Το ΣΥΣΤΗΜΑ θέλει τον Κασσελάκη βουλευτή, αν εκλεγεί... ε ρε γλέντια... “Το κλουβί με τις τρελλές”, θα γίνει στη βουλή...

Το ΣΥΣΤΗΜΑ θέλει τον Κασσελάκη βουλευτή, αν εκλεγεί... ε ρε γλέντια... “Το κλουβί με τις τρελλές”, θα γίνει στη βουλή...

21 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:610
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και γελάω… Το ΣΥΣΤΗΜΑ θέλει τον/την Στέφανο στη βουλή ως … βουλευτή!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία ελπίδα του Σ.Κασσελάκη για να εκλεγεί βουλευτής είναι να παραιτηθεί ο… Ε.Αποστολάκης

Ακόμα και τότε όμως θα πρέπει να αρνηθούν την έδρα άλλοι πέντε!

 

Πάρτε ξηροκάρπια, το ποτάκι σας και ετοιμαστείτε να παρακολουθείσετε την επανάληψη της παλιάς γαλλικής κωμωδίας, με τίτλο: “ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ”!!!!!!!!!!!!!!!! (εδώ)

Σας υπόσχομαι πως θα πιάνετε την κοιλιά σας από τα γέλια…

Μετά όμως, όταν το Στέφανο γίνει πρωθυπουργός, θα κλάψετε και θα κλάψουμε όλοι με μαύρο δάκρυ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Παράκληση, όποιος βρει όλη την ταινία, “το κλουβί με τις τρελλέςLa Cage aux folles”να μου την στείλει…

 

Τελευταία ελπίδα του Σ.Κασσελάκη για να εκλεγεί βουλευτής είναι να παραιτηθεί ο… Ε.Αποστολάκης

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ε.Αποστολάκης, είναι η τελευταία ελπίδα  του Σ.Κασσελάκη για να μπορεί να έρχεται σε πολιτική αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντός της Βουλής εάν τελικά γίνει ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος απέρριψαν το σενάριο να παραιτηθούν από βουλευτές.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

«Σκοπεύω να τιμήσω την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα και την εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», ξεκαθαρίζει ο Όθωνας Ηλιόπουλος.

Οπότε ποιος άλλος μένει;

Το κόμμα εξέλεξε τρεις βουλευτές (Όθωνα Ηλιόπουλο, Έλενα Ακρίτα και Ευάγγελο Αποστολάκη).

Εάν λοιπόν παραιτηθεί ένας εκ των τριών αυτών, και αμέσως μετά οι πρώτοι πέντε επιλαχόντες αρνηθούν να πάρουν τη θέση του παραιτηθέντος ή της παραιτηθείσας (δηλαδή οι Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Ζωρζέττα Λάλη) τότε η έδρα πηγαίνει στον κ. Κασσελάκη και χρίζεται αυτομάτως βουλευτής, οπότε και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Άρα το πρώτο βήμα για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο είναι να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα ένας εκ των τριών εκλεγμένων του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Ο τελευταίος που θεωρητικά μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο… Ευάγγελος Αποστολάκης.

Πάντως ακόμα και παραίτηση του Αποστολάκη δεν αρκεί εάν δεν συμφωνήσουν και οι επόμενοι πέντε επιλαχόντες.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ να θυμίσουμε ότι όχι απλώς τάσσεται ανοικτά με τον κ. Κασσελάκη, αλλά μετείχε και στο προεκλογικό σποτ του υποψήφιου προέδρου στη Μακρόνησο, που είδαμε να τον πηγαίνει με το καΐκι του.

Οι σχέσεις τους είναι άριστες, οπότε μπορεί τελικά αυτό να είναι το πρόσωπο που θα διευκολύνει την κατάσταση ώστε να μπορέσει ο κ. Κασσελάκης να μπει στη Βουλή εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή.

 

Πηγή

Προβολές : 610


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα