Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γυρίσουν στις εργασίες τους;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γυρίσουν στις εργασίες τους;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

1 Σεπτεμβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:946
Μοίρασέ το

 

 

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! Συγκέντρωση και πορεία των υγειονομικών στο Σύνταγμα…

 

 

 

 

Όλος τους ο καημός να επιστρέψουν στις εργασίες τους…δίκαιο αίτημα, ΑΛΛΑ…

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ…

ΛΥΠΑΜΑΙ!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


Συγκέντρωση υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή στο Σύνταγμα και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, «σήμερα κλείνει ένα χρόνο το μέτρο των Αναστολών Εργασίας των υγειονομικών που στερεί από τα Νοσοκομεία τις υπηρεσίες 7.000 Υγειονομικών κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα».

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:


«Οι εναπομείναντες στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, την Πρόνοια που συνεχώς λιγοστεύουν εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης, ευρισκόμενοι νυχθημερόν στα Νοσοκομεία με δυσκολία έλαβαν λίγες ημέρες άδειας το καλοκαίρι και οφείλονται δεκάδες repo στον καθένα.
Ασφαλώς και θα πρέπει να λάβουν υπόψιν οι Υγειονομικές Αρχές ότι θα πρέπει να υπάρξει ετοιμότητα και επιχειρησιακό σχέδιο για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα που αναμένεται νέα έξαρση του κορωνοϊού και παράλληλα τα Νοσοκομεία δεν θα πρέπει για άλλη μια φορά να μετατραπούν σε μονοθεματικά δυσκολεύοντας την πρόσβαση σε ασθενείς άλλων παθήσεων (π.χ. χειρουργικές επεμβάσεις, χρόνιες θεραπείες κλπ.).
Με τέτοιες ελλείψεις προσωπικού οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι επισφαλείς.
Καλούμε τους Υπουργούς Υγείας με τροπολογία στη Βουλή να άρουν το μέτρο των Αναστολών Εργασίας των Υγειονομικών.
Δεν είναι δυνατόν για το σύστημα να θεωρείται εμβολιασμένος ένας συνάδελφος που έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο πριν από ενάμιση χρόνο και σωστά να εργάζεται με συνεχή προληπτικό έλεγχο και ένας ανεμβολίαστος συνάδελφος που νόσησε πριν έξι μήνες με μεγαλύτερη θωράκιση στον οργανισμό του από τον κορωνοϊό (περισσότερα αντισώματα) να τίθεται σε αναστολή και να μην μπορεί να εργασθεί με συνεχή προληπτικό έλεγχο για τον κορωνοϊό.
Το εμβόλιο προστατεύει από την βαριά νόσηση γι’ αυτό και εμβολιαστήκαμε πρώτοι σε συντριπτικά ποσοστά, δεν προστατεύει όμως από τη νόσηση και τη μετάδοση.
Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας, όπως τα τηρούσαν επί 18 μήνες οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε αναστολή και θα τα τηρούν μετά την άρση του μέτρου.
9 Σεπτεμβρίου 2022 οργανώνουμε μεγάλη Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη με πορεία που θα εκκινήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στις 8πμ.
Ένα από τα βασικά αιτήματά μας είναι η άρση των Αναστολών Εργασίας».

 

Πηγή

Προβολές : 946


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα