Το “πράσινο φως” από την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την ολική σύγκρουση!

Το “πράσινο φως” από την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την ολική σύγκρουση!

16 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

 

 Εντολή Μαρινάκη προς πάσα κατεύθυνση σε όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει. “Γκρεμίστε τον μέχρι τον Δεκέμβρη”.

Ο εκβιασμός της κυβέρνησης με το Noor1 για να τον “έχει στο χέρι”.

 

 

 

Όπως αντιληφθήκατε … ότι πει το … ΧΡΗΜΑ…

Μια εφοπλιστική παρέα που καθορίζει ποιός θα ανέβει στην εξουσία…

Δηλαδή, ποιό ΛΑΜΟΓΙΟ, ποιός ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ… ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ…

Αυτοί πριν τρία χρόνια δεν στήριξαν την υποψηφιότητα Μητσοτάκη;;;

 

Και  στο βάθος, ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

Η απόφαση του μεγαλοεφοπλιστή και κυρίαρχου στα ΜΜΕ Βαγγέλη Μαρινάκη είναι άνευ επιστροφής! 

 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται απολύτως καμία αμφισβήτηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει “Mega, Νέα, Βήμα, in.gr, tanea.gr, tovima.gr.” με επίσημο τρόπο αλλά και άλλα τόσα που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του με ανεπίσημο τρόπο να “τερματίσουν” στο κόκκινο τις αποκαλύψεις σε βάρος της κυβέρνησης για τις υποκλοπές. “Γκρεμίστε τον μέχρι τον Δεκέμβρη”.
Αυτή είναι η εντολή που βγήκε από τα χείλη του μέχρι εχθές υποστηρικτή της κυβέρνησης.
Για όσους γνωρίζουν τον γνωστό εφοπλιστή δεν αποτελεί έκπληξη η στάση του αυτή, από την ώρα που έγινε αντιληπτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Μεγάρου Μαξίμου που χρησημοποίησε μέσα μαφίας για να πλήξει την ίδια την Δημοκρατία. 
 
Φυσικά η αποκορύφωση ήταν το χτύπημα κάτω από την Μέση του ιδίου του εφοπλιστή από τον άνθρωπο που οφείλει την εκλογή του σε εκείνον.
 
Η μετωπική κυβέρνησης με Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει στην πολιτική και τη μιντιακή ιστορία ως… μια από τις πλέον απροσδόκητες της δημοσιογραφικής ιστορίας.

Μια αναμέτρηση με άγνωστη κατάληξη αφού θυμίζει την εποχή που ενώθηκαν οι εκδότες, με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκοτά, κατά του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωρίζει πως αν τώρα βάλει “νερό στο κρασί του” θα αποτελεί ήττα για αυτόν άνευ προηγουμένου. Για όσους το γνωρίζουν ξέρουν καλά πως όταν ξεκινάει κάτι το τερματίζει παίζοντας κορώνα γράμματα τα πάντα.
Όπως έχει επισημάνει το edolio5 ο διαρκής εκβιασμός της κυβέρνησης σε βάρος του με την υπόθεση του Noor1, που η δικαιοσύνη έχει επί 4 χρόνια σε εκκρεμότητα (!), ήταν ένας ακόμη λόγος που τον οδήγησαν στην ολική μετωπική σύγκρουση.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι στην σύγκρουση αυτή είναι “μέτοχος” και η οικογένεια Βαρδινογιάννη αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ιδιαίτερα σοβαρή και θεσμική την μακροχρόνια παρουσία στην Ελληνική επιχειρηματικότητα αυτής της οικογένειας, διατηρώντας μάλιστα ισχυρούς δεσμούς σεβασμού.

 

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα