Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Υγείας του ΠΟΥ Είναι Ένα Βήμα Προς Την Κατεύθυνση Της Ανάδειξης του ΠΟΥ Σε Κέντρο Εξουσίας Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης

Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Υγείας του ΠΟΥ Είναι Ένα Βήμα Προς Την Κατεύθυνση Της Ανάδειξης του ΠΟΥ Σε Κέντρο Εξουσίας Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης

21 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:340
Μοίρασέ το

 

 

Τα κράτη μέλη θα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τις “συστάσεις” του ΠΟΥ ή να αντιμετωπίζουν δαπανηρές συνέπειες.

Ο ΠΟΥ θα έχει μάλιστα την εξουσία να υπαγορεύει τι είναι αλήθεια και τι παραπληροφόρηση που πρέπει να λογοκριθεί. Ο ΠΟΥ θα θέσει ουσιαστικά εκτός νόμου τη δημοκρατία παγκοσμίως, διότι η δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου στο δημόσιο διάλογο.

Είναι πλέον πέρα από επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να καταλάβουν πού οδηγούμαστε και ότι τα μέτρα του covid δεν ήταν απλώς απαντήσεις σε μια δεδομένη πανδημία, αλλά μάλλον ήταν τα θεμέλια για μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες δεν θα υπάρχουν πλέον.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Rhoda Wilson | Διάβαστε το εδώ

 

Στις 5 Ιουνίου 2023, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (“ΠΟΥ”) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (“ΕΚ”) ανακοίνωσαν την έναρξη μιας πρωτοβουλίας για την ψηφιακή υγεία, στο πλαίσιο της οποίας ο ΠΟΥ θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης του εμβολιασμού με covid με βάση το ήδη υπάρχον ψηφιακό πιστοποιητικό Covid της Ευρωπαϊκής Ένωσης (“ΕΕ”).

Αυτό το σύστημα διαβατηρίου εμβολίων θα επεκταθεί σε ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας (“GDHCN”) που θα διαχειρίζεται ο ΠΟΥ και θα περιλαμβάνει “ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους”. Το διαβατήριο εμβολίων θα καλύπτει επίσης, με τον καιρό, όλους τους συνιστώμενους εμβολιασμούς.

Τα μέλη του ΠΟΥ ενέκριναν προϋπολογισμό ύψους 6,83 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος θα απαιτήσει αύξηση 20% στις υποχρεωτικές συνδρομές των μελών.***


***Σημ.: Συμπεριλαμβανομένης
και της Ελληνικής κυβέρνησης (δίχως βέβαια, όπως πάντα, να μας
ενημερώσουν ή ζητήσουν τη γνώμη μας, του “κυρίαρχου λαού”)


Η αύξηση του προϋπολογισμού είναι απαραίτητη επειδή ο ΠΟΥ εγκαθίσταται ως ο μοναδικός φορέας λήψης αποφάσεων για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της προτεινόμενης συνθήκης για την πανδημία και των τροποποιήσεων των Διεθνών Κανονισμών Υγείας (“ΔΚΥ”- IHR), καθεμία από τις οποίες ενισχύει την εξουσία και τη δύναμη του ΠΟΥ μέσω διαφορετικών οδών, ενώ παράλληλα διαγράφει την εθνική κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μέσα στη συνθήκη για την πανδημία έχουμε επίσης τη “Μία Υγεία” (“One Health”, η οποία ταιριάζει απόλυτα με την αφήγηση της Μεγάλης Επαναφοράς. Όταν προσθέτετε τη συνθήκη, τις τροποποιήσεις της ΔKΑ και τη “Μία Υγεία” μαζί, γίνεται σαφές ότι ο ΠΟΥ εγκαθίσταται ως το de facto κέντρο εξουσίας του βαθέος κράτους και ότι αυτή η Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση θα κυβερνά τα πάντα.

 


The Jimmy Dore Show: Jimmy Dimmy: Ο ΠΟΥ οργανώνει μια παγκόσμια
κατάληψη εξουσίας και κανείς δεν κάνει τίποτα! 1 Ιουνίου 2023 (13
λεπτά)


Ο ΠΟΥ Εγκαινιάζει Εταιρική Σχέση Ψηφιακής Υγείας με την Ευρώπη

Από τον Dr. Joseph Mercola

Στις 5 Ιουνίου 2023, ο ΠΟΥ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσαν την έναρξη μιας “πρωτοβουλίας ορόσημο για την ψηφιακή υγεία με στόχο την ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας της υγείας” [1,2].

Όπως εξηγείται στο δελτίο Τύπου,3 από αυτόν τον μήνα, ο ΠΟΥ θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης εμβολιασμού με covid που θα βασίζεται στο ήδη υπάρχον ψηφιακό πιστοποιητικό covid της ΕΕ (“EU DCC”) για να “συμβάλει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία”.

Τελικά, αυτό το σύστημα διαβατηρίου εμβολίων θα επεκταθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης ψηφιακής υγείας (“GDHCN”) που θα διαχειρίζεται ο ΠΟΥ και θα περιλαμβάνει “ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους”. Το διαβατήριο εμβολίων θα καλύπτει επίσης, με την πάροδο του χρόνου, όλους τους συνιστώμενους εμβολιασμούς, όχι μόνο το covid.[4] Το δελτίο τύπου συνεχίζει:[5]

Η σύμπραξη αυτή θα εργαστεί για την τεχνική ανάπτυξη του συστήματος του ΠΟΥ με μια σταδιακή προσέγγιση για την κάλυψη πρόσθετων περιπτώσεων χρήσης, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την ψηφιοποίηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Προφύλαξης. Η επέκταση τέτοιων ψηφιακών λύσεων θα είναι απαραίτητη για την παροχή καλύτερης υγείας για τους πολίτες σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή βασίζεται στις κοινές αξίες και αρχές της διαφάνειας και του ανοίγματος, της συμμετοχικότητας, της λογοδοσίας, της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας, της επεκτασιμότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και της ισότητας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα συνεργαστούν για να ενθαρρύνουν τη μέγιστη δυνατή παγκόσμια υιοθέτηση και συμμετοχή.

Γιατί να εφαρμόσετε το Covid Passport όταν οι ενέσεις δεν αποδίδουν;

Όπως αναφέρει το The Daily Sceptic, η ανακοίνωση εγείρει πολλά ερωτήματα: [6]

Τα διαβατήρια εμβολίων είναι αμφιλεγόμενα, ακόμη και στα Ηνωμένα Έθνη … Στις 30 Ιουνίου 2021 … η Παγκόσμια Επιτροπή της UNESCO για τη Δεοντολογία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας και η Διεθνής Επιτροπή Βιοηθικής της UNESCO εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία προειδοποιούν ότι “κάθε πιστοποιητικό covid-19 … θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη την επιστημονική αβεβαιότητα σχετικά με τον βαθμό προστασίας που παρέχουν συγκεκριμένα εμβόλια, προηγούμενες λοιμώξεις και αρνητικά αποτελέσματα τεστ Covid-19”.

Υπό το πρίσμα αυτών των ανησυχιών, οι οργανισμοί του ΟΗΕ πρότειναν ότι “θα πρέπει να αναπτυχθεί ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την αξιολόγηση των επιπτώσεων στην κοινωνία και τη δημόσια υγεία, καθώς και των κινδύνων που ενδέχεται να επιφέρουν”.

Το νέο δελτίο Τύπου του ΠΟΥ και της ΕΕ δεν κάνει καμία αναφορά στην πρόοδο αυτού του ερευνητικού προγράμματος ή στο αν έχει δημιουργηθεί καθόλου. Δεν είναι απαραίτητο να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα και το προφίλ κόστους-οφέλους μιας παρέμβασης πριν την επεκτείνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο και τη μονιμοποιήσουμε;

Δεδομένου του πόσο διαρρέοντα είναι τα εμβόλια για τα κολοβακτηρίδια και πόσο βραχύβια μπορεί να είναι η όποια προστασία που προσφέρουν – ορισμένες μελέτες δείχνουν ακόμη και ότι οι εμβολιασμένοι υποφέρουν από υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τους ανεμβολίαστους – είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα διαβατήρια εμβολίων προσφέρουν πραγματικό περιορισμό της μετάδοσης της νόσου.

Αλλά ο ΠΟΥ και η ΕΕ δεν φαίνεται να θεωρούν ότι αυτό είναι ένα σχετικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή υποθέτουν τυφλά ότι είναι ωφέλιμα, ή επειδή έχουν άλλους λόγους για να θέλουν να αναπτύξουν αυτή την περιοριστική τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο;

Η εφαρμογή ενός συστήματος διαβατηρίου εμβολίων – το οποίο ο ΠΟΥ ισχυρίστηκε ότι δεν υποστήριζε όταν αρχικά εκφράστηκαν ανησυχίες σχετικά με αυτό το 2021 [7] – είναι ένα σαφές σημάδι ότι ο ΠΟΥ αναμένει πλήρως να αναλάβει τα ηνία της παγκόσμιας υγείας και ότι η δημόσια υγεία δεν αποτελεί το πρωταρχικό κίνητρο πίσω από αυτή την αρπαγή εξουσίας.

To Πραξικόπημα του ΠΟΥ προχωράει ολοταχώς

Ήδη, τα μέλη του ΠΟΥ έχουν εγκρίνει έναν προϋπολογισμό ύψους 6,83 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια (2024 έως 2025), ο οποίος θα απαιτήσει αύξηση 20% στις υποχρεωτικές συνδρομές των μελών.[8,9] Οι “στρατηγικές προτεραιότητες” που θα λάβουν μεγάλα κομμάτια αυτής της χρηματοδότησης περιλαμβάνουν: [10]

  • Επέκταση της καθολικής υγειονομικής κάλυψης σε τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους που δεν την έχουν σήμερα
  • Εξασφάλιση ότι 1 δισεκατομμύριο περισσότεροι άνθρωποι θα είναι “καλύτερα προστατευμένοι από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας”
  • Εξασφάλιση ότι 1 δισεκατομμύριο περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν “καλύτερη υγεία και ευημερία”.
  • Ανάπτυξη αποτελεσματικότερης και αποδοτικότερης υποστήριξης του ΠΟΥ προς τις χώρες μέλη
  • Εξάλειψη της πολιομυελίτιδας – πιθανότατα μέσω διευρυμένων προγραμμάτων εμβολιασμού

Αυτή η αύξηση του προϋπολογισμού είναι επίσης απαραίτητη επειδή ο ΠΟΥ καθιερώνεται ως ο μοναδικός φορέας λήψης αποφάσεων για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των προτεινόμενων τροποποιήσεων της Συνθήκης για την Πανδημία και του Διεθνούς Κανονισμού για την Υγεία (ΔΚΥ), καθεμία από τις οποίες ενισχύει την εξουσία και τη δύναμη του ΠΟΥ μέσω διαφορετικών οδών, ενώ παράλληλα διαγράφει την εθνική κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εάν ο ΠΟΥ κάνει το δικό του, δεν θα είναι πλέον ένας φορέας που θα διατυπώνει συστάσεις τις οποίες οι χώρες θα μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν. Αντίθετα, οι “συμβουλές” του θα μοιάζουν με διακηρύξεις διεθνούς δικαίου. Τα κράτη μέλη θα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τις “συστάσεις” του ΠΟΥ ή να αντιμετωπίζουν δαπανηρές συνέπειες.

Μόλις τεθεί σε εφαρμογή η Συνθήκη για την Πανδημία και οι τροποποιήσεις της ΔKY, ο ΠΟΥ θα έχει την εξουσία να επιβάλλει τα πάντα, από κλιματικά λουκέτα και κλείσιμο συνόρων μέχρι υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κάθε είδους. Έχουμε επίσης προειδοποιήσει ότι ο ΠΟΥ θα εφαρμόσει ένα σύστημα υποχρεωτικών διαβατηρίων εμβολίων για σκοπούς ελέγχου του πληθυσμού, και με την παραπάνω ανακοίνωση, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι αυτό έχει γίνει.

Ο ΠΟΥ θα έχει μάλιστα την εξουσία να υπαγορεύει τι είναι αλήθεια και τι παραπληροφόρηση που πρέπει να λογοκριθεί. Ο ΠΟΥ θα θέσει ουσιαστικά εκτός νόμου τη δημοκρατία παγκοσμίως, διότι η δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου στο δημόσιο διάλογο.

Τα κράτη μέλη δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να λογοκρίνουν ό,τι ο ΠΟΥ θέλει να λογοκριθεί, επειδή κάθε χώρα υποχρεούται επίσης να δημιουργήσει μια υπηρεσία επιβολής για να διασφαλίσει ότι τα διατάγματα του ΠΟΥ ακολουθούνται σε εθνικό επίπεδο, και αυτό περιλαμβάνει δραστηριότητες λογοκρισίας.

Καταλάβετε πού Oδηγούμαστε

 

 


Dr. John Campbell: WHO's Global Digital Health Certification Network, 7 Ιουνίου 2023 (15 λεπτά)


Για μια περαιτέρω ανασκόπηση του νέου Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ, δείτε την παραπάνω βιντεοσκοπημένη ανασκόπηση του John Campbell.

Είναι πλέον πέρα από επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να καταλάβουν πού οδηγούμαστε και ότι τα μέτρα του covid δεν ήταν απλώς απαντήσεις σε μια δεδομένη πανδημία, αλλά μάλλον ήταν τα θεμέλια για μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ελευθερίες δεν θα υπάρχουν πλέον.

Πράγματι, η συνθήκη για την πανδημία επαναπροσδιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα ως “ισότητα στην υγεία” και τίποτε άλλο. Οι τροποποιήσεις της ΔKY εξαλείφουν επίσης τα ατομικά δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες συγκεκριμένα. Το άρθρο 3 της ΔKY τροποποιείται ως εξής (οι διαγραμμίσεις στο κείμενο υποδηλώνουν ότι το κείμενο πρόκειται να διαγραφεί, ενώ οι προσθήκες ή αναθεωρήσεις είναι υπογραμμισμένες με έντονη γραφή):

Η εφαρμογή των παρόντων κανονισμών γίνεται με πλήρη σεβασμό της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των προσώπων με βάση τις αρχές της ισότητας, της συμμετοχικότητας, της συνοχής και σύμφωνα με τις κοινές αλλά διαφοροποιημένες ευθύνες των κρατών μελών, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική και οικονομική τους ανάπτυξη.

Με άλλα λόγια, η σωματική αυτονομία και η προσωπική επιλογή αντικαθίστανται από μια ιατρική που ταιριάζει σε όλους και δεν λαμβάνει υπόψη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Το δικαίωμα σε απόψεις που διαφέρουν από αυτές του ΠΟΥ καταργείται επίσης σε εθνικό επίπεδο.

Το άρθρο 2 της ΔΥΑ τροποποιείται επίσης με τέτοιο τρόπο ώστε ο ΠΟΥ να έχει την εξουσία να αναλαμβάνει δράση για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που έχει “δυνατότητα να επηρεάσει τη δημόσια υγεία”, και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από το κλίμα και τη ρύπανση μέχρι τη χρήση της γεωργικής γης και τη βιομηχανία τροφίμων, όπως ορίζεται στο πλαίσιο της ατζέντας “Ενιαία Υγεία ” ]11,12] , η οποία είναι ενσωματωμένη στη Συνθήκη για την Πανδημία.

Για να καταλάβετε τι διακυβεύεται, παρακαλείσθε να διαβάσετε τη συλλογή των προτεινόμενων τροποποιήσεων της ΔKY άρθρο προς άρθρο, [13] που βρίσκεται εδώ, και στη συνέχεια να τη συγκρίνετε με την προτεινόμενη συνθήκη. Ένα “μηδενικό σχέδιο” με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου 2023, μπορείτε να το βρείτε εδώ. [14]

Όπως εξήγησε ο ΠΟΥ το 2021, η Συνθήκη είναι το “πλαίσιο που αναγνωρίζει τον κεντρικό ρόλο της ΔKY” [15]. Έτσι, αυτά τα δύο μέσα έχουν σχεδιαστεί και προορίζονται να λειτουργήσουν ως μονάδα, με τη Συνθήκη να αναγνωρίζει τη ΔΥΑ και τις τροποποιήσεις της ΔKY να αφαιρούν από τα έθνη την κυριαρχία τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στη συνθήκη για την πανδημία έχουμε επίσης το One Health, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την αφήγηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Όταν προσθέτετε αυτά τα τρία πράγματα μαζί – τη συνθήκη, τις τροποποιήσεις της ΔKY και τη “Ενιαία Υγεία” – γίνεται σαφές ότι ο ΠΟΥ δημιουργείται ως το de facto κέντρο εξουσίας του βαθέος κράτους και ότι αυτή η Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση θα κυβερνά τα πάντα.

Η Συνθήκη Επεκτείνει την Εξουσία του ΠΟΥ πέρα από τις Ψευτο-πανδημίες

Όπως απεικονίζεται στο παρακάτω γράφημα [16] , η ατζέντα του One Health βασίζεται στην παραδοχή ότι ένα ευρύ φάσμα πτυχών της ζωής και του περιβάλλοντος έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την ανθρώπινη υγεία.

Εκτός από τα τμήματα της ζωής που παρατίθενται στο γράφημα, το πεδίο εφαρμογής της “Ενιαίας Υγείας”, σύμφωνα με έγγραφο της Επιτροπής Μιας Υγείας [17], περιλαμβάνει επίσης τις επικοινωνίες, την οικονομία, την κοινωνία των πολιτών, το παγκόσμιο εμπόριο, το εμπόριο και την ασφάλεια, τη δημόσια πολιτική και τη ρύθμιση, την έρευνα, τις μη μεταδοτικές ασθένειες και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τη νέα συνθήκη, ο ΠΟΥ θα έχει μονομερή εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις για όλους αυτούς τους τομείς και οι επιταγές του θα υπερισχύουν και θα παρακάμπτουν όλους τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους. Εν ολίγοις, εάν η συνθήκη για την πανδημία τεθεί σε ισχύ, ο ΠΟΥ δεν θα έχει απλώς την εξουσία να υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες θα προετοιμάζονται και θα ανταποκρίνονται στις απειλές πανδημίας: Θα έχει την εξουσία να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ο ΠΟΥ, με τη σειρά του, είναι υπόχρεος και κάνει ό,τι θέλουν οι χρηματοδότες του, και ο μεγαλύτερος χρηματοδότης είναι ο Bill Gates, αν αθροίσετε όλες τις διάφορες πηγές δωρεών του. Ο Gates, φυσικά, έχει επενδύσει σε όλες τις πρωτογενείς ανάγκες της Μεγάλης Επανεκκίνησης, συμπεριλαμβανομένων των ψεύτικων τροφίμων, των φαρμάκων, των εμβολίων, της επιτήρησης και των τεχνολογιών τροποποίησης του κλίματος.

Το One Health είναι η ανατροπή της ολιστικής υγείας

Όπως σημειώνει ο David Bell, ανώτερος μελετητής του Brownstone Institute, γιατρός δημόσιας υγείας και πρώην ιατρικός αξιωματούχος και επιστήμονας του ΠΟΥ, η ατζέντα της “Ενιαίας Υγείας” είναι στην πραγματικότητα η ανατροπή της πανάρχαιας ολιστικής έννοιας της υγείας: [18]

Η κακή υγεία αποτελεί μοχλό φόβου, και ο θάνατος ακόμη περισσότερο, ειδικά για όσους πιστεύουν ότι είμαστε απλώς οργανικές κατασκευές που καταλήγουν στη σκόνη και τη φθορά. Μια αίρεση που θα τροφοδοτεί αυτούς τους φόβους, θεωρώντας ότι ολόκληρη η βιόσφαιρα μας απειλεί με ασθένειες και θάνατο, θα είχε επομένως πραγματικές δυνατότητες μαζικού ελέγχου.

Πείστε τους οπαδούς ότι οι άνθρωποι είναι το δηλητήριο που έκανε αυτόν τον κόσμο τόσο καταστροφικό, και θα έχετε επίσης ένα μέσο για να υποδαυλίσετε το μίσος εναντίον των μη πιστών, ενώ θα προσθέσετε ενοχές στα εργαλεία για συμμόρφωση.

Μια λατρεία που βασίζεται στο φόβο για τον κόσμο και τους ανθρώπους που τον δηλητηρίασαν, ντυμένη με φιλανθρωπία και αρετή, έχει αναδυθεί ανάμεσά μας. Χρησιμοποιώντας την ορολογία One Health, χρηματοδοτείται τώρα από τα λάφυρα της κοβιδίας και ενισχύεται από την τεχνολογία που μπορεί να κάνει αυτή τη μεσαιωνική αίρεση κυνηγιού μαγισσών παγκόσμια.

Το περιβάλλον, παντού, θα πρέπει να διαχειρίζεται και να προστατεύεται προς όφελος του ανθρώπου – σωματικό, ψυχικό και κοινωνικό. Η ιδέα της “Ενιαίας Υγείας”, με επίκεντρο αυτή την κοινή λογική, δεν ήταν κάποτε τίποτα περισσότερο από αυτό. Είναι ένας ορθολογικός τρόπος να εκφραστεί μια πανάρχαια αρχή … Η υγιεινή και η βελτιωμένη διατροφή θα σώσουν περισσότερες ζωές από τον επόμενο γύρο κερδοσκοπίας που θα μας φέρει η Pfizer.

Ωστόσο … Η Ενιαία Υγεία έχει καταληφθεί από αυτοαποκαλούμενους φιλάνθρωπους … Η Ενιαία Υγεία διαφθείρεται με δύο τρόπους, αλλά για τους ίδιους σκοπούς και από τους ίδιους σχεδόν ανθρώπους. Η κατανόηση του ενός μας λέει για τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε να κάνουμε, ο άλλος αποκαλύπτει τα κίνητρά τους.

Η ιδεολογία του One Health είναι αντι-ανθρώπινη

Όπως εξηγεί ο Bell, η “Ενιαία Υγεία” είναι μια ιδεολογία που θέτει την ανθρώπινη ζωή και ευημερία στο ίδιο επίπεδο με όλες τις άλλες μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων των φυτών και των ζώων. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σας και η ζωή των παιδιών σας δεν είναι πιο σημαντική από τη ζωή των πολικών αρκούδων, των δέντρων, των υδάτινων οδών και του εδάφους.

Αν οι πράξεις σας προκαλούν οικολογική ζημιά, ενώ η πολική αρκούδα όχι, τότε εσείς είστε αυτός που πρέπει να εξαλειφθεί από την εξίσωση. Αυτή είναι πραγματικά η ουσία αυτής της ιδεολογίας. Δεν είναι φιλοπεριβαλλοντική, αλλά, μάλλον, αντι-ανθρώπινη στον πυρήνα της.

“Μέσα σε αυτή τη “δίκαιη” κοσμοθεωρία, ο άνθρωπος γίνεται ρύπος”, γράφει ο Bell. [19] “Οι συνεχώς αυξανόμενοι ανθρώπινοι πληθυσμοί έχουν οδηγήσει άλλα είδη στην εξαφάνιση*** μέσω της περιβαλλοντικής αλλαγής, από τη μεγαπανίδα της αρχαίας Αυστραλασίας μέχρι τους κατακόρυφους πληθυσμούς εντόμων της σύγχρονης Ευρώπης”.


***Σημ.: Παραλείπει να αναφέρει όμως τα χιλιάδες άλλα είδη που δημιουρήθηκαν.


Οι άνθρωποι γίνονται μάστιγα για τη γη, και επομένως ο περιορισμός, η εξαθλίωση και ο θάνατός τους μπορεί να δικαιολογηθεί για ένα μεγαλύτερο καλό.

Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να αντιληφθούν ότι αυτή είναι μια καθοδηγητική ιδεολογία δημόσιων προσώπων, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τα περισσότερα ανθρώπινα ηθικά συστήματα ή το Φυσικό Δίκαιο … Πρέπει να κατανοήσουμε την ιδεολογία που οδηγεί αυτό το κίνημα, καθώς σκοπεύουν να ακολουθήσουμε τις επιταγές τους και σκοπεύουν να κατηχήσουν τα παιδιά μας.

Αποκαλύψτε την άγονη ιδεολογία του One Health

Το One Health έχει επίσης σχεδιαστεί για να ελέγχει τις μάζες μέσω του φόβου. Μας βομβαρδίζουν συνεχώς με προβλέψεις καταστροφής και μας λένε ότι πρέπει να προστατευτούμε για το καλό μας.

“Η επέκταση αυτής της προσέγγισης από έναν μεμονωμένο ιό*** σε οποιαδήποτε πτυχή της βιόσφαιρας που επηρεάζει την ανθρώπινη ευημερία, όπως το κλίμα, παρέχει την ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί αυτό το ολοκληρωτικό εργαλείο ελέγχου του πληθυσμού για την αναδιαμόρφωση της κοινωνίας στο μοντέλο που επιθυμούν οι φορείς του φόβου”, σημειώνει ο Bell και προσθέτει:


***Σημ.: Ασφαλώς
ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αποδειχθεί επιστημονικά η ύπαρξη και η παθογένεια
οποιουδήποτε τέτοιου φανταστικού αφηγήματος δηλαδή του “ιού”.


Μέσω τροποποιήσεων στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ) και μιας νέας “συνθήκης για την πανδημία”, ο ΠΟΥ συνδυάζει αυτόν τον ευρύ ορισμό της “Μιας Υγείας” με έναν ορισμό της “έκτακτης ανάγκης” που απαιτεί απλώς την αναγνώριση μιας απειλής και όχι μιας πραγματικής βλάβης.

Όταν εφαρμόζεται στον ευρύ ορισμό της υγείας του ΠΟΥ, “σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία”, σχεδόν όλες οι πτυχές της φυσιολογικής ζωής θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο πεδίο εφαρμογής του. Αντιμετωπίζεται μέσω ενός κανονιστικού παραδείγματος δημόσιας υγείας που περιλαμβάνει παγκόσμιες εντολές, περιορισμούς και λογοκρισία, και όσοι διαχειρίζονται αυτή την ατζέντα έχουν την ευκαιρία για πρωτοφανή εξουσία.

[Το] 2019, ο ΠΟΥ δήλωσε στις συστάσεις του για την πανδημία γρίπης ότι το κλείσιμο των συνόρων, η καραντίνα και το παρατεταμένο κλείσιμο των επιχειρήσεων δεν πρέπει ποτέ να αναλαμβάνονται ως απάντηση σε μια πανδημία. Τα μέτρα αυτά θα οδηγούσαν στην ανισότητα και θα έβλαπταν δυσανάλογα τους ανθρώπους με χαμηλό εισόδημα, καταστρέφοντας τόσο τις οικονομίες όσο και το κοινωνικό κεφάλαιο.

Το 2020, επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητες σε μια νέα εκλογική ομάδα, ο ΠΟΥ προώθησε τις ίδιες άδικες πολιτικές. Τα στοιχεία δεν άλλαξαν, αλλά άλλαξε η εκλογική ομάδα. Οι πλούσιοι άνθρωποι και οι εταιρείες είχαν γίνει σημαντικοί χρηματοδότες των προγραμμάτων του ΠΟΥ. Αυτοί που επωφελούνται από τη βελτίωση της διατροφής και της υγιεινής δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν το αυξανόμενο προσωπικό του ΠΟΥ, αλλά εκείνοι που επωφελούνται από τη γενναιοδωρία της αντιμετώπισης των βοοειδών μπορούν.

Το κακό δεν νικιέται με το να κρύβεσαι από αυτό. Καταπολεμάται αποκαλύπτοντας την ιδεολογία που το οδηγεί, την απληστία, τα ψέματα και την απάτη… Στο τέλος, οι τρελοί ιδεολόγοι καταρρέουν κάτω από το βάρος της δικής τους απάτης και της ρηχότητας των δογμάτων τους.

Η θρησκεία-μητέρα της γης μιας διεφθαρμένης “Ενιαίας Υγείας” και οι φεουδαρχικές φιλοδοξίες των ιερέων της δεν θα διαφέρουν. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τη δημόσια υγεία ή την ολιστική θεώρηση του κόσμου. Είναι δικές μας και μπορούν να αποτελέσουν μια δύναμη για το καλό. Αντίθετα, θα πρέπει να εκθέσουμε την κενότητα των ανθρώπων που θα τα υπονομεύσουν, οδηγούμενοι από την απληστία και τις άγονες ιδεολογίες τους.

Μας τελειώνει ο χρόνος

Είναι σημαντικό, όπως σημειώνει ο κωμικός Jimmy Dore στο παραπάνω βίντεο, η συνθήκη για την πανδημία δεν είναι κάτι στο οποίο τα κράτη μέλη πρέπει να επιλέξουν να συμμετάσχουν. Είναι μια πρόταση που μπορεί να εξαιρεθεί. Εάν ένα έθνος δεν επιλέξει να αποχωρήσει πριν από την προθεσμία, αποδέχεται αυτόματα τη συνθήκη.

Με βάση το τρέχον χρονοδιάγραμμα, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (“ΠΣΥ”) θα ψηφίσει τη συνθήκη για την πανδημία τον Μάιο του 2024 και θα τεθεί σε ισχύ 30 ημέρες αργότερα. Αυτό μας δίνει κάτι λιγότερο από ενάμιση χρόνο για να πείσουμε τις ΗΠΑ είτε να εξαιρεθούν είτε, ακόμα καλύτερα, να αποχωρήσουν εντελώς από τον ΠΟΥ.

Οι τροποποιήσεις των ΔΚΥ θα ψηφιστούν επίσης τον Μάιο του 2024. Η 10μηνη προθεσμία για τα κράτη μέλη να απορρίψουν τις τροποποιήσεις θα λήξει τον Μάρτιο του 2025 και οι τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ για κάθε κράτος που δεν τις απέρριψε τον Μάιο του 2025. Για κάθε μέλος που θα απορρίψει τις τροποποιήσεις, θα ισχύσει η ΔΚΥ του 2005.

Παραδόξως, ορισμένες από τις τροποποιήσεις της ΔΔΑ έχουν ήδη εγκριθεί. Όπως αναφέρει ο συγγραφέας και ερευνητής James Roguski,20 υιοθετήθηκαν κατά την 75η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στις 27 Μαΐου 2022, παρόλο που δεν υπογράφηκε τίποτα. Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη της ανεξέλεγκτης ανομίας και των ανατρεπτικών τακτικών με τις οποίες έχουμε να κάνουμε.
Είναι ανησυχητικό ότι πολλοί Αμερικανοί δεν γνωρίζουν καν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρόκειται να εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και την προσωπική σωματική αυτονομία του καθενός στην ΠΟΥ [21], επειδή τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν μιλούν γι’ αυτό.

Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, μοιραστείτε αυτό και οποιοδήποτε άλλο άρθρο βρείτε σχετικά με αυτό το θέμα με όλους όσους γνωρίζετε και συνεχίστε να εκπαιδεύεστε. Μακράν, αυτές είναι οι μεγαλύτερες απειλές για την ελευθερία που έχει δει ποτέ ο κόσμος, και οι κίνδυνοι ισχύουν ομοιόμορφα για όλους, ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

Οι “ελεγκτές γεγονότων” εκμεταλλεύονται τη σύγχυση

Λάβετε υπόψη σας ότι, ενώ οι τροποποιήσεις των ΔΥΑ και η Συνθήκη απευθύνονται σε διαφορετικούς τομείς της νέας δομής εξουσίας του ΠΟΥ, θα λειτουργήσουν μαζί για να ενισχύσουν μαζικά τον ΠΟΥ μόλις τεθούν και οι δύο σε ισχύ. Να γνωρίζετε επίσης ότι, δεδομένου ότι η παγκόσμια κατάληψη συμβαίνει σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, είναι εύκολο να μπερδευτείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες, και αυτή η σύγχυση μπορεί εύκολα να γίνει τροφή για τους ελεγκτές γεγονότων. Όπως αναφέρεται από το The Defender: [22]

Το AP πρόσφατα “έλεγξε” τα γεγονότα με ισχυρισμούς ότι η Συνθήκη για την Πανδημία θέτει σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία. Σύμφωνα με το AP, “δεν παρακάμπτει την ικανότητα οποιουδήποτε έθνους να περάσει μεμονωμένες πολιτικές σχετικές με την πανδημία” και “δεν παρακάμπτει τις μεμονωμένες πολιτικές υγείας ή τις εσωτερικές πολιτικές οποιουδήποτε έθνους”. Δεν θα υπάρχουν “ουσιαστικά καμία νομική συνέπεια για τους υπογράφοντες που δεν την τηρούν ή παραβιάζουν τους όρους της”.

Το AP “fact-check” δεν αναφέρει τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΚΥ -IHR. Ο [συγγραφέας και ερευνητής James] Roguski ανέφερε αυτό ως παράδειγμα της συχνής συγχώνευσης της Συνθήκης για την Πανδημία και των τροποποιήσεων του ΔΑΔ. Είπε ότι η γλώσσα που υπονομεύει την εθνική κυριαρχία δεν βρίσκεται στη Συνθήκη για την Πανδημία – αλλά βρίσκεται στις τροποποιήσεις των ΔKY.

“Όλοι δίνουν προσοχή στη συνθήκη”, δήλωσε ο Roguski. “Διασταυρώνουν πλήρως και ολοκληρωτικά τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στις τροπολογίες, τις αποδίδουν στη Συνθήκη και “διασταυρώνονται” μέχρι τον ουρανό”.

Καλέστε το Κογκρέσο να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ

Ενώ η Βουλή και η Γερουσία των ΗΠΑ έχουν εισαγάγει πανομοιότυπα νομοσχέδια για να ανακόψουν την κατάληψη εξουσίας από τον ΠΟΥ μέσω της προτεινόμενης Συνθήκης για την Πανδημία, αυτό μπορεί και πάλι να μην μας προστατεύσει, επειδή η Συνθήκη είναι ειδικά γραμμένη για να παρακάμψει τη διαδικασία έγκρισης από τη Γερουσία. [23]

Μια πολύ πιο αποτελεσματική στρατηγική θα ήταν το Κογκρέσο να παρακρατήσει τις ετήσιες συνεισφορές του στον ΠΟΥ και στη συνέχεια να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ συνολικά. Πιστεύω ότι μπορεί να αξίζει να υποστηρίξουμε όλες αυτές τις στρατηγικές. Γι’ αυτό, παρακαλώ, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους σας και παροτρύνετέ τους να:

Υποστηρίξτε την Πράξη για την κατάργηση της Συνθήκης του ΠΟΥ για την ετοιμότητα κατά της πανδημίας χωρίς την έγκριση της Γερουσίας. ]24,25,26,27,28]
Να παρακρατήσουν τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ.
Να υποστηρίξουν την αποχώρηση των ΗΠΑ από τον ΠΟΥ

Πρέπει επίσης να προστατεύσουμε το έθνος μας από τις τροπολογίες της ΔKY. Για το σκοπό αυτό, το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια εκστρατεία #StopTheWHO. Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε: [29]

  • Μιλήστε – Ευαισθητοποιήστε επί τόπου και στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε άρθρα, αφίσες, βίντεο
  • Δράστε – Εκστρατεία μέσω συγκεντρώσεων, πολιτικής κινητοποίησης, νομικών ανακοινώσεων και υποθέσεων και παρόμοιων εκστρατειών.
  • Συνεργαστείτε με συνασπισμούς για την ελευθερία της υγείας, όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία
  • Εξερευνήστε τις εργαλειοθήκες ακτιβιστών, όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία Stop the Who Campaign και stopthewho.com
  • Εμπλοκή της παγκόσμιας ηγεσίας των αυτοχθόνων για να πάρουν ενιαία θέση κατά της ΔΥΑ του ΠΟΥ
  • Ενεργοποιήστε λαϊκά κοινοβούλια, νομοθετικά σώματα ή δημοψηφίσματα για να αντιταχθείτε στις τροποποιήσεις

Πηγές και αναφορές


—Δικτυογραφία:

WHO’s Digital Health Certification is a step towards setting WHO up as the power centre of a One World Government – The Expose

WHO’s Digital Health Certification is a step towards setting WHO up as the power centre of a One World Government

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/287

Προβολές : 340


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα