Το παρακράτος ενστόλων και πολιτικών σε μια επιστολή που υπογράφει π. αρχηγός της ΕΛΑΣ και οι πολιτικές γελοιότητες Οικονόμου και Κατσαφάδου που δεν ήξεραν και δεν άκουσαν τίποτα!

Το παρακράτος ενστόλων και πολιτικών σε μια επιστολή που υπογράφει π. αρχηγός της ΕΛΑΣ και οι πολιτικές γελοιότητες Οικονόμου και Κατσαφάδου που δεν ήξεραν και δεν άκουσαν τίποτα!

11 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:463
Μοίρασέ το

 

 

Η καρατόμηση του στρατηγού Σκούμα και η τελετή παράδοσης στον διάδοχο Μαυρόπουλο που δεν έγινε ποτέ για να μην «γκρεμιστεί» η Κατεχάκη.

Η επιστολή του αποπεμφθέντος στρατηγού Σκούμα, τα λέει όλα… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΜΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ…

 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ…

 

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ.1. “ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;” ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Η ΕΣΤΙΑ…

ΜΑ Η ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό πλην της πρώτης εικόνας, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Του ειδικού συνεργάτη 
 

Τα τελευταία γεγονότα με τον νεκρό φίλαθλο της ΑΕΚ μας αναγκάζουν θα θυμηθούμε τα χειρότερα που έρχονται για τα οποία δυστυχώς έχει μιλήσει ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωσταντίνος Σκούμας που καρατομήθηκε ως θύμα στον Εμφύλιο πόλεμο που είχε ξεσπάσει μεταξύ Θεοδωρικάκου και Λευτέρη Οικονόμου.

Πριν 5 μήνες ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνος Σκούμας, όταν τον καρατόμησαν μόλις ένα μήνα από την ανανέωση της θητείας του εξαιτίας του εμφυλίου που είχε ξεσπάσει στην Κατεχάκη μεταξύ Θεοδωρικάκου και Οικονόμου σε μια επιστολή του είχε επισημάνει σημεία και τέρατα για την διάλυση της ΕΛΑΣ.

Ήταν δε, τέτοια η ντροπή της κυβέρνησης με την καρατόμηση του αρχηγο Σκούμα, που πρώτη φορά στα χρονικά δεν έγινε τελετή παραλαβής/παράδοσης στον επόμενο αρχηγό  Μαυρόπουλο, φοβούμενοι τυχόν δηλώσεις του απερχόμενου Σκούμα που θα γκρέμιζαν την Κατεχάκη.

Η προφητική κατάληξη των όσων θα συνέβαιναν, αποτυπώνεται στη τελευταία παράγραφο της επιστολής-καταγγελίας του, «Αποχωρώ με αξιοπρέπεια και καθαρή τη συνείδησή μου και παραδίδω στην κρίση όλων τα γεγονότα, τα οποία στην πορεία θα γίνουν ακόμη πιο αντιληπτά».

Η επιστολή- καταγγελία του πρώην αρχηγού



Μοναδικό κριτήριο διαχρονικά κατά την, επί σειρά ετών, υπηρεσιακή μου διαδρομή υπήρξε η προσφορά προς την κοινωνία και τον κάθε πολίτη, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις.
Η επιχειρησιακή μου ικανότητα και αποτελεσματικότητα είναι διαγνωσμένες εν τοις πράγμασι, τόσο στη διαχείριση της υβριδικής απειλής χιλιάδων μεταναστών στα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο το 2020 και την αντιμετώπιση της εξέγερσης 10.000 μεταναστών στη Λέσβο όσο και στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος με απτά στατιστικά δεδομένα.Η ακεραιότητα του χαρακτήρα μου και η διαφάνεια στις επιλογές μου είναι εγνωσμένες σε όλο το αστυνομικό προσωπικό, τους θεσμικούς φορείς με τους οποίους συνεργάστηκα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και σε όλη στην κοινωνία των πολιτών.Πίστευα πάντα, και έτσι πορεύτηκα μέχρι σήμερα, από κάθε θέση ευθύνης που υπηρέτησα ότι η εξέλιξη κάθε συναδέλφου πρέπει να γίνεται με κριτήρια αξιοκρατικά και αμιγώς υπηρεσιακά. Με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας και τη λειτουργία της σύμφωνα με τις Δημοκρατικές Αρχές και το Κράτος Δικαίου. Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου, ουδείς είναι πάνω από το Δημόσιο Συμφέρον.

 

Διαπνεόμενος από αυτές τις Αρχές και Αξίες επέμενα πάντα να τοποθετούνται σε κρίσιμες, μάχιμες θέσεις μόνο όσοι, με την επάρκεια και εμπειρία τους, μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους. Στάθηκα εμπόδιο ως Αρχηγός στην απογύμνωση των Αστυνομικών Τμημάτων και των μάχιμων υπηρεσιών του Σώματος και στη μετακίνηση αστυνομικών σε θέσεις που δεν εξυπηρετούν το κοινωνικό συμφέρον. Πάντα βρισκόμουν σε «πόλεμο» με τα κυκλώματα κάθε είδους που λυμαίνονται τον κόπο των Ελλήνων και δρούνε σε βάρος της Κοινωνίας.

Στις τελευταίες κρίσεις αγνοήθηκαν οι, υπηρεσιακά τεκμηριωμένες, αντιρρήσεις μου για πρόσωπα σε μια πρωτοφανή απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Αρχηγού και επομένως δεν θα αναλάβω ευθύνες του πολιτικού μου προϊσταμένου ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός.

Τελευταία, όπως εκ του αποτελέσματος διαφαίνεται, οι αποφάσεις μου να δρω όπως το Σύνταγμα ορίζει και η Κοινωνία απαιτεί, δηλαδή με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία δεν έτυχαν της αναμενόμενης αποδοχής.

Για την ακρίβεια, αυτές οι Αρχές μου είναι που προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, τα οποία, ως εκ του αποτελέσματος προκύπτει, οδήγησαν στη βίαιη διακοπή της θητείας μου. Μιας θητείας, η οποία ανανεώθηκε μόλις πριν από έναν περίπου μήνα.

Αποχωρώ με αξιοπρέπεια και καθαρή τη συνείδησή μου και παραδίδω στην κρίση όλων τα γεγονότα, τα οποία στην πορεία θα γίνουν ακόμη πιο αντιληπτά».

«Στάθηκα εμπόδιο ως Αρχηγός στην απογύμνωση των Αστυνομικών Τμημάτων και των μάχιμων υπηρεσιών του Σώματος και στη μετακίνηση αστυνομικών σε θέσεις που δεν εξυπηρετούν το κοινωνικό συμφέρον. Πάντα βρισκόμουν σε «πόλεμο» με τα κυκλώματα κάθε είδους που λυμαίνονται τον κόπο των Ελλήνων και δρούνε σε βάρος της Κοινωνίας» , « Στις τελευταίες κρίσεις αγνοήθηκαν οι, υπηρεσιακά τεκμηριωμένες, αντιρρήσεις μου για πρόσωπα σε μια πρωτοφανή απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Αρχηγού και επομένως δεν θα αναλάβω ευθύνες του πολιτικού μου προϊσταμένου ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός.

Τελευταία, όπως εκ του αποτελέσματος διαφαίνεται, οι αποφάσεις μου να δρω όπως το Σύνταγμα ορίζει και η Κοινωνία απαιτεί, δηλαδή με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία δεν έτυχαν της αναμενόμενης αποδοχής.
Για την ακρίβεια, αυτές οι Αρχές μου είναι που προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, τα οποία, ως εκ του αποτελέσματος προκύπτει, οδήγησαν στη βίαιη διακοπή της θητείας μου»

Θα περίμενε κανείς πως αμέσως μετά από αυτές τις συγκλονιστικές καταγγελίες   να εμφανιστεί κάποιος εισαγγελέας, και να τον ρωτήσει τι εννοεί.

 
Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ!
Σήμερα γινόμαστε θεατές μια διαλυμένης ΕΛΑΣ και ενός υπουργού που με τον υφυπουργό του να παριστάνουν τους ανήξερους και να λένε ότι κανένας δεν τους είχε ενημερώσει για τον στρατό ένοπλων που εισέβαλαν στην χώρα μας!

 

 

Πηγή

Προβολές : 463


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα