Το “κάγκελο της κασέτας” στην ΕΥΠ! Δικαστές – δημοσιογράφοι και “συμβόλαια θανάτου” με ήχο και εικόνα.

Το “κάγκελο της κασέτας” στην ΕΥΠ! Δικαστές – δημοσιογράφοι και “συμβόλαια θανάτου” με ήχο και εικόνα.

10 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:639
Μοίρασέ το

 

 

Οι Συριζαίοι πράκτορες μοιράζουν “φρέσκα” ηχητικά με παρακολουθήσεις και οι Νεοδημοκράτες τα “άλλα” με δικαστικούς και δημοσιογράφους που άκουγε η παρέα του Ρουμπάτη.

Έχουν καταγραφεί επίσης δικαστικοί (εξαιτίας πάντα της επικοινωνίας τους με κάποιους που ήταν παρακολουθούμενοι από την ΕΥΠ) σε πολύ ενδιαφέρουσες μάλιστα συνομιλίες να λένε ότι περιμένουν τα «γλυκά» , τις «τούρτες» και τα «ψάρια» .

 

ΠΩΛΗτικοί, δικαστές και εισαγγελείς, όλο και κάποιο… “γλυκό”, κάποια “τούρτα”, κάποια “ψάρια” περιμένουν…

Δεν τους φτάνουν τα μισθά για να καλύψουν τις διαστροφές και τα πάθη τους, και χώνονται στον βούρκο της διαφθοράς και της διαπλοκής…

Και μην ψάχνετε ίχνος ηθικής σ’ αυτά τα ερπετά… είτε δικαστές λέγονται, είτε πολιτικοί…

Ηθική στον πάτο του βόθρου, δεν θα βρείτε ποτέ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Είναι κρίμα, εκτός και αν τα λεφτά είναι πάρα πολλά, το επόμενο διάστημα  να βρεθούν κατηγορούμενοι όσοι προσπαθούν να πουλήσουν εκδούλευση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θα τους πετάξουν σαν τα σκυλιά και αυτούς όπως έκαναν και σε προηγούμενους.
Αναφέρομαι σε υπαλλήλους της ΕΥΠ που καταστράφηκαν μέσα σε μια νύχτα και ταλαιπωρήθηκαν επί δεκαετίες στα ποινικά δικαστήρια.
Το παιχνίδι με την μάχη της κασέτας που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Κατεχάκη δεν έχει προηγούμενο.

Για να μην σας κρατώ σε αγωνία, ένα 48ωρο πριν ο Μητσοτάκης πάει στη Βουλή  μπήκε σε εφαρμογή η επιχείρηση “ψάξτε κασέτες από το παρελθόν”.

 
 Επειδή είναι γνωστό ήδη στην κυβέρνηση ότι έρχονται αποκαλύψεις – φωτιά το επόμενο διάστημα που θα οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές κάποιοι εξέχοντες και υπερέχοντες περί τον Μητσοτάκη (εδώ πάει η παροιμία «βάζει η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»), τον διαβεβαίωσαν ότι έχουν τη λύση.
Και η λύση ήταν οι συμψηφισμοί.
Επειδή υπάρχει κίνδυνος, όπως πιστεύουν (μάλλον έχουν δίκιο) να βγουν συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι υπουργοί ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, ανέθεσαν σε κάποιους να ανοίξουν τα κιτάπια και τα αρχεία στην Υπηρεσία και να ανασυρθούν παλιές συνομιλίες όπου έχουν καταγραφεί δικαστές, δημοσιογράφοι ή άλλα δημοσία πρόσωπα.
Έτσι αν προκύψει το κακό , απλώς θα δημοσιευτούν οι παλιές συνομιλίες για να στηριχτεί η επιχειρηματολογία ότι τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν με ορμή και διαστροφή Μητσοτάκη και φυσικά όλο το παλιό υλικό θα στείλει στα πρόθυμα ΜΜΕ για να ισορροπήσει η ζυγαριά.

Υπάρχουν όμως πραγματικά συνομιλίες παλιότερων ετών;
Φυσικά και υπάρχουν και μερικές μάλιστα αποτελούν μέρος της δικογραφίας για την Greek Mafia που έχει ήδη αποκαλύψει το edolio5
Δεν προέκυψαν όμως γιατί υπήρχε εντολή καταγραφής συνομιλιών κάποιων δικαστών ή δημοσιογράφων από την ΕΥΠ.
Αντιθέτως οι καταγραφές έγιναν γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα επικοινώνησαν με κάποιους ποινικούς που ήταν σε επισύνδεση.
Μια τέτοια περίπτωση για παράδειγμα είναι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι, αλλά η αστυνομία δεν ξέρει, ούτε θέλει να ξέρει τίποτα για το έγκλημα.
Ο Καραϊβάζ επικοινωνούσε με αστυνομικούς και συνεργαζόταν με ποινικούς που ήταν παρακολουθούμενοι ως μέλη της Greek Mafia.

Για όλα αυτά επίσης με αναλυτικό έχει αναφερθεί το edolio5.

Έχουν καταγραφεί επίσης δικαστικοί (εξαιτίας πάντα της επικοινωνίας τους με κάποιους που ήταν παρακολουθούμενοι από την ΕΥΠ) σε πολύ ενδιαφέρουσες μάλιστα συνομιλίες να λένε ότι περιμένουν τα «γλυκά» , τις «τούρτες» και τα «ψάρια» .

Και φυσικά έχουν καταγραφεί πολιτικοί και πολιτευτές, ανήσυχοι και ομιλητικοί, να μιλούν με την ελληνική Μαφία, ενώ τα τηλέφωνά της ήταν σε συνακρόαση.

 

Πηγή

Προβολές : 639


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα