Το τι έρχεται σε λίγες ώρες ούτε φαντάζεστε!

Το τι έρχεται σε λίγες ώρες ούτε φαντάζεστε!

10 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,320
Μοίρασέ το

 

Νέα εξιλαστήρια θύματα πριν την βουτιά στον βούρκο! Έδιωξαν τους 2 υποδιοικητές της ΕΥΠ λίγες ώρες πριν τον ερχομό των αποδείξεων για την 5η λίστα, τον υπουργό και τους “άλλους” που “είχε πάρει αγκαλιά” το Predator με εντολή Μητσοτάκη.

 

 

 

 

Βρε, μασάει η κατσίκα ταραμά;;;
Αντέξαμε μέχρι τώρα, θ’ αντέξουμε και στα καινούργια που έρχονται… μέχρι ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός, να το τινάξει στον αέρα το κωλοχανείο της ΜΟΣΣΑΝΤ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Το τι έρχεται σε λίγες ώρες ούτε φαντάζεστε! 

Μετά το φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή και μπροστά στις νέες αποκαλύψεις  την ερχόμενη Κυριακή, με όνομα υπουργού αλλά και άλλα ονόματα τα οποία περιλαμβάνονται στην 5η λίστα, για τις οποίες όπως μάθαμε ενημερώθηκαν αφού η εφημερίδα που θα δημοσιεύσει νέα λίστα με ονόματα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από το κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator έχει επικοινωνήσει με όλους τους εμπλεκόμενους, αναγκάζονται να προχωρήσουν στην εύρεση δύο ακόμα εξιλαστήριων θυμάτων, εντάσσοντας αιφνιδιαστικά στο νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις διάταξη που παύει από τα καθήκοντά τους τους υποδιοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, που ήρθε δια της πλαγίας μέσα στην νύχτα.

Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Παναγιώτη Κοντολέωντα, τα νέα εξιλαστήρια θύματα για την κυβέρνηση και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι οι υποδιοικητές της ΕΥΠ, στη νέα κυβερνητική επιχείρηση για τη συγκάλυψη των ευθυνών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να φταίνε για μία ακόμα φορά άλλοι και όχι αυτός.

Με απλά λόγια, για να μην τους παύσουν εδώ και τώρα, το εντάσσουν στο νομοσχέδιο για να επικαλούνται πως είναι πρόβλεψη του νόμου.

Την μεθόδευση αυτή ανέλαβε να καμουφλάρει πίσω από «νομοτεχνική βελτίωση» που κατέθεσε μέσα στη νύχτα και στο παρά ένα της ψήφισης του νομοσχεδίου ο υπουργός Δικαιοσύνης, προσθέτοντας στο άρθρο 48 μία παράγραφο που προβλέπει ότι «παύει αυτοδικαίως η θητεία των υποδιοικητών της Ε.Υ.Π – και μέχρι τον διορισμό νέων, την αρμοδιότητά τους θα ασκεί ο Διοικητής της ΕΥΠ».

Όμως εκείνο που δεν μπορούν να κρύψουν με καμία διάταξη και καμία «νομοτεχνική βελτίωση», η αρμοδιότητα της ΕΥΠ ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη με συγκεκριμένο ΦΕΚ, και αποτελεί τον πρώτο νόμο που ψήφισε στην ελληνική Βουλή.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα