Το ΣΥΣΤΗΜΑ, μπλοκάρισε την συμμετοχή του κόμματος ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ (βίντεο)

Το ΣΥΣΤΗΜΑ, μπλοκάρισε την συμμετοχή του κόμματος ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ (βίντεο)

24 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:874
Μοίρασέ το

Ανδρέας Καλογερόπουλος: “Το σύστημα βρήκε τρόπους να παρεμποδίσει την συμμετοχή μας παρακωλύοντας τη διαδικασία.

Ο αγώνας μας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Εθνική μας Ανεξαρτησία συνεχίζεται.”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα έλεγα πως ήταν αναμενόμενη η απόρριψη του κόμματος ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, υπό την προεδρία του συνταγματάρχη ε.α. Ανδρέα Καλογερόπουλου, από την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”…

Τους λόγους τους εξηγεί ο κ. Καλογερόπουλος στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών λιαν συντόμως, στις οποίες το κόμμα είναι πλέον έτοιμο να συμμετάσχει…

Γι αυτές ετοιμάζεται το κόμμα ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, προκειμένου να δώσει τη μάχη του σε μια εποχή που είναι πιο απαιτητό από κάθε άλλη, να υπάρξει ένα κόμμα που θα καταφέρει ν’ αλλάξει τη δομή ενός πολιτεύματος, έτσι όπως το κατάντησε η μεταπολίτευση και κυρίως τα δυο τελευταία κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ) που αντί να υπηρετεί την δημοκρατία, υπηρετεί τον πιο σκληρό ΦΑΣΙΣΜΟ.

Κρατήστε την αναφορά του κ. Καλογερόπουλου για τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ…

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν αναφερθεί πολλάκις σ’ αυτή τη ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ…(εδώ)

Παρατίθεται το σχετικό βίντεο της ανακοίνωσης του κ. Καλογερόπουλου και ένα σύντομο απόσπασμα των όσων λέει σ’ αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

“Αγαπητοί Συνέλληνες,

Το 1834, ο δικαστής Τερτσέτης, κατά την απολογία του , που αρνήθηκε να υπογράψει την καταδικαστική απόφαση στη δίκη του Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, σε μια στημένη σκευωρία εναντίον τους, δήλωσε ότι «η Δικαιοσύνη δεν είναι προνόμιο αλλά ιδιοκτησία της ανθρωπότητας».

Εμείς, προσθέτουμε ότι το ίδιο ισχύει και για την Ελευθερία των λαών. Κι αυτό για εμάς αποτελεί αξίωμα.

Καθημερινά, διαπιστώνουμε ότι Δικαιοσύνη και Ελευθερία λείπουν από την σημερινή Ελλάδα!

Επειδή, εμείς, έχουμε το ηθικό ανάστημα να αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε τη Δικαιοσύνη και την Ελευθερία στον τόπο μας, τολμήσαμε και ιδρύσαμε το νέο πολιτικό σχήμα, το «Ελλήνων Νέα Αρχή», με στόχο να είμαστε υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές τα 9ης Ιουνίου 2024.

Δυστυχώς, το σύστημα βρήκε τρόπους να παρεμποδίσει την συμμετοχή μας παρακωλύοντας τη διαδικασία σύστασης του Κόμματος και την καταβολή του προαπαιτούμενου χρηματικού ποσού για το παράβολο, με την μη έγκαιρη απόδοση τραπεζικού λογαριασμού.

Ωστόσο, δεν χάνουμε το κουράγιο μας. Είμαστε απλοί πολίτες, κομμάτι της κοινωνίας, που ανησυχούμε για το μέλλον των παιδιών μας και του γένους μας.

Ο αγώνας μας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Εθνική μας Ανεξαρτησία συνεχίζεται.

Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, θα υποστηρίξουμε αυτόν με τον οποίον μας συνέχουν κοινές αξίες. Δεν σας προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη παράταξη.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε, να σκεφτείτε καλά και να ψηφίσετε, όποιον εσείς επιλέξετε με μόνο κριτήριο το Εθνικό μας συμφέρον και μακριά από τα συστημικά Κόμματα!

Καμιά ψήφος δεν περισσεύει!

Ελλάς ή Τέφρα”

 

Ανακοίνωση για την μη συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 874


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα