούν αυτοί οι μασόνοι τα πολλαπλάσια των τριών τους) θα ήταν μεταξύ πολιτικών Σιωνιστών και ηγετών του αραβικού κόσμου.

Ο Pikeείπε :

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποδαυλιστεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που προκαλούνται από “πράκτορα” των “Illuminati” μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμάνος Ο Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αλληλοκαταστρέφονται » .

Ο απώτερος στόχος των κυρίαρχων τάξεων είναι να εξαλείψουν όλες τις μεγάλες θρησκείες και στη συνέχεια να κυβερνήσουν μια μονοκοσμική δυστοπία τύπου «Imagine», όπου -όπως μας είπε ο πράκτορας της αλλαγής John Lennon (ο οποίος, κατά σύμπτωση, θα έκλεινε τα 83 σήμερα) – Δεν θα έχουμε « χωρίς χώρες, θρησκείες και περιουσίες » (δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι, σωστά;).

 

Οι κοινωνικοί μηχανικοί ήταν ήδη αρκετά επιτυχημένοι στην καταστροφή του Χριστιανισμού ως κυρίαρχης κοινωνικής δύναμης (το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αναγνωρίζεται πλέον ως χριστιανική χώρα ), έτσι το ένα ισχυρό παγκόσμιο θρησκευτικό κίνημα που παραμένει στο δρόμο των «ονείρων» τους είναι το Ισλάμ, άρα αυτό είναι τι επιδιώκουν στη συνέχεια, και γι’ αυτό όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης – «αριστερά» και «δεξιά» εξίσου – προχωρούν στην υποστήριξή τους στο Ισραήλ και στην καταδίκη της Παλαιστίνης.

Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι επομένως να μην παίρνουμε «πλευρές» στο βαθμό που «Ομάδα Ισραήλ» ή «Ομάδα Παλαιστίνης» – προφανώς, κάθε απώλεια αθώων ζωών σε πολιτική σύγκρουση είναι απεχθής και πρέπει να καταδικαστεί, όποιος και αν ευθύνεται γι’ αυτό (και είναι όχι πάντα αμέσως προφανές ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό) – αλλά να ρωτήσω “γιατί αυτό, γιατί τώρα;” – γιατί αυτή η κλιμάκωση έχει προγραμματιστεί (και έχει προγραμματιστεί) να συμβεί τώρα, και ποιες είναι οι ευρύτερες επιπτώσεις;

Σημειώστε ότι αυτή η κλιμάκωση συμβαίνει παράλληλα με χιλιάδες, συντριπτικά, ανύπαντρους σε ηλικία μάχης από κυρίως ισλαμικές χώρες, που μεταφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες δυτικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ως εκ τούτου, έχουμε έναν πιθανό καθιστό στρατό από αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπερασπιστούν την παλαιστινιακή / ευρύτερη ισλαμική υπόθεση, που θα συγκρουστεί με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν ξεκαθαρίσει ότι η συμπάθειά τους είναι προς το Ισραήλ.

 

Εν ολίγοις, έχουμε τώρα τις τέλειες συνθήκες για να αναφλεγεί ένα μικρό κουτί εντάσεων σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο – ακριβώς όπως είχε προβλέψει (δηλαδή, σχεδίασε) ο Albert Pike. Τώρα μπορεί να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το σε τι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αυτές οι « ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης » κειμένου.

Ήδη, υπάρχουν μαζικές διαδηλώσεις , επιρρεπείς σε τεράστια αστάθεια (και φυσικά διείσδυση), που συμβαίνουν πάνω-κάτω στη χώρα, και είτε αυτές είναι υπέρ του Ισραήλ είτε υπέρ της Παλαιστίνης, είναι σύμφωνες με τις προβλέψεις μου ότι ένα μαζικό κύμα Σύντομα θα ξεκινούσαν διαδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να επιτρέψουν στην αστυνομία να ασκήσει τις νέες δρακόντειες εξουσίες της βάσει του νομοσχεδίου για τη δημόσια τάξη.

 

Διαβάστε το κομμάτι για να καταλάβετε πώς έχουν αλλάξει τα νόμιμα δικαιώματά σας προτού παρευρεθείτε σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία.

Όπως είπε ο δικηγόρος και ειδικός σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Άνταμ Βάγκνερ: ” Το Νομοσχέδιο για τη Δημόσια Τάξη είναι ήδη βαθιά ανελεύθερο. Τώρα η [κυβέρνηση] θέλει να διευκολύνει την αστυνομία να αποτρέψει τη διαμαρτυρία – ακόμα και όταν υποψιάζεται ότι θα υπάρξει σοβαρή αναστάτωση . “

Στην πραγματικότητα, η νέα απόφαση μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να είμαστε αστυνομικό κράτος.

Μπορείτε να περιμένετε από τον Τύπο (ο οποίος αγνοούσε συχνά πολλές από τις διαμαρτυρίες κατά του κλειδώματος), να επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτές τις διαμαρτυρίες, με σκοπό να χαρακτηρίσει την φιλοπαλαιστινιακή πλευρά ως συμπαθή τρομοκράτη, δολοφονικό «απόβρασμα» – έτσι οι διαδηλώσεις θα οπωσδήποτε να διεισδύσουν από πράκτορες προβοκάτορες για να υποδαυλίσουν τη βία.

 

Σύμφωνα με το Sky News , “Η Μητροπολιτική Αστυνομία λέει ότι αύξησε τις περιπολίες στην πρωτεύουσα αφού έλαβε αναφορές για άτομα που φαινόταν να γιορτάζουν την επίθεση στο Ισραήλ από τη Χαμάς”.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι να διατηρήσουμε το μυαλό μας για εμάς και να διατηρήσουμε ένα ξεκάθαρο μυαλό, να μην μας χειραγωγεί ο Τύπος και η, όπως πάντα, προκατειλημμένη και μεροληπτική κάλυψή του – κάλυψη σχεδιασμένη έμπειρα από εγκέφαλους της ανθρώπινης ψυχολογίας για να μας χειραγωγήσει συναισθηματικά και να μας προκαλέσει ορισμένες αντιδράσεις.

 

Ο Τύπος είναι μια μηχανή προπαγάνδας και ποτέ η προπαγάνδα του δεν είναι πιο υψηλού διακυβεύματος -ή πιο καταστροφική για την επιτυχία του- όσο όταν ταράζει για πόλεμο.

Δεν δώσαμε στους προπαγανδιστές και τους αιμοδιψείς αρπακτικούς ό,τι ήθελαν κατά τη διάρκεια του ανελέητου μπαράζ συγκινητικών, εμπρηστικών πλάνα τους κατά τη διάρκεια του «πολέμου στην Ουκρανία».

Και δεν θα τους το δώσουμε τώρα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 689


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα