Το κράτος πάλι έκπληκτο…Αυτή τη φορά στα Σεπόλια…

Το κράτος πάλι έκπληκτο…Αυτή τη φορά στα Σεπόλια…

18 Οκτωβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:217
Μοίρασέ το

 

 

Το ίδιο το Κράτος και οι υπουργοί του είναι αυτοί που έδωσαν «τροφή»,σε αυτούς τους ελεεινούς παιδοβιαστές ,η αδιαφορία και η ανικανότητα των δημοσίων λειτουργών είναι ο ηθικός αυτουργός του πολλαπλού βιασμού αυτού του παιδιού.

Οι κατηγορίες πρέπει να απαγγελθούν και σε όλους αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς ,που θα έπρεπε να γνωρίζουν και να προστατέψουν αυτή την οικογένεια.

Ας βάλει μέσα ο αρθρογράφος και τον Μανώλη Σφακιανάκη με το στικάκι του που κρύβει μέσα όλον τον εσμό πολιτικών και ίσως όχι μόνον…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…(εδώ)

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ…

“Παρακάλια” στον πρωθυπουργό ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ …

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο

Σπύρος Βοστιτσάνος

Με πόση ευκολία αλλά και αγανακτισμένη απορία ,οι κρατικοί παράγοντες «έμαθαν» για αυτή την πολύτεκνη οικογένεια και καταδικάζουν τους παιδοβιαστές !!!!!

Απλά αναρωτιέμαι, ο δάσκαλος στο σχολείο δε γνώριζε την ύπαρξη αυτής της πολύτεκνης οικογένειας;

ο διευθυντής των φυλακών που ήταν κλεισμένος ο πατέρας, δεν γνώριζε ότι πίσω υπάρχει πολύτεκνη οικογένεια;

αυτή η μάνα σε κάποιο νοσοκομείο γέννησε τα 8 παιδιά της…

8 φορές έβγαλε πιστοποιητικό γέννησης

σίγουρα έπαιρνε επιδόματα για τα παιδιά.

Άρα το κράτος γνώριζε για την πολύτεκνη μονογονεϊκή οικογένεια.

Πότε πήγε άραγε κοινωνική λειτουργός να δει τι γίνεται σε αυτό το σπίτι; (και σε άλλα τέτοια σπίτια)

Η Κρατική μέριμνα απούσα…..και οι υπουργοί αγανακτισμένοι με τους παιδοβιαστές …..

Το ίδιο το Κράτος και οι υπουργοί του είναι αυτοί που έδωσαν «τροφή»,σε αυτούς τους ελεεινούς παιδοβιαστές ,η αδιαφορία και η ανικανότητα των δημοσίων λειτουργών είναι ο ηθικός αυτουργός του πολλαπλού βιασμού αυτού του παιδιού.

Οι κατηγορίες πρέπει να απαγγελθούν και σε όλους αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς ,που θα έπρεπε να γνωρίζουν και να προστατέψουν αυτή την οικογένεια

Κροκοδείλια δάκρυα και προσποιητή αγανάκτηση, από αυτούς που εγκληματικά αδιαφορούν.

 

Πηγή

Προβολές : 217


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα