Το Μαξίμου παίρνει μέτρα απέναντι στην «Πατουλιάδα» – Πότε ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο Έλληνας Τραμπ και γιατί προτάθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Το Μαξίμου παίρνει μέτρα απέναντι στην «Πατουλιάδα» – Πότε ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο Έλληνας Τραμπ και γιατί προτάθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

31 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

 

 

 

Όλο το παρασκήνιο στο Radar

Η άρνηση του εξαιρετικά επιτυχημένου Δημάρχου της Γλυφάδας να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και η αστεία συζήτηση περί Φωτεινής Πιπιλής οδήγησαν στον Χαρδαλία, που θα έχει μαζική στήριξη από τη Ν.Δ.

 

 

 

Άντε μπρε νεοδημοκράτες, όπως ψηφίσατε τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να ψηφίσετε και τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ…

ΣΑΠΙΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Μαξίμου παίρνει μέτρα απέναντι στην «Πατουλιάδα» – Πότε ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο Έλληνας Τραμπ και γιατί προτάθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς – Όλο το παρασκήνιο στο Radar

Όποιος νόμισε ότι κάποια μύγα τσίμπησε τον Πρωθυπουργό και θέλησε να άρει την στήριξη του στον Γιώργου Πατούλη για ένα ζεϊμπέκικο, έχει χάσει πολλά επεισόδια στην λεγόμενη «Πατουλιάδα».

Ποτέ ο Κυριάκος δεν συμπάθησε το στυλ ζωής και πολιτικής του Πατούλη

Καταρχάς, ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «πήγε» το στυλ ζωής και τον τρόπο που πολιτευόταν ο Γιώργος Πατούλης.

Οι φωτογραφίες με τα χρυσά έπιπλα δίπλα στην Μαρίνα Πατούλη (όσο ήταν μαζί) που παρέπεμπαν στον Έλληνα Ντόναλντ Τραμπ ήταν κάτι ξένο προς αυτό που ονειρευόταν ο Κυριάκος για τη ΝΔ.

Ωστόσο, θα ήταν ένα απλό ανέκδοτο ή ένα κουτσομπολιό στην παρέα του σημερινού Πρωθυπουργού τα καμώματα Πατούλη εάν ο δεύτερος δεν είχε φιλοδοξίες που ενέπλεκαν και τη ΝΔ.

Όλα άρχισαν όταν ο Πατούλης έφυγε από το δήμο Αμαρουσίου – ίσως τον πιο πλούσιο δήμο που έχει συγκεντρωμένες τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα- για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Για όποιον θυμάται θέλησε να κατέβει ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας ενώ γνώριζε ότι η ΝΔ θα δώσει το χρίσμα στον ανιψιό του πρωθυπουργού Κώστα Μπακογιάννη.

Ο «εκβιασμός» για την Αθήνα που του έδωσε την Περιφέρεια

Μέχρι τότε η ΝΔ δεν είχε επιλέξει ποιον θα στηρίξει στη Περιφέρεια Αττικής.

Όποιος και να κατέβαινε όμως, θα την έπαιρνε αφού η Ρένα Δούρου με τόσους θανάτους πάνω της (Μάνδρα, Μάτι) ήταν τελειωμένη.

Τότε πολλοί θέλησαν να στηρίξουν τον Γιάννη Σγουρό, όμως, ήταν και αυτός στιγματισμένος.

Η προσποίηση Πατούλη για τον δήμο Αθήνας του έδωσε το προβάδισμα για την Περιφέρεια και έτσι η ΝΔ παρόλο που δεν ήταν και η καλύτερη της επιλογή, τον στήριξε.

Τώρα θυμήθηκαν να κάνουν διαγωνισμό για αντιπυρικές ζώνες στην περιφέρεια Αττικής

Τι έκανε στο δήμο Αμαρουσίου

Όμως, ποτέ ο Μητσοτάκης δεν ξέχασε τον έμμεσο εκβιασμό του Πατούλη για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.

Υπόψιν, ο Πατούλης όταν έφυγε από τον δήμο Αμαρουσίου έδωσε σχεδόν το δακτυλίδι στον Γιώργο Καραμέρο υπό τις ευλογίες γνωστών επιχειρηματικών κέντρων κόντρα στον Θόδωρο Αμπατζόγλου, κολλητό του Μειμαράκη και επιλογή της ΝΔ για το δήμο.

Για ένα φεγγάρι ήθελε να κατέβει και η γυναίκα του εκεί και στήριξε μάλιστα και ξεχωριστό υποψήφιο αλλά αυτό δεν είναι επί της παρούσης.

Άφαντος στα χιόνια

Ο πήχης της Δούρου ήταν χαμηλός και αμέσως φάνηκε η διαφορά αλλά στα δύσκολα η διοίκηση Πατούλη δεν έφτασε τις προσδοκίες Μητσοτάκη.

Στα δύσκολα ο Περιφερειάρχης κρυβόταν.

Στον χιονιά που έκλεισε η Αττική Οδός άφησε τους μεγάλους δρόμους χωρίς αλάτι ενώ τα εκχιονιστικά έμειναν καθηλωμένα στο Κρυονέρι.

Και ο Πατούλης κρυπτόμενος.

Εν τω μεταξύ χωρίζει με την Μαρίνα Πατούλη σε ένα ακόμα σήριαλ της Πατουλιάδας που κάλυψαν επι πολλά 24ωρα τα πρωινάδικα της τηλεόρασης.

Τα κονδύλια στην Περιφέρεια που έγιναν… επικοινωνία

Η κυβέρνηση αποφασίζει να ανοίξει την κάνουλα και δίνει τεράστια ποσά για πρόληψη των κρίσεων, για τις πλημύρες και τις φωτιές.

Η Περιφέρεια πήρε την μερίδα του λέοντος ενώ αρκετά πήραν και οι δήμοι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

Πρόληψη στην Περιφέρεια δεν υπήρχε και είναι αληθής ο ισχυρισμός της αντιπολίτευσης που λέει ότι ο διαγωνισμός για την δασοπροστασία έτρεξε από την Περιφέρεια στις 20 Ιουλίου όταν ήδη η Αττική καιγόταν.

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς ούτε οι δήμοι κατάφεραν να οργανώσουν σωστή πυροπροστασία στις περιοχές τους και μοιραία ξερά χόρτα έπαιρναν αμέσως φωτιά.

Το αποτέλεσμα: Τα περισσότερα δάση της Αττικής να έχουν καεί και η Αθήνα να κινδυνεύει να πνιγεί από τις βροχές.

Όμως ο Πατούλης κατάφερε να έχει ένα δυνατό επικοινωνιακό επιτελείο που τον κράτησε στον αφρό.

Γενικό ξήλωμα

Το ζεϊμπέκικο την ώρα που των μεγάλων πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα ήταν η αφορμή για το μεγάλο ξήλωμα.

Γενικότερα ξήλωμα καθώς και τα μακροβούτια του Μηταράκη, ενός πολιτικού με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Πατούλη, ενόχλησαν ιδιαίτερα και έτσι έπρεπε να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα προς όλους τους ναυτιλομένους ότι «επειδή η ΝΔ δεν έχει αντιπολίτευση, δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε ότι γουστάρουμε»…

Η Αγία Όλγα, η Νέα Ιωνία, τα καρδιολογικά προβλήματα και τα «θαύματα»

Οι συζητήσεις Μαξίμου με Παπανικολάου και Χαρδαλιά

Το Μαξίμου συζήτησε με τον Γιώργο Παπανικολάου για ενδεχόμενη κάθοδό του στην Περιφέρεια.

Αν εξαιρέσουμε ότι είναι κολλητός και κουμπάρος του «Κουρασμένου», είναι μία καλή περίπτωση, νέος και επιτυχημένος δήμαρχος Γλυφάδας.

Όμως, εκείνος θα ήθελε να προετοιμάσει την υποψηφιότητα του και τώρα δεν έχει χρόνο.

Η περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή μόνο ως γραφική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Γι’ αυτό και στο προσκήνιο προκρίθηκε η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Χαρδαλιάς προέρχεται από την Αυτοδιοίκηση, πέρασε από την Πολιτική Προστασία αλλά ήθελε να πάει στην Ευρωβουλή.

Η στήριξη στον Χαρδαλιά θα είναι μαζική από το σύστημα της ΝΔ και θα υπάρξει κομματική πειθαρχία όσοι στηρίξουν άλλον υποψήφιο.

Από το στρατόπεδο του Γ. Πατούλη λένε ότι θα κατέβει κανονικά.

Μάλιστα, εχθές το βράδυ ξεκίνησαν τα στελέχη του στα social media να προωθούν τα «θετικά» της θητείας του ως απάντηση…

Το νέο κεφάλαιο της Πατουλιάδας έχει ξεκινήσει…

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα