Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ΑΠΑΙΤΕΙ Από Τους Αμερικανούς Να Αποδεχτούν ΤΑΚΤΙΚΕΣ Διακοπές Ρεύματος Στο Ηλεκτρικό Δίκτυο Για Την “Καταπολέμηση Της Κλιματικής Αλλαγής”

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ΑΠΑΙΤΕΙ Από Τους Αμερικανούς Να Αποδεχτούν ΤΑΚΤΙΚΕΣ Διακοπές Ρεύματος Στο Ηλεκτρικό Δίκτυο Για Την “Καταπολέμηση Της Κλιματικής Αλλαγής”

9 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:234
Μοίρασέ το

 

Η είδηση έρχεται καθώς μη εκλεγμένα παγκοσμιοποιητικά όργανα, όπως το WEF, ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), συνεχίζουν να προωθούν επιθετικά τη ριζοσπαστική πράσινη ατζέντα τους σε κυρίαρχα έθνη.

Ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ, έρχονται και στην αποικία τους… στο προτεκτοράτο τους την Ελλάδα…
Η διαφορά είναι πως οι αμερικανοί έχουν πιο τσαγανο από τους… αποικιοκράτες ελληνόφωνους…
Η διαφορά είναι, πως εκεί βγάζουν όπλα…
… στην αποικιοκρατία, οι μόνοι που βγάζουν τα όπλα είναι οι κρητικοί για τα… πανηγύρια… τους γάμους και τα βαπτίσια…
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Baxter Dmitry | Διαβάστε το εδώ

 

Οι Αμερικανοί πρέπει να συνηθίσουν να ζουν με τακτικές και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στο ηλεκτρικό δίκτυο σε όλες τις ΗΠΑ για το “γενικότερο καλό” της “επίλυσης της κλιματικής κρίσης”, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab.

Η είδηση έρχεται καθώς μη εκλεγμένα παγκοσμιοποιητικά όργανα, όπως το WEF, ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), συνεχίζουν να προωθούν επιθετικά τη ριζοσπαστική πράσινη ατζέντα τους σε κυρίαρχα έθνη.

Όπως έχουμε δει επανειλημμένα, η “καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη” περιλαμβάνει την αφαίρεση των δικαιωμάτων του φορολογούμενου κοινού και την περικοπή της ποιότητας ζωής του, προωθώντας ψευδείς ισχυρισμούς για μια υποτιθέμενη “κλιματική κρίση”.

Το WEF, το οποίο έχει διατάξει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση, θέλει να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί πολίτες θα υπομένουν τουλάχιστον δύο νύχτες την εβδομάδα χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα – ανεξάρτητα από τους κινδύνους που ενέχει ένα τέτοιο σχέδιο.

Η εφημερίδα Los Angeles Times, η οποία βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της προώθησης της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, έχει ρίξει το βάρος της πίσω από το σχέδιο του WEF, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν “ευκολότερο και λιγότερο δαπανηρό να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή” αν το αμερικανικό κοινό “ήταν πρόθυμο να ζήσει με” τις διακοπές ρεύματος.

Στο άρθρο των LA Times, ο συγγραφέας Sammy Roth διερωτήθηκε τι είναι πιο κρίσιμο: “Να κρατάμε τα φώτα αναμμένα 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο ή να επιλύουμε την κλιματική κρίση;”.

Η ώθηση από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ευθυγραμμίζεται με τους ριζοσπαστικούς στόχους της πράσινης ατζέντας της κυβέρνησης του Δημοκρατικού Προέδρου Joe Biden.

Με επικεφαλής τον τσάρο του κλίματος του Jet-set της ελίτ, John Kerry, η διοίκηση Biden υποστηρίζει τους παγκοσμιοποιητικούς στόχους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και των Ηνωμένων Εθνών (UN) για την υποτιθέμενη “καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη”.

Την πρώτη ημέρα της προεδρίας του, ο Biden υπέγραψε σαρωτικά εκτελεστικά διατάγματα κατά της ενεργειακής ανεξαρτησίας για να προωθήσει περαιτέρω την πράσινη ατζέντα των παγκοσμιοποιητών.

Η κίνηση αυτή είδε τις τιμές του φυσικού αερίου και της ενέργειας να εκτοξεύονται στα ύψη, ενώ παράλληλα διατάραξε τον εφοδιασμό τροφίμων.

Ο Kerry ακολούθησε εξαπολύοντας επίθεση κατά της γεωργικής βιομηχανίας για την υποτιθέμενη “καταπολέμηση των εκπομπών” που παράγονται από την παραγωγή τροφίμων.

Όπως ανέφερε η The People’s Voice, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα από τα 13 μεγάλα έθνη που έχουν υπογράψει διεθνή συμφωνία για την πάταξη της γεωργίας και ο John Kerry έχει παραδεχτεί ότι οι κυβερνητικές κατασχέσεις γεωργικών εκμεταλλεύσεων “δεν είναι εκτός συζήτησης”.

Οι εκκλήσεις έρχονται καθώς οι ακτιβιστές για το κλίμα πιέζουν για το κλείσιμο των μονάδων παραγωγής ενέργειας στην Καλιφόρνια.

Οι ειδικοί προειδοποιούν εδώ και καιρό ότι το ηλεκτρικό δίκτυο της Καλιφόρνιας αντιμετωπίζει χρόνια πιθανών διακοπών ρεύματος και αποτυχίας, καθώς οι ηγέτες της πολιτείας συνεχίζουν να προωθούν επιθετικά μέτρα για τη μετάβαση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το δίκτυο της πολιτείας, το οποίο εξακολουθεί να τροφοδοτείται κυρίως από ορυκτά καύσιμα, μετατοπίζεται σημαντικά από το φυσικό αέριο και τον άνθρακα στην αναξιόπιστη ανανεώσιμη ενέργεια, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια.

Στο πλαίσιο της έρευνάς του, ο δημοσιογράφος των LA Times, Sammy Roth ρώτησε τους χρήστες του Twitter αν η κοινωνία θα μπορούσε να αρχίσει να μειώνει το φυσικό αέριο νωρίτερα.

Υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα “αποδεχόμενοι μερικά ακόμη μπλακ άουτ” τα επόμενα χρόνια.

Από τους εκατοντάδες ανθρώπους που απάντησαν στην ερώτησή μου, οι περισσότεροι απέρριψαν την ιδέα ότι περισσότερες διακοπές ρεύματος είναι έστω και στο ελάχιστο αποδεκτές – για λόγους πέρα από την απλή ευκολία”, παραδέχτηκε ο Roth.

Για παράδειγμα, ένα πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της υπηρεσίας ύδρευσης και ηλεκτροδότησης του Λος Άντζελες, η Aura Vasquez, είπε στον Roth ότι: “κάποιος πεθαίνει κάθε φορά που έχουμε διακοπή ρεύματος”.

Ομοίως, ο John Moura, διευθυντής αξιολόγησης αξιοπιστίας και ανάλυσης επιδόσεων στη North American Electric Reliability Corp. δήλωσε ότι οι διακοπές ρεύματος “δεν έχουν να κάνουν πραγματικά με το να κρατάμε το φως αναμμένο”.

“Το θέμα είναι να κρατάς τους ανθρώπους ζωντανούς”, είπε.

Παρά τις ανησυχίες αυτές, ο Roth δήλωσε ότι έχει καταλήξει όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα ότι “η επίλυση των κλιματικών ζητημάτων” θα “απαιτεί θυσίες” για να υπάρξει “το γενικότερο καλό”.

Τέτοιες θυσίες, υπέθεσε, θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν λιγότερη οδήγηση, κατανάλωση λιγότερου κρέατος, αποδοχή ηλιακών πάρκων μεγάλης κλίμακας που θα καταστρέψουν ορισμένα ενδιαιτήματα άγριας ζωής και κατανάλωση του κόστους των ακριβών πάνελ στις στέγες.

Μετά τις εκτεταμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Roth υποστήριξε ότι “μπορεί να μην έχουμε επιλογή” όταν πρόκειται να “μάθουμε να ζούμε με περισσότερες διακοπές ρεύματος”.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χλεύασαν το άρθρο επειδή εξέτασε την ιδέα των ενορχηστρωμένων διακοπών ρεύματος για την καταπολέμηση της “κλιματικής αλλαγής”.

Αντικρούοντας αυτό το σκεπτικό, η στρατηγικός σύμβουλος των μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφος Gabriella Hoffman έγραψε: “Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι στην πραγματικότητα οι πολιτικές καθαρού μηδενός – ή οι πιέσεις για απαλλαγή από τον άνθρακα – που οδηγούν στην αστάθεια του δικτύου, την ενεργειακή ανασφάλεια και τις διακοπές ρεύματος”.


Δικτυογραφία :

WEF Demands Americans Accept Regular Electrical Grid Blackouts To ‘Fight Climate Change’ – The People’s Voice

WEF Demands Americans Accept Regular Electrical Grid Blackouts To ‘Fight Climate Change’

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/wef-e41

Προβολές : 234


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα