Το ΦΕΚ του σταθμάρχη και μια απάντηση στη ΝΔ για τον «Θεσσαλό υπουργό»

Το ΦΕΚ του σταθμάρχη και μια απάντηση στη ΝΔ για τον «Θεσσαλό υπουργό»

5 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:706
Μοίρασέ το

 

Ο διορισμός του σταθμάρχη όπως αυτός αναφέρεται στο ΦΕΚ με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2022.

 

 

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ…

ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ;;;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Το ΦΕΚ με το οποίο διορίστηκε ο σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς φέρνει στο φως το iEidiseis.

Το ΦΕΚ έχει αριθμό φύλλου 1549 με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2022 και μεταξύ άλλων αναφέρει «… Με την υπ’ αρ. 9026588/14.06.2022 απόφαση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, που εκδόθηκε, αφού ελήφθησαν υπόψη:

α. Τα άρθρα 1 έως 7 του ν. 4440/2016 (Β’ 224), και το άρθρο 28 του ν. 4305/2014 (Α’ 237),

β. ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του ΟΣΕ (Β’ 2623/2022),

γ. η υπ’ αρ. 6647919919/13.04.2022 αίτηση του ΣΑΜΑΡΑ Βασιλείου του Δημητρίου, που κατατέθηκε στο πλαίσιο του Α’ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2022,

δ. το υπ’ αρ. 1/2022 πρακτικό επιλογής του Τριμελούς Οργάνου του άρθρου 7 του ν. 4440/2016,

ε. το υπ’ αρ. 9021803/17.05.2022 έγγραφο προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και το υπ’ αρ. 6937/25.05.2022 απαντητικό έγγραφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, μετατάσσεται ο ΣΑΜΑΡΑΣ Βασίλειος του Δημητρίου, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κατηγορίας ΔΕ Διοικητικού στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας σε κενή Οργανική θέση του Κλάδου Κυκλοφορίας (ειδικότητας ΔΕ Σταθμαρχών), με κωδικό: 1645713805. [Αρ. δέσμευσης έτους 2022 της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΟΣΕ: 29610-1 (60.00)».

fek1

FEK DIORISMOS STATMARXH2

Ο Θεσσαλός υπουργός

Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμά μας αναφέρθηκε ότι «σύμφωνα με πληροφορίες οι «υπηρεσίες» του Μαξίμου έχουν εγκλωβίσει στο «ραντάρ» κορυφαίο υπουργό με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας» ο οποίος είναι άγνωστο «αν θα πληρώσει το μάρμαρο».

Με αφορμή το δημοσίευμα του iEidiseis «Ο Θεσσαλός υπουργός και το ρουσφέτι του σταθμάρχη» το γραφείο Τύπου της ΝΔ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησαν προσπαθώντας να τον παρουσιάσουν ως “ρουσφέτι” συγκεκριμένης βουλευτού, η οποία τους διέψευσε και προσέφυγε εναντίον τους στη Δικαιοσύνη για την άθλια συκοφαντία. Σήμερα, τον παρουσιάζουν ως “ρουσφέτι” υπουργού. Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες. Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!».

Η απάντηση του iEidiseis στη ΝΔ

 

Με ποιον τρόπο και πότε δημοσιεύουμε ονόματα και διευθύνσεις είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εμάς. Για να μην βιάζονται ας κάνουν λίγο υπομονή.Όπως βλέπετε εμείς απαντάμε με χαρτιά.

 

Πηγή

Προβολές : 706


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα