Το... κλάμπ της ελίτ με τα “μαύρα μάτια”!!!!!!!!!!!!!!

Το... κλάμπ της ελίτ με τα “μαύρα μάτια”!!!!!!!!!!!!!!

15 Δεκεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,364
Μοίρασέ το

 

The Elite ‘Black Eye’ High Club

Φαίνεται αν και όλοι εικάζουν την αιτία της ελίτ δημόσια αθλητικά μαύρα μάτια. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω μια για πάντα –

 

 

 

 

Τι διάολο είναι πάλι αυτό;;;

Πόσο άρρωστοι είναι όλοι αυτοί;;;

Αυτοί κυβερνούν την ανθρωπότητα και αυτοί γίνονται… πρότυπα…!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σύμφωνα με  τον ανιψιό του Τζον Μπόλτον , Γκρεγκ Τ Ντίξον, φίλο του Τεκτονικού Γυμνασίου και πληροφοριοδότη βαθιά συνδεδεμένο με τον Τεκτονισμό, η ελίτ έχει φτιάξει από μόνη της ένα επώνυμο φάρμακο – το οποίο προκαλεί μαύρα μάτια όταν λαμβάνεται… « όσο πιο σκούρο το μάτι τόσο το καλύτερο το υψηλό . ”

Τζον Μπόλτον

Ένα υψηλό, υποτιθέμενο τόσο καλό, που λέγεται ότι «σε παίρνει μακριά» για ό,τι ισοδυναμεί με διακοπές ενός έτους – σε ένα επίπεδο που αφαιρεί εντελώς την ενασχόληση από τα καθημερινά εγκόσμια ή τη φήμη.

Κάθε φορά που οι ελίτ εμφανίζονται να αθλούνται τόσο ψηλά, άλλες ελίτ ζηλεύουν αμέσως (με την προϋπόθεση ότι έχουν κάνει διακοπές με το «μαύρο μάτι» τουλάχιστον μία φορά πριν από τον εαυτό τους).

Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση σε αυτόν τον κανόνα, ο οποίος είναι επιζήμιο για την υγεία κάποιου να παίρνει το μαύρο μάτι πολλές φορές ψηλά, ιδιαίτερα στη σειρά.

Ως εκ τούτου, πρέπει να χορηγείται με προσοχή, προσοχή και τη μέγιστη προσοχή. Κάτι που οδηγεί περαιτέρω σε φθόνο των ελίτ – που επιδεικνύεται μπροστά μας από πληρεξούσιους των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.Στην πραγματικότητα, συνιστούσε το φάρμακο να χορηγείται μόνο 1-2 φορές –με διαφορά ετών– με τρεις να είναι το όριο στη διάρκεια της ζωής.

Ωστόσο, έχω δει προσωπικά την ελίτ ιαπωνική άγκυρα του NBC King 5, Lori Matsukawa, από μαύρα μάτια τουλάχιστον τέσσερις φορές, ενώ έκανε ρεπορτάζ ζωντανά στον αέρα στο Σιάτλ.

NBC KING 5 Anchor Lori Matsukawa

Δεν είναι ξεκάθαρη η ακριβής σύνθεση του φαρμάκου που προκαλεί μαύρα μάτια , αλλά πιστεύεται ότι είναι ένα παράγωγο του λιθίου , το οποίο είναι επίσης γνωστό ότι είναι ανθυγιεινό για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που οι συνάδελφοι της ελίτ αγαπούν να μοιράζονται φωτογραφίες τους με μαύρα μάτια, δείχνοντας έτσι ότι είναι μέρος του συλλόγου.

(κάντε κλικ στην εικόνα για να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο)

Η κοκαΐνη είναι επίσης ένα άλλο αγαπημένο ναρκωτικό μεταξύ του κλαμπ, όπου αν η αστυνομία γνώριζε το διαμέτρημα της ελίτ που τη ρουφήξε, δεν θα ενοχλούσε πλέον να συλλαμβάνει ανθρώπους για τη χρήση της, βάσει αυτής της πραγματικότητας και μόνο.

Το ίδιο ισχύει και για τα ψυχεδελικά , όπως τα μανιτάρια, το LSD και το DMT.

Για να μην αναφέρουμε τη μαριχουάνα, η οποία σύντομα θα είναι νόμιμη παγκοσμίως βασισμένη σε μεγάλο βαθμό μόνο στην ελίτ κατανάλωση.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα δείτε την ελίτ να καυχιέται δημοσίως με μαύρα μάτια , να ξέρετε ότι πρόσφατα, έγιναν πολύ ψηλά .

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,364


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα