Το σχόλιο του ιστολογίου, αξίζει περισσότερο από την είδηση...

Το σχόλιο του ιστολογίου, αξίζει περισσότερο από την είδηση...

10 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:518
Μοίρασέ το

 

Κατσαφάδος για Ν. Φιλαδέλφεια: Ούτε εγώ, ούτε ο Οικονόμου γνωρίζαμε τον ερχομό των Κροατών χούλιγκαν

 

 

 

Αρκούν μόνον οι φάτσες… γι αυτό και αξίζει το σχόλιο που θα διαβάσετε…

Καλά τα έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι των ΕΛΛΗΝΩΝ…:

ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ, ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ…

Και τα έργα αυτών, θα συμπληρώσω…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Αυτούς, ούτε για να καθαρίζουν τα κακάκια του Μπακαλιάρου δεν θα τους έπαιρνα… θα πάθαινε ψυχολογικό πρόβλημα το σκυλουδάκι μου…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μάλιστα οι κομματικές σαύρες δεν γνώριζαν, άλλα όμως τα γνωρίζουν καλά.!Μόνο και μόνο απ’ τις φάτσες, ποτέ δεν θα έπρεπε να είχαν φτάσει τόσο ψηλά. Αλήθεια αυτές οι κομματικές σαύρες έχουν παρακολουθήσει τις αποφάσεις του ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου της Τουρκίας, ποιους αποστράτευσαν, ποιους προήγαγαν;  Αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτό γνωρίζουν.

 

«Προφανώς και γίνανε πολύ σοβαρά λάθη στην πρόληψη και στη αποτροπή», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ήταν φασίστες, τρομοκράτες υπό τον μανδύα του χουλιγκανισμού, είπε για αυτούς που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

«Ο χώρος του αθλητισμού είναι χώρος πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας» ανέφερε.

«Ούτε εγώ ούτε ο κ. Οικονόμου είχαμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα» ξεκαθάρισε ο κ. Κατσαφάδος στην ΕΡΤ.

Όσο για το αν θα γίνουν άλλες καρατομήσεις, ο υφ. Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε: «Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν, όσο ψηλά κι αν είναι. Στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς».

Όσον αφορά στο αίτημα της αντιπολίτευσης για παραιτήσεις, ανέφερε ότι «Η δουλειά μας είναι να φτιάξουμε μία αστυνομία σύγχρονη και ασφαλή για τους πολίτες».

Για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟ και Μαρσέιγ, είπε ότι θα είναι πολύ αυξημένα τα μέτρα.

 

Πηγή

Προβολές : 518


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα