Το τερμάτησαν πάλι… O Dr.Bhakdi διώκεται για αντισημιτισμό!

Το τερμάτησαν πάλι… O Dr.Bhakdi διώκεται για αντισημιτισμό!

16 Μαΐου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:902
Μοίρασέ το

 

 

Σούχαριτ Μπάχντι: Οι άνθρωποι που έφυγαν από αυτή τη χώρα, όπου υπήρχε το απόλυτο κακό, και βρήκαν τη χώρα τους, την έχουν μετατρέψει σε κάτι που είναι ακόμη χειρότερο από τη Γερμανία. Αυτό είναι το κακό με τους Εβραίους: Μαθαίνουν γρήγορα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν καλύτερα από αυτούς. Αλλά τώρα έμαθαν το κακό – και το εφάρμοσαν. Αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ ζει μια κόλαση.

Προφανώς ο καθηγητής αναφερόταν στην επιβολή των μαζικών και υποχρεωτικών εμβολιασμών, λέγοντας ξεκάθαρα πως το κακό που συνάντησαν στη Γερμανία το αντέγραψαν στη χώρα τους… Αλλα η προπαγάνδα καλά κρατεί σε όλο το κόσμο, μπορεί να μετατρέψει το άσπρο μαύρο.

 

 

 

 

Μα για τους εβραιοσιωνιστές, η προπαγάνδα είναι στο αίμα τους… είναι η γονιαδιακή λέπρα τους…

Άλλοι οι απλοί εβραίοι που κι αυτοί είναι θύματα των σιωνιστών χάζαρων που έχουν το Ισραήλ ως βάση τους… κι άλλοι οι ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Πολύ σωστά τα είπε ο κορυφαίος επιστήμονας.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η Γερμανία, είναι ένα ακόμη άντρο των εβραιοσιωνιστοχάζαρων.

Το τερμάτησαν πάλι… O Dr.Bhakdi διώκεται για αντισημιτισμό!

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ, βρήκαν πάλι την ευκαιρία να κατηγορήσουν τους “anti vaxxers” με γελοίους τίτλους πως είμαστε ακροδεξιοί και τα σχετικά… κι όπως πάντα με παράλογους ισχυρισμούς!

Παράδειγμα απο μεγάλο μέσο:

Ξανά και ξανά, οι επικριτές των μέτρων του κορωνοϊού ξεχωρίζουν μέσα από αντισημιτικές δηλώσεις ή ναζιστικές σχετικοποιήσεις. Ο υποψήφιος της Bundestag Bhakdi έχει αποκτήσει νέα διάσταση με τις τρέχουσες δηλώσεις σχετικά με αυτό.

Οι πραγματικοί ΝΑΖΙ κατηγορούν εμας για ναζισμό… για να δούμε όμως τι είπε ο Δρ. Bhakdi και πόσο αντισημιτικό είναι.

Οι άνθρωποι που έφυγαν από αυτή τη χώρα, όπου υπήρχε το απόλυτο κακό, και βρήκαν τη χώρα τους, την έχουν μετατρέψει σε κάτι που είναι ακόμη χειρότερο από τη Γερμανία. Αυτό είναι το κακό με τους Εβραίους: Μαθαίνουν γρήγορα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που μαθαίνουν καλύτερα από αυτούς. Αλλά τώρα έμαθαν το κακό – και το εφάρμοσαν. Αυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ ζει μια κόλαση.

Προφανώς ο καθηγητής αναφερόταν στην επιβολή των μαζικών και υποχρεωτικών εμβολιασμών, λέγοντας ξεκάθαρα πως το κακό που συνάντησαν στη Γερμανία το αντέγραψαν στη χώρα τους… Αλλα η προπαγάνδα καλά κρατεί σε όλο το κόσμο, μπορεί να μετατρέψει το άσπρο μαύρο.

Ο Καθηγητής είχε απόλυτο δίκιο γιατί οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι ξεκάθαρα ναζιστικό μέτρο και παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε ΕΔΩ!

Το Ισραήλ όπως και πολλές χώρες καταπάτησαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι έκαναν στους πολίτες τους, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις με εμβόλια που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο, μόνο στο Ισραήλ απο τελευταία έρευνα διαπίστωσαν, πως απο την κυκλοφορία του εμβολίου Covid και μετά, οι καρδιακές ανακοπές στους νέους αυξήθηκαν κατα 25%!

Το Ισραήλ δεν φημίζεται καθόλου για την δημοκρατία του ούτως ή άλλως. Το να κατηγορήσεις το Ισραήλ για ναζιστικές πρακτικές κυρίως, για το πως φέρονται στους Παλαιστίνιους δεν είναι και τόσο λάθος…

Πρόσφατα δολοφονήθηκε από τον ισραηλινό στρατό η παλαιστίνια δημοσιογράφος Shireen Abou Akleh με μια σφαίρα στο κεφάλι και αντί να σεβαστούν τη μνήμη της, η μονάδα Dovdivan που ειδικεύεται στην εκτέλεση ειδικών στρατιωτικών καθηκόντων και άνετα μπορεί κάποιος να τους παρομοιάσει με τα ναζιστικά τάγματα της Ουκρανίας, επιτέθηκε στην κηδεία της δημοσιογράφου, αλλα κανένα απο τα ΜΜΕ που κατηγορούν τον Dr. Bakhdi για αντισημιτισμό δεν κατέγραψε το γεγονός και φυσικά καμιά δημόσια αντίδραση δεν υπήρξε, πλην μιας “χλιαρής” καταδίκης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για τα μάτια του κόσμου.

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο…

Shireen Abu Akleh: Israeli police attack mourners at journalist’s funeral

Πηγή

Προβολές : 902


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα