Το λεπτό που σταματά ο πόλεμος, ο Νετανιάχου πηγαίνει στη φυλακή. Δεν είναι περίεργο που δεν θέλει να σταματήσει

Το λεπτό που σταματά ο πόλεμος, ο Νετανιάχου πηγαίνει στη φυλακή. Δεν είναι περίεργο που δεν θέλει να σταματήσει

8 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:230
Μοίρασέ το

 

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι οι Σιωνιστές έχουν τόση δύναμη στις ΗΠΑ που δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι αντιστέκεσαι στο Ισραήλ μπορεί να γίνει πολιτικά ευάλωτο. Και οι Ρεπουμπλικάνοι επωφελούνται από την πλύση εγκεφάλου του αμερικανικού λαού για την υποστήριξη του Ισραήλ.

 

Kevin Barrett

Αυτή η συνέντευξη δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά τη λήξη της εκεχειρίας .

Λοιπόν, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνέχιση του ισραηλινού πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, είμαστε τώρα μαζί με τον κ. Κέβιν Μπάρετ. Είναι συντάκτης του Veterans Today, ο οποίος έρχεται μαζί μας από τη Saidiya του Μαρόκου. Κύριε Μπάρετ, καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα. Θέλω να έχω την άποψή σας για το γιατί θα συνεχιστεί η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα. Ο Χαμάς έχει ρίξει την ευθύνη στους Ισραηλινούς με το πράσινο φως από τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ναι, φυσικά αυτό είναι σωστό. Είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν το πλήρες πράσινο φως είτε απλώς αποτυγχάνουν να δώσουν ένα αρκετά σταθερό κόκκινο φως, τελικά η ευθύνη για αυτό βαρύνει την κυβέρνηση Μπάιντεν καθώς και τους φανατικούς γενοκτονικούς μανιακούς μέσα και γύρω από την κυβέρνηση Νετανιάχου.

Είναι ντροπή και φρικτό το γεγονός ότι μετά από αυτήν την περίοδο παρατάσεων εκεχειρίας με τους κρατούμενους να απελευθερωθούν, και την πιθανότητα να απελευθερωθούν περισσότεροι κρατούμενοι… όλοι οι Ισραηλινοί μπορούν τώρα να δουν ότι οι Ισραηλινοί κρατούμενοι που ελευθερώθηκαν είχαν πολύ καλές σχέσεις με τους απαγωγείς τους. Αυτοί χαμογελούσαν. ήταν ψηλά.

Αγκάλιαζαν τους απαγωγείς της Χαμάς.

Έτσι, είναι αρκετά προφανείς όταν συγκρίνετε ότι με τη μεταχείριση που έχουν οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές, η οποία περιλαμβάνει βασανιστήρια, συστηματική σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό, συνεχή κακομεταχείριση, ολόκληρη η ιστορία της ισραηλινής προπαγάνδας καταρρέει εντελώς.

Αυτή η αφήγηση ότι ο Χαμάς είναι ένα σωρό επικίνδυνα, βίαια, εγκληματικά «ζώα» -αυτούς τους φρικτούς γενοκτονικούς όρους που χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί- αποδεικνύονται ότι στην πραγματικότητα τους περιγράφουν. Ενώ η Χαμάς έχει αποκαλυφθεί ως ένας πολύ πιο έντιμος και ευγενής και ηθικός και ηθικός τύπος οργάνωσης από τη γενοκτονική ισραηλινή κυβέρνηση.

Άρα είναι τρομερό. Βγήκαν και σκότωσαν εκατό περισσότερους αμάχους την πρώτη μέρα, λιγότερο από μια μέρα στην πραγματικότητα, από τότε που έληξε η εκεχειρία. Η κυβέρνηση Μπάιντεν αξίζει μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτό. Θα τιμωρηθούν με πολιτική τιμωρία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά αν θα σηκωθούν ποτέ και θα αναγκάσουν τον Νετανιάχου να σταματήσει να διαπράττει γενοκτονία, μένει να φανεί.

 

Κύριε Μπάρετ, εξετάζεται και ο ίδιος ο πόλεμος, όταν μιλάμε για την αντίδραση και τις συνέπειες όλων αυτών στο εσωτερικό του Ισραήλ για τον Πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αυτός ο ίδιος ο πόλεμος θεωρείται επίσης ως σημαντική πτώση για αυτόν. Θέλω να το αναλύσετε και σε εμάς.

 

Ναι, καλά πολιτικά, η κυβέρνηση Μπάιντεν και ο Νετανιάχου και οι Ισραηλινοί έχουν χάσει.

Πολιτικά, η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι γκάνγκστερ Νετανιάχου αντιμετωπίζουν ελαφρώς διαφορετικά προβλήματα.

Στην περίπτωση του Μπάιντεν, θα ήταν πραγματικά καλύτερα εάν ο Νετανιάχου παραιτηθεί και οδηγήθηκε στη φυλακή και σχηματιζόταν μια εντελώς νέα ισραηλινή κυβέρνηση απαλλαγμένη από εξτρεμιστές.

Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που ο πόλεμος σταματήσει σε ένα πλαίσιο στο οποίο είναι προφανές ότι ο Νετανιάχου και οι Ισραηλινοί έχουν ή απέτυχαν να επιτύχουν τους στόχους τους με σημαντικό τρόπο. Κάτι που αναμφίβολα θα καταλήξει, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουν τους στόχους τους.

Δεν μπορούν να εξαλείψουν τη Χαμάς, όπως λένε ότι θα κάνουν. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σφαγιάζουν αμάχους. Έτσι, μόλις σταματήσει αυτός ο πόλεμος, θα θεωρηθεί ως αποτυχία εντός του Ισραήλ.

Και σε εκείνο το σημείο ο Νετανιάχου θα αναλάβει την ευθύνη για το όλο θέμα. Και ποιος ξέρει τι έρευνες θα γίνουν για το τι οδήγησε στην ισραηλινή καταστροφή και τον παλαιστινιακό θρίαμβο στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Νετανιάχου είναι πιθανό να πάει κατευθείαν από το γραφείο του πρωθυπουργού σε ένα κελί φυλακής μόλις τελειώσει ο πόλεμος. Έτσι, έχει κάθε λόγο να συνεχίσει αυτόν τον πόλεμο όσο περισσότερο μπορεί.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει πολιτικά προβλήματα επειδή η πιο δραστήρια πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος έχει τουλάχιστον μεγάλη επίγνωση της κλίμακας της σιωνιστικής γενοκτονίας που συμβαίνει στη Γάζα και είναι τρομοκρατημένη από αυτήν.

Και πολλοί άνθρωποι στις ΗΠΑ θα παραμείνουν στις εκλογές και δεν θα ψηφίσουν τον Μπάιντε εξαιτίας αυτού – σίγουρα οι αμερικανικές αραβικές και μουσουλμανικές κοινότητες, καθώς και μεγάλο μέρος της πτέρυγας του κόμματος Bernie Sanders.

Έτσι, για τον Μπάιντεν θα ήταν πραγματικά καλό να τελειώσει ο πόλεμος και να οδηγηθεί ο Νετανιάχου στη φυλακή και να αντικαταστήσει μια ελαφριά πιο ρεαλιστική ισραηλινή κυβέρνηση.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι οι Σιωνιστές έχουν τόση δύναμη στις ΗΠΑ που δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι αντιστέκεσαι στο Ισραήλ μπορεί να γίνει πολιτικά ευάλωτο. Και οι Ρεπουμπλικάνοι επωφελούνται από την πλύση εγκεφάλου του αμερικανικού λαού για την υποστήριξη του Ισραήλ.

Ο Μπάιντεν λοιπόν περπατά σε ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στην προσπάθεια να καθησυχάσει τους ανθρώπους του κόμματός του που έχουν επίγνωση της πραγματικότητας, ενώ πρέπει να αποκρούσει τις προκλήσεις από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, το οποίο είναι τελείως και εντελώς πλύση εγκεφάλου για να ζητήσει γενοκτονία.

Επομένως, είναι μια περίπλοκη κατάσταση, και μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είχε το θάρρος, πολύ περισσότερο την ηθική ή την ηθική, να σηκωθεί και να αναγκάσει αυτόν τον πόλεμο να τελειώσει. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι θα το κάνετε. Αλλά θα δούμε.

 

 

Κύριε Μπάρετ, ορίστε μερικές νέες αντιδράσεις. Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών είπε ότι οι ΗΠΑ και οι Ισραηλινοί φαίνεται να αγνοούν τις σοβαρές συνέπειες της συνέχισης του πολέμου στη Γάζα. Ας πούμε λοιπόν ότι αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται για άλλο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερες γυναίκες και παιδιά σφαγιάζονται από τους Ισραηλινούς. Τι είδους πτώση θα περιμένατε να δείτε;

Λοιπόν, δεν νομίζω ότι είναι απολύτως αλήθεια ότι ολόκληρη η κυβέρνηση Μπάιντεν αγνοεί τις πολιτικές που έχουν. Μπορεί να μην συνειδητοποιήσουν την πλήρη έκτασή του μέχρι να είναι πολύ αργά, αλλά ο Μπάιντεν έχει ήδη αναφερθεί ότι είπε, απόσπασμα, «έχουμε πάρει πολύ νερό για τους Ισραηλινούς». Και, φυσικά, αυτό σημαίνει ότι συγκρίνει την Αμερική με ένα πλοίο που βυθίζεται.

 

Το πλοίο που βυθίζεται, ο Τιτανικός, παίρνει πολύ νερό λόγω της γελοίας και ευρέως μισητής υποστήριξής του στη γενοκτονία στη Γάζα. Έτσι, φυσικά, κάποια στιγμή, η αμερικανική διοίκηση ή η μόνιμη κοινότητα εθνικής ασφάλειας ή η βαθιά πολιτεία μπορεί να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσουν ότι η Αμερική να το χάσει αυτό το μικρό κομμάτι της ήπιας δύναμης της, καθώς η φήμη της καταστρέφεται ολοσχερώς από την υποστήριξή της της γενοκτονίας. Και η αφήγηση αλλάζει.

 

Η αλήθεια για την 7η Οκτωβρίου, το γεγονός ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση πολέμησε με αυτοσυγκράτηση, με συμπόνια, με ήθος και ηθική, καθώς κυνηγούσε στρατιωτικούς στόχους και ομήρους για να ανταλλάξει Παλαιστινίους αιχμαλώτους και στη συνέχεια μεταχειρίστηκε αυτούς τους ομήρους πολύ, πολύ καλά. αυτό βγαίνει τώρα.

 

Και καθώς ο κόσμος το βλέπει αυτό, η ζημία που γίνεται στην εικόνα των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτών των σιωνιστών τρελών σκυλιών στην κατεχόμενη Παλαιστίνη γίνεται όλο και χειρότερη μέρα με τη μέρα.

 

Λοιπόν, ναι, νομίζω ότι κάποια στιγμή η αμερικανική κυβέρνηση πιθανότατα θα αναγκαστεί να σταματήσει τον Νετανιάχου να διαπράξει γενοκτονία και μετά, φυσικά, ο Νετανιάχου θα πάει φυλακή.

Αλλά ο Νετανιάχου είναι επιζών. Έχει κάνει όλων των ειδών τα τρελά πράγματα και τα έχει ξεφύγει στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στην επιχείρηση της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001.

Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί η μήκη που μπορεί να κάνει για να προσπαθήσει να παραμείνει στην εξουσία και έξω από τη φυλακή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 230


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα