Το τελευταίο σποτ της Ν.Δ είναι χαρακτηριστικό για τον δρόμο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη...για το «καλό» μας...και θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με την εντολή των Ηνωμένων Εθνών και των κυρίαρχων του πλανήτη που επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχου των πάντων...

Το τελευταίο σποτ της Ν.Δ είναι χαρακτηριστικό για τον δρόμο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη...για το «καλό» μας...και θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με την εντολή των Ηνωμένων Εθνών και των κυρίαρχων του πλανήτη που επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχου των πάντων...

21 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:476
Μοίρασέ το

 

 

Τα Ηνωμένα Έθνη προτρέπουν επιτακτικά τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο να καταστήσουν υποχρεωτική την ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους πελάτες τους…!

Θυμάστε αλήθεια τον λόγο που ζήτησε ισχυρή εντολή ο Μητσοτάκης…;

 

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ…

ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να εύχεστε ν’ αντέξουμε όσοι αντιστεκόμαστε… να έχουμε Πίστη και δύναμη ψυχής, γιατί ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ…

 

Στην Ελλάδα μην ξεχνάτε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζητά ισχυρή εντολή για για να προβεί στην 100% ψηφιοποίηση του Δημοσίου…για το «καλό» μας…με το πρόσχημα της ευκολίας μας…

Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) προτρέπουν επιτακτικά τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο να αρχίσουν να εκδίδουν υποχρεωτικά ψηφιακά αναγνωριστικά σε όλους τους πελάτες τους και να αρνούνται την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε θεωρείται «μη συμμορφούμενος» ή περιλαμβάνεται στη μαύρη λίστα από τον παγκοσμιοποιητικό οργανισμό…

 

Πηγή: The People’s Voice

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το σχέδιο περιγράφεται σε τρεις νέες συνοπτικές πληροφορίες πολιτικής από τον ΟΗΕ με τίτλο, «Ένα Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο, Μεταρρυθμίσεις στη Διεθνή Χρηματοοικονομική Αρχιτεκτονική και Το Μέλλον της Διακυβέρνησης του Εξωτερικού Διαστήματος».

Στόχος των ενημερωτικών δελτίων είναι να προωθηθεί το «όραμα για το μέλλον» του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και το σχέδιο του Κλάους Σουαμπς για μια «Μεγάλη Επαναφορά» μέχρι το έτος 2030

Με τίτλο « Η κοινή μας ατζέντα », το δρακόντειο σχέδιο του Γκουτέρες θα λάβει το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο του 2024 κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με τίτλο «Η Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον».

Από την αναφορά:

Τα ψηφιακά αναγνωριστικά που συνδέονται με τραπεζικούς λογαριασμούς ή λογαριασμούς χρημάτων κινητής τηλεφωνίας μπορούν να βελτιώσουν την παροχή κάλυψης κοινωνικής προστασίας και να βοηθήσουν στην καλύτερη προσέγγιση των επιλέξιμων δικαιούχων.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μπορεί να συμβάλουν στη μείωση των διαρροών, των σφαλμάτων και του κόστους στο σχεδιασμό των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.

Το Slaynews.com αναφέρει: Όχι σε αντίθεση με τους ανεπίσημους ομολόγους τους στο WEF, ο ΟΗΕ μιλά επίσης για τη βασική ρύθμιση του παγκόσμιου ψηφιακού μέλλοντος.

Ο μη εκλεγμένος οργανισμός χρησιμοποιεί φράσεις όπως «διεθνής συνεργασία» και «πολλοί ενδιαφερόμενοι φορείς» που «θα προωθήσουν αρχές, στόχους και δράσεις» για να περιγράψει αυτή την παγκοσμιοποιητική ατζέντα.

Ο ΟΗΕ περιγράφει αυτόν τον στόχο ως «ένα ανοιχτό, ελεύθερο, ασφαλές και ανθρωποκεντρικό ψηφιακό μέλλον».

Ωστόσο, το ψηφιακό μέλλον, όπως οραματίζεται αυτές οι ομάδες, θα είναι ακριβώς το αντίθετο από το ανοιχτό, ελεύθερο ή ανθρωποκεντρικό.

Όσον αφορά το «όραμα» του ΟΗΕ για ένα μελλοντικό παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, υποτίθεται ότι θα εναρμονιστεί με την Ατζέντα του 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Θα διοικείται από κάτι που ονομάζεται « το κορυφαίο σώμα » που δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί.

Οι βασικοί παράγοντες εδώ θα είναι ο αρχηγός των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και η Ομάδα των 20, το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο και οι «αρχηγοί διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων».

Μέσα σε αυτό, ο ΟΗΕ βλέπει «οράματα» για «ένα Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο».

Ουσιαστικά, ο στόχος είναι να έχουμε άτομα, συσκευές και οντότητες, όλα συνδεδεμένα σε ένα συνδεδεμένο δίκτυο που θα μπορούσε προφανώς να διαχειρίζεται κεντρικά, φαινομενικά από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες.

Όταν εκείνοι που σχεδιάζουν αυτό το μελλοντικό πρόγραμμα ανησυχούν για τυχόν αρνητικό αντίκτυπο, δεν βλέπουν ότι επηρεάζει δυνητικά όλους – αλλά μόνο «την κοινωνία των πολιτών (…) ή επιλεγμένες ομάδες που αποκλείονται από τα κοινωνικά επιδόματα».

Εν τω μεταξύ, το WEF μόλις συνεργάστηκε με μια κορυφαία εταιρεία βιομετρικών στοιχείων για να προωθήσει τη δική του ατζέντα για την ψηφιοποίηση της ανθρωπότητας.

Η σουηδική εταιρεία βιομετρικών Fingerprint Cards έκανε ένα μεγάλο βήμα στην κοινότητα New Champions του WEF, μια συνέλευση επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους.

Το WEF επιθυμεί να προωθήσει βιομετρικές μορφές ψηφιακής ταυτότητας και ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα χρησιμεύσει ως διαχειριστής της «κοινωνικής ένταξης».

Το πρόγραμμα της κοινότητας New Champions περιλαμβάνει μια συνάντηση στο Tianjin της Κίνας από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της θερινής συγκέντρωσης του WEF στο Νταβός.

Ο Charles Burgeat, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Στρατηγικής της Fingerprint Cards, μετέδωσε αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα ψήγμα σοφίας: «Ως περήφανο μέλος του προγράμματος WEF New Champions Community, θέλουμε να αναγνωριστούμε ως μια εταιρεία με γνώμονα το σκοπό και συμβάλλει θετικά στην τις αλλαγές που απαιτούνται για να λειτουργήσει στον νέο ψηφιοποιημένο κόσμο.

«Με το να γίνουμε μέλος αυτής της Κοινότητας, προσβλέπουμε σε καταιγισμό ιδεών και ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους και να φέρουμε την τεχνογνωσία μας στον κλάδο της βιομετρίας».

Οι κάρτες δακτυλικών αποτυπωμάτων αντιμετώπισαν ταραγμένα νερά το 1ο τρίμηνο του 2023, σημειώνοντας απώλεια 70 εκατομμυρίων σουηδικών κορώνων (6,4 εκατομμύρια δολάρια) με έσοδα 117 εκατομμυρίων SEK (10,8 εκατομμυρίων δολαρίων), σύμφωνα με το Biometric  Update .

Ωστόσο, η εταιρεία όργωσε μπροστά, επιτυγχάνοντας βασικά ορόσημα, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των βιομετρικών της δακτυλικών αποτυπωμάτων σε 700 smartphone Android και της αποστολής 1 εκατομμυρίου μονάδων βιομετρικών αισθητήρων για κάρτες πληρωμής.

Το Redmi K60 της Xiaomi εξασφάλισε τη διάκριση του πρώτου smartphone που διαθέτει την τεχνολογία κάτω από την οθόνη των καρτών δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η Xiaomi είναι μια κινεζική εταιρεία τεχνολογίας.

Το WEF, που ήδη γνωρίζει καλά την ψηφιακή ταπισερί των βιομετρικών στοιχείων, συνεχίζει να υπερασπίζεται τον κλάδο.

Η οργάνωση προηγουμένως είχε εισαγάγει τον Γιώτη σε έναν συνδεδεμένο συνασπισμό.

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης ζητά ισχυρή εντολή για για να προβεί στην 100% ψηφιοποίηση του Δημοσίου

Χαρακτηριστική για τις προθέσεις του κ. Μητσοτάκη είναι μια πρόσφατη Ανάρτηση για την πλήρη ψηφιοποίηση.

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε ένα παρελθόν γεμάτο ουρές και ταλαιπωρία» ήταν ο τίτλος του άρθρου στο Σκάι που παρουσίαζε αυτή την ανάρτηση του Προέδρου τηγς Ν.Δ.

«Ναι, η ψηφιοποίηση έχει προχωρήσει σημαντικά. Όμως όχι, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα» επισήμαινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας στο Facebook προεκλογικό σποτ για την ψηφιοποίηση του κράτους.

«Μέσα στην επόμενη τετραετία ψηφιοποιούμε όλο το Δημόσιο. Γιατί η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε ένα παρελθόν γεμάτο ουρές και ταλαιπωρία. Προχωράει σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά» τόνιζε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

«1.500 υπηρεσίες είναι ήδη ψηφιακές, και στόχος είναι 100% ψηφιοποίηση» τονίζεται στο προεκλογικό σποτ.

Ενώ το τελευταίο σποτ της Ν.Δ είναι επίσης χαρακτηριστικό για τον δρόμο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη…για το «καλό» μας…και φυσικά θα είναι πλήρως εναρμονισμένος με την εντολή των Ηνωμένων Εθνών και των κυρίαρχων του πλανήτη που επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχου των πάντων…

Δείτε εδώ

 


Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα