Το Στέλεχος της Pfizer που Ομολόγησε στο Project Veritas Τώρα Μου Λέει Όλη την Αλήθεια

Το Στέλεχος της Pfizer που Ομολόγησε στο Project Veritas Τώρα Μου Λέει Όλη την Αλήθεια

11 Φεβρουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:815
Μοίρασέ το

 

Το εμβόλιο. Είναι δολοφόνος.

Ναι, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι είναι το πρώτο εμβόλιο που χορηγείται σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Τολμώ να πω ότι αν αυτό ήταν, ας πούμε, το εμβόλιο για τον ιό HPV [Human Papilloma Virus], τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη χειρότερα.

Αν κανείς από την εταιρεία δεν πάει φυλακή…

Εμείς ποτέ δεν πηγαίνουμε. Είμαστε εξωγήινοι.

Με συγχωρείτε;

Όταν εγκαθίστασαι σε μια από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και εργάζεσαι εκεί για μια δεκαετία ή και περισσότερο, δεν είσαι πια άνθρωπος.

“… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…”!!!!!!!!!!!!

Όταν αυτά τα λέει ένας υπάλληλος ή έστω ένα διευθυντικό στέλεχος της PFIZER, μπορείτε να αντιληφθείτε τι είναι το παρακάτω ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ…

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

1 Φεβρουαρίου 2023 | Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ

 

Το στέλεχος της Pfizer που ομολόγησε το Project Veritas τώρα μου λέει όλη την αλήθεια

Και μόνο την αλήθεια για τον ιό και το εμβόλιο -στο πίσω δωμάτιο ενός ιρλανδικού μπαρ μετά από μερικά Bushmills

https://truthcomestolight.com/wp-content/uploads/2023/02/virusmirage.jpg

Το περασμένο Σάββατο, ξύπνησα από τους ήχους των γουρουνιών μου που στριγγλίζουν στη γη. Οι λύκοι μου τα οδηγούσαν πίσω στα μαντριά τους.

Σηκώθηκα με δυσκολία από το κρεβάτι και ξεφύλλισα τα 16 μηνύματα στο κινητό μου. FOX, CBS, NBC, CNN, κλπ. Με κάποιο τρόπο ήξεραν ότι ήμουν στο “The One”, και φώναζαν και παρακαλούσαν για ένα αποκλειστικό.

Τίποτα.

Η ατζέντισσα και δικηγόρος μου, η Gloria Torquemada, εμφανίστηκε καθώς κατέβαζα το 4ο φλιτζάνι καφέ μου. Οι επαφές της στη CIA είχαν εντοπίσει τον Jordan Walker, το ξαφνικά διαβόητο στέλεχος της Pfizer. Τώρα περίμενε στο μπαρ του Mick Flaherty, 16 μίλια μακριά από τη φάρμα μου. Τηλεφώνησα στον Tucker και του είπα να περιμένει, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο μέχρι το σούρουπο.

Φόρεσα το λευκό παλτό μου, κρέμασα ένα στηθοσκόπιο στο λαιμό μου, κόλλησα μια παλιά κάρτα μέλους του Blockbuster στην τσέπη του στήθους μου (“Jon Rappoport, MD”) και ξεκινήσαμε με την Bentley.

Μια ώρα αργότερα, ο Jordan και εγώ καθόμασταν στο πίσω δωμάτιο του Mick. Ήπιαμε μερικά ποτά και κουβεντιάσαμε. Ίσως και παραπάνω από μερικά.

Μετά ακολούθησε αυτό:

Τι γίνεται με τον ιό, Jordan;

Τι μ’ αυτόν;

Το πρόβλημα της απομόνωσης.

Ω, ΑΥΤΟ.

Ναι, αυτό.

Μπες κατευθείαν στο θέμα, Jon.

Ο χρόνος είναι χρήμα.

Φυσικά. Λοιπόν, πρέπει να υποσχεθείς, πρώτα, ότι τίποτα από όσα σου λέω σε αυτή τη συζήτηση δεν θα δημοσιοποιηθεί. Αυτό είναι μόνο για το παρασκήνιο.

Φυσικά. Δεν θα αποκάλυπτα ποτέ τα σχόλιά σoυ.

Εντάξει, ωραία. Λοιπόν, ο ιός. Λοιπόν, οι επιστήμονες δεν βρήκαν ποτέ έναν νέο ιό. Υποθέτουν την ύπαρξή του.

Τον συμπεραίνουν από τι;

Από ένα μάτσο υποθέσεις για τις εργαστηριακές τους διαδικασίες.

Τι κάνουν στο εργαστήριο…

είναι στην πραγματικότητα ένα συνονθύλευμα από αλαμπουρνέζικα. Δεν απομονώνουν τίποτα. Και μετά, χρησιμοποιώντας προγράμματα υπολογιστών, συγκεντρώνουν γενετικές αλληλουχίες για τον “ιό”. Αυτές οι αλληλουχίες είναι λογοτεχνικές μεταφορές.

Λογοτεχνικές Μεταφορές;

Μυθική επιστήμη.

Έτσι, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο SARS-CoV-2 υπάρχει.

Ούτε περισσότερη απόδειξη από ό,τι, ας πούμε, η “απόδειξη” ότι υπάρχει λουτρό στον Άρη. Ή ότι ένας γκέι καμπαλέρο περιπλανιέται στον γαλαξία τραγουδώντας κάντρι και γουέστερν.

Αλλά…

Αλλά χρειαζόμαστε αυτές τις μεταφορές. Ικανοποιούν τόσα πολλά συμφέροντα.

Όχι λιγότερο από όλα, τους κατασκευαστές εμβολίων.

Σωστά. Αν δεν υπάρχουν ιοί, γιατί να παράγουμε και να πουλάμε εμβόλια;

Τότε όλη αυτή η συζήτηση για την Pfizer που μεταλλάσσει σκόπιμα τον ιό και του δίνει περισσότερη δύναμη… που είναι αυτό που είπες στο Project Veritas… είναι καθαρή ανοησία;

Όχι, όχι ανοησίες. Μαλακίες υψηλού επιπέδου.

Εξηγήστε.

Είναι απλό. Το 99,999% των ιολόγων στον κόσμο πιστεύουν τις ίδιες τους τις μαλακίες. Πιστεύουν πραγματικά ότι ανακαλύπτουν νέους ιούς. Πιστεύουν πραγματικά ότι μπορούν να αυξήσουν την ισχύ αυτών των ιών. Στην πραγματικότητα το κάνουν ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, αλλά νομίζουν ότι το κάνουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Θεέ μου, Θεέ μου.

Ναι. Είναι ένα WOW. Και δουλεύει υπέροχα. Κανείς δεν θέλει να ταρακουνήσει αυτό το σκάφος. Πάρα πολλοί άνθρωποι βγάζουν πάρα πολλά χρήματα και ασκούν πάρα πολύ μεγάλη πολιτική δύναμη.

Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα εμβόλιο COVID.

Όχι. Και στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια ένεση νανοσωματιδίων. Υποτίθεται ότι καθοδηγούν τα κύτταρα του σώματος να παράγουν μια πρωτεΐνη αιχμής. Τα νανοσωματίδια περιέχουν RNA, το οποίο δίνει την εντολή. Έτσι μου είπαν.

Πολλές ανοησίες.

Σωστά.

Γιατί λοιπόν η ένεση τραυματίζει και σκοτώνει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο;

Δεν ξέρω. Υπάρχουν όλων των ειδών οι θεωρίες. Το θέμα είναι ότι, όταν παίζεις με το ανθρώπινο σώμα, επιβάλλοντας αφύσικες διαδικασίες σε αυτό, με το γενετικό υλικό [RNA], υπάρχει μια πολλαπλή επίδραση στη συνέχεια. Συμβαίνουν πράγματα.

Απρόβλεπτα πράγματα.

Ναι. Οι διαδικασίες του σώματος είναι αλληλένδετες. Αν διαταράξετε μια διαδικασία, θα έχετε άσχημες αντηχήσεις.

Το καταλαβαίνει αυτό η Pfizer;

Όλοι οι νόμιμοι ερευνητές το αντιλαμβάνονται. Δεν είναι μυστικό. Η ένεση COVID είναι πειραματική. Η ανοιχτή ιατρική βιβλιογραφία είναι πολύ ειλικρινής σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η τοποθέτηση νανοσωματιδίων στον άνθρωπο.

Κατά μία έννοια, η Pfizer είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ.

Θα την αποκαλούσα εταιρεία δημοσίων σχέσεων που επίσης τραυματίζει και σκοτώνει τεράστιο αριθμό ανθρώπων. Είμαστε βιτρίνα για μια επιχείρηση που στοχεύει στον πολιτικό έλεγχο των πληθυσμών. Εξ ου και τα λουκέτα. Τα λουκέτα ήταν ένας πρωταρχικός πολιτικός στόχος. Η ψεύτικη επιστήμη -την οποία πλασάρει η Pfizer- ήταν η ιστορία κάλυψης.

Οπότε είσαι προσωπικά διεφθαρμένος.

Φυσικά.

Δεν σας νοιάζει;

Απλά προσπαθώ να βγάλω ένα καλό μεροκάματο.

Χωρίς συνείδηση.

Το να μην έχεις συνείδηση βοηθάει.

Μου φαίνεται ότι αυτός ο ισχυρισμός ότι η Pfizer κάνει έρευνα για τον ιό για να κερδίσει τη λειτουργία του θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους σε αδιέξοδο.

Λοιπόν, σίγουρα. Επειδή νομικά, η Pfizer μπορεί πιθανότατα να ξεφύγει από το αγκίστρι. Μπορεί να πει ότι προστατεύει το κοινό μεταλλάσσοντας τον ιό και αναπτύσσοντας νέα εμβόλια που εμποδίζουν αυτές τις πιο επικίνδυνες παραλλαγές να βλάψουν όλους. Ενώ, μια πραγματική δικαστική υπόθεση που θα επιτίθεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ για τη ζημιά που προκαλεί… αυτό θα ήταν τζάκποτ. Μια ετυμηγορία κατά της Pfizer ΘΑ ήταν καταστροφική. Αν μπορούσατε ποτέ να φέρετε την υπόθεση στο δικαστήριο…

Τότε γιατί είπες στο Project Veritas ότι η Pfizer μεταλλάσσει τον ιό;

Μιλούσα μεταφορικά.

Με ποια έννοια;

Έλεγα στο Veritas τι κάνει η Pfizer με έναν φανταστικό ιό. Σκέψου το έτσι. Αυτή είναι μια πρόχειρη αναλογία: Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένα στέλεχος μιας μεγάλης αμερικανικής εταιρείας λέει στους New York Times ότι η εταιρεία του προμήθευσε κακοφτιαγμένα όπλα στα αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό, επειδή η εταιρεία του δεν κατασκεύαζε όπλα – αλλά η πραγματική ιστορία είναι ότι η εταιρεία του προμήθευε ζωτικά εξαρτήματα στις ΗΠΑ ΚΑΙ στη Γερμανία. Εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν σε εργοστάσια που κατασκεύαζαν αεροπλάνα. Βγάζοντας χρήματα και από τις δύο πλευρές. Αλλά το στέλεχος δεν λέει τίποτα γι’ αυτό.

Έδειξε με το δάχτυλο την ίδια του την εταιρεία. Αλλά για λάθος λόγο.

Ναι.

Και αυτό έκανες κι εσύ όταν μίλησες στο Project Veritas.

Περίπου. Ναι.

Ναι. Γιατί;

Ήμουν τσαντισμένος για κάποια πράγματα στη δουλειά που δεν θέλω να αναλύσω. Και μπορεί να ήμουν και λίγο μαστουρωμένος.

Με ναρκωτικά;

Απολύτως όχι. Σε ένα ναρκωτικό. Ίσως.

Τα σκάτωσες.

Προφανώς.

Και τι θα κάνεις τώρα;

Νομίζω ότι το ερώτημα είναι, τι θα μου κάνουν;

Θα καταθέσεις στο Κογκρέσο;

Αμφιβάλλω αν θα με καλέσουν. Η Pfizer έχει μεγάλη επιρροή. Και αρκετές εκατοντάδες νομοθέτες του Κογκρέσου και άλλοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι δεν με θέλουν δημόσια υπό όρκο. Αλλά αν έπρεπε να εμφανιστώ, θα έλεγα ψέματα. Θα έλεγα ότι τα σχόλιά μου στο Project Veritas παρερμηνεύτηκαν, χωρίς πλαίσιο.

Θα προσπαθούσες να ξεφύγεις από το πρόβλημα.

Ναι. Είναι μια παλιά παράδοση. Και σκέψου πόσοι δημοσιογράφοι θα με βοηθούσαν.

Η Pfizer είναι κακιά.

Νόμιζα ότι το είχαμε ήδη ξεκαθαρίσει αυτό.

Γιατί δουλεύουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί; Κάποιοι από αυτούς πρέπει να ξέρουν ότι είναι μια φωλιά του κακού.

Έχουν λογαριασμούς να πληρώσουν. Θέλουν να ζήσουν μια άνετη ζωή.

Είναι τόσο απλό;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πάντα. Κοίτα, υπάρχει ένας τύπος στην Pfizer. Ξέρει όλα όσα σας είπα σήμερα. Βγάζει περίπου 700 χιλιάρικα το χρόνο. Καρφώθηκε στον επικεφαλής της ασφάλειας για μια γυναίκα στο τμήμα του που ήταν έτοιμη να γίνει πληροφοριοδότης. Τον κάρφωσε επειδή ήθελε να προστατεύσει την Pfizer, την αγελάδα που του δίνει τον μισθό του κάθε μήνα. Αυτό ήταν το μεγάλο και το μικρό του πρόβλημα. Ο μισθός του. Το βιοτικό του επίπεδο.

Η αλήθεια, τα γεγονότα, τα εγκλήματα δεν σήμαιναν τίποτα γι’ αυτόν.

Λιγότερο από τίποτα.

Ήσουν πάντα διεφθαρμένος;

Θα έλεγα ότι πέρασα από τρία στάδια. Ως παιδί, ήμουν λίγο πολύ σαν τα άλλα παιδιά. Αφού πήγα να δουλέψω για την Pfizer και σταδιακά είδα τι πραγματικά συνέβαινε εκεί, προβληματίστηκα. Αλλά όταν πήρα προαγωγή και σημαντική αύξηση, βολεύτηκα. Γνώρισα τα προνόμια της νέας μου ζωής.

“Η κοινοτοπία του κακού”.

Ναι. Η φράση της Hannah Arendt. Για να περιγράψει τον ναζιστή γραφειοκράτη, Adolph Eichmann.

Δεν έλεγε η Arendt ότι ο Eichmann ήταν ανυποψίαστος, αποστασιοποιημένος; Ακολουθούσε εντολές για να προωθήσει την καριέρα του. Έχεις επίγνωση.

Ναι, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Είμαι σαν έναν ερευνητή που σχεδιάζει μια ακτίνα θανάτου από το διάστημα, αλλά επικεντρώνεται στα προβλήματα των Μαθηματικών που έχει μπροστά του. Κατά μία έννοια, ξέρει τι κάνει, αλλά δεν τον “δαγκώνει”.

Το εμβόλιο. Είναι δολοφόνος.

Ναι, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι είναι το πρώτο εμβόλιο που χορηγείται σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Τολμώ να πω ότι αν αυτό ήταν, ας πούμε, το εμβόλιο για τον ιό HPV [Human Papilloma Virus], τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη χειρότερα.

Αν κανείς από την εταιρεία δεν πάει φυλακή…

Εμείς ποτέ δεν πηγαίνουμε. Είμαστε εξωγήινοι.

Με συγχωρείτε;

Όταν εγκαθίστασαι σε μια από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και εργάζεσαι εκεί για μια δεκαετία ή και περισσότερο, δεν είσαι πια άνθρωπος.

Κάνει κρύο εδώ μέσα; Απλά ένιωσα μια ψύχρα.

Δεν είσαι ο πρώτος άνθρωπος που μου το λέει αυτό.

– Jon Rappoport


Δικτυογραφία :

The Pfizer Exec Who Confessed to Project Veritas Now Tells Me the Whole Truth – Truth Comes to Light

The Pfizer Exec Who Confessed to Project Veritas Now Tells Me the Whole Truth

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/pfizer-project-veritas

Προβολές : 815


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα