ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ! Το 40% των χριστιανών της Gaza ήταν στο εσωτερικό της εκκλησίας Άγ Πορφύριος Γάζης .

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ! Το 40% των χριστιανών της Gaza ήταν στο εσωτερικό της εκκλησίας Άγ Πορφύριος Γάζης .

20 Οκτωβρίου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:538
Μοίρασέ το

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι Ισραηλινοί Βομβάρδισαν τον Ελληνορθόδοξο ναό Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα. Φόβοι ότι οι νεκροί είναι 40-150! Πολλοί κάτω από τα ερείπια.

”ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ KAI ΣΤΑΥΡΩΤΗ;

TO ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ . ΕΣΕΙΣ; ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

Μουσουλμάνοι, προσέτρεξαν σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ…

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ…

ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τουλάχιστον δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίστηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο την Ορθόδοξη Εκκλησία στη Λωρίδα της Γάζας τον Άγιο Πορφύριο Γάζας όπου έχουν καταφύγει 1000 Ορθόδοξοι Παλαιστίνιοι.

 

Το ένα θύμα είναι κορίτσι. ήταν ο πρώτος απολογισμός Η επίσημη τηλεόραση της PA (Falasteen) επιβεβαιώνει ότι βομβάρδισαν την εκκλησία. Δεκάδες κάτω από τα ερείπια.

 

Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο όμως για 40-150 νεκρούς.

Είχαν βρει καταφύγιο και οικογένειες μουσουλμάνων .

Φόβοι ότι οι νεκροί είναι 40-150!

ΤΩΡΑ

”Σφαγή κατά του λαού μας της χριστιανικής κοινότητας Ο κατοχικός στρατός βομβάρδισε την αρχαία εκκλησία του Πορφυρίου στη Γάζα.

Σύμφωνα με τον ιερομόναχο Μήτρη, εφημέριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γεννήσεως, ο αριθμός των μαρτύρων ανήλθε στους 40!

Σύμφωνα με το Ιερό Ορθόδοξο Ίδρυμα Αγίου Γεωργίου, η κατοχή βομβάρδισε την αίθουσα της εκκλησίας με τέσσερις πυραύλους και υπολογίζουν 150 μάρτυρες.”

ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ KAI ΣΤΑΥΡΩΤΗ;

Ο πάστορας Μίτρι της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Γεννήσεως Χριστού Εκκλησίας στη Βηθλεέμ, επιβεβαιώνει.

 

Παραθέτω, αναφορά:
Έκτακτη είδηση: Το Ισραήλ βομβάρδισε ένα σπίτι που συνορεύει με την ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Γάζα, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί η αίθουσα συνελεύσεων όπου βρίσκονταν περίπου 50 χριστιανοί.

Τουλάχιστον ένα παιδί δολοφονήθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν, όλοι χριστιανοί. Πολλοί είναι ακόμα κάτω από τα ερείπια.

ΑΝΑΦΟΡΑ

”Καθαρή τρομοκρατία!

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε την εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στην οδό Omar Al-Mukhtar στη Γάζα, με δεκάδες χριστιανούς τραυματίες μεταξύ των οποίων σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Πολλοί Παλαιστίνιοι κάτω από τα ερείπια’

Σύμφωνα με το Ιερό Ορθόδοξο Ίδρυμα Αγίου Γεωργίου, η κατοχή βομβάρδισε την αίθουσα της εκκλησίας με τέσσερις πυραύλους και υπολογίζουν 150 μάρτυρες

οι πρώτες αναφορές..

Ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν κτίριο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στη Γάζα, με πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Υπουργείο Εσωτερικών στη Γάζα:
Ένα από τα κτίρια της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο κέντρο της πόλης της Γάζας κατέρρευσε ως αποτέλεσμα των «ισραηλινών» επιδρομών, προκαλώντας μεγάλο αριθμό τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών, σε εκτοπισμένους που έβρισκαν καταφύγιο στην εκκλησία.

Στο στόχαστρο έγινε η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στη Γάζα και τραυματίστηκαν άνθρωποι που έβρισκαν καταφύγιο στην εκκλησία.

Υπουργείο Εσωτερικών της Γάζας:

Ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Γάζα, όπου βρίσκονταν καταφύγιο άμαχοι. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

από την Παλαιστίνια δημοσιογράφο, Rana Abu Farha.

”Έχω έναν ξάδερφό μου που τραυματίστηκε από την κατάρρευση ενός κτιρίου Εκκλησίας στη Γάζα λόγω της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής κοντά. μέλη της οικογένειας ήταν ακριβώς κοντά, συγγενείς (παιδιά) βρίσκονται κάτω από τα ερείπια.”

Εκφράζονται φόβοι για δεκάδες νεκρούς μετά την επίθεση στο συγκρότημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γάζα (Roya News)
Πηγές κοντά στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στη Γάζα έχουν προειδοποιήσει για πιθανή απώλεια δεκάδων Παλαιστινίων κάτω από τα ερείπια μιας προσαρτημένης αίθουσας που συνδέεται με μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της περιοχής.

Αυτό έρχεται αφότου το συγκρότημα στοχοποιήθηκε σε αεροπορική επιδρομή της Ισραηλινής Κατοχής την Πέμπτη.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, η πλειονότητα των εγκλωβισμένων κάτω από τα ερείπια είναι ενορίτες που αναζήτησαν καταφύγιο στην αίθουσα του ιστορικού κτιρίου «Εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου», μαζί με εκτοπισμένους από τις βόρειες και νότιες περιοχές της Γάζας, αναζητώντας καταφύγιο από τους ανελέητες αεροπορικές επιδρομές της Ισραηλινής Κατοχής που συνεχίζονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Περίπου 1.000 άνθρωποι, ως επί το πλείστον ενορίτες και οικογένειες εκτοπισμένων από το βορρά, έχουν αναζητήσει καταφύγιο εντός της εκκλησίας, του σχολείου της και άλλων εγκαταστάσεων.

Το Al Jazeera και το Al Arabiya μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν μόνο 2 θύματα μέχρι στιγμής, ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται ότι ο αριθμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ένα κτίριο δίπλα στην εκκλησία, το «κτήριο του συμβουλίου», βομβαρδίστηκε από ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος.

Αυτό προκάλεσε παράπλευρες ζημιές στην εκκλησία, με αποτέλεσμα την κατάρρευση ενός από τα τρία κτίρια της εκκλησίας.

Αυτό το κτίριο ανήκει στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησίαστο κέντρο της πόλης της Γάζας.

ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ KAI ΣΤΑΥΡΩΤΗ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ Γ ΝΑΟ με τα ερείπια των σπιτιών και των ναών των νοσοκομείων..

ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

AN EXETE ΤΣΙΠΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΥΣΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΑΙΜΑ ΕΔΩΣΕ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΑΓΓΙΧΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΓΙΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤA ΠΟΡΦΥΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΑΙΩΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΠΟΥ ΣΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΑΓΙΟΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ …

ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; ..

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΜΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΚΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΜΠΟΥΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΑΡΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΡΟ

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟ

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Το Ισραήλ βομβαρδίζει εκκλησιαστικά ιδρύματα που παρέχουν ανθρωπιστικές υπηρεσίες στη Γάζα
Ιερουσαλήμ 19-10-2023

 

Σήμερα το απόγευμα, το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εξέδωσε ανακοίνωση που καταγγέλλει, με τον πιο έντονο τρόπο, τον ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε στόχο ένα από τα εκκλησιαστικά του κτίρια στην πόλη της Γάζας.

Το Πατριαρχείο τόνισε στη δήλωσή του ότι στοχοποιώντας τις εκκλησίες και τα συνδεδεμένα με αυτό ιδρύματα, εκτός από τα καταφύγια που παρέχουν για την προστασία αθώων πολιτών, ιδιαίτερα παιδιών και γυναικών που έχασαν τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα των ισραηλινών βομβαρδισμών κατοικημένων περιοχών τις τελευταίες δεκατρείς ημέρες, αποτελεί έγκλημα πολέμου που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

 

Το Πατριαρχείο ανέφερε ότι παρά τη σαφή έκθεση στις εγκαταστάσεις και τα καταφύγια του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και άλλων εκκλησιών, του Βαπτιστικού Νοσοκομείου, σχολείων και άλλων κοινωνικών ιδρυμάτων, μαζί με τις υπόλοιπες εκκλησίες, είναι αποφασισμένο να συνεχίσει να εκτελεί θρησκευτικό και ηθικό καθήκον παρέχοντας βοήθεια, υποστήριξη και στέγη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ακόμη και εν μέσω των απαιτήσεων.

 

Η ισραηλινή πλευρά συνεχίζει να απομακρύνει πολίτες από αυτά τα ιδρύματα και τις πιέσεις που ασκούνται στις εκκλησίες ως προς αυτό.

Το Πατριαρχείο τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψει το θρησκευτικό και ανθρωπιστικό του καθήκον που πηγάζει από τις χριστιανικές του αξίες να παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο σε περιόδους πολέμου και ειρήνης.

Σουχάντα , κανίσα Πορφύριος .. ακούγεται στο βίντεο

μάρτυρες στην εκκλησία Πορφύριος .

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

 

”Σφαγή κατά του λαού μας της χριστιανικής κοινότητας Ο κατοχικός στρατός βομβάρδισε την αρχαία εκκλησία του Πορφύλιου στη Γάζα. Σύμφωνα με τον ιερομόναχο Μήτρη, εφημέριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γεννήσεως, ο αριθμός των μαρτύρων ανήλθε στους 40! Σύμφωνα με το Ιερό Ορθόδοξο Ίδρυμα Αγίου Γεωργίου, η κατοχή βομβάρδισε την αίθουσα της εκκλησίας με τέσσερις πυραύλους και υπολογίζουν 150 μάρτυρες.”

σκίζει τα ρούχα του από την οδύνη έχασε δικούς του

αγώνας με το χρόνο για επιζώντες

Η εκκλησία είναι η τρίτη παλαιότερη εκκλησία στον κόσμο και βρίσκεται στη γειτονιά Al-Zaytoun στη νότια Γάζα. Χτίστηκε τον πέμπτο αιώνα

Μαρτυρία”κατέρρευσε διώροφο κτίριο με 385 ανθρώπους στο εσωτερικό. η βόμβα χτύπησε απευθείας την εκκλησία. Υπήρχε μια ακόμη εκκλησία με 500 ανθρώπους στο εσωτερικό βομβαρδίστηκε κι αυτή επίσης ”.

Το 40% των χριστιανών της Gaza ήταν στο εσωτερικό της εκκλησίας Άγ Πορφύριος Γάζης .

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..

 

 

Πηγή

Προβολές : 538


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα