Το Κεντρικό Ζήτημα της Ελευθερίας. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Το Κεντρικό Ζήτημα της Ελευθερίας. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

7 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:356
Μοίρασέ το

 

Πρόκειται για ένα εγκληματικό παιχνίδι με το κέλυφος στο οποίο σας δείχνουν ως αυτόν που πρέπει να πληρώσει χρέη στα οποία δεν συμφωνήσατε ποτέ, και στη συνέχεια κλειδώνουν τα χρήματά σας ώστε να μην μπορείτε να αποπληρώσετε το χρέος.

 

Αυτό που χρειάζεστε είναι τα χρήματά σας, τον κλεμμένο χρυσό και ασήμι σας, πίσω στον έλεγχό σας, και χρειάζεστε τράπεζες που δεν συνεργάζονται με την ψεύτικη “κυβέρνηση”.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Anna Von Reitz| Διαβάστε το εδώ

 

Μπορείς να είσαι ελεύθερος αν είσαι οικονομικά υπόδουλος;

Όχι.

Πώς έχετε υποδουλωθεί οικονομικά; Από τις τράπεζες.

Άρα οι τράπεζες είναι το πρόβλημα.

Αλλά γιατί οι τράπεζες είναι το πρόβλημα; Θα σας πουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή.

Η κυβέρνηση, λένε, τις υποχρεώνει να κλείνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανθρώπων για πολιτικούς λόγους.

Η κυβέρνηση, λένε, τις αναγκάζει να αναγνωρίζουν άτομα ως εχθρούς του κράτους και να κλείνουν τους λογαριασμούς τους.

Αυτό είναι βγαλμένο κατευθείαν από τη ναζιστική Γερμανία. Και, επίσης, από όλες τις κομμουνιστικές χώρες.

Υπάρχουν τώρα δέκα μεγάλες χώρες που χρησιμοποιούν τις τράπεζες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς για να τιμωρήσουν τους πολιτικούς αντιφρονούντες. Συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχει αποτελεσματική εποπτεία των τραπεζών.

Δεν υπάρχει κανένα ορθολογικό σύστημα αξιών που να διέπει το νόμιμο χρήμα από το οποίο εξαρτώνται η κυβέρνηση και οι τράπεζες.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι χάνουν την πίστη τους στην κυβέρνηση, αλλά ακόμα δεν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει.

Είναι επειδή δεν είστε πλέον ελεύθεροι. Έχετε εξαναγκαστεί σε μια μορφή δουλείας από την κυβέρνηση και τις τράπεζες, και αυτό έχει γίνει με το να σας επιβαρύνουν με μη συναινετικούς φόρους και να σας φορτώνουν χρέη που, κατά πάσα πιθανότητα, δεν οφείλετε.

Αυτά τα τεράστια χρέη που δημιουργήθηκαν απλώς με τη μη πίστωση των πληρωμών σας και το κλείδωμα των περιουσιακών σας στοιχείων σε “δημόσια καταπιστεύματα” που δεν έχετε τον έλεγχο. Και τέλος, με το να σας χαρακτηρίζουν λανθασμένα ως Βρετανούς εδαφικούς πολίτες των ΗΠΑ, ενώ δεν είστε από τη φύση σας και από το εκ γενετής δικαίωμα.

Πρόκειται για ένα εγκληματικό παιχνίδι με το κέλυφος στο οποίο σας δείχνουν ως αυτόν που πρέπει να πληρώσει χρέη στα οποία δεν συμφωνήσατε ποτέ, και στη συνέχεια κλειδώνουν τα χρήματά σας ώστε να μην μπορείτε να αποπληρώσετε το χρέος. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανταλλάξετε χρέη.

Φανταστείτε το σύστημα. Βγαίνετε για δείπνο σε ένα εστιατόριο με ένα σωρό άλλους ανθρώπους. Παραγγέλνουν τα πιο φανταχτερά και ακριβά γεύματα του μενού. Και μετά, όλοι σας αφήνουν να κάθεστε εκεί με το λογαριασμό. Αλλά, όταν κοιτάζετε στο πορτοφόλι σας, έχουν κλέψει και τα δικά σας χρήματα.

Και τι κάνεις;

Καταλήγεις να πλένεις πιάτα για να πληρώσεις για τα υπερβολικά γεύματά τους, συν τα δικά σου.

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ.

Σας υποδουλώνουν απατεώνες — ξένες Δημοτικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παροχή “βασικών κυβερνητικών υπηρεσιών” και μεταμφιέζονται σε κυβέρνηση.

Έχουν κλέψει τα χρήματά σας για δικό τους όφελος, τα αντικατέστησαν με I.O.U.S. που ονομάζονται Federal Reserve Notes — Υποσχετικές, που υποστηρίζονται από την καλή πίστη και την πίστωση ποιου; Το Κογκρέσο.

Πού είναι λοιπόν το “Κογκρέσο” τους όταν αυτές οι ξένες Δημοτικές Εταιρείες χρεοκοπούν; Δεν φαίνεται πουθενά. Η απάτη τους με την πτώχευση τους επιτρέπει να σας φορτώσουν τα χρέη τους, όπως ακριβώς και οι Ψεύτικοι Φίλοι που δείπνησαν μαζί σας στο εστιατόριο.

Και όταν πιάνετε τα χρήματά σας για να πληρώσετε το χρέος, διαπιστώνετε ότι δεν έχετε χρήματα. Και αυτά έχουν κλαπεί.

Οπότε, μην θυμώνετε, πατσίστε. Δώστε προσοχή και επικεντρωθείτε στην κατάσταση.

Αυτό που χρειάζεστε είναι τα χρήματά σας, τον κλεμμένο χρυσό και ασήμι σας, πίσω στον έλεγχό σας, και χρειάζεστε τράπεζες που δεν συνεργάζονται με την ψεύτικη “κυβέρνηση”.

Έχετε το δικαίωμα να φτιάξετε τις δικές σας τράπεζες και να εκδώσετε τα δικά σας χρήματα και μπορείτε να δείξετε τη μύτη σας σε αυτές τις εταιρείες, αρκεί να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Σας πρόδωσαν, σας έκλεψαν τα χρήματα από το πορτοφόλι σας, επιτάχθηκαν στον έλεγχο των τραπεζών ή οι τράπεζες επιτάχθηκαν στις Δημοτικές Εταιρείες που “ενεργούν” ως κυβέρνησή σας, όπως και να ‘χει, και ανέβασαν τις πιστωτικές σας κάρτες στα ύψη και σας άφησαν να πληρώνετε τα χρέη τους.

Είναι στο χέρι σας να πείτε όχι σε αυτό, διορθώνοντας τα αρχεία της πολιτικής σας κατάστασης και αναπτύσσοντας τις δικές σας τράπεζες και τις δικές σας Κρατικές Συνελεύσεις και εκδίδοντας τα δικά σας εθνικά νομίσματα, εκλέγοντας τους δικούς σας πολιτικούς αξιωματούχους και τραβώντας τη γραμμή ανάμεσα σε εσάς και τους υπόλοιπους καλεσμένους του δείπνου.

Διαφορετικά, καταλήγετε να πλένετε πιάτα για να πληρώνετε τα χρέη κάποιου άλλου.

Και ζείτε τη ζωή σας ως σκλάβοι και ανθρώπινα βοοειδή, που χρησιμοποιούνται και κακοποιούνται ως ανθρώπινα αντικείμενα που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνα για τα χρέη αυτών των αστειών.

Καιρός να αλλάξετε αυτό το νομικό τεκμήριο. Ξεκινήστε αμέσως τώρα.


https://www.theamericanstatesassembly.net/


—–Δικτυογραφία :

Paul Stramer – Lincoln County Watch: The Central Issue of Freedom

http://www.paulstramer.net/2023/06/the-central-issue-of-freedom.html

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/890

Προβολές : 356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα