Το παρακράτος των ΗΠΑ βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη.

Το παρακράτος των ΗΠΑ βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη.

29 Σεπτεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:501
Μοίρασέ το

 

 

Εδώ και χρόνια επιμένω ότι ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Ο αποτελεσματικός τρόπος. Ο μόνος δρόμος.

Στη συνέχεια, θα αναλάβουμε τη δουλίτσα που πρέπει στη φυσική πραγματικότητα.

Πολύ καλή και … αναίμακτη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

Πού  είναι τα μεγάλα μυαλά των ελλήνων χάκερς;;;

Όχι κάποιων προβληματικών που το παίζουν χακεράδες, και είναι πρακτοράκια υπηρεσιών, αλλά ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…

Παίδες, θα πάθουν ταράκουλα τα ερπετά… και θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για … παραδεισένια νησιά…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όσο πιο ξεπουλημένο είναι το φερέφωνο τόσο πιο τεντωμένο το δάχτυλο που κουνάει.
Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τον κράχτη της νέας “ταυτότητας”, τον Μπαλάσκα.
Θα ήταν καταλληλότερος αν διαφήμιζε σερβιέτες, διότι βγάζει μάτι από χιλιόμετρα η εργολαβία που έχει αναλάβει: συνδυασμός φτηνής προώθησης προϊόντος, προσπάθειας τρομοκράτησης και θρασύδειλων απειλών – με αυτή τη σειρά. Καρφώνονται, μεγαλοπρεπώς.
Προσωπικά πιστεύω ότι δείκτες που κουνιώνται προς την κοινωνία πρέπει να κόβονται.
Αγνοείστε τους. Όσο λιγότεροι αγοράσουν το παραμύθι, τόσες πιο πολλές “ταυτότητες” θα βάλουν στον πάτο τους οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι της Ατζέντας, οι οποίοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως όπως κάθε ανθυπο-λακές.
Από την άλλη ο αδίστακτος απατεώνας, ο Μπιλ Γκέιτς, στεναχωριέται, λέει, που τόσα εκατομμύρια άνθρωποι διεθνώς δεν αποδέχθηκαν το λειτουργικό σύστημα των νέων “ταυτοτήτων”, με αποτέλεσμα να στερούνται μερικών βολικών και εξυπηρετικών μέσων και διευκολύνσεων.
Όπου ακούω τις λέξεις “εξυπηρέτηση” και “διευκόλυνση” μυρίζομαι ασφυξία και ανθρώπινο αίμα. Ο Γκέιτς, πιο πονηρός απ’ την ντόπια χούντα, επικαλείται το προνόμιο της άνεσης και του βολέματος. Ξέρει ότι απευθύνεται σε ημίβλακες, ηλιθίους με τεχνογνωσία.
Να όμως που τα γεγονότα ξεβρακώνουν την Ατζέντα διεθνώς, γελοιοποιώντας τη δήθεν άτρωτη λειτουργικότητά της…
Οργανωμένοι χάκερς παρέλυσαν ολόκληρο το Λας Βέγκας εδώ και μια εβδομάδα, σε μια επίδειξη δύναμης.
Η αλυσίδα των καζίνο MGM και οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής βγήκαν εκτός λειτουργίας. Δεν δουλεύει ούτε το καζανάκι στις τουαλέτες τους.
Αχρηστεύτηκε οποιαδήποτε υπηρεσία και συναλλαγή. Ακυρώνονται κρατήσεις μαζικά, λόγω αδυναμίας διεκπεραίωσης. Οι οικονομικές απώλειες, καθημερινά, είναι αστρονομικές.
Οι μηχανές σώπασαν κι έσβησαν, όλες.
Το παρακράτος των ΗΠΑ βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη.
“Άμα γουστάρουμε τα επαναφέρουμε όλα όπως ήταν πριν, μέσα σ’ ένα λεπτό, με το πάτημα ενός κουμπιού” δήλωσαν οι σαμποτέρ του κυβερνοχώρου.
Εδώ και χρόνια επιμένω ότι ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Ο αποτελεσματικός τρόπος. Ο μόνος δρόμος.
Στη συνέχεια, θα αναλάβουμε τη δουλίτσα που πρέπει στη φυσική πραγματικότητα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 501


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα