Το Σωματείο Απλών Ελλήνων Κλεφτών (ΣΑΕΚ) καταγγέλλει την Κυβέρνηση για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Το Σωματείο Απλών Ελλήνων Κλεφτών (ΣΑΕΚ) καταγγέλλει την Κυβέρνηση για αθέμιτο ανταγωνισμό!

3 Νοεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:301
Μοίρασέ το

 

Ελληνίδες-Έλληνες των μεσαίων και χαμηλών οικονομικο-κοινωνικών τάξεων, ελάχιστοι από εσάς γνωρίζετε ότι τα μέλη του Σωματείου μας είναι βασανισμένοι μεροκαματιάρηδες σαν και του λόγου σας και ότι ουδεμία σχέση έχουν με το ελιτίστικο οργανωμένο έγκλημα ή με τον κατάπτυστο συρφετό των πολύχρωμων παρανόμων που κλέβουν φτωχαδάκια και αφαιρούν ζωές για ένα δεκάρικο.

Ελληνίδες-Έλληνες των μεσαίων και χαμηλών οικονομικο-κοινωνικών τάξεων, ξυπνήστε όσο έχετε ακόμη καιρό και ρίξτε στον πολιτικό-κοινωνικό Καιάδα όλους αυτούς τους Αρίστους που βάλθηκαν να σας εξοντώσουν.

 

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

Πριν από λίγες ημέρες έλαβα στο email μου ένα παράξενο πλην άκρως ενδιαφέρον κείμενο, με την παράκληση να το δημοσιεύσω.

Το διάβασα προσεκτικά και έκρινα πως είναι καθήκον μου να ανταποκριθώ θετικά στο αίτημα των συντακτών του. Έτσι, το παραδίδω αυτούσιο στην κρίση σας.


Σας στέλνουμε το παρακάτω κείμενο και σας ζητάμε να φροντίσετε για την δημοσίευσή του. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η κίνησή μας αυτή μπορεί να σας ξενίσει, αλλά σας το στέλνουμε για τους δύο παρακάτω λόγους:

1) Πολλές φορές στο παρελθόν, στο πλαίσιο της ερευνητικής σας εργασίας, ήρθατε σε επαφή με μέλη του Σωματείου μας και, ως εκ τούτου, έχετε διαμορφώσει μια εμπεριστατωμένη άποψη για την φύση και τον κοινωνικό ρόλο της εργασίας μας.

2) Είστε συστηματικός μελετητής του έργου του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος εν Ελλάδι διανοούμενος που τόλμησε να ασχοληθεί σοβαρά με την κατασυκοφαντημένη επαγγελματική μας τάξη.

Στέλνουμε το κείμενο μόνο σε εσάς και θα περιμένουμε μερικές ημέρες για την ανταπόκρισή σας. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταφέρετε ή δεν θελήσετε να το δημοσιεύσετε, τότε θα το στείλουμε και αλλού.

Με βαθιά εκτίμηση,
Το Προεδρείο του Σωματείου Απλών Ελλήνων Κλεφτών.


Στις 25 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη, μέλη του Σωματείου μας προέβησαν σε προσωρινή κατάσχεση -και όχι κλοπή, όπως ψευδώς αναφέρουν οι αρχές- ενός παροπλισμένου ασθενοφόρου.

Διευκρινίζουμε, εδώ, ότι ουδεμία σχέση έχουμε, ως Σωματείο, με την σχεδόν ταυτόχρονη αφαίρεση ενός συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Τροχαίας από την περιοχή της Καλαμαριάς. Πρόκειται για διαβολική χρονική σύμπτωση!

Η πράξη μας αυτή είναι καθαρά συμβολική, όπως αποδεικνύουν αφενός ο χρόνος (παραμονές του μεγάλου εορταστικού τριημέρου) και ο τόπος (Διαβατά – βλέπε φυλακή) τέλεσής της, και αφετέρου η ταχεία εγκατάλειψη του κατασχεθέντος οχήματος σε περιοχή του Κορδελιού.

Κρίναμε πως αυτός ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας τόσο ως επαγγελματίες όσο και ως απλοί Έλληνες πολίτες που υποφέρουν υπό τον ζυγό ενός αυταρχικού και σαδιστικού καθεστώτος.

Ελληνίδες-Έλληνες των μεσαίων και χαμηλών οικονομικο-κοινωνικών τάξεων, ελάχιστοι από εσάς γνωρίζετε ότι τα μέλη του Σωματείου μας είναι βασανισμένοι μεροκαματιάρηδες σαν και του λόγου σας και ότι ουδεμία σχέση έχουν με το ελιτίστικο οργανωμένο έγκλημα ή με τον κατάπτυστο συρφετό των πολύχρωμων παρανόμων που κλέβουν φτωχαδάκια και αφαιρούν ζωές για ένα δεκάρικο.

Επιφανείς επιστήμονες και μελετητές (όπως ο John Appel, ο John Kenneth Galbraith, και ο δικός μας Πετρόπουλος) εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η απλή Κλοπή είναι μορφή εργασίας προς βιοπορισμό και ότι ο απλός Κλέφτης σκοτώνει το Πλεόνασμα -που αποτελεί την πρωταρχική μορφή άδικου Πλούτου-, επιταχύνει την διακίνηση των αγαθών, συγκρατεί τις τιμές, μειώνει την ανεργία, συντηρεί τον θεσμό της ασφάλισης κατά των κλοπών, και ασκεί θετική επίδραση στα επιτόκια των δανείων.

Ωστόσο, παραβλέποντας επιδεικτικά τις απόψεις αυτές, το καθεστώς και τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα επιδίδονται καθημερινά σε μια χυδαία κατασυκοφάντηση του κλάδου μας.

Η προπαγάνδα άρχισε πολλές δεκαετίες πριν, όταν ένα απόλυτα διεφθαρμένο τμήμα της τάξης μας συμμάχησε με εξίσου διεφθαρμένα τμήματα της κοινωνίας των πολιτικών, των τραπεζιτών, των λειτουργών της δικαιοσύνης, των δογματικών ταγών, και των διαμορφωτών της κοινής γνώμης.

Τούτη η ανίερη συμμαχία γέννησε μια νέα κοινωνική τάξη, των ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ, οι οποίοι κατέλαβαν ταχέως όλα τα πόστα εξουσίας και έκτοτε επιδίδονται σε ένα διαρκές και ανελέητο πλιάτσικο της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας του έθνους μας.

Αυτοί οι Ληστές πολυτελείας και νομιμοφάνειας, που διαβιούν στο Κολωνάκι και τα Βόρεια Προάστια, έφτασαν στο απόγειο της δόξας τους με την σημερινή Κυβέρνηση των Αρίστων!

Ελληνίδες-Έλληνες, εμείς μπορεί να μπουκάρουμε σε σπίτια ευκατάστατων και να αφαιρούμε κινητή περιουσία μη αναγκαία για την διαβίωση των κατόχων της και συνήθως ασφαλισμένη, αλλά ΔΕΝ κατάσχουμε ανασφάλιστα αντικείμενα ευάλωτων πολιτών για ένα πεντακοσάρικο, ΟΥΤΕ βγάζουμε στον δρόμο φτωχές οικογένειες πλειστηριάζοντας τα σπίτια τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις δανείων εξωφρενικά ληστρικών.

Εμείς, οι Απλοί Κλέφτες, κλέβουμε για να επιβιώσουμε και όχι για να ζήσουμε μέσα στην χλιδή και την ανωμαλία, όπως ουκ ολίγοι εκ των Αρίστων.

Ζούμε σε στενόχωρα κλουβιά πολυκατοικιών, συνήθως νοικιασμένα, και όχι σε ιδιόκτητες πολυτελείς βίλες με πισίνες ή σε αχανή διαμερίσματα με όλα τα κομφόρ.

Αγωνιζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε τα στοιχειώδη προς το ζην -δεν παράγουμε πλούτο από το τίποτα, εκμεταλλευόμενοι αξιώματα και δίκτυα γνωριμιών.

Κι όταν τα όργανα της τάξης μας πιάνουν με την γίδα στον ώμο, καταλήγουμε στην στενή υπό άθλιες συνθήκες -δεν την βγάζουμε καθαρή με την βοήθεια ακριβοπληρωμένων δικηγόρων και εξωνημένων δικαστών που δικάζουν με πολιτικά ραβασάκια.

Πάνω απ’ όλα, υπακούμε σε κώδικες ηθικής και δεν διανοούμαστε καν να βιάσουμε ή/και να βγάλουμε στο κλαρί αθώες ανήλικες ψυχές. Όσοι εξ ημών παραστρατούν και διαπράττουν τέτοιες φρικαλεότητες, τιμωρούνται σκληρά από εμάς τους ίδιους στο πλαίσιο της αυτοκάθαρσης της τάξης μας.

Τέλος, εμείς οι Απλοί Κλέφτες τιμούμε και σεβόμαστε οτιδήποτε ανήκει στην εθνική μας συλλογικότητα, σε αντίθεση με τους Αρίστους Καπιταληστές που καταπατούν και ξεπουλούν ανερυθρίαστα καθετί Ελληνικό.

Για όλα τα παραπάνω αναφερθέντα, με την συμβολική προσωρινή κατάσχεση του παροπλισμένου ασθενοφόρου ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και με την παρούσα προκήρυξή μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Ναι, για αθέμιτο ανταγωνισμό, που θέτει εν κινδύνω την ίδια μας την ύπαρξη και οδηγεί σε μαρασμό το επάγγελμά μας.

Ελληνίδες-Έλληνες των μεσαίων και χαμηλών οικονομικο-κοινωνικών τάξεων, ξυπνήστε όσο έχετε ακόμη καιρό και ρίξτε στον πολιτικό-κοινωνικό Καιάδα όλους αυτούς τους Αρίστους που βάλθηκαν να σας εξοντώσουν.

Ειδάλλως, σας βλέπουμε λίαν συντόμως να εγγράφεστε κατά χιλιάδες στους καταλόγους του ταπεινού Σωματείου μας!


Υ.Γ. Το άρθρο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 301


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα