Το κορυφαίο Συμβούλιο Σατανιστών «Illuminati», εκπαίδευσε ως ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!!!

Το κορυφαίο Συμβούλιο Σατανιστών «Illuminati», εκπαίδευσε ως ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!!!

27 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:460
Μοίρασέ το

 

Αν κοιτάξετε την ιστορία του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, βλέπετε έναν σκοτεινό αποκρυφιστή    [Σατανιστή].

Εβραίο ΔΕΝ βλέπεις.

Ανάμεσα στους Εβραίους του Ταλμούδ, θα δεις πραγματικά πολλή διαφθορά».

 

 

Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ έκαναν μια ανάρτηση  για την ψυχοπαθητική προσωπικότητα του Νετανιάχου και την αυτοκτονία του κορυφαίου ψυχιάτρου του… (διαβάστε τη εδώ…)

Σήμερα διαβάζοντας το παρακατώ συγκλονιστικό θέμα, μπορούμε ν’ αντιληφθούμε γιατί αυτοκτόνησε ο κορυφαίος ψυχίατρός δηλώνοντας πως απέτυχε να “σκοτώσει” αυτό που είχε και έχει μέσα του ο Νετανιάχου…

ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μην μου πείτε πως δεν βρίσκετε κοινά σημεία της ανίατης παράνοιας του Νετανιάχου με τον Μητσοτάκη…

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ…

Πάτρικ Ο’ Κάρολ – Νατανιάχου. Δασκαλεμένος  να γίνει σατανιστής

netanyahu-quote.jpg

 
Οι Σατανικοί Εβραίοι (Καμπαλιστές) πιστεύουν ότι ο Αρμαγεδδών  είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον ερχομό του Μεσσία. Ο Νετανιάχου μπορεί να ακολουθεί αυτό το σενάριο.
 
Του Πάτρικ Ο’ Κάρολ
(henrymakow.com)
Πριν γίνει ZioNazi, ο Benjamin Netanyahu ήταν στέλεχος μάρκετινγκ επίπλων. Η πρώτη του δουλειά ως δημόσιος-όφις ήταν ως «διπλωμάτης» που αποσπάστηκε στις ΗΠΑ, όπου πέρασε τον περισσότερο χρόνο του εξαπατώντας τους ευκολόπιστους Αμερικανούς πιστεύοντας ότι το Σιοναζιστικό Ισραήλ ήταν μια «δημοκρατία» που «άξιζε να υποστηριχθεί». Ο Νετανιάχου έμαθε πολλά για το πώς να εξαπατά τους ανθρώπους στα χρόνια του ως πωλητής επίπλων.
Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΦΑΝΕΩΣ ΤΟΝ «ΕΒΡΑΙΟ»
Ο Τζέι Πάρκερ μεγάλωσε στη σατανική πόλη Άρντεν του Ντέλαγουερ, ένα προάστιο της Φιλαδέλφειας, το οποίο είναι κατά 90 τοις εκατό “Cult” αλλά κρατά το 10 τοις εκατό Χριστιανούς για να ενισχύσει την εικόνα του ή απλώς για να διατηρήσει τις εμφανίσεις του.
Όπως ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έτσι και ο Τζέι Πάρκερ μεγάλωσε σε μια οικογένεια Σατανιστών «Ιλουμινάτι», που σημαίνει ότι μεγαλώνει τα παιδιά της σε SRA (σατανική τελετουργική κακοποίηση) και τα υποβάλλει στον «έλεγχο του νου» των Ιλλουμινάτι για να δημιουργήσει πολλαπλές ελεγχόμενες προσωπικότητες σκλάβων (” αλλάζει»).

jay_parker.jpg

Στην παιδική του ηλικία, ο Τζέι Πάρκερ γνώριζε τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου από μακριά επειδή είχε παρόμοια ανατροφή σε SRA (σατανική τελετουργική κατάχρηση) με αυτή του Τζέι.
Ο Νετανιάχου μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια PA, η οποία είναι πολύ κοντά στο Άρντεν, στο Ντέλαγουερ και, για τους “Illuminati”, αντιπροσωπεύει την πνευματική πρωτεύουσα της Βόρειας Αμερικής. 
Επιπλέον, η Φιλαδέλφεια ήταν η αρχική πρωτεύουσα των ΗΠΑ και το όνομά της υποδηλώνει πραγματικά τον Ελευθεροτεκτονικό όρο «αδελφική αγάπη».
Η πολιτεία της Πενσυλβάνια ονομαζόταν “Keystone State” επειδή θεωρήθηκε ως ο θεμέλιος λίθος που συγκρατούσε την Freemasonic Portal μέσω της οποίας η Βρετανία είχε πρόσβαση στις αποικίες της στις ΗΠΑ, αν και η Βρετανία παραδοσιακά κυβερνούσε τις ΗΠΑ μέσω της πολιτείας της Νέας Υόρκης, η οποία μετονομάστηκε σε “Empire State” το 1784, προτού η Τράπεζα της Αγγλίας γίνει ο πλήρης ιδιοκτήτης της US Corporation το 1871. Επίσης, η Philadelphia PA τυχαίνει να είναι ένας κρίσιμος κόμβος στην Arcadian Ley Line.
Για τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Τζέι Πάρκερ δήλωσε:  “Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, επισκεπτόμουν τη μητέρα μου στο διαμέρισμά της.
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε μια μεσημεριανή τηλεοπτική παρουσίαση.
Και είπα στη μητέρα μου “Τι κάνει στην Αμερική;”.
Εκείνη απάντησε: «Τον εκπαιδεύουν» [όπου ο Πάρκερ προσδιόρισε ότι το «ΑΥΤΟΙ» σίγουρα αναφέρθηκε στο κορυφαίο Συμβούλιο Σατανιστών «Illuminati» των 13].
Και αν κοιτάξετε την ιστορία του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, βλέπετε έναν σκοτεινό αποκρυφιστή [ Σατανιστή], Εβραίο ΔΕΝ βλέπεις. Και ανάμεσα στους Εβραίους του Ταλμούδ, θα δεις πραγματικά πολλή διαφθορά».
Το 1963, η μητέρα του Τζέι Πάρκερ του είπε ότι οι πρακτικές του «ελέγχου του μυαλού» των «Illuminati» και της σατανικής τελετουργικής κατάχρησης (SRA) στις φυλές των «Illuminati», χρονολογούνται αρκετές χιλιάδες χρόνια πίσω και ότι η ίδια ανήκε σε μια συνεχή μητρική γραμμή των μαγισσών που εντοπίζουν την καταγωγή του πριν από 3000 χρόνια στους Αμαληκίτες στην αρχαία γη της Χαναάν.
Αργότερα, το 1963, ο Jay Parker άκουσε τους γονείς του να επιβεβαιώνουν ότι «εμείς [οι σατανιστές των Illuminati» το κάναμε αυτό» αφού είχαν κάνει μια γρήγορη ανασκόπηση των γενικών λεπτομερειών της δολοφονίας του JFK, όπως δηλώνεται από την επίσημη αφήγηση της «αλήθειας».
Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
Λίγα χρόνια αργότερα, το 1990, η αίρεση των Ζιοφασιστών CHABAD πιθανότατα έστεψε τον Νετανιάχου ως «Moshiach ben Yosef» για όλη την τρέχουσα εποχή, όπως φαίνεται σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.bitchute.com/video/AhybiUkMJIus/ .
Σημείωση: Στον Ιουδαϊσμό, ο ρόλος “Moshiach ben Yosef” είναι αντίστοιχος με αυτόν του Ιωάννη του Βαπτιστή, επειδή το καθήκον του “Moshiach ben Yosef” είναι να προετοιμάσει το δρόμο για τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ο οποίος ονομάζεται “Moshiach ben David”.
Ο Jay Parker ήταν ένα θύμα του SRA που επέλεξε να αποχωρήσει από τον σατανισμό των “Illuminati” σε ηλικία 7 ετών. Ο Jay μίλησε για τις εμπειρίες και τη ζωή του σε πολλές ομιλίες BitChute, μερικές από τις οποίες εμφανίζονται εδώ:
Όμως, παρά το γεγονός ότι άσκησε την ελεύθερη βούλησή του να εξαιρεθεί, ο Πάρκερ υπέφερε παρόλα αυτά μια ταπεινή ύπαρξη ως σκλάβος «Illuminati», για αρκετές δεκαετίες μέχρι τα 40 του. Στη συνέχεια χρειάστηκε πολλά χρόνια για να αυτο-επισκευαστεί και να αυτο-αποκατασταθεί.
Όπως ο ZioNazi Zelenskyy, έτσι και ο Netanyahu εμφανίζεται τώρα στο Tell-Lie-Vision ντυμένος με στρατιωτικά μανίκια σε μια προσπάθεια να τον κάνει να φαίνεται «cool». Αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους αρχηγούς της Συναγωγής του Σατανά που αναφέρεται στην Αποκ. 2:9 και στην Αποκ. 3:9 («αυτοί που λένε ότι είναι Εβραίοι και δεν είναι, αλλά είναι Συναγωγή του Σατανά»). Στην πραγματικότητα, το τρίο των ZioNazi CHABAD, B’NAI B’RITH και SANHEDRIN (που επαναιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004) ταιριάζει σχεδόν απόλυτα με την περιγραφή για τη Συναγωγή του Σατανά, με τον σατανικό Νετανιάχου ως “Moshiach ben Yosef”.

schneerson.jpeg

(Ο ηγέτης του Chabad Schneerson προτρέπει τον Νετανιάχου να επισπεύσει τον Αρμαγεδδώνα για να φέρει πίσω τον Μεσσία)
Σήμερα, αυτή η Συναγωγή του Σατανά κάνει ξανά κατάχρηση της Αγίας Γραφής για να «δικαιολογήσει» τη γενοκτονία όλων των Παλαιστινίων, με τον ζιοφασίστα Νετανιάχου να ισχυρίζεται ότι το 1 Σαμουήλ 15:3 («Πήγαινε και χτυπήστε τον Αμαλέκ») στην πραγματικότητα αναφέρεται σε αυτούς.
Ο Νετανιάχου είναι ένας μη σημίτης Πολωνός, ο οποίος είναι γιος του BenZion Mileikowsky, ο οποίος ήταν βοηθός του Vladimir Jabotinsky, του ιδρυτή της εβραϊκής τρομοκρατικής οργάνωσης IRGUN που αργότερα μετατράπηκε σε ZioFascist LIKUD Party of Israel, το οποίο ήταν επίσης ο κορυφαίος οδηγός δύναμη στη δημιουργία της HAMAS της οποίας ο ρόλος ήταν να αποδυναμώσει τη θέση της PLO υπό τον Yasser Arafat και να υπηρετεί πάντα το Ισραήλ ως την ίδια του την Ελεγχόμενη Αντιπολίτευση.
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΙΩΝΑΖΙ
Όπως ο Νετανιάχου, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους Ζιοφασίστες στο Ισραηλινό καθεστώς δεν είναι ούτε Εβραίοι ούτε Σημίτες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι σατανιστές, όπως επιβεβαίωσε ο Jay Parker, και σχεδόν όλοι είναι Χαζάροι της ευρωπαϊκής μετοχής των Ασκενάζι.
Κανένας από τους ακόλουθους Σιωναζί δεν είναι Σημίτης. κάθε τελευταίος από αυτούς είναι Ευρωπαίος Χαζάρος:
 
Ζιοφασίστας πρωθυπουργός “Benjamin Netanyahu” (Benjamin Mileikowsky) = Πολωνός;
Ζιοφασίστας πρόεδρος Isaac Herzog = Ιρλανδός;
Ζιοφασίστας υπουργός «άμυνας» Yoav Gallant = Πολωνός;
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης των ζιοφασιστών Yair Lapid = Σέρβος;
Ζιοφασίστας υπουργός πολέμου Benny Gantz = Ρουμάνος;
Ζιοφασίστας υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν = Μαροκινός;
Ζιοφασίστας υπουργός Οικονομικών Bezalel Smotrich = Ουκρανός;
Ο ζιοφασίστας εκπρόσωπος του ΟΗΕ Gilad Erdan = Ρουμάνος;
ZioFascist ανώτερος “σύμβουλος” Mark Regev = Αυστραλός;
Ζιοφασίστρια πρέσβειρα στη Βρετανία Τζίπι Χοτοβέλι = Γεωργιανή.
Όλοι οι Ζιοφασίστες συλλογικά είναι ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΣΤΩΜΑΤΟΣ γιατί αρνούνται να καταδικάσουν το αραβοσημιτικό Ολοκαύτωμα, στο οποίο οι Σιωνιστές γενοκόνησαν 6 εκατομμύρια Άραβες Σημίτες από το 1948. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε οποιονδήποτε Σιωνιστή, οποιονδήποτε Εβραίο ή οποιονδήποτε Ζιοφασιστή, να καταδικάζει τον αραβικό- Σημιτικό Ολοκαύτωμα; Φυσικά, ο λόγος είναι γιατί όλοι συλλογικά είναι ένα εκφυλισμένο μάτσο ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΣΤΟΥ.
BIDEN
Τον Νοέμβριο του 2023, σε μια συνέντευξη στο BitChute, ο Jay Parker μίλησε στον Vinny Eastwood για τον Joe Biden, δηλώνοντας:
“Ο Τζο Μπάιντεν είναι από την ίδια σατανική πόλη στην οποία μεγάλωσα, που είναι το Άρντεν του Ντέλαγουερ. Ο Μπάιντεν μεγάλωσε από μια οικογένεια σατανιστών “Illuminati” που λάτρευε τον “ΑΝΤΡΑΣ, τη Μαρκήσια της Κόλασης”. Όπως εγώ, ο Μπάιντεν μεγάλωσε με σατανικό τελετουργικό κατάχρηση (SRA) και παραμένει γνώστης του «ΑΝΤΡΑΣ, της Μαρκήσιας της Κόλασης». Ο Μπάιντεν είναι ΚΑΚΑ ΝΕΑ».
 
Λοιπόν, να το έχετε από πρώτο χέρι. Ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας σατανιστής που απλώς μεταμφιέζεται σε «χριστιανό».

 

Πηγή

 

Παραθέτω και το βίντεο με τον JAY PARKER μου μιλά για τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

Προβολές : 460


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα