Το σκοτεινό μυαλό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το σκοτεινό μυαλό της Ντόρας Μπακογιάννη.

10 Ιανουαρίου, 2024 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,362
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω τον τίτλο και το θέμα και αναρωτιέμαι: ΣΚΟΤΕΙΝΟ Ή ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;;;

 

 

 

Τι εννοεί το συγχυσμένο της μυαλό; Τα παιδιά με τους ανώμαλους που παριστάνουν τους γονείς θα έχουν ίσα δικαιώματα με τα παιδιά που θα έχουν πατέρα και μητέρα; Θα μεγαλώσουν φυσιολογικά αυτά τα παιδιά;

Τί συμβαίνει και θέλει τόσο πολύ να ευχαριστήσει τον φτερωτό τραγόμορφο Μπαφομέτ;

 

Αν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ισχύει, περιμένετε από μια χαζαροεβραία που ήρθε σε αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της κατά την οποία συνέλαβε τον γιό της Κυριάκο Μητσοτάκη, να μην μιλήσει υπέρ της διαστροφής των ανώμαλων και της τεκνοθεσίας παιδιών που θα τα καταστρέψουν;;;

Διαβάστε για την αιμομιξία των χάζαρων που την θεωρούν αναγκαία από τα αρχαία χρόνια… και δεν θα σας κάνει καμία εντύπωση ότι λένε η Ντόρα, ο γιός της που είναι πρωθυπουργός και όλοι οι ανώμαλοι που απαιτούν να κάνουν την ελληνική κοινωνία σαν τα μούτρα τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τί εννοεί η Ντόρα Μπακογιάννη όταν λέει ότι υποστηρίζει την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους για να έχουν λέει τα παιδιά ίσα δικαιώματα με τα άλλα!

Τι εννοεί το συγχυσμένο της μυαλό; Τα παιδιά με τους ανώμαλους που παριστάνουν τους γονείς θα έχουν ίσα δικαιώματα με τα παιδιά που θα έχουν πατέρα και μητέρα; Θα μεγαλώσουν φυσιολογικά αυτά τα παιδιά;

Θα έχουν τα ίδια εφόδια στη ζωή με τα παιδιά που μεγάλωσαν σε φυσιολογικά σπίτια;

Τί έπαθε η μανδάμ και ξεστομίζει τέτοιες ανοησίες;

Τί συμβαίνει και θέλει τόσο πολύ να ευχαριστήσει τον φτερωτό τραγόμορφο Μπαφομέτ;

 

Προσπάθησε να το εξηγήσει και δείτε τί είπε: «Ξέρω σήμερα ότι αν υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τα άλλα παιδιά, είναι αυτά τα παιδάκια των γονέων οι οποίοι υπάρχουν, ναι είναι λίγοι, ναι δεν είναι πλειοψηφία, ναι η Ελληνική κοινή γνώμη είναι αντίθετη, αλλά αυτά τα παιδάκια έχουν δικαίωμα να ζήσουν με τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά. Και αυτό σας το λέω διότι έχω ζήσει τι θα πει να μην έχει δικαίωμα να μάθει ο γονιός -που έχει μεγαλώσει το παιδί, αλλά δεν είναι ο βιολογικός γονιός- πώς πάει το παιδί όταν το παιδί είναι στη ΜΕΘ. Έχω ζήσει τί θα πει να πεθαίνει ο βιολογικός γονιός και το παιδί να πηγαίνει στην πρόνοια διότι δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός ως γονιός. Έχω ζήσει τι θα πει να μην μπορείς να κληροδοτήσεις στο παιδί την περιουσία σου, στο παιδί που μεγάλωσες, με το οποίο έζησες όλη σου τη ζωή διότι απλούστατα δεν στο επιτρέπει ο νόμος και πρέπει να του κληροδοτήσεις την περιουσία σα να είναι ξένος. Είναι πολλοί οι άνθρωποι αυτοί σήμερα κύριοι συνάδελφοί; Όχι. Ποιά είναι όμως η δύναμη της δημοκρατίας. Η δύναμη της δημοκρατίας δεν είναι μόνο να κάνεις αυτό το οποίο πιστεύει η πλειοψηφία. Είναι να προστατεύσεις τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Αυτό θα πει δημοκρατία. Αυτό θα πει ανθρώπινο δικαίωμα. Και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα το κάνει.»

«…να μην έχει δικαίωμα να μάθει ο γονιός… »

«…δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός ως γονιός…»

«…να μην μπορείς να κληροδοτήσεις στο παιδί την περιουσία σου…»

Η Ντόρα Μπακογιάννη ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τα παιδιά για να προωθήσει τα εωσφορικά ψευτο«δικαιώματα» των τερψίπρωκτων.Πάντα τα παιδιά μπροστά. Ακόμα και τώρα! Αχ αυτά τα παιδιά. Όσο και να προσπαθεί η μανδάμ να διαστρέψει την πραγματικότητα, μία αλήθεια παραμένει ολοφάνερη σε αυτήν την ιστορία: καθόμαστε και συζητάμε για ομοφυλόφιλους ψευτογονείςεπειδή ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ πάνω απ’ όλα που έφτιαξε τον άνδρα και την γυναίκα και τους προίκισε με το δώρο της τεκνοποιίας μέσα από την φυσική τους ένωση. Έτσι το θέλησε ο Τριαδικός Θεός για τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς ζήλεψε ο διάβολος. Από που κι ως που «γονείς» οι ομοφυλόφιλοι; Να μας εξηγήσει η Μπακογιάννη πώς αυτοί κάνουνε παιδιά!

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ τα οποία δεν θα μεγαλώσουν φυσιολογικά με μητέρα και πατέρα αλλά με ανώμαλους που προκαλούν την οργή του Θεού και που η μεταξύ τους αφύσικη συμπεριφορά θα είναι από μόνη της μία καθημερινή κακοποίηση για το παιδί να την βλέπει. Χώρια το ότι κινδυνεύουν να γίνουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους ίδιους τους ψευτογονείς τους, όπως συχνά παρατηρείται.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, τα οποία από την τρυφερή τους ηλικία υπόκεινται σε μία συνεχή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου, που εμποτίζει μέσα στην ψυχή τους τα βρωμερότερα δηλητήρια και τα στερεί από την σωστή αγωγή που εγγυάται την υγιή, ισορροπημένη πνευματική και ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, η οποία νοικιάζεται για την μήτρα της που θα κυοφορήσει ένα ήδη καταδικασμένο παιδί. Που πήραν τα μυαλά της αέρα από τους φεμινισμούς και τσαλαπάτησε το μεγαλύτερο δώρο που της έδωσε ο Θεός την μητρότητα.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, οι οποίοι αναγκάζονται να δηλώνουν Γονέας 1 και Γονέας 2 για να συμπεριληφθούν και οι παραφύσιν που ούτε πατέρας ούτε μητέρα μπορούνε να λέγονται.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ την οποία οφείλει να προστατεύει το Κράτος για την ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ του Έθνους των Ελλήνων.

Τόση μα τόση ζημιά για μία «μειονότητα»;; Μα αυτή δεν είναι «μειονότητα» κυρία μου, ατομική βόμβα είναι στα θεμέλια της κοινωνίας.

«Δικαιώματα» στο παραφύσιν και την αμαρτία δίνει μόνο μία κοινωνία που θέλει να αυτοκτονήσει, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

Οι κοινωνίες που επιθυμούν να επιβιώσουν δεν επιβραβεύουν τις εκφυλιστικές καταστάσεις. Θεραπεύουνε τον άνθρωπο, δεν απλώνουν την αμαρτία του στους άλλους. Ο καλός γεωργός τ’ αγκάθια και τα άγρια θα τα ξεριζώσει από το χωράφι του. Θα κάψει τα ξερά και δεν θα τ’ αφήσει να πνίξουνε τα ήμερα. Έτσι κάνει ο καλός γεωργός για να έχει σοδειά την επόμενη χρονιά.

Έτσι θα κάνουμε κι εμείς με την βοήθεια του Κυρίου για να έχουμε μέλλον στην Πατρίδα μας.


Όποιος την αντέχει… γιατί δεν αντέχεται…

 

 


Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,362


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα