ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ...

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ...

12 Ιανουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:714
Μοίρασέ το

 

 

Βασίλης Συραναστάσης: “Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ όμως της πΛανδημιας τους δεν είναι οι θάνατοι με την ταμπέλα Κοβιντ, είναι οι ζωές που δεν γεννήθηκαν και δεν πρόσφεραν ως κέρδος τα Ανθρωπο_ετη τους.

Τώρα ποιοι και γιατί πρέπει να πάνε ισόβια ή στην κρεμάλα το αφήνω στην κρίση του καθενός, τουλάχιστον σε όσους έχουν ακόμα την ικανότητα αντίληψης, νόησης και κατανόησης και κρίσης.”

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ...

Τρομακτικά τα στοιχεία που παρουσιάζει ο Βασίλης Συραναστάσης, που ήταν και ο πρώτος που μίλησε στο διαδίκτυο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ… (οι παλιοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα θυμούνται τα άρθρα του με το όνομα NICK KILO… δεκάδες οι αναρτήσεις του, πάντα με στοιχεία και δεν τόλμησε κανείς να τις αμφισβητήσει…) Τα νέα στοιχεία που παρουσιάζει, είναι ΣΟΚαριστικά…Είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να στηθούν στα τρια μέτρα και να εκτελεστουν και γι αυτή τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Αλλά λυπάμαι… σ’ αυτούς θα εντάξω και τις εγκυμονούσες… ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ…

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ”…

Τώρα, μετά την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ… ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ…

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ… 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Vasileios Syranastasis

Ποιο είναι το πραγματικο κόστος της πΛανδημιας.????
Το κόστος οι επιστήμονες ανέκαθεν το υπολογίζουν σε ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΤΗ (και είμαι σίγουρος ότι όλοι το έχετε ακουσει από πολλους επιστήμονες και από τον Ιωαννίδη πολλακις) και όχι σε απόλυτο αριθμό ανθρώπων.
Οι απατεώνες και οι εγκληματίες που διοργάνωσαν και εκτέλεσαν την θεατρική παράσταση της πΛανδημιας θα σας πούνε ότι η πΛανδημια κόστισε στην Ελλάδα 34.779 (από Worldmeter σήμερα) ανθρώπινες ζωές σε 3 χρόνια (μέσος όρος ηλικίας θανάτων με την ταμπέλα Κοβιντ πάνω απο 75 ετών, ήτοι όπως πεθαιναν πάντα).
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ όμως της πΛανδημιας τους δεν είναι οι θάνατοι με την ταμπέλα Κοβιντ, είναι οι ζωές που δεν γεννήθηκαν και δεν πρόσφεραν ως κέρδος τα Ανθρωπο_ετη τους.
Το 2019 είχαμε 85.480 γεννήσεις
Το 2020 είχαμε 85.605 γεννήσεις
Το 2021 είχαμε 86.390 γεννήσεις
Το 2022 είχαμε 77.106 γεννήσεις 😭😭😭😭😭
Σημείωση: οι γεννήσεις ενός έτους (λόγω του χρόνου της εγκυμοσύνης) επί το πλείστον αφορούν έναρξη εγκυμοσύνης το προηγουμενο έτος.
Ήτοι οι γεννήσεις του 2021 επί το πλείστον αφορούν έναρξη εγκυμοσύνης το 2020 εν μέσω πΛανδημιας ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ.
Και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο κοκογιος ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ λίγο περισσότερες γεννήσεις, κάτι που έμμεσα αποδεικνύει πως ουδέποτε υφίσταται πραγματική πανδημια ενός νέου και προηγουμένως ανύπαρκτου κοκογιου.
Η αν το θέλετε σαρκαστικά, ο κοκογιος μας πρόσφερε περισσότερες ΖΩΕΣ, είχαμε θετικό κέρδος σε Ανθρωπο-ετη.
Οι γεννήσεις όμως του 2022 αφορούν επί το πλείστον έναρξη εγκυμοσύνης το 2021 τη χρονιά που μπολιαζαν ανερυθρίαστα τους πάντες και φυσικά τις εγκυμονούσες.
Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς παρέμβασης (που βαφτίστηκε “επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”) στις εγκυμονούσες και στον πληθυσμό γενικά, ήταν μια “ΤΥΧΑΙΑ” και τεράστια ΜΕΙΩΣΗ (απώλεια ζωών που μεταφράζεται σε τεράστια απώλεια Ανθρωπο_ετων) γεννήσεων, σε απόλυτο αριθμό σε σχέση με το προηγουμενο έτος 👉 9.284 λιγότερες γεννήσεις. 9284 “απώλειες ζώων” Και απώλεια πανω απο 2 εκατομμύρια Ανθρωπο-ετων.
Αν αναγάγουμε τα 9284 μωρά που δεν γεννήθηκαν σε Ανθρωπο-ετη και τα συγκρίνουμε με τα Ανθρωπο-ετη των 34.779 ανθρώπων που πέθαναν με την ταμπέλα Κοβιντ με μέσο όρο τα 75 έτη, τότε θα δούμε ποια ειναι η πραγματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που προκάλεσε το μαζικό ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ και όχι φυσικά ο κοκογιος.
Μπορείτε να Ρωτήστε τον Ιωαννίδη να σας πει ακριβώς ποιο είναι το μέγεθος του εγκλήματος σε ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΤΗ αφου εγώ δεν είμαι “ειντικος”.
Αν λάβουμε υπόψη ένα προσδόκιμο ζωής τα 90 έτη (έτσι όπως το υπολογίζουν) τότε ο κοκογιος “προκάλεσε” Απώλεια 34779*15=521685 ανθρωπο-ετων και τέλος, εφόσον κανένας άνω των 75 ετών δεν προκειται να γεννήσει, να προσφέρει μια καινούρια ζωή και πολλά Ανθρωπο_ετη στην χώρα μας.
Αν λάβουμε υπόψη το ίδιο προσδόκιμο ζωής για τις απώλειες ζώων, των μωρων που ΔΕΝ γεννήθηκαν πάλι τα 90 έτη, τότε έχουμε μια απώλεια 9284*90=834560 ανθρωπο-ετων και σε αυτά τα Ανθρωπο-ετη που χάθηκαν πρεπει να προσθέσουμε αυτά τα Ανθρωπο-ετη που θα έδιναν όσα παιδια, εγγόνια, δισέγγονα προέκυπταν από αυτά τα 9284 μωρά που ΔΕΝ γεννήθηκαν και αυτόν τον αριθμό τον πολλαπλάσιαζουμε παλι με τα 90 έτη προσδόκιμο.
Είναι ξεκάθαρο για κάθε άνθρωπο και κάθε επιστήμονα που έχει ακόμα σώας τα φρένας και κατανοεί τι σημαίνει πραγματική ΑΠΩΛΕΙΑ, πραγματικό ΚΟΣΤΟΣ, ποιο είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκτελέστηκε και ΤΟ ΤΙ 👉💉💉💉πραγματικά κόστισε ΖΩΕΣ στην ανθρωπότητα και το ΤΙ 👉💉💉💉προκάλεσε μια πραγματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Τώρα ποιοι και γιατί πρέπει να πάνε ισόβια ή στην κρεμάλα το αφήνω στην κρίση του καθενός, τουλάχιστον σε όσους έχουν ακόμα την ικανότητα αντίληψης, νόησης και κατανόησης και κρίσης.
Update 👉👉 να επισημάνω ότι υπάρχουν κάποιες παράμετροι που είναι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι φυσικά θα παραμείνουν άγνωστοι στο ΦασιστοΚουλισταν.
Ήτοι ο αριθμός των εγκυμοσύνων (συλλήψεων) και ο αριθμός των (ζώντων νεογνών) γεννήσεων.
Η διαφορά αυτών των δυο αριθμών δείχνει πόσες εγκυμοσύνες δεν ολοκληρώθηκαν και γιατί και ανάλογα μπορούμε να γνωρίζουμε το χρόνο (στις πόσες βδομάδες κυησης) που χάθηκε το έμβρυο, εκ του οποίων δεδομένων γίνονται σοβαροί υπολογισμοί που αφορούν τη θνησιμότητα εμβρύων, νεογνών κλπ.

 

Πηγή

Προβολές : 714


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα