Το λένε μέχρι και τα συστημικά ΜΜΕ: “Η συνεχιζόμενη τρέλα για τον COVID δείχνει ότι δεν αφορούσε ποτέ την επιστήμη”, αναφέρει σε τίτλο της η New York Post!

Το λένε μέχρι και τα συστημικά ΜΜΕ: “Η συνεχιζόμενη τρέλα για τον COVID δείχνει ότι δεν αφορούσε ποτέ την επιστήμη”, αναφέρει σε τίτλο της η New York Post!

19 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292
Μοίρασέ το

 

Δεν έχουμε κερδίσει απολύτως τίποτα με αυτές τις εντολές εμβολίων — αντιθέτως έχουμε χάσει τόσα πολλά.

Οι πολιτικοί έκαναν τόσα πολλά οπισθοδρομικά, φρικτά πράγματα στο όνομα της επιστήμης σε όλη τη διάρκεια του COVID. Οι συνεχιζόμενες εντολές εμβολίων είναι μια υπενθύμιση ότι η πανδημία έχει τελειώσει, αλλά η βλάβη συνεχίζεται.

Το λένε μέχρι και τα συστημικά ΜΜΕ: “Η συνεχιζόμενη τρέλα για τον COVID δείχνει ότι δεν αφορούσε ποτέ την επιστήμη”, αναφέρει σε τίτλο της η New York Post!

Όταν ακόμα και τα κυρίαρχα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται πως κάτι δε πάει καλά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που συνέβαλαν στη προπαγάνδα Covid, όπως η New York Post, που χθες 18 Σεπτεμβρίου 2022, ανέβασε άρθρο με τίτλο: Η συνεχιζόμενη τρέλα για τον COVID δείχνει ότι δεν αφορούσε ποτέ την επιστήμη, τότε μέχρι και ο τελευταίος ανυποψίαστος, πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως τον έχουν εξαπατήσει!

Απο το άρθρο της New York Post:

Οι μαθητές των δημοσίων σχολείων της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε σχολικά αθλήματα χωρίς το εμβόλιο για τον COVID-19.

Η πανδημία ουσιαστικά έχει τελειώσει, σωστά;

Για κάποιους ναι. Για άλλους όχι και τόσο.

Ήταν μόλις Ιούνιος όταν επιτέλους επετράπη στους μη εμβολιασμένους Καναδούς να φύγουν από τη χώρα, για λόγους που δεν κατάλαβε κανένας… Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση, οπότε γιατί ήταν λογικό να κρατάμε τους ανεμβολίαστους σε καθεστώς περιορισμών; Δε βγάζει νόημα.

Αλλά αυτός είναι ο Καναδάς. Έχει χάσει τελείως την ροή με τον COVID και “πέταξε από το παράθυρο” όλα τα ιδανικά που αγαπούσαν όπως την ελευθερία.

Οι ΗΠΑ όμως δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο ε;

Ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αμερική για να αγωνιστεί στο US Open, επειδή είναι ανεμβολίαστος. Κανένας αλλοδαπός δεν επιτρέπεται να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να έχει εμβολιαστεί πλήρως. Εκτός, φυσικά, αν περάσουν τα σύνορά μας παράνομα. Σωστά. Εάν επισκέπτεστε νόμιμα τις ΗΠΑ, μείνετε μακριά θα μας μολύνεται από τον COVID… Αν προσπαθείτε όμως να μείνετε εδώ για πάντα, φέρτε αμέσως τον COVID…

Αν αναζητάτε συνέπεια στις πολιτικές για τον COVID-19, πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε. Τίποτα από αυτά δεν είχε ποτέ νόημα. Η διάσπαση της εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και των θεσμών θα είναι ανυπολόγιστη. Και η ζημιά συνεχίζεται.

Τα παιδιά της Νέας Υόρκης δεν χρειάζονται εμβόλιο κατά του COVID για να φοιτήσουν στα σχολεία, αλλά το χρειάζονται για να παίξουν σχολικά αθλήματα… Σκέψου το. Αυτά τα παιδιά μπορούν να πάνε στο σχολείο, να γευματίσουν με τους φίλους τους, να κάνουν σχολικές εκδρομές και να αθληθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστηρίου, αλλά δεν μπορούν να συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα στο σχολείο.

Πολλά παιδιά βασίζονται στον αθλητισμό για να πληρώσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευσή τους. Σκεφτείτε όλα αυτά τα παιδιά που σταμάτησαν να ασκούνται πλέον μετά το σχολείο επειδή δεν μπορούν να πάρουν μέρος στους αγώνες.

Αν το κάνουμε αυτό για την «υγεία» των παιδιών, τότε τα κάνουμε όλα λάθος. Οι φτωχοί θα πληγωθούν περισσότερο από αυτούς τους αντιεπιστημονικούς κανόνες.

Δεν είναι μόνο τα αθλήματα. Πριν από λίγες ημέρες, το Υπουργείο Παιδείας της Νέας Υόρκης απέλυσε άλλους 850 δασκάλους και βοηθούς στην τάξη , ανεβάζοντας το σύνολο σε περίπου 1.950 εργαζόμενους εκπαιδευτικούς που απολύθηκαν εξαιτίας του εμβολίου απο τον Οκτώβριο του 2021. Είναι τρομερό αυτό που κάνουμε, ακόμη και τότε, αλλά ένα χρόνο αργότερα που έχουμε μια χιονοστιβάδα πληροφοριών, σχετικά με τον τρόπο που εξαπλώνεται ο COVID και πόσο ανίκανα είναι τα εμβόλια, καθιστά την απόφαση όχι απλώς ανόητη αλλά παράλογη.

Όπως ανέφερε η Susan Edelman της The Post πριν από λίγες ημέρες, «Συνολικά, η Νέα Υόρκη έχει απολύσει περισσότερους από 2.600 δημοτικούς εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως». Αυτό, μας το λένε τη στιγμή που η Νέα Υόρκη και τόσα άλλα μέρη έχουν έλλειψη δασκάλων. Αυτοί οι δάσκαλοι ψάχνουν ευκαιρίες σε άλλα μακρινά μέρη όπως το Λονγκ Άιλαντ.

Οι γονείς επίσης δεν μπορούν να εισέλθουν στα σχολικά κτίρια της Νέας Υόρκης εάν δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό περιλαμβάνει γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι πρέπει να αλληλεπιδρούν με τους δασκάλους. Αυτοί οι ανόητοι κανόνες προκαλούν μόνιμη ζημιά.

Εάν είστε εμβολιασμένοι και σκέφτεστε “Αυτοί οι άνθρωποι γιατί πρέπει απλώς να εμβολιαστούν”, χάνετε το νόημα. Είμαι και εγώ εμβολιασμένη. Αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος το Johnson & Johnson που έκανα τον Μάρτιο του 2021 να μου δώσει κάποιο προνόμιο που δεν παρέχεται σε άλλους. Μελέτες δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξασθενεί μέσα σε μερικούς μήνες και η μετάδοση μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Η αναγκαστική συμμόρφωση δεν πρέπει να είναι πολιτική υγείας.

Και όχι, οι ενισχυτές δεν σημαίνουν ότι είστε πιο ασφαλείς. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν χαρακτηρίζει καθόλου την τελευταία βολή ως «ενισχυτικό». Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre το χαρακτήρισε «νέο εμβόλιο». Μπορεί να βρεθήτε στη θέση των «μη εμβολιασμένων» νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Αλλά μην ακούτε εμένα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η γραμμή από τους πολιτικούς που μας επιβάλλουν τη θέλησή τους ήταν “Πρέπει να ακούσουμε το CDC!” Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Λοιπόν, το CDC συνιστά «να μην γίνεται πλέον διαφοροποίηση με βάση την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου, επειδή εμφανίζονται νέες πρωτοφανείς λοιμώξεις». Ωστόσο, κατά κάποιο τρόπο δεν «ακολουθούμε πλέον την επιστήμη»;

Θα νιώσουμε τις επιπτώσεις της απουσίας τους. Ο αστυνομικός που δεν είναι πια στη θέση του, ο πυροσβέστης που εργάστηκε στην πανδημία αλλά τώρα είναι εκτός δουλειάς, οι δάσκαλοι που λείπουν από την τάξη του παιδιού σας γιατί δεν συμορφώθηκαν.

Δεν έχουμε κερδίσει απολύτως τίποτα με αυτές τις εντολές εμβολίων — αντιθέτως έχουμε χάσει τόσα πολλά.

Οι πολιτικοί έκαναν τόσα πολλά οπισθοδρομικά, φρικτά πράγματα στο όνομα της επιστήμης σε όλη τη διάρκεια του COVID. Οι συνεχιζόμενες εντολές εμβολίων είναι μια υπενθύμιση ότι η πανδημία έχει τελειώσει, αλλά η βλάβη συνεχίζεται.

 

Πηγή

Προβολές : 292


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα