Το καταλάβατε ότι ο Ελλαδέμπορας Κυριάκος πούλησε το Αιγαίο και μας το φέρνει σιγά σιγά...ε;;;; Πιο ξεφτιλισμένα τομάρια από τους σημερινούς πολιτικούς, δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα. Και εννοείται ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Το εβραιόδουλο, ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.

Το καταλάβατε ότι ο Ελλαδέμπορας Κυριάκος πούλησε το Αιγαίο και μας το φέρνει σιγά σιγά...ε;;;; Πιο ξεφτιλισμένα τομάρια από τους σημερινούς πολιτικούς, δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα. Και εννοείται ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Το εβραιόδουλο, ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.

25 Φεβρουαρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:581
Μοίρασέ το

 

“Ψήνονται” για μετά τις εκλογές “Πρέσπες του Αιγαίου”…

Οι Συριζανελαίοι ξεπούλησαν την Μακεδονία , ενώ η δούλα Νουδούλα που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών/Πακιστανών/Αφγανών, ετοιμάζεται να δώσει το μισό Αιγαίο.

Τόσο τους μεν όσο και τους δε τους κρατάνε στο χέρι οι ξένοι και τους εκβιάζουν με αποκαλύψεις από το αμαρτωλό παρελθόν τους. Ειδικά για το Cooli υπάρχουν κάποια πράγματα που αν βγουν στην απ’έξω..θα γίνει χαμός.!!

 

 

 

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο στην ανάλυση του ΛΥΚΑΣΤΡΟΥ με την οποία συμφωνώ, απλά θα προτείνω να διαβάσετε τι γράφει, προσεκτικά… και να σας θυμίσω πως ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

“Ψήνονται” για μετά τις εκλογές “Πρέσπες του Αιγαίου”…μας γράφει ο εξαιρετικός κ.Γρίβας ΕΔΩ.

Μόνο που εμείς γνωρίζαμε που πάνε τα πράγματα και είχαμε προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται εδώ και καιρό.

Το εβραιόδουλο, ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.

 

Οι Συριζανελαίοι ξεπούλησαν την Μακεδονία , ενώ η δούλα Νουδούλα που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών/Πακιστανών/Αφγανών, ετοιμάζεται να δώσει το μισό Αιγαίο.

Τόσο τους μεν όσο και τους δε τους κρατάνε στο χέρι οι ξένοι και τους εκβιάζουν με αποκαλύψεις από το αμαρτωλό παρελθόν τους. Ειδικά για το Cooli υπάρχουν κάποια πράγματα που αν βγουν στην απ’έξω..θα γίνει χαμός.!!

Από τον Αύγουστο του 2019 προειδοποιούσαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία;

Η προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου).

 

Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.

Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο….

Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου.

Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του “Χάνουμε το Αιγαίο”, είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

Υ.Γ Το βιβλίο του Λάμπρου Παπαντωνίου από τότε τα έλεγε ΟΛΑ αυτά που ζούμε σήμερα.!!

 

Η προδοσία έχει ονοματεπώνυμο.!!

 

Η παρούσα δημοσίευση (ΞΑΝΑ ) είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα, αλλά και να θυμίσουμε ότι σας τα λέγαμε ΠΡΙΝ σας τα πούνε τελευταία στιγμή άλλοι αφιερώνεται δε, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου “Χάνουμε το Αιγαίο”, γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου – Καστελόριζου και Κρήτης!!! ….....”Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου η της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους”

Υ.Γ 1 Το καταλάβατε ότι ο Ελλαδέμπορας Κυριάκος πούλησε το Αιγαίο και μας το φέρνει σιγά σιγά…ε;;;;

Πιο ξεφτιλισμένα τομάρια από τους σημερινούς πολιτικούς, δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα.

Και εννοείται ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες.

Στην άνωθεν εικόνα υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που είναι ο 25ος Μεσημβρινός.

Για τον 25ο Μεσημβρινό τα λέγαμε ΕΔΩ. : ” Οπωσδήποτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουν εξαφανισθεί όλοι αυτοί οι πονετικοί αριστεροί, δεξιοί, αλληλέγγυοι, σύμμαχοι μας Η.Π.Α. – Γερμανία κ.λ.π. αλλά το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι για τον 25ο μεσημβρινό. Καζάν – Καζάν“.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Κανονικά όσοι ψηφίσαν Ντόρα και Κούλη θα πρέπει να ευχαριστήσουν την Ντόρα που τους είπε ότι δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού εάν ο γείτονας/σα “συνεμεταλλεύεται” την/τον σύζυγο σας. Συνεκμετάλλευση δεν θέλουνε;; Ας αρχίσουμε πρώτα από τις δικές τους περιουσίες και τον/την σύζυγό τους.

Να κάνουμε τουλάχιστόν την χώρα μια τεράστια παρτούζα…όπου όμως ΟΛΟΙ θα λάβουν μέρος. Και με την περιουσία τους ,αλλά και με τους δικούς τους ανθρώπους. Για να δούμε θα τους αρέσει αν τους κάνουμε συνεκμετάλλευση στην προσωπική τους περιουσία;;

22 Φεβρουαρίου 2023 στις 3:22 μ.μ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ …ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.

22 Φεβρουαρίου 2023 στις 3:23 μ.μ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

” Το θέμα είναι να σκαμπιλιστούν τα ζαβά χωρίς να την πληρώσουμε πάλι οι υπόλοιποι .”

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε…έχει δίκιο και συμφωνώ σε ότι γράφεις.

Για αυτό και εμείς μακριά από τα ζαβά….διότι όταν θα έρθει η ώρα από αυτούς θα ξεκινήσει πρώτα το κακό.

Εκεί όμως δεν πρέπει να λυπηθούμε καθόλου γα αυτό που το σύμπαν θα τους δώσεις,. διότι μόνοι τους διάλεξαν την τύχη τους.

Την κοπέλα στον Έβρο την καθάρισαν και δεν ήταν αυτοκτονία. Όπως και τον πιλότο που τον βρήκαν κρεμασμένο, δεν ήταν αυτοκτονία. Οι πιλότοι ΔΕΝ αυτοκτονούν έτσι εύκολα, εκτός του ότι έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση , περνάνε και ψυχολογικά τέστ. Κάτι άλλο πάνε να κουκουλώσουν.

Ναι υπάρχει μέγας παίκτης…αλλά δεν είναι αυτός που διάβασες στο άλλο ιστολόγιο. Δεν είναι ο Προμηθέας που νομίζουν ότι έδωσε την “φωτιά” στην ανθρωπότητα. Αυτή η φωτιά ήταν άλλου είδους ενέργεια την οποία την έκλεβαν οι επιστήμονες των Ατλάντων από τον Ήλιο.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

κ.Ξενοδόχε

1) Θα δούμε τι θα γίνει με τους εδώ μπιντέδες και τα λαμόγια που θέλουν να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους μογγόλους. Ακόμα τίποτε δεν έχει τελειώσει.

2) Για φέτος ντου δεν έχει…δεν τον παίρνει ακόμα τον μογγόλο. Από του χρόνου το συζητάμε. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, για ποιο λόγο να κάνει πόλεμο ο απέναντι όταν ΟΛΑ τα παίρνει με πολιτικό τρόπο;; Αν και πέρα από κάθε σκέψη, η Τουρκία παίζει από σφιχτή γωνία. Τα τουρκικά πολεμικά σχέδια είναι τόσο πλούσια όσο οι ατελείωτες τηλενουβέλες τους.

3) Οι Νατοικοι πιέζουν τον ποιο αδύναμο πάντα. Το ΝΑΤΟ θα επεκτείνει τα σύνορά του προς την Ανατολή μέσα από έναν πόλεμο που θα διαρκέσει 10 χρόνια, όπως αυτός της Τροίας.Ο Πούτιν είναι μυημένος.

 

Πηγή

Προβολές : 581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα