Το σωματείο δικαστών της Γαλλίας καταθέτει διαταγή για τον τερματισμό της ατιμωρησίας της αστυνομίας!

Το σωματείο δικαστών της Γαλλίας καταθέτει διαταγή για τον τερματισμό της ατιμωρησίας της αστυνομίας!

4 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:310
Μοίρασέ το

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν θεσμοί στην Ελλάδα… έχουν καταλυθεί όλοι, από τη στιγμή που στις ηγεσίες τους και όχι μόνον κυριαρχεί ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Οι γάλλοι δικαστές, το τόλμησαν…

Οι… “έλληνες” δικαστές ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το σωματείο δικαστών της Γαλλίας καταθέτει διαταγή για τον τερματισμό της ατιμωρησίας της αστυνομίας!

Οι δικαστές στην Γαλλία ζητούν από την κυβέρνηση να λογοδοτήσει με κάτι πολύ απλό και βασικό, τον σεβασμό του κράτους δικαίου, κάτι που στη χώρα μας την Ελλάδα δεν θα δούμε ποτέ, γιατί η μαφία κυβερνάει σε όλους τους θεσμούς.

Δεν υπάρχει τίποτα πολιτικό σε αυτό, αυτό που ιδρύει τη συμβίωση σε όλες τις πολιτισμένες κοινωνίες που σέβονται η μία την άλλη, είναι ο σεβασμός του νόμου. Δεν είναι θέμα ούτε της δεξιάς ούτε της αριστεράς, ακόμη λιγότερο της ακροδεξιάς ή της άκρας αριστεράς.

Δεν έχει να κάνει με πολιτική, συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μαύρα μπλοκ ή οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία. 

Από τη στιγμή που οι δυνάμεις της τάξης εξοπλίζονται σαν τον στρατό και αντιμετωπίζουν τον λαό σαν εχθρό, χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες ταξινομημένες ως πολεμικά όπλα καθώς και τουφέκια, σταματούν τα πάντα, πατήστε το κουμπί παύσης και ξεκινήστε πάλι από την αρχή.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου υποχρεούνται να φορούν τον αριθμό ταυτότητάς τους ορατό ανά πάσα στιγμή. Η χρήση κουκούλας απο τα όργανα της τάξης κατά την τήρηση της τάξης απαγορεύεται.

Το Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να απαιτήσει επειγόντως την τήρηση αυτών των κανόνων, εξ ου και η περίληψή μας.

Το κείμενο είναι στα Γαλλικά

 

Πηγή

Προβολές : 310


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα