Το Να Αρνείται Κανείς Ότι Η Ρωσία Υιοθέτησε Τον Εξαναγκαστικό Εμβολιασμό Covid Είναι Σαν Να Αρνείται Την Πραγματικότητα.

Το Να Αρνείται Κανείς Ότι Η Ρωσία Υιοθέτησε Τον Εξαναγκαστικό Εμβολιασμό Covid Είναι Σαν Να Αρνείται Την Πραγματικότητα.

5 Ιουλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:635
Μοίρασέ το

 

Και αυτό ακριβώς θέλει να κάνετε ο κ. Aussie Cossack. Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές;

  1. Πρέπει να εκδώσετε ένα δημόσιο μήνυμα που να παραδέχεται ότι η ρωσική κυβέρνηση όντως υιοθέτησε πολιτικές που “ανάγκασαν” τους Ρώσους να εμβολιαστούν, συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού προσωπικού.
  2. Πρέπει να διαγράψετε την ανάρτηση στο Telegram (παραπληροφόρηση) που ανέφερα προηγουμένως.
  3. Πρέπει να δηλώσετε δημόσια ότι, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι είμαι μέλος της CIA (εκκρεμεί ο φάκελος).
  4. Σταματήστε να επιτίθεστε σε ανθρώπους που έχουν κάθε δικαίωμα να αναμεταδίδουν αυτά που λένε οι πατριώτες Ρώσοι μέσα στη Ρωσία για τη χώρα τους.
26 Οκτωβρίου 2021: “Αποφάσεις για την εισαγωγή υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά μιας νέας λοίμωξης από κορονοϊό για ορισμένες κατηγορίες πολιτών έχουν ήδη εγκριθεί σε όλες τις περιφέρειες της Ρωσίας, δήλωσε η Άννα Πόποβα, επικεφαλής της Rospotrebnadzor”. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, σύμφωνα με τον κ. Aussie Cossack. (πηγή: RUSSIAN STATE MEDIA)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Σε μια πολύ ζωηρή ζωντανή ροή με τον Rolo Slavskiy την Πέμπτη, ο Aussie Cossack (πραγματικό όνομα: Simeon Boikov) ισχυρίστηκε ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει ποτέ “επιβάλει” τα εμβόλια COVID στους πολίτες της -συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού προσωπικού.

Κάνει λάθος, και αν νοιάζεται για την αλήθεια -που είμαι σίγουρος ότι νοιάζεται- θα διορθώσει αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό.

Πριν πληκτρολογήσω άλλη μια λέξη, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους αναγνώστες μου που πρέπει να επανεξετάσω ένα θέμα που έχω καλύψει 10.000 φορές με αγωνιώδη λεπτομέρεια. Το εννοώ ειλικρινά: Λυπάμαι πολύ. Ωστόσο, όπως θα ανακαλύψετε σύντομα, είναι απαραίτητο να επαναδιατυπώσω την παρατηρήσιμη πραγματικότητα για 10.001η φορά.

Αντί λοιπόν να εκνευρίζεστε μαζί μου, σας παρακαλώ να με λυπηθείτε και να είστε ευγνώμονες που δεν είστε εγώ – ένας ταπεινός μπλόγκερ παγιδευμένος σε μια προσομοίωση βασανιστηρίων Σίσυφου στο διαδίκτυο, που πιθανώς σχεδιάστηκε από την DARPA για να με κάνει να τρελαθώ και να κάνω κάτι πραγματικά τρελό, όπως να κλείσω τον υπολογιστή μου και να πάω μια βόλτα.

Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Slavskiy και του Boikov πρέπει να παρακολουθηθεί ολόκληρη. Αλλά για τους δικούς μας σκοπούς θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στα σχόλια που έκανε ο Boikov ξεκινώντας περίπου από το σημείο 11:10, αφού ο Rolo συνέστησε το ιστολόγιό μου (εκτιμώ την αναφορά, κύριε):

Δεν συνιστώ {τον Edward Slavsquat]. Αυτό είναι επιζήμιο. Αυτό που κάνει είναι στην πραγματικότητα παραπληροφόρηση.

Αυτό που κάνει είναι πολύ προσεκτικά υπολογισμένες πληροφοριακές επιθέσεις που αποσκοπούν στην υπονόμευση του φιλορωσικού συναισθήματος από το παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας. Υπάρχει λόγος για τον οποίο αυτός ο τύπος κρύβεται στη Γεωργία – νομίζω ότι εκεί βρίσκεται. Διότι αν βρισκόταν στο έδαφος της Ρωσίας, θα είχε συλληφθεί.

Αυτό που κάνει είναι πολύ καταστροφικό. Και στην πραγματικότητα υπάρχουν μερικοί πρώην υπάλληλοι του Russia Today που στράφηκαν κατά της Ρωσίας ή στράφηκαν κατά του εργοδότη τους και στράφηκαν κατά των ρωσικών συμφερόντων, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για το RT και τη διαδικασία πρόσληψής του.

Έτσι, ο τύπος που μόλις ανέφερα: Διαφωνώ μαζί του. Έχει γράψει πολλά κείμενα παραπληροφόρησης. Γράφει πράγματα όπως: Οι Ρώσοι στρατιώτες επιστρατεύονται και στη συνέχεια εμβολιάζονται με τη βία. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις, ή κανείς δεν επιβάλλει τα εμβόλια στη Ρωσία.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου στη Δύση υπήρχε μια αρκετά επιθετική φιλοεμβολιαστική κυβερνητική πολιτική, στη Ρωσία οι άνθρωποι το αντιμετώπιζαν απλώς ως αστείο. Στο μέγιστο, νομίζω ότι ο επίσημος αριθμός, και είμαι βέβαιος ότι κάποιος μπορεί να με ενημερώσει στην ενότητα των σχολίων, νομίζω ότι ο επίσημος αριθμός ήταν μόνο περίπου 38% του συνόλου των εμβολιασμένων στη Ρωσία, επίσημα.

Αλλά, ωστόσο, ο αριθμός αυτός συμπεριλάμβανε – πολλοί Ρώσοι αγόρασαν απλά πλαστά πιστοποιητικά. Υπάρχει μια τεράστια μαύρη αγορά, και αν οι άνθρωποι χρειάζονταν να αποδείξουν ότι είχαν εμβολιαστεί ή οτιδήποτε άλλο – κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά. Κανείς δεν νοιαζόταν για τον εμβολιασμό στον βαθμό που νομίζει ο τύπος που αναφέρατε.

Αυτή είναι παραπληροφόρηση που διαδίδεται σχετικά με το ότι η Ρωσία είναι κάποιου είδους μεγάλη υποστηρίκτρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αναγκαστικών εμβολιασμών και τέτοια πράγματα – αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Και δεν θα με εξέπληττε αν ερευνούσαμε περαιτέρω ότι οι άνθρωποι που τα γράφουν αυτά, που δημιουργούν αυτή την αφήγηση, στην πραγματικότητα καθοδηγούνται από τη CIA ή από φιλοαμερικανικές δεξαμενές σκέψης ή ιδρύματα ή συμφέροντα, προκειμένου να αφαιρέσουν την υποστήριξη που έχουν οι Ρώσοι σε όλο το παγκόσμιο κίνημα για την ελευθερία, το παγκόσμιο κίνημα κατά του εμβολιασμού.

Διαβάστε τα όλα αυτά. Μια ματιά στην καταραμένη ζωή μου. Τι έκανα για να το αξίζω αυτό; Πολλά.

Εντάξει, υποθέτω ότι θα επαναλάβω το αυτονόητο – και πάλι. Αυτή είναι η τελευταία φορά, όμως. Μιλάω σοβαρά.

Ας αναλύσουμε ήρεμα τα σχόλια του Boikov, με εξαιρετική υπομονή και καλή διάθεση – η “μυστική μας σάλτσα” εδώ στο Edward Slavsquat.

Δεν συνιστώ [Edward Slavsquat]. Αυτό είναι επιζήμιο. Αυτό που κάνει είναι στην πραγματικότητα παραπληροφόρηση.

Αυτό που κάνει είναι πολύ προσεκτικά υπολογισμένες πληροφοριακές επιθέσεις που αποσκοπούν στην υπονόμευση του φιλορωσικού συναισθήματος από το παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας. Υπάρχει λόγος για τον οποίο αυτός ο τύπος κρύβεται στη Γεωργία – νομίζω ότι εκεί βρίσκεται. Γιατί αν βρισκόταν στο έδαφος της Ρωσίας, θα είχε συλληφθεί.

Θα επιστρέψουμε στην κατηγορία της “παραπληροφόρησης” σε λίγο.

Όσο για την “υπονόμευση του φιλορωσικού συναισθήματος από το παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας”: Ας υποθέσουμε ότι ένα τέτοιο “κίνημα” υπάρχει πράγματι και ότι έχει πρόεδρο, κάποια κεντρική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση εκπτώσεων με κέικ, και έναν εκπαιδευόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα χείλη πάπιας που δεν κάνει απολύτως τίποτα. Η τυπική οργανωτική δομή.

Η υπόθεσή μου -αλλά παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος- είναι ότι αυτός ο συνασπισμός παγκόσμιων μαχητών της ελευθερίας αντιτίθεται σε όλες τις μορφές βιοτυραννίας, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να εμφανίζεται στους χάρτες του Google -και γι’ αυτό είναι “παγκόσμιος”.

Οπότε, πώς θα αισθανόταν αυτό το διεθνές κίνημα των εραστών της ελευθερίας γι’ αυτό; …

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov προειδοποίησε ότι σε όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, “οι ανεμβολίαστοι θα ζουν λιγότερο άνετα από τους εμβολιασμένους”. Χειροκρότησε επίσης τα διατάγματα για υποχρεωτικές ενέσεις που εισήγαγαν οι περιφέρειες. Τελικά, κάθε περιφέρεια της χώρας εισήγαγε κάποια μορφή υποχρεωτικού εμβολιασμού. (πηγή)

… ή αυτό;

Ο φερόμενος ως προγραμματιστής του γενετικού κλώνου της AstraZeneca Sputnik V, Alexander Gintsburg, τάχθηκε υπέρ των ανοικτών διακρίσεων εις βάρος των μη εμβολιασμένων Ρώσων (με τη μορφή ψηφιακών αδειών υγείας και άλλων περιορισμών) σε συνέντευξή του στη Izvestia στις 8 Νοεμβρίου 2021. Λιγότερο από 24 ώρες αφότου έκανε αυτά τα αποτρόπαια σχόλια, ο Gintsburg τιμήθηκε με το Τάγμα του Alexander Nevsky από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. (πηγή)

Συγχωρέστε μου την περιέργεια, αλλά πώς θα αισθανόταν η “παγκόσμια σταυροφορία για την ελευθερία” σχετικά με αυτό; …

Τον Ιανουάριο του 2022, ο υπουργός Υγείας Mikhail Murashko δήλωσε στη Rossiyskaya Gazeta ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να συνηθίσουν την ιδέα των δελτίων υγείας, παρομοιάζοντάς τα με ένα νέο “στυλ ένδυσης”. (πηγή: RG.ru)

Πώς θα μπορούσε να αντιδράσει το “παγκόσμιο κίνημα για την ελευθερία” σε αυτό; …

O πρόεδρος Πουτιν σημείωσε ότι όλες οι αρχές πρέπει να προετοίμαστουν για την εισαγωγή του QR κώδικα – 17 Δεκεμβρίου 2021. (πηγή: TASS)

Μια γρήγορη υπενθύμιση για όσους ξέφυγαν πρόσφατα από τον λαβύρινθο των ασυναρτησιών του Boikov: Μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021, κάθε περιφέρεια της Ρωσίας είχε εισαγάγει ένα σύστημα “πάσο υγείας” με κωδικό QR – το οποίο από μόνο του αντιπροσώπευε “περιφερειοποιημένες” ανοιχτές διακρίσεις και εξαναγκαστικό εμβολιασμό. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Τον ίδιο μήνα, η Κρατική Δούμα άρχισε να εργάζεται πάνω σε ένα “εθνικό” σύστημα κωδικών QR. Αυτή η νομοθεσία -η οποία θα αντιπροσώπευε τον ομοσπονδιακά επιβαλλόμενο de facto υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID για σχεδόν όλους τους ενήλικες Ρώσους- προκάλεσε τεράστια δημόσια κατακραυγή.

Παρά τη μαζική αντίδραση των πολιτών, το προτεινόμενο νομοσχέδιο πέρασε σε πρώτη ανάγνωση στην Κρατική Δούμα στα μέσα Δεκεμβρίου 2021. Την επόμενη ημέρα, το TASS ανέφερε:

Μιλώντας για την υιοθέτηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο Πούτιν σημείωσε ότι, σε αντίθεση με τις προσδοκίες, δεν μπορεί να ανακοινώσει ότι οι κωδικοί QR είναι περιττοί.

“Δεν μπορώ να τελειώσω με τη νότα που περιμένουν ορισμένες κοινωνικές οργανώσεις και προσωπικότητες, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα ηθικά κίνητρα όσο και τα καθήκοντα του αξιώματός μου”, δήλωσε ο αρχηγός του κράτους, επισημαίνοντας τις συνεχιζόμενες επιπλοκές στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Θα μπορούσα να το κάνω αυτό όλη μέρα, αλλά δεν θα το κάνω. Καταλαβαίνετε το νόημα.

(Για όσους δεν γνωρίζουν: Ο εθνικός νόμος για το πάσο υγείας τελικά μπήκε στο ράφι, αφού έγινε σαφές ότι πάνω από το 90% των Ρώσων ήταν αντίθετοι. Ακολουθώντας πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, η Ρωσία άρχισε να χαλαρώνει σταδιακά τα πιο ακραία “μέτρα υγείας” στις αρχές Φεβρουαρίου 2022. Ωστόσο, ορισμένες περιοχές συνέχισαν να επιμένουν στα συστήματα κωδικών QR -ακόμη και όταν η επιβολή τους γινόταν όλο και πιο αυθαίρετη. Μόνο στα μέσα Απριλίου 2022 η χώρα ήταν εντελώς απαλλαγμένη από τους κωδικούς QR).

Ερώτηση: Εάν υπάρχει ένα “παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας” κατά της ιατρικής τυραννίας, γιατί να υποστηρίζει τυφλά τη ρωσική κυβέρνηση; Γιατί η Μόσχα αξίζει τέτοιας άνευ όρων υποστήριξης, όταν ο χειρισμός της “πανδημίας” ήταν σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος με τα μέτρα “υγείας” της συλλογικής Δύσης;

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημικής υστερίας, η κύρια διαφορά μεταξύ της Ρωσίας και της συλλογικής Δύσης ήταν ότι στη Ρωσία οι άνθρωποι αψηφούσαν και αγνοούσαν ανοιχτά τους κανόνες. Φύλακες ασφαλείας μαχαιρώθηκαν επειδή ζήτησαν κωδικούς QR. Αλλά αυτό αποτελεί απόδειξη του μεγαλείου του ρωσικού λαού -και όχι της σκουπιδοκυβέρνησής του, η οποία, όπως βασικά κάθε κυβέρνηση στη Γη, επέβαλε τον ιατρικό φασισμό στους ευγνώμονες πολίτες της.

Προφανώς, ελπίζω βεβαίως ότι αυτή η εύθυμη ομάδα των παγκόσμιων πρωταθλητών της ελευθερίας θα υποστηρίξει τον ρωσικό λαό στον αγώνα του να αντιταχθεί στο ίδιο είδος τρομοκρατίας “δημόσιας υγείας” που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Αυτό όμως είναι λίγο διαφορετικό.

Από τη στιγμή που το “παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας” δεν είναι αληθινό, και οι Ρώσοι είναι, δεν βλέπω πώς κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα μπορούσε να έχει αντίρρηση να γράψω για την καταστροφική για την υγεία πραγματικότητα των πολιτικών “δημόσιας υγείας” της Μόσχας.

Συγγνώμη για τις φωνές.

Στο αποκορύφωμα της τυραννίας των ιών στη Ρωσία, έκανα ό,τι μπορούσα για να μεταδώσω τι συνέβαινε επί τόπου στη Μόσχα. Πήγα ακόμη και σε ένα συνέδριο που διοργάνωσαν οι Γιατροί της Ρωσίας για την Αλήθεια. Γνωρίζω ότι ο κ. Boikov πολεμούσε τον Vax Despotism στην Αυστραλία κατά την ίδια περίοδο, κάτι που είναι αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα εδώ; Νόμιζα ότι ήμασταν στην ίδια ομάδα.

Ας ασχοληθούμε γρήγορα με τις υπόλοιπες αθυροστομίες του Boikov.

Αδελφέ, δεν “κρύβομαι” στη Γεωργία. Ανά πάσα στιγμή, υπάρχει περίπου 25% πιθανότητα να κάθομαι σε ένα από τα πέντε σαλόνια ναργιλέ της Τιφλίδας. Αν θέλεις να προσλάβεις το Project Veritas για να μου στήσει ενέδρα, θα βρίσκομαι σε ένα από αυτά τα πέντε μέρη. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να αναζητήσετε γεωργιανά εστιατόρια που σερβίρουν φασόλια, αλλά ομολογουμένως υπάρχουν πολλά τέτοια στην Τιφλίδα.

Όλοι όσοι διαβάζουν αυτό το ιστολόγιο το γνωρίζουν αυτό. Στοιχηματίζω ότι ακόμη και η Βασιλική Μυστική Υπηρεσία Καγκουρό της Αυστραλίας το γνωρίζει αυτό. Ο Boikov το κάνει να ακούγεται σαν να κάθομαι σε μια τρύπα αράχνης στα προάστια της Τιφλίδας – σαν ένα είδος Γεωργιανού Σαντάμ Χουσεΐν – καθώς περιμένω την αναπόφευκτη σύλληψή μου από το “παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας”.

Στην πραγματικότητα, την επόμενη εβδομάδα φεύγω από την Τιφλίδα -ελπίζω για πάντα- για ένα μέρος που έχει πραγματικά λειτουργικό ρωσικό προξενείο/πρεσβεία, προκειμένου να αποκτήσω νέα βίζα ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στη Ρωσία και να επανενωθώ με τον γιο μου. Δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία θα παρεμποδιστεί με οποιονδήποτε τρόπο. Αντιθέτως, έχω πολύ καλό λόγο να πιστεύω ότι η διαδικασία αυτή θα είναι ομαλή και ευχάριστη.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Ειλικρινά, έτσι κι αλλιώς δεν σας αφορά. Θα σας κρατάω ενήμερους, όμως.

Μια γρήγορη παρατήρηση πριν συνεχίσουμε στο επόμενο τραγικό blockquote: “Αν βρισκόταν στο έδαφος της Ρωσίας, θα είχε συλληφθεί” -αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα καραγκιοζιλίκι φιλελεύθερης κουβέντας, εντελώς αποκομμένο από την πραγματικότητα.

Αν πραγματικά πιστεύετε ότι οι Ρώσοι δεν επιτρέπεται να καταδικάζουν δημοσίως τη σχέση της Μόσχας με τον ΠΟΥ, ή να αποκαλούν τον Herman Gref καθυστερημένο, ή να ασκούν κριτική σε διάφορες πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής, θα σας προέτρεπα να ξαναφορέσετε το καπέλο της σκέψης σας και να ξαναπροσπαθήσετε.

Υπάρχουν πολλά δημοφιλή, ανεξάρτητα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα οποία διοικούνται από άτομα που ζουν στη Ρωσία και τα οποία αναφέρουν όλα όσα αναφέρει αυτό το ιστολόγιο, αλλά στη ρωσική γλώσσα. Όπως γνωρίζουν όλοι οι βετεράνοι αναγνώστες του Slavsquat, αυτό το ιστολόγιο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα ρωσόφωνα μέσα ενημέρωσης. Σχεδόν κάθε δημοσίευση στο ιστολόγιο που πληκτρολογώ παραθέτει τουλάχιστον ένα ρεπορτάζ γραμμένο από Ρώσο μέσα στη Ρωσία. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ιστολόγιο για τη Ρωσία, νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ λογική και κατάλληλη συνήθεια.

Γιατί να με “συλλάβουν” επειδή πάτησα το πόδι μου στο ρωσικό έδαφος, όταν υπάρχουν αυτή τη στιγμή χιλιάδες Ρώσοι που βρίσκονται ήδη στη Ρωσία και γράφουν όλα όσα γράφω; Αλλά παρεκκλίνω.

Γιατί ο Boikov διαδίδει επικίνδυνα και επιζήμια ψέματα για την ελευθερία του Τύπου στη Ρωσία; Πολύ περίεργο.

Επόμενο.

Αυτό που κάνει είναι πολύ καταστροφικό. Και πράγματι υπάρχουν μερικοί πρώην εργαζόμενοι του Russia Today που στράφηκαν κατά της Ρωσίας ή στράφηκαν κατά του εργοδότη τους και στράφηκαν κατά των ρωσικών συμφερόντων, κάτι που αποτελεί πρόβλημα για το RT και τη διαδικασία πρόσληψής του.

Δεν θα αφιερώσω πολύ χρόνο σε αυτό το θέμα. Αν θέλετε να μάθετε τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στην απόφασή μου να παραιτηθώ από τη δουλειά μου ως “ανώτερος συντάκτης” (παιδί για τα θελήματα στην αίθουσα σύνταξης) στο RT, μπορείτε να διαβάσετε αυτό. Και παρακαλώ διαβάστε το, αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει, γιατί εξηγεί σε πολύ απλή γλώσσα πώς προέκυψε αυτό το ιστολόγιο και πώς αισθάνομαι για την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων, στη Ρωσία και στον κόσμο γενικότερα.

Αλλά για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις: Έφυγα από το RT τον Αύγουστο του 2021, πολύ πριν από την έναρξη του Μη-Παγκοσμίου Πολέμου.

Edward Slavsquat
Russia beyond the headlines
The internet changed forever in 1863 when America’s most cherished neckbeard blogger, Hank Thoreau, typed the immortal words: “Let us consider the way in which we blog.” In Blogging Without Principle, Hank proposed a radical solution to the doldrums of modern punditry: just be true to your…
Read more

Φυσικά, ενώ το RT ωραιοποιούσε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του ρωσικού λαού στο όνομα της “δημόσιας υγείας”, έγινε το ίδιο μια πλατφόρμα για τους δυσαρεστημένους Δυτικούς να επικρίνουν τις πολιτικές COVID των δικών τους κυβερνήσεων. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ, κάπου.

Τον Νοέμβριο του 2021, η αρχισυντάκτρια του RT Margarita Simonyan δημοσίευσε μια σειρά από εντελώς σχιζοφρενών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας στους φίλους και γνωστούς της που δεν έχουν κάνει εμβολιασμούς να μείνουν μακριά της και κατηγορώντας τους ότι είναι παιδοκτόνοι. Κάτι τέτοιο. Είναι πραγματικά η χειρότερη.

Edward Slavsquat
RT’s editor-in-chief screeches at unvaxxed vermin: “STAY AWAY FROM ME”; former employee accepts her generous offer!
By Riley Waggaman, a former editor at RT.com RT editor-in-chief Margarita Simonyan, our former boss, has caused incalculable harm to Russia’s mass inoculation program after promising to disappear forever—on the condition that everyone remains unvaccinated…
Read more

Ένα μήνα αργότερα, το ρωσόφωνο RT συκοφάντησε τους Ρώσους ακτιβιστές που είχαν ερωτήματα σχετικά με τις μη δοκιμασμένες γενετικές ενέσεις της χώρας και αντιτάχθηκαν στα διατάγματα υποχρεωτικού εμβολιασμού ως “εχθρούς του λαού” – ένας όρος που στη Ρωσία συνδέεται συνήθως με τις εκκαθαρίσεις της εποχής του Στάλιν.

Ο Boikov φαίνεται πολύ αναστατωμένος που παραιτήθηκα από το RT. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ. Επίσης, αν ακούσετε ολόκληρο το livestream του με τον Rolo, παραδέχεται αργότερα ότι το RT είναι ως επί το πλείστον απαίσιο και ότι η Simonyan είναι πιθανώς προδότρια επειδή σιώπησε στις 24 Ιουνίου (για την οποία έγραψα!).

Οπότε δεν είμαι καν σίγουρος γιατί ο Boikov ανέφερε την προηγούμενη δουλειά μου στο Libtard-Fink RT, και μάλλον δεν χρειαζόταν να διαβάσετε τις τελευταίες έξι παραγράφους. Λυπάμαι γι’ αυτό.

Επόμενο.

Λοιπόν, ο τύπος που μόλις ανέφερα: Διαφωνώ μαζί του. Έχει γράψει πολλά κείμενα παραπληροφόρησης. Γράφει πράγματα όπως: Οι Ρώσοι στρατιώτες επιστρατεύονται και στη συνέχεια εμβολιάζονται με τη βία. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις, ή κανείς δεν επιβάλλει τα εμβόλια στη Ρωσία.

Τέλος, φτάσαμε στο Μεγάλο Ερώτημα: ” Ήταν τα εμβόλια “αναγκαστικά” στη Ρωσία, και απαιτήθηκε από τους Ρώσους στρατιώτες να εμβολιαστούν; [Μελωδία Jeopardy. Την ακούτε;]

Ναι και ναι – αλλά το δεύτερο ναι έχει μια σημαντική υποσημείωση την οποία θα συζητήσουμε.

Πραγματικά, σε αυτό το σημείο της ανάρτησης του ιστολογίου θα έπρεπε να έχετε καταφέρει να συνθέσετε ότι στη Ρωσία όντως υπήρχε μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός που κάλυπτε ολόκληρη τη χώρα (αλλά εισήχθη σε περιφερειακό επίπεδο, και έτσι δεν φταίει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, παρόλο που ο Πούτιν υποστήριξε δημοσίως τη δημιουργία εθνικής κτηνοτροφικής ετικέτας).

Μπορείς να το διαβάσεις αυτό αν είσαι ακόμα διστακτικός, με κάποιο τρόπο.

Και αν πιστεύετε ότι όλα αυτά ήταν ύπουλη ” maskirovka” για να ξεγελάσουν τους παγκοσμιοποιητές, γιατί υπήρχαν ακόμα ανεμβολίαστοι Ρώσοι στους οποίους απαγορεύτηκε να επιστρέψουν στην εργασία τους τον … Ιανουάριο του 2023;

Πηγή: MK.ru

Ένα άλλο ενδιαφέρον ερώτημα είναι γιατί τα “περιφερειακά” διατάγματα υποχρεωτικού εμβολιασμού υιοθετήθηκαν μαζικά αμέσως μετά τις εκλογές της Κρατικής Δούμας τον Σεπτέμβριο του 2021, και πώς το ΔΝΤ προέβλεψε ως δια μαγείας ότι αυτό θα συνέβαινε;

Τα περίεργα μυαλά θα μπορούσαν επίσης να αναρωτηθούν γιατί ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Timur Maksimov δήλωσε στους δημοσιογράφους σε μια σύνοδο κορυφής ΔΝΤ/Παγκόσμιας Τράπεζας τον Οκτώβριο του 2021 ότι “μέχρι όλες οι χώρες να εμβολιαστούν στην απαιτούμενη αναλογία, ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στην παλιά κανονικότητα”.

Επειδή η Μόσχα ηγείται του “παγκόσμιου κινήματος ελευθερίας”; Βέβαια, γιατί όχι;

Η κατανόηση της πολύ εύκολα κατανοητής πραγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού COVID στον ρωσικό στρατό μπορεί να απαιτεί περισσότερα από ένα εγκεφαλικά κύτταρα, οπότε αν αυτό ακούγεται πολύ κουραστικό, ίσως να θέλετε να βουτήξετε εδώ.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατέστησε τον εμβολιασμό COVID υποχρεωτικό για όλο το προσωπικό -συμπεριλαμβανομένων των κληρωτών- τον Ιούνιο του 2021.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο ανταποκριτής σας πληκτρολόγησε ένα σύντομο μήνυμα στο Telegram αναρωτώμενος αν αυτή η πολιτική θα εφαρμοζόταν και στους 300.000 Ρώσους που μόλις είχαν επιστρατευθεί.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο διάσημος Αμερικανός ομογενής Tim Kirby -ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έντονες διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο μου- παραδέχτηκε ότι ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται να εισάγει τους νέους νεοσύλλεκτους.

πηγή : Tim Kirby Russia Hardcore (“Μια συγκεκριμένη αντιφωνία λέει επιτέλους την αλήθεια” – ο Θεός να σε ευλογεί, Tim Kirby).

Αυτό που τελικά συνέβη είναι ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας άλλαξε γνώμη.

Παρεμπιπτόντως: Τη στιγμή που έλαβα επίσημη επιβεβαίωση αυτής της απόφασης, έγραψα γι’ αυτήν. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μοιράστηκα αυτή την πληροφορία, γιατί δεν ήθελα περισσότερο ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό να υποβληθεί σε ένεση με ένα άχρηστο και επικίνδυνο πειραματικό γενετικό φάρμακο.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να προσποιείστε ότι ουσιαστικά κάθε μέλος του ρωσικού στρατού δεν ήταν εξαναγκαστικά εμβολιασμένο μέχρι τα μπούνια πριν από αυτή τη στιγμή, αυτό είναι δικαίωμά σας. Για να ξεκαθαρίσω τις κοινές παρανοήσεις, έγραψα ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς την υποχρεωτική πολιτική εμβολιασμού του ρωσικού στρατού με το COVID – η οποία στην πραγματικότητα ξεκίνησε πριν γίνει “επίσημη”. Είναι μια πολύ ανησυχητική και ανησυχητική ιστορία.

Πηγή:: V1.ru

Επόμενο.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου στη Δύση υπήρχε μια αρκετά επιθετική φιλοεμβολιαστική κυβερνητική πολιτική, στη Ρωσία οι άνθρωποι το αντιμετώπιζαν απλώς ως αστείο. Στο μέγιστο, νομίζω ότι ο επίσημος αριθμός, και είμαι βέβαιος ότι κάποιος μπορεί να με ενημερώσει στην ενότητα των σχολίων, νομίζω ότι ο επίσημος αριθμός ήταν μόνο περίπου 38% του συνόλου των εμβολιασμένων στη Ρωσία, επίσημα.

Αλλά, ωστόσο, αυτός ο αριθμός περιελάμβανε – πολλοί Ρώσοι απλά αγόρασαν πλαστά πιστοποιητικά. Υπάρχει μια τεράστια μαύρη αγορά, και αν οι άνθρωποι έπρεπε να αποδείξουν ότι ήταν εμβολιασμένοι ή οτιδήποτε άλλο – κανείς δεν το πήρε στα σοβαρά. Κανείς δεν νοιαζόταν για τον εμβολιασμό στον βαθμό που νομίζει ο τύπος που αναφέρατε.

Από τις 17 Φεβρουαρίου 2023, το 54,4% του ενήλικου πληθυσμού στη Ρωσία έχει “εμβολιαστεί πλήρως κατά του κοροναϊού” και το 60,3% του πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον ένα συστατικό του “εμβολίου”.

Boikov – γιατί οι Ρώσοι θα έπρεπε να “αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί” ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ; Το “για ταξίδια” δεν είναι καν καλός λόγος, γιατί οι περισσότερες χώρες είχαν πολύ αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους το 2021 (όταν οι περισσότεροι Ρώσοι εμβολιάστηκαν), και η συντριπτική πλειοψηφία των κρατών της ΕΕ (τα μέρη όπου οι Ρώσοι πιθανότατα θα ήθελαν να επισκεφθούν) δεν αναγνώριζαν το Sputnik V. Το γιατί ακριβώς είναι ένα μυστήριο, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια αηδιαστική γλίτσα με την AstraZeneca.

(Αν χρειάζεστε ένα επαναληπτικό μάθημα για τα εκπληκτικά οφέλη αυτού του αναπόδεικτου πολτού για την υγεία, διαβάστε αυτό).

Επόμενο.

Αυτή είναι η παραπληροφόρηση που διαδίδεται σχετικά με τη Ρωσία που είναι κάποιου είδους μεγάλος υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αναγκαστικών εμβολιασμών και τέτοια πράγματα – αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Εάν η Μόσχα δεν είναι μεγάλος υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, γιατί ανώτεροι εκπρόσωποι της ρωσικής κυβέρνησης ταξίδεψαν στη Γενεύη τον Μάιο για να πουν σε μια αίθουσα γεμάτη από άθλιους γραφειοκράτες υγείας ότι η Μόσχα είναι μεγάλος υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας;

Σταματήστε.

Εν τω μεταξύ, ο Boikov μοιράζεται άσχετα, ηλικίας άνω του ενός έτους άρθρα του Politico, τα οποία χρησιμεύουν μόνο ως ντροπιαστικές υπενθυμίσεις ότι η Μόσχα δεν θέλει να εγκαταλείψει τον ΠΟΥ.

Πραγματική, αντικειμενική παραπληροφόρηση – που φτάνει σε ένα κοινό τουλάχιστον 10 φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος του Edward Slavsquat. Κανένα σχόλιο, κύριε Αυστραλέ Κοζάκε; (πηγή: #AussieCossack Telegram Channel)

Ποιος διαδίδει “παραπληροφόρηση” εδώ, φίλε;

Επόμενο.

Και δεν θα με εξέπληττε αν ερευνούσαμε περαιτέρω ότι οι άνθρωποι που το γράφουν αυτό, που δημιουργούν αυτή την αφήγηση, στην πραγματικότητα καθοδηγούνται από τη CIA ή από φιλοαμερικανικές κάποιου είδους δεξαμενές σκέψης ή ιδρύματα ή συμφέροντα, προκειμένου να αφαιρέσουν την υποστήριξη που έχουν οι Ρώσοι σε όλο το παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας, το παγκόσμιο κίνημα κατά του εμβολιασμού.

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν.

Έχω μια προσφορά για τον κ. Boikov: Θα συντάξω έναν φάκελο για τον εαυτό μου. Έναν πολύ λεπτομερή. Στη συνέχεια μπορεί να τον χτενίσει με τον “αξιωματικό σύνδεσμο” (πράκτορα της FSB) που υπηρετεί στο ρωσικό προξενείο στο Σίδνεϊ, όπου διαμένει σήμερα.

Ειλικρινά, Boikov: Νομίζω ότι θα βαρεθείς πολύ με το αποτέλεσμα. Αλλά αν επιλέξεις να με δολοφονήσεις ως προς τον χαρακτήρα μου ούτως ή άλλως, θα προσφερθώ εθελοντικά να σε βοηθήσω να ελέγξεις τα γεγονότα της τερατώδους ηλίθιας επίθεσής σου εναντίον του προσώπου μου πριν τη δημοσιοποιήσεις. Κρίνοντας από το κανάλι σας στο Telegram, ξέρω ότι παίρνετε την αλήθεια πολύ σοβαρά, και θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διατηρήσω το άψογο ιστορικό σας.

Ας τελειώνουμε με αυτό.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Rolo, ο Boikov φαντασιωνόταν ότι θα με έσερνε από “το σβέρκο μου” σε κάποια διαταραγμένη παμπ, όπου θα μου έβαζε μυαλό.

Θα ήμουν ευτυχής να μιλήσουμε το συντομότερο δυνατό, Boikov. Αλλά πρώτα, μερικές προϋποθέσεις:

  1. Πρέπει να εκδώσετε ένα δημόσιο μήνυμα που να παραδέχεται ότι η ρωσική κυβέρνηση όντως υιοθέτησε πολιτικές που “ανάγκασαν” τους Ρώσους να εμβολιαστούν, συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού προσωπικού.
  2. Πρέπει να διαγράψετε την ανάρτηση στο Telegram (παραπληροφόρηση) που ανέφερα προηγουμένως.
  3. Πρέπει να δηλώσετε δημόσια ότι, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι είμαι μέλος της CIA (εκκρεμεί ο φάκελος).
  4. Σταματήστε να επιτίθεστε σε ανθρώπους που έχουν κάθε δικαίωμα να αναμεταδίδουν αυτά που λένε οι πατριώτες Ρώσοι μέσα στη Ρωσία για τη χώρα τους.

Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, ας κανονίσουμε μια κλήση Zoom ή κάτι τέτοιο. Μπορούμε να μιλήσουμε για ό,τι θέλετε. Σου αρέσουν τα φασόλια;

Ειλικρινά,

Riley

Δεν ξέρω πόσο ακόμα μπορώ να αντέξω. Η προσομοίωση της DARPA κερδίζει.


—Δικτυογραφία:

To deny Russia adopted coercive COVID vaccination is to deny reality

Edward Slavsquat
To deny Russia adopted coercive COVID vaccination is to deny reality
In a very lively livestream w…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/covid-eee

Προβολές : 635


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα