«Το σύμφωνο με τον Σατανά»: νέα ανοιχτή επιστολή από την Christine Deviers-Joncour

20 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Κοιτάξτε καλά… είναι ακόμα άνθρωποι; ΟΧΙ ! Όλοι αυτοί οι ψευδοπροφήτες που με ένα χαμόγελο μας ανακοινώνουν τις μεγαλύτερες συμφορές από τους τηλεοπτικούς δέκτες…

Μάντεις είναι ή συνωμότες;

Η απάντηση έχει γίνει προφανής σε πολλούς από εμάς.

 

 

 

Ποτέ δεν ήταν άνθρωποι αυτοί… και ποτέ δεν θα γίνουν…

Μόνο που δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει…

Η ζωή τους, λίγη… Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΙΩΝΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το σύμφωνο με τον Σατανά: απόλυτη εξουσία πάνω στην ανθρωπότητα

Το όνειρό τους για μεγαλομανείς, το έργο τους, ο στόχος τους:

Κοίτα τους ! Τίποτα δεν έχει αξία στα μάτια τους, εκτός από την υπέρτατη δύναμή τους και τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την ανθρωπότητα, το απατηλό σουσάμι τους, ότι είναι θεός αντί για Θεό!

Το «Σύμφωνο του Μεφίστου» τους όπως το αποκαλεί ο Σλόμπονταν Δεσπότης !

Ο Μεφιστοφελής προσφέρει ένα σύμφωνο στον Φάουστ: θα μπορεί να απολαμβάνει πλήρως τη ζωή για έναν ορισμένο αριθμό ετών, μετά από τα οποία θα πρέπει να δώσει την ψυχή του στον Εωσφόρο και να περάσει την αιωνιότητα στην κόλαση.

Ο Φάουστ δέχεται και υπογράφει το σύμφωνο με το ίδιο του το αίμα, πεπεισμένος ότι ο Méphistophélès δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του. Από τότε, με συμβουλή του Κακού, ο μάγος απολαμβάνει όλες τις απολαύσεις της ζωής, γνωρίζει την αγάπη και την ομορφιά, τον πλούτο και ταξιδεύει στο χώρο και τον χρόνο και ζει με χλιδή. Όμως, στο τέλος, συνειδητοποιεί τη ματαιότητα των πράξεών του και αμφισβητεί τον δαίμονα για τον θάνατο και την κόλαση που αναπόφευκτα τον περιμένουν. Μόνο η εκδοχή του Γκαίτε λέει για την παρέμβαση του Θεού να τον σώσει in extremis.

Γνωρίζουν ότι πρόκειται να «κατέβουν» στη λίμνη της φωτιάς, στις φλόγες της Κόλασης;

Κοιτάξτε καλά… είναι ακόμα άνθρωποι; ΟΧΙ ! Όλοι αυτοί οι ψευδοπροφήτες που με ένα χαμόγελο μας ανακοινώνουν τις μεγαλύτερες συμφορές από τους τηλεοπτικούς δέκτες…

Είναι μάντες ή συνωμότες;

Η απάντηση έχει γίνει προφανής σε πολλούς από εμάς.

Ένας και μόνο στόχος: η υπέρτατη δύναμη, το απατηλό σουσάμι της «επιτυχίας» τους. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για αυτούς τους ψυχοπαθείς , έτοιμους να θυσιάσουν λαούς, ηλικιωμένους, παιδιά, να καταστρέψουν ζωές, να καταστρέψουν τη ζωή…

Πλήρης αφανισμός χωρίς ενδοιασμούς!

Αυτή η υπέρτατη δύναμη και έλεγχος, για τον οποίο είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να καταστρέψουν τις οικογένειές τους… (Είμαι μάρτυρας, τα παιδιά μου και εγώ το πληρώσαμε το τίμημα)

Ο άνθρωπος? Τον περιφρονούν και συνεχίζουν να τον διώκουν με χίλιους πιθανούς τρόπους, από τον πιο ποταπό μέχρι τον πιο άθλιο. Όλοι οι μελισμένοι λόγοι τους είναι μόνο ψευδαισθήσεις και ψέματα!

Τόσο συχνά τους έχω ακούσει να μιλούν με περιφρόνηση για αυτόν τον άχρηστο, ρυπογόνο, ανόητο, αμόρφωτο και πάρα πολύ μεγάλο «  λαό»  από τον οποίο ήταν απολύτως απαραίτητο να απαλλαγούμε: «Μας κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι!  »

Η «δημογραφική κρίση» που παρουσιάστηκε ως αποκάλυψη από έναν πρώην πρόεδρο… απαιτώντας να απαντήσουμε σε αυτήν το συντομότερο δυνατό…

Ένας άλλος ισχυρίζεται ότι «αν  κάνουμε καλή δουλειά με τα «εμβόλια», θα μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10 15% ».

Το ίδιο βεβαιώνει σήμερα και χωρίς ντροπή μεθυσμένης, ότι «ξόδεψε δισεκατομμύρια για να σώσει ανθρώπους με εμβόλια». και ότι  «δεν καταλαβαίνει ότι οι» συνωμότες «από όλο τον πλανήτη τον κατηγορούν ότι πλουτίστηκε σε αυτή τη γενοκτονία…» Ψυχοπαθείς, εγκληματίες, δολοφόνοι, δαίμονες…

Θυμηθείτε: «Το τίμημα άξιζε τον κόπο» , ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Madeleine Albright , τότε μόνιμη εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, το 1996 απάντησε στο ερώτημα εάν ο θάνατος περισσότερων από 500.000 παιδιών στο Ιράκ μετά την επέμβαση των ΗΠΑ ήταν υπερασπιστής.

Αυτός που υπηρετεί ως πρόεδρός μας δεν κρύβει πλέον ούτε την περιφρόνηση που νιώθει για τον λαό του και μας υβρίζει ξεκάθαρα σε συνεχείς ροές εδώ και πέντε χρόνια!

 

Η λέξη κλειδί τους: Ερημοποίηση!

Χάρη στις νέες τεχνολογίες και τη δηλητηριώδη έγχυσή τους, έχουν επιτέλους τα όπλα να μας υποτάξουν και να μας εξοντώσουν, χωρίς να ξεχνούν τη βοήθεια των μικρών υπηρετών τους, διεφθαρμένων σερβιτόρων που είναι τα μέσα ενημέρωσης που αποστάζουν φόβο και ψέματα όλη την ώρα. !

Και δεν θα ξεχάσουμε τη συνένοχη σιωπή σαν μολυβένια τσιμεντοκονία, τις εγκεφαλικές πληγές μας και τις ψεύτικες «όμορφες ψυχές» του θεάματος! …

Έχουν προγραμματίσει αυτή την καταστροφή εδώ και πολύ καιρό και η πανδημία του Covid το 2019 σηματοδότησε την αρχή του περίφημου «  Πολέμου κατά των λαών », με  την «έλευση του Τέρας του γεγονότος» σύμφωνα με τον Μακρόν.

Το μόνο μικρό βότσαλο σε αυτό το δαιμονικό εργαλείο: Ρωσία και Κίνα που ενώνονται, ακολουθούμενες από μια πληθώρα άλλων εξεγερμένων χωρών που έχουν καταλάβει την τρέλα αυτής της χούφτας εγκληματιών (των οποίων οι πόλεμοι και οι καταχρήσεις στον πλανήτη είναι αμέτρητοι) και σταμάτησαν κινητοποιώντας .

Εμφανίζεται αμφιβολία και αρχίζουν να ανησυχούν. Θα καταρρεύσει η Μεγάλη Επαναφορά τους;

Για την Ursula von der Leyen , η Ρωσία είναι «η πιο άμεση απειλή για την παγκόσμια τάξη».

Ευχαριστώ Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη όπου όλες οι αξίες αντιστρέφονται, όπου το Κακό παρουσιάζεται ως Καλό, όπου το κακό προτιμάται από την αρετή, όπου το ψέμα γίνεται αλήθεια, όπου η προδοσία και ο δόλος καθιερώνονται ως μοντέλο διακυβέρνησης, όπου «μπορούμε να νοθεύσουμε εκλογές και δώστε εξουσία σε απατεώνες, κλέφτες, διεφθαρμένους και εγκληματίες έτοιμους να θυσιάσουν «τον λαό»  για να ικανοποιήσουν τα Εωσφορικά όνειρά τους για απόλυτη εξουσία, το δικαίωμά τους στη ζωή ή τον θάνατο πάνω σε αυτούς τους αμόρφωτους , αυτούς τους άχρηστους , αυτούς τους «  ανθρώπους που δεν είναι τίποτα»

 

Κουράγιο σε εμάς τους ανθρώπους γιατί ο αγώνας θα είναι σκληρός.

Το θηρίο δεν θα είναι εύκολο να το βάλουμε κάτω και οι βρυχηθμοί του αρχίζουν να ακούγονται και θα σφίγγουν τη θηλιά που μας έβαλαν στο λαιμό.

Όλο και περισσότερο όμως τα πνεύματα ξυπνούν και ευχαριστούν εδώ όλους τους πληροφοριοδότες που ρισκάρουν σοβαρά. Γιατί με αυτούς τους σατανιστές ξεφορτώνεσαι εύκολα τις ταλαιπωρίες. εξοντώνονται και ξέρω τι λέω!

Η Φον ντερ Λάιεν , πάλι, είπε ότι ήταν σοκαρισμένη που 150 εκατομμύρια Ευρωπαίοι αρνήθηκαν τη θανατηφόρα ένεση .

150 εκατομμύρια ντροπιαστικοί μάρτυρες .

150 εκατομμύρια ελεύθερα και στοχαστικά πνεύματα που αρνούνται να γίνουν θύματα του πιο αποτρόπαιου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος.

150 εκατομμύρια ανθρώπινα όντα που θα πρέπει να υποστούν δαιμονοποίηση, ποινικοποίηση, που θα ευθύνονται για νέες «επιδημίες» που έχουν ήδη σχεδιαστεί, που θα αντιμετωπίζονται ως τρομοκράτες και εγκληματίες επειδή αρνούνται να πιστέψουν τα ψέματα του κράτους, τους μέρδιες, τις απάτες τους, ο μακιαβελισμός τους…

Οι λαοί ανακαλύπτουν την εξαπάτηση και τις δυσλειτουργίες: στημένες εκλογές , ανελέητες κατεδαφίσεις του Συντάγματος και των θεσμών μας από μια ομάδα παρανόμων.

Δεν υπάρχει πλέον κράτος δικαίου και ακόμη και η δικαιοσύνη, διεφθαρμένη από την «αδελφότητα του φιδιού»  , αποδεικνύεται εχθρός του λαού και του πολίτη.

Η εκούσια καταστροφή της οικονομίας για τη φτωχοποίηση και την λιμοκτονία των πληθυσμών, το ξεπούλημα της κληρονομιάς μας και τις βιομηχανικές μας ναυαρχίδες, η υπέρμετρη εξουσία που δίνεται σε ιδιωτικές εταιρείες συμβούλων, που σαν γύπες χαραμίζουν πάνω στο πτώμα που έγινε η χώρα μας αλλά και από την άλλη.

Χώρες του μπλοκ του ΝΑΤΟ , πραγματικά εργαστήρια του δολοφόνου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι παράνομες και παράνομες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, η προμήθεια όπλων, χρημάτων και στρατιωτικών μέσων στον νεοναζί αντίπαλό της, που μας εκθέτουν σε στρατιωτική και πυρηνική απάντηση, μποϊκοτάζ του ρωσικού φυσικού αερίου και πετρελαίου που θα συμβάλει στην πλήρη αποδιοργάνωσή μας. οικονομίες, χρεοκοπία εκατομμυρίων επιχειρήσεων, μαζική ανεργία, επακόλουθο κοινωνικό χάος και συνακόλουθη πείνα.

Και στις κακοτυχίες μας, γινόμαστε μάρτυρες ναυτιών και απρεπών πλουτισμών μιας λεγόμενης «ελίτ»  που δεν είναι παρά μια ομάδα απατεώνων χωρίς πίστη και νόμο.

Καταστροφή των πνευματικών και ηθικών μας αξιών.

Η Παναγία των Παρισίων ήταν ένα παράδειγμα ανάμεσα σε πολλά άλλα…

Ασήμαντη παιδεραστία, εξαφανίσεις και δολοφονίες παιδιών, εμπορία οργάνων, δημιουργία θανατηφόρων ιών σε εργαστήρια όπως (Azovstal στην Ουκρανία, φωλιά φιδιών!!!).

Και τα στατιστικά στοιχεία που συσσωρεύονται καθημερινά σχετικά με τους θανάτους από ένεση .

Και τα παιδιά μας, μια προσφορά στον Moloch , στον οποίο επιμένουν να θέλουν να κάνουν ένεση με μια ουσία της οποίας η σύνθεση είναι κρυμμένη από εμάς , αλλά την οποία ειλικρινείς και ειλικρινείς ερευνητές και επιστήμονες έχουν αναγνωρίσει ως βιολογικό  και νανοτεχνολογικό όπλο που προορίζεται να καταστρέψει το σώμα και το μυαλό, να αφανίσει τη ζωή!

 

Για να μην αναφέρουμε τον εγκληματικό πλουτισμό των φαρμακευτικών εργαστηρίων συνένοχοι σε αυτή τη μεγάλης κλίμακας γενοκτονία , που φυσικά απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη από αυτούς τους τρελούς που ισχυρίζονται ότι «  κυβερνούν  », αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο οι άθλιοι υπηρέτες υπερεθνικών δυνάμεων όπως ο ΟΗΕ, ο Ο ΠΟΥ, η κλίκα του Νταβός, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής και άλλες εγκληματικές οργανώσεις κρυμμένες κάτω από τη μάσκα της «καλοκάγαθης».

Το μέλλον αυτών των τεράτων δεν είναι αξιοζήλευτο. Θα πληρώσουν το τίμημα. Ξέρουν;

Ο ανθρωπολόγος Alexis Bugnolo , ένας από τους πρώτους που αποκάλυψε τη θανατηφόρα εξαπάτηση, είπε: «Όταν είναι σαφές σε όλους ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν, αυτοί οι άνθρωποι θα θυμώσουν εξαιρετικά, θα υπάρξουν ταραχές σε κάθε μεγάλη πόλη, θα δούμε τις κυβερνήσεις να πέφτουν και θα σκοτώσουν αυτούς τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους γιατρούς για όσα τους έκαναν, λίγο πριν πεθάνουν οι ίδιοι. Θα υπάρξουν πολλές εμφύλιες αναταραχές. (…)”

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτοί που υποτίθεται ότι μας προστάτευαν μας δολοφόνησαν.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι το χάος που βιώνουμε έχει σχεδιαστεί , προγραμματιστεί και εφαρμοστεί από αυτούς τους Σατανιστές που μισούν την Ανθρωπότητα, σε σημείο να θέλουν να είναι υπηρέτες του Σατανά και του Θεού αντί του Θεού.

Πολλοί από εμάς πεθαίνουν εξαιτίας τους και πολλοί άλλοι θα πεθάνουν, αλλά το αίμα των αθώων έχει ένα τίμημα: το αίμα των ενόχων.

Δεν θα ξεφύγουν. Κανείς τους δεν θα γλιτώσει από την οργή των λαών και δεν θα βρουν πού να κρυφτούν γιατί ακόμα και οι πέτρες θα τους καταγγείλουν . Τα πεζοδρόμια των πόλεων μας θα γεμίσουν με το αίμα τους…

Ο Gide έγραψε: «Εμείς οι άλλοι πολιτισμοί ξέρουμε τώρα ότι είμαστε θνητοί! »

Και εμείς τώρα…

Θα είναι επίπονο, αλλά από αυτές τις στάχτες θα ξαναχτίσουμε, με τη βοήθεια του Θεού, έναν πιο δίκαιο κόσμο για τις μελλοντικές μας γενιές.

 

πηγή: media zone

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,018


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα