Το λάθος της Εύας Καϊλή που την έστειλε φυλακή – Πώς τη «χρησιμοποίησαν» Παντσέρι και Τζόρτζι

Το λάθος της Εύας Καϊλή που την έστειλε φυλακή – Πώς τη «χρησιμοποίησαν» Παντσέρι και Τζόρτζι

7 Ιανουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:636
Μοίρασέ το

 

Ο διευθυντής της βελγικής εφημερίδας Le Soir αποκαλύπτει

Πόσα χρόνια, εκμεταλλευόμενη την ομορφιά της,  χρησιμοποιούσε τους διάφορους διάσημους και ματσωμένους γκόμενους  ή πολιτικούς η μανδάμ, για ν’ ανέβει τα σκαλιά του πλούτου και της εξουσίας, όπως της δίδαξαν …οι γονείς της;;;
Από κάπου θα την έτρωγε…
ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ… ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ…
ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ…
ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ…
ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Βρε, πόσες φορές θα σας πω πως η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές;;;
Κάποιες φορές αργεί, αλλά πάντα επιστρέφει  και με τόκο…

Η έρευνα για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε τον Οκτώβριο και όχι τον Δεκέμβριο, αποκάλυψε ο διευθυντής της βελγικής εφημερίδας Le Soir, η οποία μαζί με την ιταλική La Repubblica «πρωτοστατούν» στις αποκαλύψεις για το Qatargate.

Ο Κριστόφ Μπερτί μίλησε στον Alpha και για τον ρόλο της Εύας Καϊλή στο σκάνδαλο και επεσήμανε το λάθος της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή που την έστειλε στη φυλακή:

«Η Εύα Καϊλή σήμερα είναι στη διότι βρέθηκε η βαλίτσα στα χέρια του πατέρα της με αδίκημα επ’ αυτοφώρω.

Ζήτησε από τον πατέρα της να φύγει με τη βαλίτσα.

Αν δεν έκανε αυτό το πράγμα στις 9 Δεκεμβρίου δε νομίζω ότι σήμερα θα ήταν φυλακή, διότι η εισαγγελία δεν μπορούσε να της απαγγείλει κατηγορία λόγω της βουλευτικής ασυλίας της.

Οι εισαγγελείς μπήκαν στο σπίτι της και βρήκαν πολλά λεφτά.

Είναι δύσκολο να πιστέψει ο κόσμος ότι έχεις χρήματα σπίτι σου αλλά δεν ξέρεις από πού προέρχονται και σε τι χρησιμεύουν».

Κατά τη γνώμη του Μπερντί, ο Αντόνιο Παντσέρι και σε ένα βαθμό, ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι «χρησιμοποίησαν» την Εύα Καϊλή γιατί «ήταν χρήσιμη», ιδιαίτερα στον Παντσέρι, για τον «κομβικό» της ρόλο μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που ήταν σημαντικός για «τη δουλειά του για τη βοήθεια του Κατάρ και του Μαρόκου».

Εν τω μεταξύ, στις 20 Ιανουαρίου, η Ευρωβουλευτής θα μάθει από το προδικαστικό συμβούλιο του Βελγίου αν θα παραταθεί η κράτησή της στις φυλακές του Χάρεν, ή αν θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη ο πατέρας της Εύας Καιλή και ο σύντροφός της, αναμένεται να καταθέσουν εκ νέου στις εισαγγελικές αρχές της χώρας.

 

Πηγή

Προβολές : 636


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα