Το τελικό παιχνίδι 5G της DARPA για την ανθρωπότητα

Το τελικό παιχνίδι 5G της DARPA για την ανθρωπότητα

18 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:720
Μοίρασέ το

 


Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, οι επιστήμονες στα εργαστήρια Lawrence Livermore ανέπτυξαν αυτό που ονόμασαν Brain Bomb – ένα ενεργειακό όπλο χαμηλής συχνότητας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα πεδίο μάχης για να εκκαθαρίσει τους εγκεφάλους χιλιάδων στρατιωτών ταυτόχρονα.

Αυτό το όπλο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από τον Πρόεδρο George H.W. Μπους εναντίον των ιρακινών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου το 1990, όταν αναφέρθηκε ότι χιλιάδες στρατιώτες του ιρακινού στρατού εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα κοντά στη Βασόρα.

Τα σώματά τους μεταφέρθηκαν με μπουλντόζες σε ομαδικούς τάφους και δεν έγιναν αυτοψίες.

Το HAARP (High-Frequency Active Auroral Frequency Program) είχε ήδη καθιερωθεί το 1993.

Ήταν ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, του Ναυτικού των ΗΠΑ, του Πανεπιστημίου της Αλάσκας στο Fairbanks και της DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

Με βάση την κλεμμένη έρευνα του Nikola Tesla, το HAARP πειραματίστηκε με την οπλοποίηση ραδιοσυχνοτήτων και ενέργειας.

Επίσημα έκλεισε το 2014, αλλά η DARPA συνεχίζει την έρευνα, η οποία έχει επικεντρωθεί στις επιπτώσεις αυτών των συχνοτήτων στον μεμονωμένο άνθρωπο.

Επί του παρόντος, η DARPA – της οποίας το λογότυπο είναι/ήταν μια πυραμίδα που περιβάλλει ένα μάτι που βλέπει τα πάντα – αναπτύσσει έναν ρομποτικό στρατιώτη με τη Lockheed Martin.

Το Διαδίκτυο ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από τον στρατό ως ARPANET τη δεκαετία του 1970.

Το ARPA αργότερα έγινε DARPA.

Στις 6 Αυγούστου 1991 το Διαδίκτυο κυκλοφόρησε στον κόσμο και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990 χρησιμοποιήθηκε ευρέως από το κοινό. Αυτό ήταν μόλις πριν από 20 χρόνια.

Ποια είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο Σύμπαν;

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι εκτέθηκαν στο νεότερο και πιο διαδεδομένο όπλο χαμηλής συχνότητας της DARPA, οι πυροβολισμοί στα σχολεία αυξάνονταν, τα προβλήματα υγείας αυξάνονταν, το προσδόκιμο ζωής άρχισε να μειώνεται ραγδαία, οι οικογένειες διαλύθηκαν και η κοινωνία άρχισε να αγκαλιάζει πολλές σκοτεινές τάσεις ώς  κάτι το “κανονικό”.

Η πρώην διευθύντρια της DARPA, Regina Dugan, συνέχισε να εργάζεται στη Google, όπου συνεργάζεται με τον CEO και μέλος της Bilderberger, Eric Schmidt, για την προώθηση των «έξυπνων τατουάζ», ένα από τα οποία έχει η ίδια.

Πρόκειται για ένα βιομετρικό τσιπ που θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση στην επερχόμενη ολοκληρωμένη πραγματικότητα 5G, η οποία κυκλοφορεί γρήγορα.

Γνωστό ως Διαδίκτυο των πραγμάτων, το 5G περιλαμβάνει εκατοντάδες δισεκατομμύρια μικροτσίπ που θα διαποτίσουν τα υπάρχοντά μας, τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, τις γειτονιές μας και τελικά το σώμα μας.

Μερικοί λένε ότι τα Chemtrail είναι το μέσο με το οποίο φορτώνουν το σώμα μας με αλουμίνιο, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος αγωγός για να μας συνδέσετε στο 5G«έξυπνο δίκτυο».< /span>

Σύμφωνα με το μασονικό σχέδιο ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο από μπαταρίες χωρίς ψυχή που θα χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν την ελίτ του Εωσφόρου, τα ανθρώπινα όντα πρόκειται να γίνουν απλώς ένα άλλο «πράγμα» σε αυτό το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Θέλουν να αλλάξουν το οργανικό μας DNA σε μέταλλο, το οποίο στη συνέχεια μπορούν να εξορύξουν για να τρέξουν τον βαβυλωνιακό εφιάλτη τους.

Ο διαφυλισμός είναι μια πύλη του Δούρειου Ίππου της Ατζέντας 21 στον τρανς-ανθρωπισμό, που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του 5G στην ίδια μας την ύπαρξη.

Οι μοντέρνοι συντελεστές της Silicon Valley που χρησιμοποιούν για να προωθήσουν αυτόν τον οργουελικό εφιάλτη τον αποκαλούν Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Επιδιώκει να ενσωματώσει την τεχνολογία όπλων χαμηλής συχνότητας έξυπνων τσιπ με βιολογικές διεργασίες.

Ο στόχος είναι να μας μετατρέψουν σε μηχανές που μπορούν να προγραμματιστούν για να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες, να αγοράζουν συγκεκριμένα πράγματα, να κάνουν ορισμένες σκέψεις και να εκπέμπουν αρνητικά σκοτεινά συναισθήματα που θα ενεργοποιήσουν και θα ομαλοποιήσουν τον μόνιμο πόλεμο Θυσία αίματος Illuminati σε μια αποδεκτή παράλληλη πραγματικότητα που αποκαλούν “εικονική πραγματικότητα” ή “επαυξημένη πραγματικότητα”.

Αρχαίες μυστικές διδασκαλίες των Ιλλουμινάτι

Το πρόσφατο σκάνδαλο Facebook/Cambridge Analytica μάς έδωσε μια ματιά στο πώς το Facebook χρησιμοποιείται ως εργαλείο συγκέντρωσης συναισθηματικών φακέλων για κάθε άτομο για μετέπειτα χρήση από την DARPA στη μήτρα ελέγχου 5G.

Χαρτογραφούν την ψυχή όλων για να ανακαλύψουν ποια κουμπιά πρέπει να πατήσουν όταν πατήσουν το διακόπτη 5G και μας μεταμορφώνουν όλους σε μόνιμες αξιόπιστες μπαταρίες αρνητικής ενέργειας για την κυκλοφορία και την αποδοχή της σατανικής τους Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι διχαστικές εκλογές του 2016 χρησίμευσαν για την ομαλοποίηση του διχασμού και ενίσχυσαν το περιβάλλον αρνητικής ενέργειας στο οποίο λειτουργούν αυτοί οι δαίμονες της κατώτερης 4ης διάστασης.

Εν τω μεταξύ στην Ελβετία – έδρα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), η οποία είναι η κεντρική τράπεζα όλων των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών του κόσμου που ελέγχουν τον κόσμο μέσω της δουλείας χρέους. 

 

Το έργο CERN συνεχίζεται με ταχύτητα, καθώς οι Εωσφόροι προσπαθούν να απομονώσουν το «σωματίδιο του Θεού», χρησιμοποιώντας επιταχυντές ατομικής σχάσης εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας.

Αυτά τα έκπτωτα συγγενή αγγέλου αρέσκονται να χωρίζουν τα άτομα παρά να τα συντήκουν, δεδομένου ότι έχουν να κάνουν με την αντίθεση σε μια ολόκληρη Δημιουργία της Γαίας και αντ’ αυτού προωθούν μια ασύνδετη εξατομίκευση της πραγματικότητας που είναι ξένη σε αυτόν τον πλανήτη.

Η πυρηνική σύντηξη θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο παράγοντας δωρεάν ενέργεια χωρίς σπατάλη, αλλά οι τραπεζίτες συνεχίζουν να μας οδηγούν στο μονοπάτι της πυρηνικής σχάσης, της διχασμένης πραγματικότητας, της σύγκρουσης με τον Δημιουργό και της καταστροφής.

Οι επιστήμονες του CERN ανέφεραν ότι είδαν δαίμονες κατά τη διάρκεια ορισμένων από τα πειράματά τους, όπως και άλλοι «μάγοι» της τεχνολογίας που εμπλέκονται στον κβαντικό υπολογισμό. Το συζητούν ανοιχτά τώρα.

Ένας καναδικός υπολογιστής είπε πρόσφατα ότι συνάντησε τους δαίμονες, “αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και ελπίζουμε ότι δεν θα καταστρέψουμε τον κόσμο στη διαδικασία< a i=2>.”

Μερικοί πιστεύουν ότι το CERN δημιουργεί σκόπιμα σκοτεινή ύλη, η οποία στη συνέχεια διοχετεύεται στο «σύννεφο» – Newspeak για τον «World Brain» που είναι υπό κατασκευή και πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος.

Θα ακούει, θα παρακολουθεί, θα θυμάται και θα ενεργεί. Ένα άγαλμα του Σίβα – ινδουιστικού θεού της καταστροφής – στέκεται στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του CERN.

Γι’ αυτό οι ηγέτες της τεχνολογίας των χίπστερ μιλούν για “διασπαστική τεχνολογία” και “αλλαγές παιχνιδιών”. Γνωρίζοντας ή όχι, προωθούν αυτήν την Luciferian ατζέντα της DARPA.

Μια εταιρεία έχει δημιουργήσει τώρα τεχνητές αύρες για τους ανθρώπους, ενώ μια άλλη έχει δημιουργήσει προσωπικά αντίγραφα, προωθώντας τα ως «παρηγορητικά» σε έναν τόσο ξαφνικά δυσάρεστο κόσμο.

Οι υπολογιστές έχουν γίνει τόσο ισχυροί που πλέον προγραμματίζονται μόνοι τους.

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί τώρα ότι, εκτός και αν θέλουμε να γίνουμε τα «κατοικίδια» αυτού του υπολογιστή, πρέπει να συγχωνευθούμε με το AI (τεχνητή νοημοσύνη).

Η Intel λέει ότι μέχρι το 2020 ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα περιέχει τσιπ που θα τρέχουν τους υπολογιστές για να «αποτρέψουν» αυτήν την εξαγορά AI.

Αυτού του είδους οι δηλώσεις που προκαλούν φόβο αντικατοπτρίζουν την παλιά τεχνική προώθησης του μασονικού έργου του προβλήματος-αντίδρασης-λύσης ή Ordo Ab Chao (Τάξη έξω από το Χάος).

Πρώτα δημιουργούν ένα πρόβλημα και στη συνέχεια το διορθώνουν με μια Δρακόντεια λύση που θα προωθήσει το Μεγάλο Έργο των Αιώνων ή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους.

Οι Illuminati έχουν εμμονή με τους αριθμούς. Γνωρίζουν ότι ορισμένοι αριθμοί έχουν δύναμη. Και το κάνουν. Όλα τα αρχαία πνευματικά κείμενα μας το λένε αυτό.

Η δημιουργία βασίζεται σε ένα σύστημα αριθμών.

Αλλά αυτοί οι Εωσφόροι έχουν σφετεριστεί αυτή την αρχαία γνώση, την απέκρυψαν από τον γενικό πληθυσμό για να μας κρατήσουν άναυδους, και τώρα τη χρησιμοποιούν για να μας υποδουλώσουν σε έναν Παγκόσμιο Ιστό τον οποίο έφτιαξαν με την ελπίδα να αιχμαλωτίσουν τελικά ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.

Τώρα συναρπασμένοι από το Διαδίκτυό τους και με τη θέλησή τους, οι αριθμοί και οι αλγόριθμοι θα είναι το κλειδί για το επερχόμενο τελικό παιχνίδι DARPA που ονομάζεται 5G.

Μόλις μπει στη θέση του είναι όλα μαθηματικά. Η ανθρώπινη πρωτοτυπία, η διαφωνία και η δημιουργικότητα συνθλίβονται και απαξιώνονται.

Τα drones πετούν ήδη από πάνω κλέβοντας φωτογραφίες του προσώπου σας για χρήση ως λογισμικό αναγνώρισης προσώπου που είναι εγκατεστημένο σε αυτήν τη μήτρα ελέγχου.

Οι εταιρείες άρχισαν πρόσφατα να ζητούν προφορική επιβεβαίωση όταν πληρώνετε λογαριασμούς στο τηλέφωνο. Κλέβουν τη φωνή σας η οποία στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο λογισμικό αναγνώρισης φωνής για 5G.

Θα υπάρχουν πομποί 5G σε κάθε τετράγωνο κάθε πόλης που θα συνδέει αυτό το «έξυπνο δίκτυο». Οι συσκευές τύπου Alexa θα παρακολουθούν κάθε σπίτι.

Το «έξυπνο τηλέφωνο» σας θα παρακολουθεί κάθε αγορά, κίνηση, συζήτηση, συναίσθημα και σκέψη. Επίσης, θα εμφυτεύσει και θα αλλάξει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο με τη σατανιστική ατζέντα. Μέσω του Facebook, γνωρίζουν και τώρα θα παίξουν με τις αδυναμίες σας.

Οι Αγώνες Πείνας θα έχουν ξεκινήσει. Όλοι δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο από Δρομείς Λαβύρινθου και δεν ξεφεύγουμε από αυτό το δίχτυ τεχνολογίας που μας έχει ρίξει.

Όταν κυκλοφορήσει το 5G, τόσο η ελεύθερη βούλησή μας όσο και η ανθρωπιά μας θα περιοριστούν ριζικά και μπορεί να μην υπάρχουν. Κοιτάξτε γύρω σας, συμβαίνει ήδη.

 

Πηγή

Προβολές : 720


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα