Το σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε. Η πρόβλεψη του Yuval Noah (Νώε) Harari

Το σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε. Η πρόβλεψη του Yuval Noah (Νώε) Harari

20 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το

 

Φέρνουν την ατζέντα τους ανοιχτά με αυτού του είδους τη ρητορική. Η εικόνα αυτού που κάνουν γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη μέρα με τη μέρα, και είναι σχεδόν τόσο δυστοπική όσο γίνεται.

Ο στόχος είναι να γίνετε αθάνατοι με ανθρωπογενή μέσα, κάτι που αυτός ο συγγραφέας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν θα συμβεί ποτέ . Όσο και αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τη θνησιμότητα τους, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θα κλαίνε και θα τρίζουν τα δόντια τους όταν το σχέδιο δεν υλοποιηθεί όπως σκοπεύουν.

Αυτό θα ήταν μοιραίο μόνο αν υπήρχε πράγματι ένα τέλος του κόσμου.
Γιατί όλοι ξαφνικά είναι τόσο καταθλιπτικοί;

Δεν ήταν ακόμα σε άνθηση η αμερικανική οικονομία την περασμένη εβδομάδα;
Και μετά ο πληθωρισμός επανήλθε απροσδόκητα χθες μετά από διακοπές για τέσσερις εβδομάδες.
Είναι πιθανό αυτό?
Αξίζει ο πληθωρισμός διακοπές;
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον Yuval Noah Harari, ανώτερο σύμβουλο του Klaus Schwab και του WEF, η παγκόσμια «ελίτ» θα ξεφύγει από μια επικείμενη παγκόσμια μαζική εξαφάνιση χάρη σε μια «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε».
Ο Harari, του οποίου το μεσαίο όνομα τυχαίνει να είναι Νώε, έκανε μια πρόβλεψη για την τεχνολογική Κιβωτό του Νώε ενώ συμμετείχε σε μια συζήτηση στο Warwick Economics Summit την Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον Harari, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα χαθεί ενώ η «ελίτ» του κόσμου θα γλιτώσει από την παγκόσμια μαζική εξαφάνιση.
Ο Bill Weir του CNN, ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση, στη συνέχεια πρότεινε ότι η πανδημία Covid ήταν η «πρόβα τζενεράλε» για την επερχόμενη εκδήλωση.
Σύμφωνα με τον Harari, οι λεγόμενες «ελίτ» θα προστατεύονται από πλανητικούς κατακλυσμούς ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα θα χαθεί.
Έτσι και οι εμβολιασμένοι! Οπότε ήταν όλα για το τίποτα.
Ο Χαράρι έκανε τις παρατηρήσεις μιλώντας για την «κλιματική αλλαγή», την οποία περιέγραψε ως «την πιο πιεστική απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Harari περιέγραψε την «κλιματική αλλαγή» ως συνάρτηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από τον άνθρωπο.
Αυτός εξήγησε:
«Η τεχνολογία είναι προφανώς το κλειδί.
Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα εξαρχής.
Είναι επίσης ένα κλειδί για τη λύση, αλλά η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι ποτέ λύση, καθώς οποιαδήποτε τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό.
Εξαρτάται από το πώς το χρησιμοποιείτε και ποια ενδιαφέροντα λαμβάνετε υπόψη.
Άρα, ναι, χρειαζόμαστε ανθρώπους που εργάζονται στις τεχνολογικές πτυχές, αλλά χρειαζόμαστε τους πολιτικούς να το κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση προς όφελος του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού ανθρώπων και ολόκληρου του οικοσυστήματος.
Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους στον τεχνολογικό ουτοπισμό είναι ότι το “Ω, η τεχνολογία θα το λύσει” δεν θα λειτουργήσει.
Είναι ένα σύνδρομο της Κιβωτού του Νώε, όπως η Βίβλος με τον Κατακλυσμό, κατέληξαν να κατασκευάσουν μια κιβωτό αλλά χωρούσαν μόνο πέντε άτομα περίπου.
Σχεδόν όλοι πνίγηκαν.
Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος μπροστά στην κλιματική αλλαγή να μην υπάρχει «εμείς» όταν οι άνθρωποι μιλούν για το πώς θα είναι το μέλλον μας.
Δεν υπάρχει «το μέλλον μας».
(Αλλά μόνο η εθνικοσοσιαλιστική τελική λύση.)
Η ανθρωπότητα θα μπορούσε να χωριστεί σε μια πλειοψηφία (ίσως) ανθρώπων που θα υποφέρουν τρομερά και σε μια μειοψηφία που θα έχει τους πόρους, τον πλούτο και την τεχνολογία για να προστατευθεί.
Και ακόμη και σε ένα είδος τεχνολογικής κιβωτού ο Νώε θα ευδοκιμήσει».
Ο Bill Weir του CNN, ο οποίος συντόνισε τη συζήτηση, περιέγραψε την «πανδημία COVID» ως μια επιτυχημένη «πρόβα τζενεράλε» για «την κλιματική κρίση» ή το μεγάλο πάγωμα του ερχόμενου χειμώνα.
Συνέχισε αναφέροντας το σύγχρονο σύνθημα «εμπιστεύσου την επιστήμη».
Τέλος πάντων, δεν εμπιστεύομαι την ψεύτικη επιστήμη.
Αυτή η φανταστική Κιβωτός του Νώε μπορεί να σαλπάρει ήδη από αύριο.
Θα ήταν μόνο σημαντικό για μένα να εξαφανιστούν όλοι τους προς την κατεύθυνση του Άρη για πάντα.
το σχετικό βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=slAYTeJeyRY

πηγή 14-9-22

https://arrangement-group.de/die-globale-elite-will-mit-einer-modernen-arche-noah-dem-weltuntergang-entkommen-und-der-rest-geht-einfach-nur-unter/

=================

Ο Yuval Noah Harari λέει ότι οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε» (μεταανθρωπισμός) για να αποφύγουν το γεγονός μαζικής εξαφάνισης που εξαπολύουν

( Natural News ) Ο κύριος σύμβουλος του βασιλιά της παγκοσμιοποίησης Klaus Schwab λέει ότι «ελίτ» φιγούρες από όλο τον κόσμο έχουν αναπτύξει μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε» που πιστεύουν ότι θα τους σώσει από μια παγκόσμια μαζική εξαφάνιση που θα φτάσει σύντομα.

Ο Yuval Noah Harari συμμετείχε σε μια συζήτηση πρόσφατα στο Warwick Economics Summit στη Μεγάλη Βρετανία.

Αποκάλυψε ότι οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης που είναι υπεύθυνοι για τον πλανήτη αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν να ξεφύγουν – ή έτσι νομίζουν – από αυτό που πρόκειται σύντομα να συμβεί στον κόσμο.

Ο Χαράρι εξήγησε ότι ενώ δισεκατομμύρια peons (ταπεινοί, πρόσωπο που κρατείται σε αναγκαστική δουλεία σε πλοίαρχο για την εξόφληση ενός χρέους) χάνονται από μια σειρά πλανητικών καταστροφών που βρίσκονται σύντομα στο κατώφλι, οι παγκοσμιοποιητές θα εμπλακούν στην ψεύτικη ιδέα της κιβωτού του Νώε, που είναι απλώς μεταανθρωπισμός με διαφορετικό όνομα. (Σχετικό: Θυμάστε όταν το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι κατασκεύαζε νέα υπερανθρωπιστική τεχνολογία για τον στρατό για να μετατρέψει τους στρατιώτες σε ρομπότ υβριδικής μηχανής;)

«Η τεχνολογία είναι προφανώς το κλειδί», είπε ο Χαράρι, ενώ αναφέρθηκε στα επερχόμενα γεγονότα ως «κλιματική αλλαγή» και αποκαλώντας τα «την πιο πιεστική απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».
«Χρειαζόμαστε ανθρώπους να εργαστούν στις τεχνολογικές πτυχές, αλλά χρειαζόμαστε τους πολιτικούς να το κατευθύνουν με τον σωστό τρόπο προς όφελος του μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων και ολόκληρου του οικοσυστήματος».
Το Covid plandemic ήταν «πρόβα τζενεράλε» για επερχόμενο γεγονός μαζικής εξαφάνισης, σύμφωνα με τον Bill Weir του CNN
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Bill Weir του CNN , ο οποίος ήταν οικοδεσπότης της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) , περιγράφοντάς την ως «πρόβα τζενεράλε» για την επερχόμενη «κλιματική κρίση».
Ως μια γρήγορη σημείωση: οι καταστροφές που οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι έρχονται –και ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι σκόπιμα μηχανικές– περιλαμβάνονται στο λάβαρο της κλιματικής αλλαγής.

Στην πραγματικότητα, ο όρος κλιματική αλλαγή είναι ο όρος-ομπρέλα που χρησιμοποιούν οι παγκοσμιοποιητές όταν αναφέρονται σε αυτό που έρχεται.Σύμφωνα με τον Weir, ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί η κλιματική αλλαγή, σε αυτό το πλαίσιο, είναι να «εμπιστευτείς την επιστήμη». Ο Harari μίλησε επίσης για αυτό, επαναλαμβάνοντας ότι η τεχνολογία είναι η λύση για να ξεπεράσουμε την κλιματική αλλαγή – αλλά θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγους εκλεκτούς.

«Η ανθρωπότητα μπορεί να χωριστεί σε μια πλειοψηφία –ίσως– ανθρώπων που θα υποφέρουν τρομερά, και σε μια μειοψηφία που θα έχει τους πόρους, τον πλούτο [και] την τεχνολογία για να προστατευτεί και ακόμη και να ανθίσει σε κάποιο είδος τεχνολογικής Κιβωτού του Νώε», έτσι το έθεσε ο Χαράρι.

Πραγματικά φέρνουν την ατζέντα τους ανοιχτά με αυτού του είδους τη ρητορική. Η εικόνα αυτού που κάνουν γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη μέρα με τη μέρα, και είναι σχεδόν τόσο δυστοπική όσο γίνεται.

Ο στόχος είναι να γίνετε αθάνατοι με ανθρωπογενή μέσα, κάτι που αυτός ο συγγραφέας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν θα συμβεί ποτέ . Όσο και αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τη θνησιμότητα τους, αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θα κλαίνε και θα τρίζουν τα δόντια τους όταν το σχέδιο δεν υλοποιηθεί όπως σκοπεύουν.

«Οι αποθήκες σας θα είναι οι τάφοι σας», έγραψε ένας σχολιαστής για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους παγκοσμιοποιητές.

«Ω, παρακαλώ, αυτές οι «ελίτ» δεν θα επιβιώσουν ποτέ χωρίς ανθρώπους να τους εξυπηρετούν», έγραψε ένας άλλος για το πώς το σχέδιο είναι ήδη νεκρό κατά την άφιξη.

«Στο βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Θεός μας λέει ότι όσοι ζουν στις σπηλιές τους όταν έρθει η κρίση θα ταφούν εκεί», πρόσθεσε ένας άλλος, επαναλαμβάνοντας τα σχόλια που έκανε ο προηγούμενος σχολιαστής.

«Η επιστήμη είναι ο Σατανάς», έγραψε ένας άλλος ξεκάθαρα, απλά και κατευθείαν στην ουσία.

Άλλοι επεσήμαναν πρόσθετα εδάφια από τη Βίβλο που μιλούν για αυτό ακριβώς το γεγονός που θα συμβεί στις έσχατες ημέρες καθώς αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία επιδιώκουν, αλλά αποτυγχάνουν, να αποτρέψουν την επερχόμενη κρίση.

Καθώς οι «ελίτ» προσπαθούν μάταια να σωθούν από τη θεία κρίση μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε μη ανθρώπινα ρομπότ, θα σας κρατάμε ενήμερους για τις τελευταίες ανόητες προσπάθειές τους στο Transhumanism.news .

πηγή  16-9-22

 

Πηγή

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα