Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία

Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία

28 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,831
Μοίρασέ το

 

Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία: Η βάση δεδομένων είναι εσφαλμένη. Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία. Οι εντολές Covid συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου είναι άκυρες. 

Τα “επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19” του τεστ PCR δεν έχουν νόημα. Το πρότζεκτ  πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για το rapid test και το self test είναι ψεύτικο.

 

Του καθηγητή Michel Chossudovsky 

Global Research, 23 Μαρτίου 2022

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 19 Μαρτίου 2022

Εισαγωγή

Η αποσταθεροποίηση της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής δομής 190 κυρίαρχων χωρών δεν μπορεί να αποτελέσει «λύση» για την καταπολέμηση του ιού. Αλλά αυτή ήταν η επιβεβλημένη «λύση» που εφαρμόστηκε σε διάφορα στάδια από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού τον Ιανουάριο του 2020. Είναι η καταστροφή της ζωής των ανθρώπων. Είναι η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας των πολιτών.


Ψεύτικη επιστήμη υποστήριξε αυτήν την καταστροφική ατζέντα. Τα ψέματα υποστηρίχθηκαν από μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης στα μέσα ενημέρωσης. 24/7, από αδιάκοπους και επαναλαμβανόμενους «συναγερμούς Covid» κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών.

 

Το ιστορικό lockdown της 11ης Μαρτίου 2020 προκάλεσε οικονομικό και κοινωνικό χάος παγκοσμίως. Ήταν μια πράξη «οικονομικού πολέμου»: ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας.

 

Αυτή η διαβολική ατζέντα έχει υπονομεύσει την κυριαρχία των εθνικών κρατών.

 

Συνέβαλε σε ένα κύμα χρεοκοπιών. Έχει εξαθλιώσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

Οδήγησε σε ένα κατακόρυφα αυξανόμενο παγκόσμιο χρέος σε δολάρια.

 

Οι ισχυρές δομές του παγκόσμιου καπιταλισμού, το Big Money σε συνδυασμό με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και τον στρατιωτικό του μηχανισμό είναι η κινητήρια δύναμη.

 

Χρησιμοποιώντας προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες επικοινωνιών, το lockdown και το «κλείδωμα» της παγκόσμιας οικονομίας είναι άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία.

Ο κεντρικός ρόλος της δοκιμής αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης αντίστροφης μεταγραφής (RT-PCR) 

 

«Το τεστ PCR είναι μια διαδικασία. Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος».  (Δρ. Kary Mullis, βραβευμένος με Νόμπελ και εφευρέτης του RT-PCR, πέθανε τον Αύγουστο του 2019).

 

«Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR εφαρμόζεται ως μια αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα , όπως η παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων,  με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών RT- Τεστ PCR, και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών». (Δρ. Pascal Sacré , Βέλγος ιατρός με εξειδίκευση στην εντατική φροντίδα και διάσημος αναλυτής δημόσιας υγείας).

Ολόκληρη η βάση δεδομένων των «Επιβεβαιωμένων Κρουσμάτων Covid-19» δεν είναι έγκυρη

Από την αρχή, τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και οι κυβερνήσεις παρέβλεψαν και αγνόησαν τα ελαττώματα και τα ψέματα που σχετίζονται με το τεστ RT-PCR ως μέσου για τον εντοπισμό της εξάπλωσης του ιού και τον εντοπισμό του SARS-CoV-2.

Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης έχει επικρατήσει για περισσότερα από δύο χρόνια παρά το γεγονός ότι τόσο ο ΠΟΥ όσο και το CDC (με τα συνήθη υπονοούμενα) έχουν επιβεβαιώσει αυτό που ήταν γνωστό από την αρχή, τον Ιανουάριο του 2020, δηλαδή ότι τα τεστ RT-PCR που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει κάθε πολιτική εντολή, συμπεριλαμβανομένων των lockdown, της κοινωνικής αποστασιοποίησης, της μάσκας, του περιορισμού του εργατικού δυναμικού, του κλεισίματος της οικονομικής δραστηριότητας κ.λπ. ήταν εσφαλμένα και άκυρα.

Ο ΠΟΥ εξέδωσε το Mea Culpa του πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, στις 20 Ιανουαρίου 2021. Λίγους μήνες αργότερα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) (21 Ιουλίου 2021) ζήτησαν την απόσυρση του τεστ PCR ως έγκυρης μεθόδου για τον εντοπισμό και την αναγνώριση του SARS-CoV-2.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το τεστ PCR δεν θεωρείται πλέον έγκυρο από το CDC στις ΗΠΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε: Το CDC δεν αναγνωρίζει πλέον το τεστ PCR ως έγκυρη μέθοδο για τον εντοπισμό «Επιβεβαιωμένων περιπτώσεων Covid-19»;

Το CDC έχει πλέον αναγνωρίσει σταθερά ότι το τεστ PCR δεν διαφοροποιεί αποτελεσματικά μεταξύ του Covid-19 και της εποχικής γρίπης. Ένα θετικό PCR δεν συνεπάγεται «επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19». Μπορεί να είναι γρίπη ή κοινό κρυολόγημα κορωνοϊού. Το CDC ζήτησε την απόσυρσή του με ισχύ στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο.

 

Ψεύτικα δεδομένα: 465 εκατομμύρια λεγόμενα «Επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19» 

 

Εάν το τεστ PCR είναι άκυρο (επιβεβαιωμένο από πολυάριθμες μελέτες καθώς και από τον ΠΟΥ, CDC), τα 465 εκατομμύρια αποκαλούμενα «Επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19» (βλ. διάγραμμα παρακάτω, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022) συγκεντρωμένα και καταγεγραμμένα σε πίνακα παγκοσμίως από την αρχή της κρίσης του Covid-19 δεν έχουν νόημα. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε τα πιο πρόσφατα στοιχεία.

 

 

Η Συνθήκη για την Πανδημία και ο Κώδικας Επαλήθευσης QR 

 

Στις αρχές Μαρτίου 2022 ιδρύθηκε ένα Διακυβερνητικό Διαπραγματευτικό Όργανο (INB) με εντολή να δημιουργήσει τη «Συνθήκη Πανδημίας», δηλαδή μια παγκόσμια οντότητα διακυβέρνησης της υγείας υπό την αιγίδα του ΠΟΥ, η οποία θα παρακάμπτει την εξουσία των κρατών μελών του ΠΟΥ:

 

«Το INB πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση για να συντάξει και να διαπραγματευτεί ένα διεθνές μέσο για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας υπό την αιγίδα του ΠΟΥ». (Mercola)

 

 Η Συνθήκη για την Πανδημία συνδέεται με το έργο του Κώδικα Επαλήθευσης QR του ΠΟΥ, το οποίο αποσκοπεί στη δημιουργία μιας παγκόσμιας τράπεζας ψηφιακών δεδομένων 7,9 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Και οι δύο πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα από τον ΠΟΥ σε συνεργασία με την ID2020 και τη Συμμαχία Gavi, αμφότερες των οποίων χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Gates.

 

Ο Peter Koenig περιγράφει τον κωδικό QR ως:

 

«Μια απόλυτα ηλεκτρονική ταυτότητα – που συνδέει τα πάντα με τα πάντα του κάθε ατόμου (αρχεία υγείας, τραπεζικά, προσωπικά και ιδιωτικά, κ.λπ.).»

 

Σύμφωνα με τον David Scripac «Ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας βρίσκεται στα σκαριά. [Στόχος] του WEF  – και όλων των κεντρικών τραπεζών –  [είναι] η εφαρμογή ενός παγκόσμιου συστήματος στο οποίο τα προσωπικά δεδομένα όλων θα ενσωματώνονται στο δίκτυο Ψηφιακού Νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).

Ο Κωδικός επαλήθευσης QR θέτει δυνητικά τη βάση για την καθιέρωση ενός «παγκόσμιου αστυνομικού κράτους» που ελέγχεται από το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο. Είναι μέρος αυτού που ο μακαρίτης David Rockefeller  ονόμασε «η πορεία προς την παγκόσμια κυβέρνηση».

Η νομιμότητα τόσο της Συνθήκης για την Πανδημία όσο και του Κώδικα Επαλήθευσης QR υπό την αιγίδα του ΠΟΥ βασίζεται στο τεκμήριο ότι η υποτιθέμενη «Πανδημία Covid-19 είναι πραγματική» και ότι το «εμβόλιο mRNA αποτελεί ΛΥΣΗ στην υποτιθέμενη πανδημία Covid-19».

Και οι δύο πρωτοβουλίες βασίζονται στην απάτη και τη διαφθορά. Ποια είναι τα στοιχεία:

  1. Ο αριθμός των «Σωρευτικών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19»που προέκυψαν από το τεστ RT-PCR δεν δικαιολογούσε την απόφαση του ΠΟΥ να ξεκινήσει επίσημα μια πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020 . Τα νούμερα ήταν γελοιωδώς χαμηλά. Δεν υπήρχαν στοιχεία ότι ο SARS-CoV-2 εξαπλωνόταν σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

 

  1. Οι οδηγίες Lockdown που διαβιβάστηκαν τον Μάρτιο του 2020 σε περισσότερα από 190 κράτη μέλη του ΟΗΕ είναι εντελώς άκυρες.

 

  1. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί το τεστ PCR για την ανίχνευση και τον εντοπισμό του SARS-CoV2 και των υποτιθέμενων παραλλαγών του έχει αναγνωριστεί από τον ΠΟΥ και το CDC ως εντελώς δυσλειτουργική, όπως περιγράφηκε παραπάνω.

 

  1. Όλα τα δεδομένα που αφορούν σωρευτικά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19που συγκεντρώθηκαν από τις εθνικές κυβερνήσεις και καταγράφηκαν από τον ΠΟΥ από τον Ιανουάριο του 2020 είναι άκυρα και χωρίς νόημα.

 

  1. Το εμβόλιο Covid-19 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 είχε ως αποτέλεσμα ένα ανοδικό κύμα θνησιμότητας και νοσηρότητας παγκοσμίως.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνω διάκριση μεταξύ πολλών φάσεων στην εξέλιξη αυτής της κρίσης.

Φάση Ι: Γελοιωδώς χαμηλοί αριθμοί «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19» που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν την έναρξη της πανδημίας του Covid-19

 

Από την αρχή, οι εκτιμήσεις για «επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα» ήταν μέρος ενός «παιχνιδιού αριθμών».

Το πρώτο στάδιο αυτής της κρίσης ήταν η έναρξη έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) από τον ΠΟΥ στις 30 Ιανουαρίου. Αν και επίσημα δεν χαρακτηρίστηκε ως «Πανδημία», συνέβαλε ωστόσο ως αιχμή του δόρατος της εκστρατείας φόβου. Ο αριθμός των «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» με βάση λανθασμένες εκτιμήσεις (PCR) που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογηθεί αυτή η παγκόσμιας έκτασης απόφαση ήταν γελοιωδώς χαμηλός.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός εκτός Κίνας είναι της τάξης των 6,4 δισεκατομμυρίων. Στις 30 Ιανουαρίου 2020 εκτός Κίνας υπήρχαν:

83 κρούσματα σε 18 χώρες και μόνο 7 από αυτές δεν είχαν ιστορικό ταξιδιού στην Κίνα. (βλ. ΠΟΥ , 30 Ιανουαρίου 2020).

Δεν υπήρχε «επιστημονική βάση» που να δικαιολογεί την έναρξη μιας εκτεταμένης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος.

Screenshot του πίνακα του ΠΟΥ, 29 Ιανουαρίου 2020

 

Την επόμενη ημέρα, 31 Ιανουαρίου 2020: Ο Πρόεδρος Τραμπ αναστέλλει τα αεροπορικά ταξίδια με την Κίνα, γεγονός που συνέβαλε στην ευρύτερη κρίση στα αεροπορικά ταξίδια και στο εμπόριο βασικών εμπορευμάτων. Τα πέντε λεγόμενα «επιβεβαιωμένα κρούσματα» στις ΗΠΑ ήταν αρκετά για να «δικαιολογήσουν» την απόφαση του Προέδρου Τραμπ στις 31 Ιανουαρίου 2020.

 

20 Φεβρουαρίου 2020: Σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου το απόγευμα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) σε μια ενημέρωση στη Γενεύη, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, είπε ότι ήταν:

 

Ανήσυχος διότι η ευκαιρία περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού “έκλεινε”…

«Πιστεύω ότι το παράθυρο ευκαιρίας είναι ακόμα εκεί, αλλά ότι το παράθυρο στενεύει».

 

Αυτές οι δηλώσεις βασίστηκαν σε 1076 περιπτώσεις εκτός Κίνας για πληθυσμό 6,4 δισεκατομμυρίων.

 

Αυτές οι δηλώσεις «σοκ και δέος» συνέβαλαν στην ενίσχυση της εκστρατείας φόβου, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εκτός Κίνας ήταν εξαιρετικά χαμηλός.

 

Οι ημερομηνίες 20-21 Φεβρουαρίου 2020 σηματοδοτούν την έναρξη του οικονομικού κραχ του 2020, για το οποίο η δήλωση του Dr. Tedros ήταν η αιχμή του δόρατος.


11 Μαρτίου 2020: Το Lockdown. 44.729 «Επιβεβαιωμένα κρούσματα» ως αιτιολόγηση για το κλείσιμο 190 εθνικών οικονομιών.

Μια πανδημία ορίζεται ευρέως ως:

«Ένα ξέσπασμα ασθένειας που εμφανίζεται σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή (όπως πολλές χώρες ή ηπείρους) και συνήθως επηρεάζει ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού». (Webster-Merriam , η έμφαση προστέθηκε)

Υποθέτοντας ότι το τεστ PCR είναι έγκυρο (κάτι που δεν ισχύει), ο αριθμός των σωρευτικών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις 11 Μαρτίου ήταν γελοιωδώς χαμηλός: 44.279 θετικά κρούσματα PCR παγκοσμίως εκτός Κίνας.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ είχε ήδη προετοιμάσει το βήμα στη συνέντευξη Τύπου της 21ης ​​Φεβρουαρίου.

«Ο κόσμος πρέπει να κάνει περισσότερα για να προετοιμαστεί για μια πιθανή πανδημία του κορωνοϊού». Ο ΠΟΥ είχε καλέσει τις χώρες να βρίσκονται «σε φάση ετοιμότητας».

Ο ΠΟΥ κήρυξε επίσημα παγκόσμια πανδημία σε μια εποχή που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εκτός Κίνας (6,4 δισεκατομμύρια πληθυσμός) ήταν της τάξης των 44.279 και 1440 θανάτων (στοιχεία που καταγράφηκαν από τον ΠΟΥ για τις 11 Μαρτίου (στις 12 Μαρτίου) (βλ. πίνακα) Αυτά είναι τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν το lockdown και το κλείσιμο 190 εθνικών οικονομιών.

 

(Ο αριθμός των θανάτων εκτός Κίνας που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Tedros ήταν 4291 ).

Στις ΗΠΑ, που καταγράφηκε στις 11 Μαρτίου 2020, υπήρξαν σύμφωνα με το πανεπιστήμιο John Hopkins: 1335 «κρούσματα» και 29 θάνατοι («πιθανολογούμενοι» και επιβεβαιωμένοι με PCR). Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, υπήρχαν 3457 κρούσματα στις ΗΠΑ. Στον Καναδά, στις 9 Μαρτίου 2020, υπήρχαν 184 κρούσματα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΠΟΥ στις 11 Μαρτίου 2020, η εκστρατεία του φόβου ανέβασε υψηλή ταχύτητα.

Ωστόσο, με βάση αυτά τα 44.729 κρούσματα επιβλήθηκαν σαρωτικές πολιτικές lockdown σε 190 κυρίαρχες χώρες μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας λήψης αποφάσεων που αναπόφευκτα απαιτούσε διαφθορά και δωροδοκία ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων. Το Lockdown της 11ης Μαρτίου ακολουθήθηκε από τη Μαύρη Πέμπτη, ένα δεύτερο μεγάλο οικονομικό κραχ, το οποίο ακολούθησε αμέσως μετά την ανακοίνωση της πανδημίας.

Φάση II. Μάρτιος-Δεκέμβριος 2020: Εκστρατεία Φόβου. To test PCR ανεβάζει υψηλή ταχύτητα

Από τον Μάρτιο του 2020 έως την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA για τον COVID-19 τον Νοέμβριο του 2020, το τεστ PCR μπαίνει σε υψηλή ταχύτητα.

Από τις 11 Μαρτίου 2020, μετά το lockdown, οι εθνικές κυβερνήσεις κλήθηκαν να εφαρμόσουν το τεστ PCR-RT σε μαζική κλίμακα, με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων Covid παγκοσμίως.

Test, Test, Test: Οι αριθμοί άρχισαν να ανεβαίνουν με σκοπό τη δημιουργία ολοένα και περισσότερων ψεύτικων στατιστικών.

Κοιτάξτε τον παρακάτω πίνακα. Πολύ μικρός αριθμός θετικών κρουσμάτων στις αρχές Μαρτίου. Και μετά, τα θετικά κρούσματα Covid πετούν υψηλά από τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020.

Φάση III. Αρχές Νοεμβρίου 2020. Έναρξη του Παγκόσμιου Προγράμματος Εμβολιασμού κατά του Covid

Υποστηριζόμενο από την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης, το εμβόλιο mRNA παρουσιάστηκε ως λύση για τον περιορισμό της πανδημίας. Πλήρως τεκμηριωμένο, το εμβόλιο έχει πυροδοτήσει από το ξεκίνημά του τον Δεκέμβριο του 2020 μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα

Βίντεο: Σε πολλές χώρες, υπήρξε σημαντική αύξηση στη θνησιμότητα μετά την εισαγωγή του εμβολίου mRNA

 

Link video για να πάρεις κώδικα ενσωμάτωσης: https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw&t=9s

 

Joel Smalley     Πηγή: HeathData.org

Οι αποδείξεις είναι συντριπτικές. Τα τελευταία επίσημα στοιχεία δείχνουν περίπου:

65.629 θάνατοι λόγω ένεσης Covid-19 και 10.439.642 τραυματισμοί αναφέρθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου 2022, για την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί. 

 

Όμως, μόνο ένα μικρό κλάσμα των θυμάτων ή των οικογενειών του θανόντος θα υποστεί  την κουραστική διαδικασία αναφοράς θανάτων και ανεπιθύμητων συμβάντων, που σχετίζονται με τα εμβόλια, στις εθνικές υγειονομικές αρχές.


Παραπληροφόρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Ο ιός είναι «δολοφόνος και τρέξε», «Το εμβόλιο σώζει ζωές!»

Ο SARS-CoV2 που ανιχνεύθηκε με το τεστ PCR απεικονίζεται αδυσώπητα ως «ιός δολοφόνος». Υπάρχουν πολλά κρίσιμα άγνωστα σχετικά με αυτόν τον ιό, συμπεριλαμβανομένου του πώς ακριβώς σκοτώνει, αν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο – ή λιγότερο – θανατηφόρο … (Φύση)

Ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ του BBC με τίτλο: «Γιατί ο ιός είναι τόσο μεγάλη απειλή» υποστηρίζει (παραθέτοντας και παραθέτοντας εσφαλμένα την «επιστημονική γνώμη») ότι ο ιός έχει μια «χτύπα-και-τρέξε εξελικτική τακτική δολοφονίας» για τη διάδοση της μόλυνσης από τον Covid-19 παντού. Έγκαιρη αναφορά που δημοσιεύτηκε δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA:

 

«Μαιτρ της Απάτης. Στα αρχικά στάδια μιας μόλυνσης, ο ιός μπορεί να εξαπατήσει τον οργανισμό…

 

[ο ιός] Συμπεριφέρεται σαν δολοφόνος «χτύπα και τρέξε».

 

Η ποσότητα του ιού στο σώμα μας αρχίζει να κορυφώνεται μια ημέρα πριν αρχίσουμε να αρρωσταίνουμε. …

 

Χρειάζεται όμως τουλάχιστον μία εβδομάδα για να προχωρήσει ο Covid στο σημείο όπου οι άνθρωποι χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη. «Αυτή είναι μια πραγματικά λαμπρή εξελικτική τακτική – δεν κάθεσαι στο κρεβάτι, βγαίνεις έξω και περνάς καλά», λέει ο καθηγητής Lehner.

 

Έτσι, ο ιός μοιάζει με έναν επικίνδυνο οδηγό που φεύγει από τη σκηνή – ο ιός έχει μεταφερθεί στο επόμενο θύμα πολύ πριν είτε αναρρώσουμε είτε πεθάνουμε.

 

Με αυστηρούς όρους, «ο ιός δεν νοιάζεται» αν πεθάνεις, λέει ο καθηγητής Lehner [Καίμπριτζ], «αυτός είναι ένας ιός που χτυπάει και τρέχει».

 

Κάνει περίεργα και απροσδόκητα πράγματα στο σώμα ( BBC, James Gallagher, 22 Οκτωβρίου 2020, η έμφαση προστέθηκε)

Τι σκουπίδια! Το BBC προσωποποιεί τον ιό δολοφόνο, με σκοπό να δημιουργήσει πανικό. Όχι μόνο αυτές οι εντυπωσιακές αναφορές βασίζονται στα αποτελέσματα των ελαττωματικών τεστ PCR, αλλά έρχονται σε αντίθεση με τον επίσημο ορισμό του ΠΟΥ για τον Covid-19:

 

«Τα πιο κοινά συμπτώματα του COVID-19 είναι πυρετός, ξηρός βήχας και κόπωση.  Αυτά τα συμπτώματα είναι συνήθως ήπια και αρχίζουν σταδιακά. Μερικοί άνθρωποι μολύνονται αλλά έχουν μόνο πολύ ήπια συμπτώματα . Οι περισσότεροι άνθρωποι (περίπου το 80%) αναρρώνουν από τη νόσο χωρίς να χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη. Περίπου 1 στους 5 ανθρώπους που νοσούν από COVID-19 αρρωσταίνουν σοβαρά και παρουσιάζουν δυσκολία στην αναπνοή».

Επιπλέον, σπάνια αναφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης ή από πολιτικούς: Το CDC (που είναι μια υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ) επιβεβαιώνει ότι ο Covid-19 είναι παρόμοιος με τη γρίπη:

 

«Η ινφλουένζα (γρίπη) και ο COVID-19 είναι και οι δύο μεταδοτικές ασθένειες του αναπνευστικού, αλλά προκαλούνται από διαφορετικούς ιούς. O COVID-19 προκαλείται από μόλυνση με νέο κορωνοϊό (που ονομάζεται SARS-CoV-2) και η γρίπη προκαλείται από μόλυνση με ιούς γρίπης. Επειδή ορισμένα από τα συμπτώματα της γρίπης και του COVID-19 είναι παρόμοια, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ τους με βάση μόνο τα συμπτώματα και μπορεί να χρειαστεί εξέταση για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση. Η γρίπη και ο COVID-19 μοιράζονται πολλά χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο».

Εάν το κοινό είχε ενημερωθεί και καθησυχαστεί ότι ο Covid είναι «παρόμοιος με τη γρίπη», η εκστρατεία φόβου θα είχε αποτύχει. Και το πρόγραμμα εμβολίων θα είχε απορριφθεί εντελώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμβόλιο mRNA που παρουσιάστηκε στην κοινή γνώμη ως λύση για τον περιορισμό του φονικού ιού βασίστηκε στο τεστ PCR ως έγκυρο μέσο για την αξιολόγηση της εξάπλωσης της νόσου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το εμβόλιο mRNA κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου 2020. Έξι εβδομάδες αργότερα, ο ΠΟΥ καταργεί την εγκυρότητα του τεστ PCR. Με τη σειρά του, στις 21 Ιουλίου 2021, το CDC κηρύσσει το PCR άκυρο ως μέσο για την ανίχνευση του ιού.

26 Νοεμβρίου 2021: Black Friday. Η μετάλλαξη Omicron 

 

Θυμηθείτε την κρίση της Omicron, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Τρομακτικό! Μια νέα παραλλαγή του Covid που φέρεται να ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική, η οποία εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Πώς εντοπίστηκε; Με το τεστ PCR;

Ξεκίνησε τη Black Friday, την επομένη της Ημέρας των Ευχαριστιών, 26 ​​Νοεμβρίου 2021.

Πυροδότησε μια ανανεωμένη εκστρατεία φόβου καθώς και αστάθεια στα χρηματιστήρια με τις μετοχές των παραγωγών εμβολίων Big Pharma να εκτοξεύονται ψηλά. Ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κάνουν τα ενισχυτικά εμβολιασμού τους.

Η ανακοίνωση της Omicron ήταν μια προσεκτικά προετοιμασμένη απάτη. Δύο μέρες αργότερα, ο ΠΟΥ ακύρωσε ευγενικά τη δήλωση της δικής του συμβουλευτικής ομάδας εργασίας:

«Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι τα συμπτώματα που σχετίζονται με την Omicron είναι διαφορετικά από εκείνα από άλλες παραλλαγές».

Με τη σειρά της, η Δρ. Angelique Coetzee, Πρόεδρος της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης (SAMA) περιέγραψε την παραλλαγή Όμικρον ως «εξαιρετικά ήπια, για εμάς [αυτές είναι] ήπιες περιπτώσεις… Έχω μιλήσει με άλλους συναδέλφους μου και δίνουν την ίδια εικόνα». (Δείτε τη συνέντευξη βίντεο στο CNBC)

Αυτές οι διορθώσεις δεν εμπόδισαν με κανέναν τρόπο την εκστρατεία φόβου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, που υποστηρίχθηκε από την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα δημιούργησε πανικό.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε μια μαζική εκστρατεία τεστ στο σπίτι.

Δισεκατομμύρια κατ’ οίκον τεστ και τεστ αντιγόνου διανεμήθηκαν παγκοσμίως 

 

Μαζικά τεστ στο σπίτι: Ο φόβος είναι «καλός για τις επιχειρήσεις»

Κυριολεκτικά δισεκατομμύρια κιτ αντιγόνων και οικιακών τεστ έχουν διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο. Στις ΗΠΑ διατέθηκαν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο κιτ δοκιμών για έναν πληθυσμό 340 εκατομμυρίων Αμερικανών.

Στον Καναδά, διανεμήθηκαν 291 εκατομμύρια κιτ δοκιμών. Ο πληθυσμός του Καναδά είναι της τάξης των 38,5 εκατομμυρίων.

Σε πολλές χώρες, η «θανατηφόρα» παραλλαγή Omicron έγινε το πρόσχημα για την εφαρμογή ανανεωμένου μερικού lockdown, την επιτάχυνση της εντολής εμβολίου, περιορισμούς στα ταξίδια καθώς και εντολές περιορισμού και παραμονής στο σπίτι κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθούν τα στοιχεία για τα λεγόμενα «Επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19» παγκοσμίως στις αρχές Νοεμβρίου 2021. (19/11/21)

 

Αυξάνονται οι αριθμοί των ΨΕΥΤΙΚΩΝ «Επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19»

 

Συμπίπτοντας με την κρίση της Omicron, η αύξηση της εισαγωγής και της διανομής κυριολεκτικά δισεκατομμυρίων οικιακών κιτ δοκιμών αντιγόνου και αντιγόνων παγκοσμίως συνέβαλε στην αύξηση του αριθμού των ΨΕΥΤΙΚΩΝ «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19».

Σε λιγότερο από 5 μήνες (1 Νοεμβρίου 2021 έως 18 Μαρτίου 2022), τα σωρευτικά επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί.

Ο Τζο Μπάιντεν αγόρασε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο κιτ τεστ κατ’ οίκον και αντιγόνου 

 

Στις ΗΠΑ , ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι αγόραζε σε βάρος των φορολογουμένων:

«Ένα δισεκατομμύριο τεστ για να δοθούν δωρεάν στους Αμερικανούς με την ηλεκτρονική παραγγελία μισού δισεκατομμυρίου τεστ να ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου».

Αυτή η αγορά ήταν επιπλέον των προηγούμενων παραδόσεων πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων κιτ για το σπίτι.

Ξεκινώντας από τα τέλη Νοεμβρίου, τα κιτ δοκιμών στο σπίτι συνέβαλαν στην εκτόξευση των λεγόμενων «Επιβεβαιωμένων Κρουσμάτων» στις ΗΠΑ. (Δείτε γράφημα παρακάτω)

Αυτά τα στοιχεία είναι πλαστά επειδή ο ΠΟΥ και το CDC έχουν κατηγοριοποιήσει το τεστ PCR ως εντελώς άκυρο.

Και τα κατ’ οίκον τεστ κατηγοριοποιούνται ως λιγότερο αξιόπιστα από το τεστ PCR που υποστηρίζεται ως το χρυσό πρότυπο.

 

Ο Justin Trudeau αγόρασε 291 εκατομμύρια κιτ τεστ κατ’ οίκον και αντιγόνου

Στον Καναδά, ο Πρωθυπουργός Justin Trudeau διέταξε την παράδοση 94 εκατομμυρίων κιτ ταχείας δοκιμής κατ’ οίκον (συσκευές self test και test αντιγόνου) τον Νοέμβριο του 2021, τα οποία παραδόθηκαν και διανεμήθηκαν στις επαρχίες.

Άλλα 140 εκατομμύρια παραγγέλθηκαν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στις αρχές Ιανουαρίου 2022 με κόστος 1,7 δισεκατομμύρια (καναδικά) δολάρια σε βάρος των φορολογουμένων.

Ο Καναδάς έχει πληθυσμό 38,5 εκατομμυρίων κατοίκων και τώρα έχουμε 291 εκατομμύρια κιτ ταχείας δοκιμής αντιγόνου (Βλ. πίνακα παρακάτω). Με άλλα λόγια ακριβώς 7 rapid test ανά άτομο.

Αυτή η διαδικασία συνέβαλε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών στη δημιουργία φόβου και χάους στις καναδικές οικογένειες αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των λεγόμενων «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19».

Το εκτιμώμενο κόστος για τους Καναδούς φορολογούμενους είναι της τάξης των 3,5 δισεκατομμυρίων καναδικών δολαρίων.

Δείτε το Health Canada (Πίνακας παρακάτω)

 

Τεστ PCR «The Gold Standard» 

 

Κατά ειρωνικό τρόπο, τα οικιακά τεστ συγκρίνονται με το ελαττωματικό τεστ PCR, το οποίο επί του παρόντος υποστηρίζεται ως το λεγόμενο χρυσό πρότυπο. Σύμφωνα με το NYT (Ενημερώθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021 ) τα κιτ ταχείας εξέτασης αντιγόνου (rapid test) και οικιακών δοκιμών (self test) είναι λιγότερο αποτελεσματικά από το τεστ PCR:

Τα γρήγορα τεστ αντιγόνου είναι λιγότερο αξιόπιστα για την εύρεση του Covid-19 σε άτομα με χαμηλό ιικό φορτίο σε σύγκριση με τα τεστ PCR «χρυσού προτύπου» που θα λαμβάνατε από έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου στο σπίτι είχε 64 τοις εκατό πιθανότητα να εντοπίσει σωστά τον ιό σε άτομα με συμπτώματα που είχαν βγει θετικά σε τεστ PCR. (Το τεστ έπιασε μόνο το 36% περίπου όσων είχαν τον ιό αλλά δεν είχαν συμπτώματα.)

Αυτό που οι NYT αδυνατούν να αναγνωρίσουν είναι ότι το CDC είχε ζητήσει τη διακοπή του τεστ PCR «Gold Standard» στις 23 Ιουλίου 2021 πριν από την επίσημη απόσυρσή της στις 31 Δεκεμβρίου 2021. (βλ. ανάλυση παραπάνω)

Η οδηγία CDC παραδέχεται σιωπηρά ότι το τεστ PCR δεν διαφοροποιεί αποτελεσματικά μεταξύ «SARS-CoV-2 και ιών γρίπης». Αυτό το ξέραμε από την αρχή. Ενώ χρειάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια για να αναγνωρίσουν ότι το τεστ PCR είναι εντελώς ελαττωματικό και άκυρο, το τεστ PCR διατηρείται ως το χρυσό πρότυπο σε σχέση με τα κιτ τεστ αντιγόνου και κατ’ οίκον.

 

  • 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC κηρύσσει το τεστ PCR ως άκυρο
  • Μη έγκυρο τεστ PCR επικυρώθηκε ως χρυσό πρότυπο 
  • Δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια τεστ αντιγόνου και κατ’ οίκον τεστ. Αυξήστε τους αριθμούς
  • 12 Μαρτίου 2022, 201.564σωρευτικές περιπτώσεις 

 

Τα αποτελέσματα των τεστ στο σπίτι και του αντιγόνου δεν έχουν νόημα. Σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνουν αύξηση των λεγόμενων «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19».

Η αύξηση των αριθμών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παγκόσμια πώληση και διανομή δισεκατομμυρίων οικιακών τεστ και αντιγόνων. Αυτό με τη σειρά του έχει συμβάλει σε ένα νέο κύμα φόβου και κοινωνικής αναστάτωσης.

Αυτή η σχεδιασμένη αύξηση των λεγόμενων «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19» σημειώθηκε σε μια εποχή που ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

«Ο φόβος είναι καλός για τις επιχειρήσεις»: Πολύ χρήμα πίσω από τα κιτ αυτοτέστ Covid-19

Αυτό που διακυβεύεται είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση και τη διανομή κιτ αυτοτέστ Covid-19 παγκοσμίως για περίοδο αρκετών ετών.

Τον Δεκέμβριο του 2021 το Bloomberg ανέφερε ότι «η αγορά αυτοτέστ θα φτάσει τα 5,96 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 8,11 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027». Αυτά τα νούμερα αφορούν αποκλειστικά την αγορά των ΗΠΑ, η οποία αντιπροσωπεύει περίπου το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κιτ αυτοελέγχου πωλούνται επί του παρόντος σε μεγαλύτερο αριθμό χωρών. Αυτή είναι η ατζέντα πολλών δισεκατομμυρίων κερδών.

Ποιος κατέχει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας; 

Το Ίδρυμα Gates διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην έναρξη του «αυτοδιαχειριζόμενου τεστ COVID-19», το οποίο εγκρίθηκε από τον FDA στα τέλη Μαρτίου 2021.

«Η FDA πήρε αυτή την απόφαση με βάση τα αποτελέσματα μιας μελέτης που διεξήχθη από την United Health Group. Το Ίδρυμα Gates παρείχε τεχνική υποστήριξη για το σχεδιασμό αυτής της μελέτης» (Gates Foundation).

Τον Αύγουστο του 2021, το Ίδρυμα Gates μαζί με το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Foundation) του Soros επένδυσαν στην

«εξαγορά της Mologic, μιας βρετανικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη τεχνολογίας ταχέων δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19 και διαφόρων τροπικών ασθενειών».

Η Mologic περιγράφεται ως «ηγέτης στα γρήγορα τεστ[που] παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία».

Αυτή η πρωτοβουλία συνίστατο στη «μετατροπή» της Mologic σε «μια μη κερδοσκοπική κοινωνική επιχείρηση», που θα λειτουργούσε υπό την αιγίδα του Global Access Health του Ιδρύματος Gates

Ο δηλωμένος σκοπός του GAH είναι να λειτουργεί ως «μια κοινωνική επιχείρηση που επεκτείνει την πρόσβαση σε οικονομικά προσιτή ιατρική τεχνολογία αιχμής, όπως διαγνωστικά τεστ και διαδικασίες παραγωγής».

***

Δείτε το Ηλεκτρονικό Βιβλίο του Καθ. Michel Chossudovky (13 Κεφάλαια).

Παρακαλούμε προωθήστε στους φίλους και συναδέλφους σας. Ολοκληρωμένη και λεπτομερής ανάλυση:

The 2020-22 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset” (Η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού 2020-22: Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών, κατασκευασμένη οικονομική ύφεση, παγκόσμιο πραξικόπημα και «Μεγάλη Επανεκκίνηση»)

 

https://www.globalresearch.ca

 

Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2022

 

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή και μετάφραση Μαρία Σεφέρου

Προβολές : 1,831


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα