ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ. ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετράει τη ραδιενέργεια στη Σούδα!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ. ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετράει τη ραδιενέργεια στη Σούδα!

6 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:284
Μοίρασέ το

 

Πάμε για το μεγάλο πείραμα…

Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ιστορίας…

 

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι αιώνιοι ψυχοπαθείς δολοφόνοι, να τινάξουν στον αέρα όλη την Ευρώπη… άλλωστε το έχουν ξανακάνει άλλες δυο φορές, αδιαφορώντας για τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και τις τεράστιες καταστροφές των κρατών…

Κι η Ελλάδα, στο κέντρο μιας πολεμικής διαμάχης που δεν την αφορά, εξ αιτίας των ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ;;;

Οι ζωές μας ένα κουμπί θανάτου, στον κόσμο της απόλυτης παράνοιας που έστησε εδώ και χιλιάδες χρόνια, μια κλίκα ψυχοπαθών σατανιστών…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα μας εξαϋλώσουν με πυρηνικά σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά.

Θα πεθάνουμε για το ναζιστικό Κίεβο

Ο ναζισμός πάντα είχε βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές με τελετουργικό τρόπο.

Θα θυσιαστούμε για το ΝΑΤΟικό ιμπεριαλισμό που απαλλοτριώνει την Ανατολική Ευρώπη, την μεγαλομανία κάποιων να κάνουν Αφγανιστάν τη Ρωσία και να επικρατήσουν παγκοσμίως υποδουλώνοντας όλη την Ανθρωπότητα.…..

Θα θυσιαστεί η Ευρώπη για τις ΗΠΑ..

Οι λαοί της θα πληρώσουν την παθητικότητά τους …..

Επιλέξαμε τον αργό βασανιστικό θάνατο…

Η πανδημία θα θυμίζει παιδότοπο…

 

ΗΠΑ: Αεροσκάφος που μετράει τη ραδιενέργεια στη Σούδα

Το αεροσκάφος Boeing WC-135R Constant Phoenix της πολεμικής αεροπορία των ΗΠΑ βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 30 Ιουνίου και άμεσα συνδέθηκε με την κατάσταση στην Ουκρανία και το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια.

Σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος, το οποίο μπορεί να καταγράψει εκλύσεις ραδιενέργειας σε πραγματικό χρόνο, διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στο πυρηνικό ατύχημα του Τσερνομπίλ το 1986.

Το Πεντάγωνο δεν απάντησε αμέσως αιτήματα για σχόλια. Η Πολεμική Αεροπορία είπε ότι το αεροσκάφος αναπτύσσεται τακτικά στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η απειλή κάποιου είδους ουκρανικού σαμποτάζ στον υπό ρωσικό έλεγχο πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στην Ουκρανία είναι μεγάλη και λαμβάνονται μέτρα για να αντιμετωπιστεί, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι οι επιπτώσεις μιας τέτοιας δολιοφθοράς μπορεί να είναι καταστροφικές.

Η Ουκρανία και η Ρωσία κατηγόρησαν χθες αλλήλους ότι σχεδιάζουν επίθεση κατά της μεγαλύτερης πυρηνικής μονάδας της Ευρώπης.sofokleousin.gr

Ρωσία: το Κίεβο θα επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια ZNPP το βράδυ της 5ης Ιουλίου με όπλα υψηλής ακρίβειας, drones καμικάζι και πύραυλο Tochka-U με ραδιενεργά απόβλητα!θα γίνει μεγάλη καταστροφή!

Kι αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο .. μεθαύριο κλπ έχει δρομολογηθεί..

Από το βιολογικό χτύπημα στο πυρηνικό…

Πάμε για το μεγάλο πείραμα.. Είμαστε στο σωστό στρατόπεδο συγκέντρωσης της Ιστορίας.

ΔΟΑΕ: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ορατές ενδείξεις ναρκών ή εκρηκτικών στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhia

Εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ ζήτησαν πρόσθετη πρόσβαση που είναι απαραίτητη για να επιβεβαιώσει την απουσία ναρκών ή εκρηκτικών στην τοποθεσία

Ειδικότερα, η πρόσβαση στις στέγες των μονάδων αντιδραστήρα 3 και 4 είναι απαραίτητη, καθώς και η πρόσβαση σε τμήματα των αιθουσών του στροβίλου και ορισμένα μέρη του συστήματος ψύξης στο εργοστάσιο.Τις διαθέσεις των Ουκρανών τις ανίχνευσαν;

Παρατηρητές της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας σταθμεύουν στο εργοστάσιο. Και το μόνο θέμα της χθεσινής σύνοψής τους είναι η διακοπή λειτουργίας της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος προς το εργοστάσιο. Μια διακοπή εκ μέρους καθεστώτος του Κιέβου.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 284


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα