Το Μυστικό Εβραϊκό Δίκτυο των Σαγιανίμ... (Μέσα από τον ίδιο τους τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ)!!!

Το Μυστικό Εβραϊκό Δίκτυο των Σαγιανίμ... (Μέσα από τον ίδιο τους τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ)!!!

25 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:708
Μοίρασέ το

 

Οι κυβερνητικοί οργανισμοί είναι γεμάτοι με Εβραίους.

  • Μαθητικά δάνεια παραγράφονται
  • Επαγγελματικοί ανταγωνιστές δέχονται επιδρομές από ελεγκτές
  • Το Δικαστικό σώμα είναι 40% από Εβραίους και το 35% είναι μειονότητες που είναι υπό τον έλεγχό τους

 

Θα μάθετε σ’ αυτή την ανάρτηση,  πως οι Σαγιανιμ/εβραιοι δουλευουν και ανακατευουν το εσωτερικο σε καθε χωρα που φιλοξενουνται ανα τον Κοσμο.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις μέσα από τον ίδιο τους τον σατανικό βόθρο, που αποκαλύπτει παράλληλα και  τον ρόλο της δικαστικής εξουσίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Φυσικά και κυκλοφορούν και στην Ελλάδα…

Και φυσικά έχουν δικτυωθεί σε δήθεν “μπατριωτικά” ιστολόγια και με τον έλεγχο του νου που κατέχουν πολύ καλά, τα στρέφουν σε υπεράσπιση σιωνιστικών πολιτικών πιονιών…

Αλλά αυτό, όταν το αντιληφθούν οι “μπατριώτες ιστολόγοι” θα είναι πολύ αργά… θα έχουν ήδη εξευτελιστεί…

Από τον Αρχιερέα Mageson, στις 21 Ιουλίου 2011.

«Η λέξη κλειδί είναι ΣΑΓΙΑΝΙΜ. Τοπικοί εβραίοι που επιλέγουν να κατασκοπεύουν ή να βοηθούν την μοσάντ στις χώρες στις οποίες ζουν. Τοπικοί βοηθοί της Μοσάντ ή σαγιανίμ που λειτουργούν σε δυτικές χώρες»
Απόσπασμα από το βιβλίο ‘By Way of Deception’ του Victor Ostrovsky (σελ. 86-89)

Αυτό το ντοκυμαντέρ (στα αγγλικά) δείχνει πως οι Εβραίοι κατάφεραν να πετύχουν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου μέσω αυτού του δικτύου των σαγιανίμ. (δειτε οπωσδήποτε το ντοκυμαντέρ)

 

http://www.911missinglinks.com


Η δημιουργία ενός Σαγιανίμ, Το Μυστικό Εβραϊκό Δίκτυο

Τι είναι ένας Σαγιανίμ;

 

Ένας Σαγιανίμ είναι ένας Εβραίος που μπορεί να κληθεί να βοηθήσει έναν άλλο Εβραίο σε οποιοδήποτε σκοπό.

Από τη γένησή τους, οι Εβραίοι διδάσκονται για την ανωτερότητά τους και την ανάγκη για συνοχή.

Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι είναι στο υψηλότερο επίπεδο του δικτύου και οι Ασκεναζίμ Εβραίοι που συντελούν το 95% όλων των εβραίων, είναι οι εργάτες στην όλη δομή.

Εφόσον οι Σεφαραδίτες ήταν αυτοί που προσυλήτισαν τους Ασκεναζίμ, τους έκαναν πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι ο εχθρός τους, αλλά οι αδελφοί Εβραίοι τους είναι «Σιωπηλοί Φύλακες».

[Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους Σεφαραδίτες Εβραίους είναι ότι εξορίστηκαν από την Ισπανία και πήγαν σε περιοχές της Μέσης Ανατολής, ενώ οι Ασκεναζίμ παρέμειναν στην Ευρώπη και μετακινήθηκαν στην Αμερική.

Ο Εβραίος είναι Εβραίος λόγω της φυλής τους αποδεικνύουν οι φυλετικοί τους νόμοι σε συνδυασμό με τεστ DNA που δεν δείχνουν γεννετικές διαφορές ανάμεσα στα δύο είδη και ότι είναι η ίδια φυλή.

Τα γεννετικά τεστ σήμερα έχουν απομονώσει τον γενετικό κώδικα των Εβραίων και μπορούν να κάνουν εκτενή ανάλυση DNA ώστε να εντοπίσουν γενεαλογίες με βάση αυτό. Ο Ιουδαϊσμός είναι μια φυλετική θρησκεία.]

Ποιος Είναι Σαγιανίμ;

Κάθε Εβραίος αναμένεται να είναι ένας δυνητικός πράκτορας, με πικοίλες βαθμίδες.

 

Τι Κάνουν;

Εάν οι Εβραίοι ανιχνεύσουν έναν δυνητικό κίνδυνο, οι Εβραίοι Σαγιανίμ έχουν την εξουσιοδότηση να εκτελέσουν οτιδήποτε από μια απλή παρενόχληση μέχρι να καταστρέψουν επιχειρήσεις, ακόμα και πολλαπλούς φόνους.

Η Σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Η αστυνομία γνώριζε ότι εμπλέκονταν επτά άνθρωποι, αλλά πέντε μαθητές, δύο ζευγάρια γονιών, ένας υπάλληλος και ψυχίατροι, έδωσαν άλοθι και κατέστρεψαν αποδεικτικά στοιχεία.

 

Παραδείγματα

 

Ο Εβραίος λογιστής σας θα μεταδώσει όποιες πληροφορίες για τα οικονομικά σας σε έναν Εβραίο ανταγωνιστή σας, ο φιλικός Εβραίος φαρμακοποιός σας θα βοηθήσει τον Εβραίο γιατρό σας, ένας Εβραίος ταμίας θα δώσει τις πιστωτικές σας πληροφορίες. Η λίστα είναι ατελείωτη.

 

Η Κατήχηση των Σαγιανίμ Ξεκινά Από την Παιδική Ηλικία

Οικογενειακή Ζωή

Τα Εβραία παιδιά σπάνια επιτρέπεται να παίζουν με τους Εθνικούς (μη-εβραίους). Μέσα στο σπίτι το παιδί μονίμως βομβαρδίζεται με τη λέξη Γκόι [υβριστική λέξη για τους Εθνικούς]. Η λέξη Γκόι αναφέρεται στις ασχολίες υπηρεσίας. Οι υπηρέτριες, οι νταντάδες, οι κηπουροί, υδραυλικοί κτλ. αναφέρονται ως ο «Γκόι».

 

Δημοτικό

Ένα δημόσιο Εβραϊκό σχολείο θα δέχεται δωρεές και οι καλύτεροι καθηγητές μετατίθονται σε αυτήν την περιοχή. Οι μαθητές της 6ης δημοτικού σε αυτά τα ‘Μαγνητικά Σχολεία’ ισοδυναμούν με μαθητές γυμνασίου σε ένα φυσιολογικό σχολείο. Τα παιδιά των Εβραίων πάντα θα παίρνουν επιδοτήσεις ή βραβεύσεις ως ‘Πρικοισμένοι’.

Τα Εβραϊκά παιδιά που ξεχωρίζουν δίνονται στους Ραββίνους για μελλοντική καθοδήγηση.

 

Λύκειο

Σε κοινωνίες που έχουν πολλούς Εβραίους, τα δημόσια σχολεία πάντα θα έχουν προγράμματα για ‘Προικισμένους’. Για αυτούς που είναι εύποροι, τα παιδιά τους θα πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία.

 

Ανώτερη Εκπαίδευση

Εδώ είναι που έρχεται η μεγάλη ανταμοιβή. Η πρόσβαση στα καλύτερα σχολεία είναι εγκυημένη. Όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια έχουν Σαγιανίμ σε καίριες θέσεις, από Πρυτάνεις μέχρι Υπεύθυνους Εισδοχής και σε Υπεύθυνους για Φοιτητικά Προνόμια και Υποτροφίες. Κοινωνίες όπως το Χιλλέλ [Hillel] θα βοηθήσει έναν νεαρό Εβραίο σε όλη την ακαδημαϊκή του καριέρα.

Εβραίοι καθηγητές πάντα θα είναι ευνοϊκοί προς τους Εβραίους μαθητές. Εβραίοι μαθητές συντελούν το 30% της Άιβι Λιγκ [Ivy League], που αποδίδουν στην εξαιρετική τους ευφυΐα, που είναι μύθος. Τα σχολεία της Νομικής, όπως το Γέιλ [Yale], μπορεί να έχουν μια αποδοχή παραπάνω από 60%.

Επαγγελματικός Κόσμος

Σε κάθε Εβραϊκή επιχείρηση, στις συνεντεύξεις δίνουν την πρώτη προτίμηση στους Εβραίους.

Όπου αφορά Εβραίους επιχειρηματίες, έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση στα συμβόλαιά τους.

Το να πάρουν τραπεζικά δάνεια είναι περίπατος.

 

Κυβέρνηση

Οι κυβερνητικοί οργανισμοί είναι γεμάτοι με Εβραίους.

  • Μαθητικά δάνεια παραγράφονται
  • Επαγγελματικοί ανταγωνιστές δέχονται επιδρομές από ελεγκτές
  • Το Δικαστικό σώμα είναι 40% από Εβραίους και το 35% είναι μειονότητες που είναι υπό τον έλεγχό τους

Τι Αναμένεται από Έναν Σαγιανίμ;

Η τυπική ρουτίνα ενός Σαγιανίμ είναι να ευνοεί άλλους Εβραίους σε καθημερινές συναλλαγές, αλλά μπορεί να κληθεί να προστατέψει οποιαδήποτε εγκληματική επιχείρηση. Από έναν Δικαστή τροχαίας σε έναν Εφετικό δικαστή, οι φίλοι Σαγιανίμ δέχονται ειδική μεταχείριση.

Οι ειδικοί Σαγιανίμ (200.000 περίπου παγκοσμίως) αναμένεται να συνεργαστούν με οποιαδήποτε επιχείρηση της Μοσάντ συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών, σαμποτάζ και οποιαδήποτε δραστηριότητα Πέμπτης φάλαγγας. Ένα τμήμα της Μοσάντ (Κάτσας) διατηρεί αρχεία και παραμένει σε ενεργή επαφή με αυτούς.

 

Πηγή

Προβολές : 708


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα